رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل اعلام کرد: تعدادی از تجار خصولتی برای تحریک بازار سخن از صادرات برنج ایرانی را مطرح می کنند که این موضوع بسیار محدود است، به صورتی که در حد ۲ تا ۳ کانتینر برنج های کیفی شمال کشور از ایران به روسیه رفت؛ اما این موضوع هم نتوانست تبلیغی شود که بازار تحریک شود و از شرایط رکود خارج شود. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.
کاهش خرید برنج در داخل کشور
حسن تقی زاده ضمن اشاره به ورود سازمان تعاونی روستایی به موضوع خرید برنج های پرمحصول، تصریح کرد: کشاورزان تمایل آنچنانی برای فروش برنج به تعاونی روستایی از خود نشان ندادند چرا که اطمینان ندارند این تعاونی در زمان اعلام شده پول آنها را پرداخت کند.
تقی زاده با اشاره به نرخ انواع برنج های ایرانی در بازار اضافه کرد: قیمت برنج های پرمحصول در حد محدود حداکثر کیلویی ۲ تا ۳ هزار تومان به جلو حرکت کرده است. برنج پرمحصول ندا کیلویی ۳۵ تا ۳۴ هزار تومان، شیرودی کیلویی ۴۲ هزار تومان و فجر کیلویی ۶۰ هزار تومان خرید و فروش می شود.
بر اساس اظهارات تقی زاده، برنج طارم و هاشمی در مازندران کیلویی ۸۰ هزار تومان است که نرخ آن پس از بسته بندی کیلویی ۹۰ هزار تومان می شود. با این قیمت ها اما استقبالی برای خرید وجود ندارد.
رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل ضمن اشاره به حاکم شدن رکود در بازار برنج، خاطر نشان کرد: سال گذشته نرخ برنج غیرمنطقی افزایش پیدا کرد که نباید روند قیمت ها به این حالت صعودی می شد و همین موضوع استقبال برای خرید را کاهش داد.
تقی زاده با بیان این که ۷۰ درصد برنج های کیفی طارم و هاشمی موجود است، گفت: در سال جاری تجار و فروشگاه های زنجیره ای متقاضی خرید نیستند. خرید فروشگاه های زنجیرهای محدود و در حد رفع نیاز مشتریان بوده است و دپو چندانی ندارند و به نظر می رسد که روزهای آینده نیز وضعیت بهتر نشود و خرید آنها نسبت به سال گذشته به یک دهم رسیده است.
تقی زاده ضمن اشاره به استقبال از خرید برنج های خارجی در بازار داخلی گفت: عموم فروشگاه های زنجیره ای، برنج خارجی عرضه می کنند؛ برنج مرغوب پاکستانی سال گذشته کیلویی ۳۵ هزار تومان بود اما در سال جاری، کیلویی ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان شده است. طبیعتا در این شرایط تورمی و افت قدرت خرید مردم، آنها ترجیح بدهند که برنج خارجی را جایگزین برنج های کیفی ایرانی کنند.
وی در ادامه اظهارات خود گفت: سال گذشته فروشگاه های زنجیرهای کیلویی ۳۰ هزار تومان برنج را از کشاورز خریداری و کیلویی ۱۰۰ هزار تومان فروختند. امسال کشاورز کیلویی ۱۰۰ خریداری می فروشند فرشگاه کیلویی چند باید برنج ۱۰۰ هزار تومانی را بفروشند که برای آنها صرفه اقتصادی داشته باشد؟
تقی زاده در اظهارات خود گفت که در میان فروشگاه های زنجیره ای اتکا میزان خرید برنج های پرمحصول را افزایش داده است و سهمیه برنج خریداران را بیشتر کرده است؛ به همین دلیل هم این فروشگاه نسبت به سایر فروشگاه های زنجیره ای برنج بیشتری را خریداری کرده است.
رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل در پاسخ به این پرسش که آیا بخشی از برنج ایرانی خریداری و به کشور روسیه صادر شده است و آیا این موضوع را تایید می کنید؟ گفت: تعدادی از تجار خصولتی برای تحریک بازار سخن از صادرات برنج ایرانی را مطرح می کنند که این موضوع بسیار محدود است، به صورتی که در حد ۲ تا ۳ کانتینر برنج های کیفی شمال کشور از ایران به روسیه رفت اما این موضوع هم نتوانست تبلیغی شود که بازار تحریک شود و از شرایط رکود خارج شود.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « آشنایی با انواع برنج ایرانی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
فروش اموال غیرمنقول یکی از مهم ترین مراحل اجرای احکام مدنی است که این دسته از اموال از نظر نوع استفاده مانند کسب و کار و سکونت و کشاورزی و غیره مورد بهره برداری قرار می گیرند. با توجه به اهمیتی که این اموال دارند قانون برای آنها مقررات ویژه ای را در نظر گرفته است. این اموال به عنوان بخشی از مراحل بعد از برنده شدن در مزایده به فرد برنده منتقل می شوند. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.
