پارکینگ (به انگلیسی: Parking) یا توقفگاه، مکانی است که خودرو در طی زمانی که از آن استفاده نمیشود، در آنجا نگهداری میشود که انواع آن میتواند در فضای باز یا بسته احداث و استفاده شود. همچنین دسترسی به انواع آنها نیز می تواند خصوصی یا عمومی باشد که این موضوع توسط مدیریت مجموعه مشخص خواهد شد. ما در ادامه این مقاله از مجله اقتصادی هزاره به بررسی انواع پارکینگ و مزایده در این حوزه می پردازیم. پس با ما در مجله هزاره همراه شوید.
انواع پارکینگ
این روزها با گسترش شهر نشینی استفاده از خودرو نیز افزایش پیدا کرده و این حجم از خودرو نیاز به فضایی برای جای پارک دارد. به همین دلیل هم انواع پارکینگ برای پارک این خودروها طراحی و ساخته شده است که ما در ادامه به انواع آن اشاره می کنیم.
پارکینگ طبقاتی
یکی از انواع پارکینگ، نوع مکانیزه طبقاتی است که در مراکز شهری و مناطقی است که رفت و آمد زیادی در آنها وجود دارد. نوع طبقاتی دارای چند طبقه متعدد است که به شکل های مختلفی ساخته شده و استفاده می شود. از این نوع از عمدتا برای مراکزی مانند مراکز فروش، سالن های همایش، سینما و تئاتر، مراکز تجاری و در کل مراکزی استفاده می شود که مشتریان زیادی داشته و به ناچار باید از این نوع برای آنها استفاده کرد. . پارکینگ های طبقاتی دارای دو نوع مکانیزه و بتنی هستند.
در نوع مکانیزه پارک خودرو بدون دخالت افراد و با استفاده از مکانیسم های الکترومکانیکی یا هیدرولیکی انجام می شود. این نوع فضای کمی را اشغال کرده و در نزدیک ترین فاصله از مراکز مورد نظر می توان آنها را احداث کرد. پارکینگ بتنی اما از بتن ساخته شده و بسیار نیز در مراکز تجاری رایج است. البته از جمله معایب این نوع به هزینه ساخت بالا، اشغال فضای زیاد و هزینه نگهداری آنها می توان اشاره کرد.
پارکینگ خصوصی
این نوع از مختص استفاده ساکنین ساختمان بوده و پارک خودرو برای عموم مردم ممنوع است. در این ساختمان ها جای پارک خودرو هر واحد در سند آن مشخص شده است.
پارکینگ روباز
در بسیاری از مواقع ساختمان ها قابلیت طراحی پارکینگ را در درون خود ندارند. در این شرایط طراح ساختمان، فضایی را در خارج از ساختمان برای پارک خودروها در نظر می گیرد که به آن پارکینگ روباز می گویند.
پارکینگ بامی
پشت بام ساختمان هم می تواند تبدیل به مکانی برای پارک خودروها باشد. البته این نوع نیاز به هزینه بسیار زیادی برای تجهیز کردن دارد و به همین دلیل هم به آسانی انجام نمی گیرد. اگر در یک سازه قصد ساخت پارکینگ در پشت بام آن باشد اغلب برای موتور یا دوچرخه و وسایلی که سبک تر است، در نظر گرفته می شود.
پارکینگ زیر زمینی
همانطور که از نام این پارکینگ مشخص است؛ محل پارک خودرو در زیر زمین و اغلب در زیر ساختمان، پارک، جاده و غیره در نظر گرفته می شود. این نوع عمدتا در فضاهایی که متراژ کافی برای ساخت پارکینگ وجود ندارد طراحی و ساخته می شود. ساخت این نوع محدود است زیرا هزینه زیادی به همراه دارد.