فروش اموال غیرمنقول
بعد از آن که مال غیرمنقول در جریان مزایده به فروش رسیده و برنده مزایده اعلام شد جریان مزایده باید از سوی دادگاه مورد تایید قرار گرفته و صحت آن تایید شود. سپس دستور تنظیم سند انتقال صادر شده و عملیات اجرایی با پرداخت محکوم به و گرفتن هزینه های اجرایی ادامه می یابد.
بر اساس مواد ۱۴۳ و ۱۴۴ قانون اجرای احکام مدنی مصوب آبان ماه ۱۳۵۶ دادگاه در صورت احراز صحت جریان مزایده، دستور صدور سند انتقال را به نام خریدار می دهد و این دستور مربوط به صدور و تنظیم سند انتقال به نام خریدار است و ارتباطی به امر خلع ید و تحویل ملک ندارد.
بر اساس ماده ۱۴۵ قانون اجرای احکام مدنی سند انتقال باید توسط مالک یا نماینده دادگاه امضا شود و این تنها وظیفه ای است که قسمت اجرا در مراحل بعد از برنده شدن در مزایده در قبال برنده مزایده است. بنابراین اقدامات اجرایی در ارتباط با مورد فروش پایان یافته به شمار می رود.
اگرچه در قانون اجرای احکام مدنی، مقررات ویژه ای برای توقیف و فروش اموال غیر منقول پیش بینی شده است اما بر اساس ماده ۱۳۷ این قانون مقرر شده است: ترتیب فروش اموال غیر منقول به استثنای مواردی که در این مبحث معین شده، مانند فروش اموال منقول است.
بنابراین در عملیات فروش اموال غیر منقول در صورتی که مقررات خاصی پیش بینی نشده باشد، باید از قواعد مربوط به فروش اموال منقول استفاده کرد.
در موضوع فروش و انتقال مال مزایده ای برخی از افراد اعتقاد دارند که اگر ملک مورد مزایده در تصرف محکوم علیه باشد باید ملک تخلیه شده و به برنده مزایده تحویل داده شود. در بحث انتقال سند، اجرای احکام نماینده فروشنده است و به همین دلیل هم نمی تواند ملک را از تصرف متصرف خارج کند. و در این مورد برنده مزایده می تواند با ارائه دادخواست، خلع ید و یا تخلیه ملک را از دادگاه بخواهد.
شرایط توقیف و مزایده اموال
در صورتی که بدهی توسط محکوم علیه پرداخت نشود و در این زمینه هیچ مالی هم برای پرداخت بدهی نداشته باشد؛ امکان بازداشت او وجود دارد. اما اگر او مالی برای پرداخت بدهی خود داشته باشد باید مراتبی برای اجرای حکم مبنی بر پرداخت بدهی اواز طریق اموال صورت بگیرد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.
اگر مال مورد نظر وجه نقد باشد، معادل مقدار محکوم شده از آن مال برداشت و به حساب مشخص شده واریز می شود.
اموال منقول و غیرمنقول نیز به اندازه مبلغ بدهی توسط دادگاه توقیف و طبق قانون اجرای احکام به فروش می رسد و کل هزینه ها نیز از آن تامین می شود.
پس از توقیف اموال، ارزش مالی آن توسط دو نفر از کارشناسان مربوطه تعیین و آگهی های مربوطه جهت اطلاع ازموضوع درج می گردد.
اموالی که احتمال فساد و خراب شدن آنها زیاد است و نیز اموالی که هزینه نگهداری بالایی دارند و نیز مالى که ارزش آن کمتر از سی میلیون ریال است بدون انجام مزایده و با نظر کارشناس به فروش می رسد.
اگر محکوم علیه در ازاء جزای نقدى بازداشت شود و در جریان اجراى حکم، مالى از او به دست آید که بتوان باقى مانده جزاى نقدى را استیفاء نمود مال مذکور توقیف و اقدامات اجرایى در این خصوص معمول و از محکوم علیه رفع بازداشت می شود.
هرگاه قبل از فروش مال توقیف شده، جزاى نقدى مقرر در حکم و هزینه هاى اجرایى پرداخت شود. از مال مذکور رفع توقیف به عمل می آید.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مزایده های قوه قضائیه » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اعتقاد دارد که راهکار اولیه برای کنترل قیمت خودرو، افزایش کیفیت تولیدات داخلی و واردات مقطعی خودرو در مقاطعی است که نیاز به تنظیم بازار دارد. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.
افزایش بی رویه قیمت خودرو و راه های کنترل آن
سید کریم حسینی در ارتباط با افزایش قیمت خودرو در ماه های اخیر اعلام کرد: موضوع افزایش قیمت خودرو از مشکلاتی بود که هم به وزیر مربوطه و هم اینکه به کارخانجات داخلی ارجاع داده شد، البته متاسفانه از ابتدای دولت هم علی رغم وعده هایی که برای ساماندهی قیمت خودرو داده شد کاری انجام نشده است و این موضوعات از دلایلی بود که منجر به سوالات متعدد از وزیر صمت شده و همچنین تا طرح استیضاح نیز پیش رفت.
وی ضمن اشاره به این که بخش اعظم مشکلات در ارتباط با وضعیت بازار به خصوص بازار داخلی است خاطرنشان کرد: متاسفانه اقداماتی که در ارتباط با تولید، لغو نوبت دهی و قرعه کشی و همچنین بحث واردات خودرو وعده داده شده بود نیز محقق نشد و بعد از گذشت نزدیک به یک سال از وعده واردات خودرو، اما هنوز در پیچ و خم برخی مقررات وزارت صمت قرار دارد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بر این اساس قطعا تنظیم بازار خودرو و قیمت گذاری آن به ساز و کارهایی نیاز دارد که بخشی از این ساز و کارها به همین موضوعات مربوط می شود، اما متاسفانه آنها هم انجام نشد. مطالبه مجلس هم بدون تاثیر بوده و به ویژه در بخش قیمت گذاری خودرو که متاسفانه قیمت خودرو هم بر قیمت خیلی از اقلام در بازار اثر می گذارد و باعث می شود که گرانی های موجود و افزایش قیمت بی رویه و بی جهت را همراه داشته باشیم.
حسینی همچنین در ادامه اظهارات خود اضافه کرد: تولید خودروی ما داخلی است و نباید سرعت افزایش قیمت به این سرعتی که الان در بازار وجود دارد باشد، چراکه ناشی از سوء مدیریت در این حوزه است.
او راهکار اولیه برای جلوگیری از افزایش قیمت خودرو را علاوه بر توجه جدی به تولید داخل، افزایش کیفیت تولیدات خودرو داخلی و واردات خودرو در مقاطعی که نیاز به تنظیم بازار دارد، اعلام کرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در انتهای اظهارات خود افزود: ما شاهد هستیم که در برخی مواقع در کوچکترین اجناس خوراکی افزایش قیمت صورت می گیرد که برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت آنها واردات مقطعی انجام می شود و به شکل مستقیم در قیمت گذاری تاثیر دارد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های ایران خودرو » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
از لباس کار و ایمنی، برای حفظ ایمنی شخص در شرایطی که مشغول به کار یا فعالیت است؛ استفاده می شود. هدف اصلی از پوشیدن این لباس محافظت از بدن افراد در برابر خطراتی مانند مواد شیمیایی، گرما و حرارت زیاد، احتمال سرایت عفونت و غیره است. در ادامه با ما همراه شوید.
موارد استفاده از لباس کار و ایمنی
لباس کار ایمنی در شرایط های خاص از نیروهای کار در مقابل انواع آلودگی ها، بیماری ها، خطر برق گرفتگی، آتش سوزی و انواع خطرات دیگر محافظت می کند. در مواجهه با موارد زیر نیاز است تا از آنها استفاده شود.
مواجعه با گرما
مواجعه با سرما
پاشش مواد مذاب
برخورد اجسام و فشار
اجسام نوک تيز و برنده
مواد شيميايي خطرناک
مواد راديو اكتيو
انواع لباس کار و ایمنی
لباس کار و ایمنی با توجه به کاربردهایی که دارند در صنایع گوناگون استفاده می شود.
لباس کار یکسره
این نوع از لباس کار با نام لباس کار سرهمی یا بیلرسوت هم شناخته می شود. این نوع از لباس کار به صورت کامل بدن افراد را می پوشاند. به همین دلیل هم به این پوشش، کاورال هم گفته می شود. استفاده از این لباس کار ایمنی مناسب افرادی است که تحرک زیادی دارند. لباس های کار یکسره به سه دسته خلبانی، دو بنده و سرهمی نسوز تقسیم بندی می شود.
لباس کار دو تکه
لباس کار دو تکه شامل یک کت و یک شلوار، یا یک کاپشن و شلوار است. این نوع از لباس ها در جنس های مختلفی تولید و وارد بازار می شوند.