مزایده پارکینگ
بسیاری از سازمان های دولتی و خصوصی برای استفاده بهتر از فضای پارکینگ های خود آنها را در مدت زمان مشخصی اجاره می دهند که این اجاره در جریان فرایند مزایده به شرکت ها اختصاص داده می شود. درواقع سازمان ها برای همکاری بهتر و بیشتر با شرکت های دیگر و از طریق مزایده عمومی از اشخاص واجد شرایط دعوت کرده تا در یک مدت معین اقدام به اجاره بخش پارکینگ سازمان مورد نظر کنند.
سپس داوطلبان این پارکینگ ها با ارائه مدارک و اسناد خواسته شده اعلام آمادگی کرده و در صورت تایید و دارا بودن شرایط مزایده، وارد فرایند مزایده می شوند. رقابت میان شرکت ها در جریان مزایده انجام شده و شرکتی برنده مزایده خواهد شد که قیمت بالاتری را در مقایسه با دیگر رقبا پیشنهاد بدهد. سپس طی یک قرارداد ما بین سازمانی که مزایده را برگزار کرده و برنده مزایده، تعهدات و زمان اجاره پارکینگ به امضا هر دو طرف درمی آید. در این نوع از مزایدات پارکینگ، موضوع مزایده می تواند، مزایده انواع پارکینگ عمومی، مزایده واگذاری مدیریت، راهبری و اخذ تعرفه ورودی پارکینگ، مزایده بهره برداری از پارکینگ های مجتمع های اداری و تجاری و غیره باشد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های خدمات پارکینگ » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر ۸۴ پیاده لرستان اعلام کرد: قسمتی از مجموعه پادگان ۰۷ ارتش به صورت تهاتر به پیمانکاری که بخشی از واحدهای سازمانی ارتش را احداث کرده است، در جریان مزایده ارتش و با رعایت شرایط و اصول واقعی و قیمت کارشناسی شده واگذار می شود. در ادامه همراه مجله هزاره باشید.
جزییات واگذاری پادگان ۰۷ لرستان
امیر مراد خوش کنار با بیان اینکه پادگان ۰۷ مساحتی حدود ۱۵ هکتار دارد و با توجه به تصویب قانون خروج پادگان ها از داخل شهر گفت: بعد از طی شدن مراحل اجرایی مزایده ارتش در این خصوص، این پادگان به خارج از شهر منتقل خواهد شد.
وی در ادامه گفت: در سال ۹۴ طرح شهرسازی پادگان ۰۷ به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی کشور درآمد. در این پادگان ۱۱ ساختمان تاریخی وجود دارد که در سال ۹۳ به ثبت ملی رسیده است و هم اکنون نیز در داخل مجموعه حضور دارند. ۷ هکتار از زمین پادگان در حال حاضر به صورت رایگان در اختیار شهرداری قرار گرفته است تا برای فضای سبز استفاده شود. این بخش در قسمت جنوبی پادگان ۰۷ بوده و مشرف به خیابان انقلاب است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان ضمن اشاره به کمبود سرانه فضای سبز در محلات اسد آبادی، مطهری، کوی ارتش و محدوده پادگان، گفت: در این محدوده طرح مسکونی و تجاری دیده نشده است زیرا بار ترافیکی در این منطقه زیاد است. ارتش در ۷ هکتاری که سهم خودش است علامه بر معابر و فضای سبز موجود، پارک کودک، فضای آموزشی، پارک محلهای و یک بیمارستان با مساحت ۴ هزار متر نیز پیش بینی کرده است. بنابراین با احتساب ۷ هکتار سهم شهرداری حدود ۷۰ درصد به فضای سبز اختصاص داده شده است و تنها قسمت محدودی مربوط به فضای تجاری و مسکونی است.
خوش کنار اضافه کرد: قطعات مسکونی و تجاری نیز دارای سند تفکیکی به اسم ارتش هستند و در مجموع ۲۱۲ واحد هستند که از این میان ۱۵۸ واحد مسکونی و ۵۴ واحد تجاری است. از این تعداد ۱۴ واحد مسکونی و ۶ مسکن تجاری هم به شهرداری واگذار گردیده است.