لباس کار دو بندی
این نوع از لباس کار به شکل دو بنده هستند که با استفاده از دو بند به شلوار وصل می شوند. بنابراین حفاظت کمی برای نیروها ایجاد می کنند. عمدتا از این لباس های کار برای مشاغلی مانند نجاری، تعویض روغنی و غیره استفاده می شود.
روپوش کار
روپوش کار از پرمصرف ترین لباس های ایمنی است. این لباس عمدتا برای افرادی کاربرد دارد که در بیمارستان ها و درمانگاه ها کار می کنند. این روپوش عمدتا نظافت فردی را برای نیروها تامین می کند.
جلیقه ایمنی
جلیقه های ایمنی هم در انواع شبرنگ و خبرنگاری تولید و عرضه می شوند که انواع شبرنگ آن برای مامورین انتظامی، شهرداری و کارکنانی است که در شب کار می کنند. استفاده از جلیقه خبرنگاری موجب هماهنگی میان کارکنان و نظم بیشتر آنها می شود.
مناقصات لباس کار و ایمنی
مناقصات مختلفی برای تهیه انواع لباس کار و ایمنی برگزار می شود که شرکت هایی که نیاز به این نوع از لباس دارند فراخوان مناقصه را در روزنامه های کثیرالانتشار، اعلام کرده و شرکت های تامین کننده در صورت دارا بودن شرایط وارد رقابت می شوند. مناقصه گران اسناد و مدارک خود را ارسال کرده و در صورت پیشنهاد بهترین قیمت، برنده مناقصه خواهند شد. مناقصات این حوزه عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه خرید لباس یکسره، مناقصه خرید لباس پرسنل پلیس، مناقصه خرید کاپشن، مناقصه گرمکن ورزشی و غیره صورت می گیرد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های سیستم های ایمنی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
دبیر انجمن سیمان اعلام کرد:به دلیل کمبود گاز سهمیه بیش از ۵۰ کارخانه سیمان به صورت تقریبی قطع شده است. از سوی دیگر برق واحدهای تولیدی نیز به تدریج دچار محدودیت شده است. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.
کمبود گاز در ۵۰ کارخانه سیمان
دبیر انجمن سیمان کشور از کاهش ۲۰ الی ۲۳ درصدی سوخت در کارخانه های سیمان کشور خبر داد و اعلام کرد: به دلیل کمبود گاز، گاز بیش از ۵۰ کارخانه سیمان به صورت تقریبی قطع شده است. از سوی دیگر برق واحدهای تولیدی نیز به تدریج دچار محدودیت شده است.
علی اکبر الوندیان بزرگترین مشکل کارخانه های سیمان را دشواری در تامین سوخت دوم یعنی مازوت عنوان کرد و افزود: تامین سوخت مازوت به راحتی انجام نمی شود و برای تامین آن باید فرآیندهای پیچیده ای صورت بگیرد.
وی ادامه داد: پس از آن که کارخانه داران سیمان پول خرید مازوت را به صورت نقدی پرداخت کردند سپس باید هیات مدیره تعهد محضری بدهند که هرگونه افزایش قیمت در روزهای آینده برای مازوت را بپذیرند و قیمت های فعلی مقطوع نیست. در این شرایط تولیدکنندگان مالک مازوت خریداری شده نیستند این در حالی است که پول خرید مازوت را پرداخت کرده اند.
بر اساس اظهارات دبیر انجمن سیمان، مازوت باقی مانده در انبارهای کارخانجات سیمان شامل افزایش قیمت می شود و دریافت تعهد محضری از تولیدکنندگان سیمان هرگونه حق اعتراض را سلب می کند.
الوندیان در ادامه گفت: شرکت نفت برای کارخانه های که اجازه مصرف مازوت ندارند اما در انبارهای خود مازوت دارند این حق را برای خود قائل است که ما به التفاوت قیمت را از آنها دریافت کند.
الوندیان ضمن اشاره به این که شرکت های سیمانی که در نزدیکی کلان شهرها ساخته شده اند مجوز استفاده از سوخت جایگزین را ندارند گفت: سیمان تهران و آبیک نمی توانند در روند تولید از مازوت استفاده کنند این کارخانه ها حتی اگر از گذشته در مخازن خود مازوت داشته باشند شرکت نفت برای سوخت آنها نیز متقاضی اعمال افزایش نرخ است. این اقدام کار ناپسندی است و هزینه های قابل توجهی را به تولیدکنندگان تحمیل می کند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: نزدیکترین پالایشگاه به کارخانه ها تامین کننده سوخت نیستند و کارخانجات برای تامین سوخت مجبور می شوند به دیگر استان ها بروند؛ به عنوان مثال کارخانه سبزوار باید از انبار شهرری تهران مازوت تحویل بگیرند و این فاصله حمل بیشتر از هزینه سوخت برای کارخانه ها تمام می شود.
دبیر انجمن سیمان ضمن اشاره به این که اولویت، تخصیص گاز به شهروندان است گفت: برق واحدهای تولیدی سیمان حدود ۵۵ درصد شده است و کاهش سوخت گاز و برق در میزان تولید تاتیر مستقیم گذاشته و آنها نمی توانند صددر صد ظرفیت تولید کار کنند و اگر ذخیره از گذشته نداشتند امروز با بحران مواجه می شدند.
نقشه برداری درواقع کار انتقال اطلاعات مکانی یا داده ها به یک صفحه صاف و یا مانیتور کامپیوتر است تا به این وسیله از سمبل ها و نمادهای گرافیکی برای نمایش آن ها استفاده شود. از سوی دیگر نقشه را تصویری قائم از سطح زمین بر روی سطحی صاف نیز می دانند. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.
هدف نقشه برداری
نقشه ها بر اساس اهداف نقشه و خصوصیات کاربردی که دارند به شکل های مختلفی ساخته می شوند. برای مثال نقشه های اطلس برای کودکان ابتدایی بسیار ساده است اما نقشه های طراحان و مهندسان پیچیده تر بوده و حاوی اطلاعات بیشتری است. بنابراین بر اساس هدف نقشه نقشه های تک منظوره یا چند منظوره ساخته می شوند:
نقشه های تک منظوره:
این نوع نقشه ها هدفشان ارائه منظور خاصی است. برای مثال نقشه توزیع جمعیت، نقشه های آماری، نقشه های خاک شناسی و …
نقشه های چند منظوره :
این نوع از نقشه ها هم برای اهداف مختلف و حتی کاربران مختلفی ساخته می شوند. نمونه این نقشه ها را می توان نقشه های توپوگرافی و یا داده ها دانست.
شاخه های مختلف نقشه برداری
نقشه برداری همچنین به شاخه های مختلفی تقسیم بندی می شود:
ژئودزی:
علمی است که هدف از آن تعیین شکل و اندازه زمین و مختصات نقاط روی سطح زمین و یا بالای آن و همچنین بررسی تغییرات زمانی در شکل و میدان ثقل زمین است و به دسته های زیر تقسیم می شود:
الف- ژئودزی فیزیک – (فیزیکال ژئودزی): هدف تعیین پارامترهای میدان ثقل زمین .
ب- ژئودزی دینامیک: هدف بررسی تغییرات لحظه ای در شکل و اندازه زمین .
ج- ژئودزی ماهواره ای: هدف تعیین مختصات با روش های ماهواره ای نظیر LLR – SLR GPS
فتوگرامتری:
علمی است که هدف از آن تعیین مختصات نقاط است با استفاده از اطلاعات به دست آمده از روی عکس که این رشته نیز به گرایش های مختلفی تقسیم بندی می شود.
الف- فتوگرامتری هوائی: هدف تهیه نقشه جهت مناطق وسیع یا مناطقی است که بروشهای زمینی نمی توان از آنها نقشه تهیه کرد.
ب- فتوگرامتری برد کوتاه: هدف تعیین مختصات نقاط به شرطی که فاصله نقاط تا دوربین عکسبرداری خیلی کم باشد این شاخه از فتوگرامتری در فعالیت های صنعتی نیز استفاده می شود.
سنجش از راه دور:
در این رشته از اطلاعات به دست آمده از تصاویر ماهواره ای برای تهیه نقشه استفاده می شود.
GIS:
سیستم اطلاعات جغرافیایی با هدف طبقه بندی اطلاعات در لایه های مختلف و ارائه مناسب به کاربر
هیدروگرافی:
تهیه نقشه های دریایی جهت ناوبری از وظایف این رشته است.
مناقصه نقشه برداری
نقشه برداری موضوعی است که در ارتباط با آن مناقصات مختلفی برگزار می شود. این مناقصات با اعلام سازمان مناقصه گزار شروع شده و شرکت کنندگان در صورت داشتن شرایط مناقصه وارد رقابت با یکدیگر می شوند و اقدام به ارسال مدارک و اسناد مورد نیاز می کنند. سپس شرکتی برنده مناقصه خواهد شد که دارای شرایط مورد نظر بوده و قیمت پیشنهادی او کمتر از دیگر رقبا باشد. سپس قراردادی ما بین طرفین امضا شده و تعهدات هر دو طرف در آن قید شده و مدت زمان پروژه نیز در آن ذکر می شود.