فرمانده قرارگاه لشکر ۸۴ پیاده لرستان در ارتباط با فروش یا واگذاری قطعات مسکونی پادگان ۰۷ اظهار داشت: یکی از ماموریت های ارتش توجه به معیشت کارکنان آن است. تامین مسکن یکی از این موارد است که به همین منظور هم ۲۳ هزار واحد سازمانی در کشور با تصویب سلسله مراتب در نیروی زمینی احداث شده است.
مزایده ارتش در خصوص پادگان ۰۷ لرستان
امیر خوش کنار با اشاره به واگذاری قسمتی از مجموعه پادگان ۰۷ به صورت تهاتر به پیمانکاری که بخشی از واحدهای سازمانی ارتش را احداث کرده و با رعایت همه ضوابط و بر اساس قیمت کارشناسی گفت: در واقع زمین سهم ارتش در پادگان ۰۷خرمآباد بابت ساخت ۲۵۶ واحد ساخته شده برای کارکنان ارتش تهاتر شده است، ما زمین کارشناسی را با بالاترین و بهترین قیمت گذاری کردیم.
وی ادامه داد: ارتش تحت هیچ شرایطی زمینی را از طریق بنگاه معاملاتی به فروش نمی رساند و تمام اصول مزایده ارتش در جریان تمامی مزایدات ارتش باید رعایت شود. بنابراین مزایده ارتش باید از طریق هیات فروش ارتش انجام شود.
سخنگوی صنعت برق گفت: به دنبال موافقت نمایندگان مجلس، وزارت نیرو مکلف است پس از اطمینان از تامین شدن برق در داخل کشور، بر اساس برنامه اعلامی سالانه مجوز صادرات برق تولیدی را برای بخش خصوصی به خصوص برق تولید شده از منابع تجدید پذیر صادر کند. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
صادرات برق نیازمند تاییدیه شورای نگهبان
مصطفی رجبی مشهدی، ضمن بیان اینکه این قانون برای تصویب و ابلاغ باید مراحلی را سپری کند گفت: در ادامه این مراحل ما نیازمند تاییدیه شورای نگهبان هستیم و پس از تایید نیز باید به دولت و وزارت نیرو ابلاغ شده و مراحل کار از این روش انجام شود.
سخنگوی صنعت برق ادامه داد: هم اکنون در وضعیت پایداری از شبکه سراسری برق هستیم و اولویت تامین برق در داخل است و در صورت تصویب و اجرای قانون طرح مانع زدایی، مجوز صادرات برق با اولویت تجدید پذیرها است. در این قانون تصریح شده است که این کار پس از اطمینان از تامین برق در داخل کشور انجام خواهد شد و بر این اساس وزارت نیرو می تواند اقدام به صادرات برق کند.
در ماده ۱۹ این طرح آمده است: وزارت نیرو مکلف است پس از اطمینان از تأمین برق مورد نیاز داخلی طبق برنامه اعلامی سالانه، مجوز صادرات برق تولیدی را برای بخش خصوصی بویژه برق تولیدی از منابع تجدید پذیر صادر کند . مشروط بر آنکه با سیاست های صادراتی دولت مغایرت نداشته باشد.
سوخت مورد نیاز برای تولید این برق صادراتی نیروگاه های حرارتی بر اساس نرخ صادراتی محاسبه می شود و هزینه انتقال آن برای صادرات (به استثنای برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر) بر اساس تعرفه اعلام شده توسط شرکت مادر تخصصی توانیر تعیین خواهد شد.
ماده ۲۰ این طرح بعد از بررسی در صحن علنی مجلس برای بررسی و تحقیق بیشتر به کمیسیون انرژی ارسال شده است. در این ماده مقرر شده است که وزارت نیرو برای آن دسته از مشترکینی که پر مصرف هستند؛ کنتور هوشمند نصب کند و هزینه آن را به صورت اقساطی از مشترکین دریافت کند؛ اما رییس مجلس با این موضوع مخالف کرده و این ماده به کمیسیون ارجاع گردید.
در ماده ۲۱ این طرح نیز آمده است: لایحه قانونی بخشودگی بهای برق مشترکین خانگی کم مصرف مصوب ٨ اسفند ١٣٥٧ و اصلاحات بعدی آن و لایحه راجع به اجازه تعیین نرخ برق برای مصارف خانگی، صنعتی، کشاورزی و سایر مصارف مصوب ٢٠ تیر ١٣٦٠ از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون نسخ می شوند.
عضو هیات مدیره اتحادیه املاک: مشاوران املاک، موارد بهای اجاره مسکن نجومی را فایل نکنند. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
کنترل بهای اجاره مسکن
سعید لطفی عضو هیأت مدیره اتحادیه مشاوران املاک ضمن اشاره به سخت بودن کنترل سقف اجاره بها به میزان رشد ۲۵ درصد گفت: با توجه به بالا رفتن نرخ های اجاره روند جابجایی اقشار اجاره نشین به محله های ضعیف تر از سه سال گذشته شروع شده است و همچنان نیز ادامه دارد. تنها کاری که در این زمینه قابلیت اجرایی دارد آن است که صاحب خانه ها هوای مستاجران را داشته باشند و مشاوران املاک نیز از کار بر روی فایل هایی که قیمت نامتعارف دارند؛ خودداری کنند.
لطفی ادامه داد: با نزدیک شدن به فصل جابجایی به مرور نرخ هایی جدید در بازار اجاره مسکن به وجود آمده اند که بر اساس آمارهای رسمی از اردیبهشت ۱۴۰۱ متوسط افزایش سالانه اجاره بها در تهران ۴۶ درصد بوده است اما در بازار برخی از صاحب خانه ها نیز وجود دارند که قیمت اجاره را ۱۰۰ درصد بالا برده اند. این افزایش بهای اجاره مسکن از سه سال گذشته آغاز شده است که این موضوع موجب سقوط طبقاتی در میان اقشار اجاره نشین شده است.
لطفی اظهار داشت: هر روز با موارد بسیاری از گلایه مردم اجاره نشین روبرو هستیم که صاحب خانه های آنها بدون هیچ قاعده ای نرخ اجاره مسکن را بالا برده اند. در این صورت مستاجران مجبور می شوند تا به مناطق ضعیف تر بروند تا اجاره بهای کمتری هم بپردازند. خواهش ما این است که همکاران در صنف مشاوران املاک از روش های مختلف مانند چانه زنی برای ترغیب مالکان به متعارف کردن قیمت ها استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی فعلی باید مردم مراقب یکدیگر باشند گفت: اغلب مستاجران از قشر ضعیف جامعه هستند و برخی از آنها حتی شغل و درآمد ثابتی هم ندارند. بنابراین این افراد باید به روشی از سوی دولت و مردم حمایت شوند.
این عضو هیات مدیره اتحادیه مشاوران املاک در ارتباط با مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر سقف مجاز افزایش اجارهبها به میزان ۲۵ درصد در شهر تهران اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی مکانیزم کنترلی برای اجرای این مصوبه ندارد و صحبت های مسئولین نیز به وضوح این امر را تایید می کند.
لطفی رشد قیمت مسکن و تورم را در نوسانات و افزایش بهای اجاره مسکن موثر عنوان کرد و اضافه کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی یک تاثیر دومینو وار بر انتظارات تورمی ایجاد کرده است و همین امر به رشد ۶ درصدی قیمت مسکن در ماه اردیبهشت منجر شده است. این موضوع بازار اجاره مسکن را نیز ملتهب کرده است.