مناقصات نقشه برداری عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه تهیه نقشه و تطبیق و مستند سازی مناطق کشاورزی زراعی و باغی، مناقصه انجام خدمات مشاوره ای طراحی و راه اندازی سامانه جامع بهره برداری و غیره انجام می شود.
سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از دستور دادستانی برای ممنوعیت ورود تاکسی های اینترنتی تپسی و اسنپ به شعاع ۸۰۰ متری این فرودگاه خبر داده است. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.
مشکلات رانندگان تاکسی فرودگاه امام
در این زمینه سعید چلندری با اشاره به رخ دادن برخی از مشکلات برای رانندگان تاکسی فرودگاه حضرت امام (ره) اظهار کرد: در بازدید معاون دادستانی از فرودگاه امام (ره) مشکلات رانندگان تاکسی مورد بررسی قرار گرفته است.
وی در ادامه گفت: بر این اساس با دستور معاون دادستانی مکانی در شعاع ۸۰۰ متری فرودگاه مشخص شده است تا به این وسیله رانندگان تاکسی اینترنتی تپسی و اسنپ از آن برای سرویس دهی به مسافران استفاده کنند.
چلندری ضمن اشاره به این که با شرکت های ذکر شده، جلسه هماهنگی نهایی طی هفته جاری برگزار می شود گفت: میبایست مکانی برای رانندگان تاکسی های اینترنتی تپسی و اسنپ در نظر گرفته شود تا مانع از فعالیت رانندگان تاکسی فرودگاه نشوند که ساعت ها در نوبت برای انجام یک سرویس هستند.
علاوه بر این سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی ضمن یادآوری این نکته که نرم افزار تاکسی فرودگاه توسط یک شرکت دانش بنیان طراحی شده است اضافه کرد: فرودگاه امام خمینی، نخستین فرودگاه کشور است که به چنین نرم افزاری مجهز می شود؛ این نرم افزار از اپ تپسی و اسنپ کارایی بیشتری داشته و بسیار کاربردی است.
چلندری همچنین گفت: مسافران در زمان ورود به سالن می توانند این نرم افزار کاربردی را بر روی تلفن های همراه خود نصب کرده و از خدمات آن استفاده کنند.
فرودگاه بینالمللی امام خمینی در بخش فشاپویه شهرستان ری در جنوب استان تهران (۳۰ کیلومتری شهر تهران)، در حوزه اداری و سیاسی در مسیر بزرگراه تهران- قم در یک محدوده ۱۴ هزار هکتاری قرار گرفته است. این فرودگاه به عنوان جایگزین فرودگاه بین المللی مهرآباد برای پروازهای خارجی طراحی شده است که هم اکنون در داخل بافت شهر تهران قرار گرفته است. این فرودگاه را شرکت شهر فرودگاهی خمینی اداره می کند و مرکز فعالیت شرکت های هواپیمایی ایران ایر، ماهان ایر، هواپیمایی آسمان، قشم ایر، هواپیمایی کاسپین، هواپیمایی تابان و هواپیمایی زاگرس است. این فرودگاه دارای چند پایانه فعال است که به دلیل کاهش فعالیت های تاکسی های فرودگاهی، استفاده از تاکسی های اینترنتی از روزهای اخیر محدود شده است.
در ارتباط با اجاره اماکن مسکونی و تجاری قوانین و مقررات متفاوتی وجود دارد و هر دو طرف موضوع اجاره باید آن را رعایت کنند. بهتر است موجران و مستاجران از وکلا و مشاوران حقوقی برای تنظیم قراردادها در این زمینه استفاده کنند تا بعدا دچار مشکل نشوند.
عدم دقت در تنظیم قراردادها و رعایت نکردن شرایط قانونی موجب مشکلات حقوقی متعددی برای هر دو طرف خواهد شد. گاهی اوقات ممکن است مستاجر با عدم دقت در تنظیم قرارداد، حق سرقفلی خود را از دست بدهد و ضرر جبران نشدنی بر او وارد شود. در ادامه این مقاله مجله هزاره همراه شوید.
قرارداد اجاره اماکن تجاری
بر اساس قرارداد اجاره اماکن تجاری یک طرف می تواند شخص دولتی یا خصوصی باشد و یک ملکی را با کاربری تجاری به شخصی دیگر اجاره بدهد. این ملک تنها برای استفاده تجاری و راه اندازی کسب و کار اجاره داده می شود.
یک سمت قرارداد ملک تجاری می تواند در اماکن تجاری اقدام به فعالیت تجاری و اقتصادی کند و طرف دیگر این قرارداد نیز از اجاره بها یا مبلغی که مستاجر به عنوان اجاره به مالک می پردازد استفاده کرده و در واقع با این روش به نوعی کسب درآمد نیز می کند.