این عضو هیات مدیره اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به چالش های دیگری مانند رشد قیمت ارز، افزایش نرخ نهاده های ساختمانی و کاهش میزان ساخت و ساز توسط بخش خصوصی گفت: این عوامل همگی در میان مدت بازار اجاره مسکن را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
لطفی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی دو تا سه سال است که برنامههایی مانند اجاره داری حرفهای یا پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن را مطرح میکند اما اولی از روی کاغذ فراتر نرفته و دومی یعنی پرداخت وام به قدری ناچیز است که به یک بیستم مستأجران هم اختصاص داده نشده و به همین دلیل هم تحولی در بازار اجاره ایجاد نخواهد کرد.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فراورده های نفتی ضمن اشاره به کافی بودن ذخیره سازی های سوخت کشور گفت: هیچ بحثی در ارتباط با افزایش قیمت بنزین در کشور وجود ندارد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
قیمت بنزین افزایش نخواهد یافت
جلیل سالاری در جریان آئین رونمایی از اجرای آزمایشگاهی طرح بهنگام سازی فروش (بهنوش) در هوشمند سازی عرضه سی ان جی که به میزبانی آموزش اندیشه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی برگزار شد، گفت: جمع آوری کارت های سوخت آزاد جایگاه های عرضه بنزین صحت نداشته و دولت هم هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت بنزین و سوخت ندارد.
سالاری با تاکید بر اهمیت ورود دانش بنیان ها در پروژه های صنعت پالایش گفت: نیاز است که ظرفیت های بخش سرمایه گذاری
با شرکت های دانش بنیان با هم تجمیع شوند و اقدام به اجرای کار و طراحی پروژه کنند.
این معاون وزیر نفت همچنین اظهار داشت: در این زمینه به شرکت های زیر مجموعه ابلاغ شده تا در زمینه همکاری با شرکت های دانش بنیان برنامه ریزی کنند و در هر سال نیز حداقل پنج قرارداد در این زمینه امضا گردد.
وی وضعیت ذخیره سازی سوخت را در شرایط مطلوبی ارزیابی کرد و ادامه داد: در زمینه تامین سوخت در کشور چالش و مساله ای وجود ندارد و بر اساس ذخیره سازی مناسبی که انجام شده است، در حال حاضر سوخت مایع مورد نیاز حوزه نیروگاهی به خوبی تامین می شود و افزایش قیمت بنزین نخواهیم داشت.
اجرای طرح پایلوت هوشمند سازی جایگاه های عرضه سوخت
«علیاکبر نژادعلی»، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در این آئین نامه به دنبال سخنرانی که داشت گفت: با هدف اجرایی سازی بحث هوشمند سازی جایگاه های عرضه سوخت گاز طبیعی، چندین اتاق فکر شکل گرفته است و نظرات و چالش های متعددی مورد بحث و مطالعه قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: اجرای این پروژه طی دو تا سه سال گذشته به تعویق انداخته شده بود که علی رغم در نظر گرفتن تمهیدات موجود و استفاده از نیرو و مشاوره های و داشتن تکنولوژی لازم، در ابتدای کار این فرایند میسر نبود، در این صورت نه تنها پروژه به انجام می رسید بلکه هزینه هایی را نیز وارد می کرد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ضمن تاکید بر بهره بردن اجرای طرح بهنگام سازی فروش در هوشمند سازی عرضه سی ان جی در جایگاه های عرضه سوخت گاز طبیعی از ایده ها و افکار نو، تصریح کرد: ما پیش از این با یک پروژه میلیاردی روبرو بودیم که اجرای آن در قالب طرح جدید به نفع اقتصاد و صنعت کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: در این طرح به مجوزهایی مانند تاکید بر داشتن معاینه فنی خودروها و تامین امنیت و مدیریت فروش با استفاده از ارتباطات الکترونیکی تاکید و تمرکز شده است. این پروژه پس از تستهای امنیتی و پدافندی در دو جایگاه در پایتخت به صورت پایلوت اجرایی خواهد شد و پس از آن در صورت حصول نتیجه مثبت اجرای آن به سراسر کشور تسری خواهد یافت.