قرارداد اجاره اماکن تجاری دارای تنوع و گستردگی بسیاری است و به همین دلیل هم جزو قراردادهای پیچیده در میان انواع قرادادها به شمار می رود. اگر این قرارداد به صورت درستی تنظیم شود می تواند ضامن سرمایه و حقوق هر دو طرف باشد. اما در مقابل و در صورت بی احتیاطی نیز می تواند حقوق طرفین در آن نادیده گرفته شده و موجب از دست رفتن اموال هر دو طرف شود.
بنابراین قرارداد اجاره اماکن تجاری، یک متن معتبر است که درباره ماهیت اجاره ملک، نحوه استفاده از عین موضوع عقد و بسیاری از موارد دیگر که به صورت اختصاصی مربوط به قرارداد است، صحبت می کند.
قوانین حاکم بر قرارداد اجاره اماکن تجاری
۱- قانون روابط موجر و مستاجر سال ۵۶:
املاکی که تا تاریخ ۲/۵/۱۳۵۶ مطابق با قرارداد رسمی، عادی و حتی توافق شفاهی اجاره داده شده اند.
۲- ماده واحده قانون الحاق یک ماده به قانون روابط موجر و مستاجر:
املاکی که از تاریخ ۲/۵/۱۳۵۶ تا ۱۷/۶/۱۳۷۶ جهت کسب و کار و تجارت و به موجب سند رسمی اجاره داده شده باشند، در صور تی که مستاجر هیچ گونه وجهی بابت سرقفلی به مالک نپرداخته باشد، مشمول این ماده واحده است.
۳- قانون روابط موجر و مستاجر سال ۷۶:
املاک تجاری که از تاریخ ۱۷/۶/۱۳۷۶به بعد اجاره داده شده اند.اینکه املاک تجاری تابع چه قانونی است، بستگی به تاریخ انعقاد قرارداد اجاره این اماکن دارد.
بر اساس این قوانین املاک تجاری املاکی هستند که در جواز ساخت صادره از سوی شهرداری، ملک تجاری شناخته شده و افراد بر طبق قوانین کسب وکار، می توانند در آنها فعالیت داشته باشند.
مزایده اجاره اماکن
در ارتباط با اجاره اماکن، انواع مناقصات و مزایدات متنوع برگزار می شود. در فرایند مناقصه سازمانی که بهترین پیشنهاد قیمت و بالاترین کیفیت را ارائه بدهد برنده مناقصه خواهد بود و در مزایده کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد کند، برنده است. سازمان هایی که در جریان فعالیت های خود، نیاز به اماکن تجاری دارند اقدام به شرکت در مزایدات نهادهایی می کنند که این اماکن را در اختیار دارند و آنها را به مزایده می گذارند. این معاملات در زمینه هایی مانند مزایده اجاره سالن، مزایده اجاره استخر و پارکینگ، مزایده اجاره مغازه، مزایده اجاره اماکن ورزشی و غیره برگزار می شود.
عضو هیات مدیره کانون انبوه سازان اعلام کرد: افزایش قیمت دلار، نوسانات اقتصادی و تلاش برای حفظ سرمایه های شخصی از مهم ترین عواملی است که در مدت زمان اخیر بر رشد قیمت مسکن اثر گذار بوده است. این بی ثباتی اقتصادی بازار مسکن را به شدت تحت تاثیر خود قرار داده است. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.
تاثیر بی ثباتی اقتصادی در قیمت مسکن
فرشید پورحاجت ضمن اشاره به دلایل رشد قیمت مسکن خاطر نشان کرد: بازار مسکن بخشی از اقتصاد کلان کشور است و نمی توان انتظار داشت که نوسان و بی ثباتی در اقتصاد کلان کشور رخ دهد اما بازار مسکن از آن تاثیر نپذیرد و بی بهره بماند.
وی اضافه کرد: همیشه نرخ دلار در تعیین مسیر بازارهای موازی از جمله بازار مسکن بازیگر اصلی بوده و خواهد بود و در این زمینه باید بپذیریم که مردم به این شناخت رسیده اند که هر زمان دلار رشد می کند برای حفظ دارایی و جلوگیری از کاهش سرمایه خود به بازارهای سرمایه ای وارد می شوند.
عضو هیات مدیره کانون انبوه سازان ضمن اشاره به اینکه عرضه و تقاضا یکی از مولفه های بسیار مهم اقتصادی در کشور است، تصریح کرد: زمانی که در بازار مسکن به تعداد مورد نیاز، تولید مسکن صورت نمی گیرد، نمی توان انتظار داشت تقاضایی وجود نداشته باشد و این مساله خود در روند رشد قیمت ها بسیار تاثیرگذار است.