از جمله اهداف و مزایایی که اجرای طرح ملی بهنگام سازی فروش در هوشمند سازی جایگاه های عرضه سی ان جی دنبال می کند عبارت است از: عدالت در توزیع یارانه های بخش حمل و نقل، زیرساخت کارآمد، انعطاف پذیری، سیاست پذیری، کاهش چشمگیر هزینه ها، افزایش شفافیت و فساد ستیزی، افزایش درآمد دولت از محل تحدید قاچاق و انحراف فرآورده ها، چابک سازی و کوچک سازی دولت هم سو با سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی، مدیریت توزیع و اعمال سیاست های تشویقی و امکان توسعه طرح های ملی پالایشی.
از جمله دستاوردهای این طرح در هوشمند سازی جایگاه های عرضه سی ان جی نیز به مواردی مانند حذف دوربین پلاک خوان و زیرساخت ارتباطی، تجمیع داده های فروش بهصورت برخط، تسهیم خودکار وجوه دریافتی از مشتریان، رصد آنلاین شرایط فنی و داده های فنی جایگاه ها و امکان اعمال سیاست های تنبیهی برای خودروهای پرخطر می توان اشاره کرد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های تجهیزات نفت و گاز» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: ظرفیت تجدید پذیرها در تهران و تا پایان امسال به ۱۰ مگاوات خواهد رسید و اکنون هم با هدف مدیریت مصرف برق مولدهای خود نگهدار هر کیلووات ساعتی ۱۵۰۰ تومان خریداری می شود. در ادامه این خبر همراه مجله هزاره باشید.
برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت تجدید پذیرها
کامبیز ناظریان ضمن اشاره به برنامه های توسعه انرژی های تجدید پذیر در تهران گفت: ساتبا مجموعه ای با نیروهای متخصص است که در بنه وزارت نیرو وجود داشته و تدابیر خوبی را در راستای افزایش ظرفیت تجدید پذیرها اندیشیده است. به دنبال این تدابیر مقرر شده است تا ۱۰ هزار مگاوات انرژی نو در دوره چهار ساله در کل کشور ایجاد شود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق با بیان اینکه برنامه های زیادی در این زمینه در نظر گرفته شده است افزود: هم اکنون در تهران ۳.۵ مگا وات انرژی تجدید پذیر در بخش خورشیدی وجود دارد که عدد مطلوبی نیست اما ما برنامه ای داریم که بر این اساس حدود ۱۰۰ مگاوات باید در طول دو سال آینده به ظرفیت انرژی های تجدید پذیر اضافه شود.
وی اضافه کرد: در سال جاری احداث پنج مگا وات انرژی تجدید پذیر در دستور کار شرکت توزیع تهران بزرگ بوده است که به عدد ۳.۵ مگا وات در ظرفیت تجدید پذیر اضافه می شود. بنابراین در کل ظرفیت تجدید پذیر تهران به ۸.۵ مگا وات تا ۱۰ مگا وات افزایش پیدا می کند.
کامبیز ناظریان ضمن اشاره به برنامه ریزی های صنعت برق و وزارت نیرو ابراز امیدواری کرد که در تابستان سال جاری علی رغم وجود ناترازی، خاموشی و محدودیتی در زمینه برق وجود نداشته باشد.
ناظریان تصریح کرد: در این زمینه باید از فرصت های مدیریتی استفاده شود. اقدامات بسیار خوبی نیز در قسمت نیروگاهی و دیگر بخش ها انجام شده است که در قالب یک کار مشارکتی و در حوزه مشترکان و استفاده از فرصت های مدیریتی مصرف تابستان به بهترین شکل ممکن پشت سر گذاشته می شود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق افزود: مصرف برق شهر تهران بیش از ۲۰۰۰ مگاوات است که حدود ۴۵ درصد مصرف کل کشور را شامل می شود. این میزان مصرف در زمان گرمای بیشتر هوا نیز بیشتر می شود. در حوزه مولدهای خود تامین هم بسیاری از سازمانها حتی مجتمعهای خانگی و تجاری و بخش هایی دیگر که دارای مولدهای خود تامین هستند میتوانند در زمان پیک از آن کنند، با اینکار ضمن اینکه بخشی از بار خود را به مولد خود تامین منتقل میکنند و برای آن بخش نیز هزینهای نمیپردازند صنعت برق نیز کیلووات ساعتی ۱۵۰۰ تومان انرژی را از آنها خریداری میکند.
بنابر اظهارات مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق، پیشبینی ها بر این است که ظرفیت صرفهجویی ۱۵۰ مگاوات در شهر تهران وجود دارد و میتوان برق ۱۵۰ هزار مشترک را تامین کرد که به نظر عدد بزرگی است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های پست انتقال نیرو» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
مدیر کل راه سازی ایلام اعلام کرد: ۲ هزار و ۸۰۰ متر از تونل کبیرکوه ایلام لاینینگ شده است. قطعه دوم پروژه خروجی شهر نیز در صورت ادامه تعلل پیمانکار مجددا برای تعیین پیمانکار جدید، به مناقصه گذاشته خواهد شد. در ادامه همراه مجله هزاره باشید.
پیشرفت فیزیکی راه سازی در پروژه کبیر کوه
مدیر کل راه و شهر سازی استان ایلام ضمن اشاره به اینکه تونل کبیرکوه که در حد فاصل شهرستان های آبدانان و دره شهر قرار گرفته است و راه های اطراف بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؛ اظهار داشت: ۲ هزار و ۸۰۰ متر از این تونل تا به امروز لاینینگ شده است.
عبدالله بهادری، در جریان بازدید استاندار ایلام از تونل بزرگ کبیرکوه گفت: طول تونل اصلی کبیر کوه چهار هزار و ۷۵۰ متر است که تا به امروز مرحله حفاری و کف برداری آن تمام شده است و در حال حاضر پیمانکار آن مشغول عملیات لاینینگ است. همچنین ۲ هزار و ۸۰۰ متر از مرحله لاینینگ نیز به پایان رسیده است.
بهادری افزود: در قسمت خروجی تونل کبیر کوه از سمت آبدانان ۹ کیلومتر عملیات راه سازی در دست اجرا است که در مرحله رو سازی قرار دارد. ۶ کیلومتر از این عملیات راه سازی، به سمت مورموری و دهلران و ۳ کیلومتر به سمت شهر آبدانان است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان ایلام اظهار داشت: از سمت شهرستان دره شهر هم ۶.۵ کیلومتر راه سازی در حال انجام است که از این مقدار ۹ رشته تونل به طول یک هزار و ۸۰۰ متر حفاری و کف برداری شده و ۸۰۰ متر نیز لاینینگ آن صورت گرفته است. قبل از عملیات لاینینگ نیز تمام نکات فنی روز از جمله عایق بندی و غیره در تونل اجرا می گردد.
مزایای تونل کبیر کوه
مدیر کل راه و شهرسازی استان ایلام از جمله مزایای تونل کبیرکوه را احداث خط انتقال آب و فیبر نوری عنوان کرد و اضافه کرد: از نظر پدافند غیر عامل و صرفه جویی در هزینه ها این پروژه و مزایای آن یک دست آورد ارزشمند به شمار می رود.
تونل کبیر کوه میان شهرستان دره شهر و آبدانان قرار گرفته است و پس از بهره برداری، بیش از ۲۰۰ پیچ پر خطر و گردنه صعب العبور کبیر کوه را حذف و در آینده از این نظر تاثیر مهمی بر روی توسعه منطقه و اتصال استان های مرکزی به مرزهای بین المللی عراق خواهد داشت.
ادامه مناقصات راه سازی برای تکمیل پروژه چهارخطه کردن خروجی شهر
در ادامه پروژه های راه سازی استان ایلام، ۲،۵ کیلومتر از خروجی آبدانان به مورموری نیز تا هفته دولت، چهار خطه خواهد شد. مدیر کل راه و شهرسازی ایلام در ارتباط با پروژه چهار خطه کردن خروجی شهر آبدانان تصریح کرد: قطعه اول این طرح به طول ۲.۵ کیلومتر تا هفته دولت تکمیل خواهد شد.