پورحاجت همچنین گفت: در طول یک سال اخیر مردم همواره منتظر آن بودند تا دولت برنامه مشخصی برای تولید مسکن ارائه دهد اما باید گفت که اکنون نوعی بی اطمینانی حتی نسبت به مسکن دولتی در میان مردم به وجود آمده است که این امر اثرات روانی خود بر بازار مسکن را خواهد داشت.
وی اضافه کرد: این که مردم نسبت به تامین مسکن امید چندانی نداشته باشند باعث شده تا عده ای در بازار ورود و نسبت به تامین مسکن مصرفی و یا سرمایه ای اقدام کنند.
عضو هیات مدیره کانون انبوه سازان ادامه داد: افزایش قیمت دلار، نوسانات اقتصادی و تلاش برای حفظ سرمایه های شخصی از مهمترین عواملی است که در مدت اخیر بر رشد قیمت مسکن اثرگذار بوده است. همچنین در این زمینه نباید از عدم تولید کافی مسکن در کشور نیز چشم پوشی کرد زیرا این مساله نیز نقشی بسیار اساسی در افزایش قیمت ها دارد.
در حالت کلی چهار عامل بر قیمت مسکن اثر می گذارند که شامل قیمت مصالح ساختمانی، نرخ دلار، قیمت زمین و تورم عمومی است که ممکن است اثر گذاری هر کدام از این عوامل کم یا زیاد باشد. گاهی اوقات هم ممکن است این اثرگذاری سریع یا در طولانی مدت رخ بدهد که تمام این فاکتورها نیز در اهمیت آنها موثر خواهند بود.
پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های خدمات ساختمان » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
مرکز شهر تهران یکی از مناطقی است که دسترسی خوبی به امکاناترفاهی مانند مترو، خط BRT، مراکز خرید متنوع، بیمارستان و غیره را دارد و به همین دلیل هم مورد توجه بسیاری از خریداران در پایتخت کشور است. اما قیمت آپارتمان نوساز در مرکز تهران چند است؟ در ادامه این خبر با ما همراه شوید.
بودجه خرید آپارتمان نوساز در مرکز شهر
بسیاری از افراد برای خرید خانه تنها به سراغ آپارتمان نوساز می روند. زیرا دردسر خرید این خانه ها کمتر بوده و کمتر دچار مشکلات هستند. از سوی دیگر خرید آپارتمان نوساز این امکان را برای خریداران فراهم می کند که بتوانند از وام مسکن هم استفاده کنند.
اگر شما هم قصد خرید آپارتمان نوساز در محله ای مانند میدان ولیعصر را دارید؛ باید بدانید که در محدوده میدان ولیعصر، یک واحد ۸۳ متری با ۱ اتاق خواب را با بودجه ای بالغ بر ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان می توانید خریداری کنید.
در محدوده میدان انقلاب نیز می توانید یک آپارتمان ۳۰۰ متری ۴ خوابه نوساز را با حدود ۱۶ میلیارد تومان خریداری کنید.
یک واحد آپارتمان ۱۴۱ متری در محله فاطمی با ۳ اتاق خواب، با توجه به نوساز بودن این واحد، در روز های گذشته معادل ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
اگر شما بخواهید در محدوده بلوار کشاورز، سرمایه گذاری کنید می توانید با سرمایه ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان یک واحد نوساز را با متراژ ۱۱۵ متر و ۳ اتاق خواب خریداری کنید.
در محله سهروردی، یک آپارتمان نوساز و ۳ خوابه با متراژ ۱۸۵ متر با توجه به نوساز بودن این واحد، به بودجهای بالغ بر ۱۷ میلیارد و ۵۷۵ میلیون تومان نیاز دارد.
در محله امیر آباد که یکی از مناطق خوب با دسترسی مناسب در مرکز تهران است؛ یک آپارتمان ۱۳۸ متری با دارا بودن ۳ اتاق خواب ارزشی حدود ۱۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان دارد.
علاوه بر این ارزش یک واحد آپارتمان نوساز در محله یوسف آباد با متراژ ۱۴۵ متر و ۳ اتاق خواب، حدود ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است.
باید توجه داشته باشید که این آمار و ارقام بر اساس واحدهایی است که در تهران برای فروش قرار داده شده است و نمی تواند به صورت دقیق قیمت مسکن در این محله ها را مشخص کند. قیمت مسکن معمولا در هر منطقه با توجه به سن بنا، امکانات واحد، کوچه و خیابان، شرایط مالک و فروشنده تعیین می شود و با یکدیگر متفاوت است.