بهادری اضافه کرد: قطعه اول چهار خطه کردن خروجی شهر آبدانان به سمت مورموری به طول ۲،۵ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در مرحله روسازی قرار دارد که تا هفته دولت تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.
وی همچنین اظهار داشت: قطعه دوم این پروژه به طول ۳.۵ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصدی در حال انجام است که در صورت ادامه تعلل پیمانکار این پروژه، برای تعیین پیمانکار جدید، مناقصه جدیدی برگزار خواهد شد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک از شاخه های نیروهای مسلح در ایران است که پس از انقلاب به دستور امام خمینی و در دوم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ تاسیس شده است. این مرجع با هدف پاسداری از نظام سیاسی جمهوری اسلامی شکل گرفته است. این سازمان که در راس آن فرمانده کل قرار دارد در مرحله بعد از آن جانشین یا قائم مقام حضور داشته و فرمانده آن به صورت مستقیم توسط رهبر انتخاب می شود. سپاه پاسداران برای انجام معاملات مختلف خود اقدام به برگزاری انواع مناقصات و مزایدات می کند که ما در این مقاله از مجله هزاره به بررسی مزایده سپاه می پردازیم. پس با ما همراه شوید.
مزایده سپاه در چه حوزه هایی صورت می گیرد؟
همانطور که در مقالات پیش نیز به آنها اشاره کردیم سازمان های مختلف دولتی و خصوصی در سراسر کشور برای گسترش فعالیت های خود و شفافیت معاملاتی خود اقدام به برگزاری انواع مناقصات و مزایدات می کنند. در فرایند مزایده سازمان ها و افراد حقیقی کالا یا خدماتی به حراج گذاشته می شود و فرد یا شرکتی که بتواند آنها را به بالاترین قیمت خریداری کند؛ برنده مزایده خواهد بود.
کالاهای مزایداتی گاهی اوقات دارای شرایط ویژه ای هستند که در جریان مزایدات آنها را به اطلاع خریداران می رسانند. در این زمینه سپاه پاسداران نیز همانند دیگر سازمان ها اقدام به برگزاری مزایداتی می کند. فرایند مزایده با اعلام یک فراخوان عمومی توسط سازمان مناقصه گزار که سپاه است آغاز شده و برای این کار این فراخوان در روزنامه رسمی کشور و دیگر شبکه های اطلاع رسانی به اطلاع مردم می رسد. این اطلاع رسانی می تواند به صورت اینترنتی و از طریق وب سایت هایی مانند وب سایت هزاره نیز صورت بگیرد.
پس از اعلام فراخوان عمومی شرکت هایی که قصد شرکت در مزایده سپاه را دارند اعلام آمادگی کرده و با ارسال مدارک و اسناد مورد نیاز، وارد رقابت با دیگر شرکت ها و افراد می شوند. در جریان مزایده سپاه فردی که بالاترین قیمت را در ارتباط با کالا اعلام کند، برنده مزایده خواهد بود.
مزایده سپاه عمدتا در حوزه هایی مانند مزایده خودرو سبک، سنگین، موتورسیکلت مستعمل و اقلام اسقاط، فروش اقلامی مانند تجهیزات آلومینیوم، استیل و دیگر ضایعات، پلاستیک، مزایده ملک و زمین و غیره است. برای مثال در زمینه مزایده خودرو سپاه، ایرادات خودروهای مزایده ای اعلام شده و خریداران باید برای بازدید از خودرو پیش از ورود به مزایده اقدام کنند. در واقع خریداران با آگاهی کامل از نقص هایی که در یک کالا وجود دارد وارد مزایده و فرایند خرید کالا می شوند و به همین دلیل هم پس از خرید و انعقاد قرارداد دیگر جای اعتراضی برای آنها وجود ندارد. پس از اعلام برنده مزایده سپاه یک برگه قرارداد میان سپاه و فرد خریدار امضا می شود که در آن شرایط تحویل کالا و مراحل پرداخت پول به صورت دقیق ذکر شده است.
مصالح ساختمانی به هر گونه ماده ای گفته می شود که در جریان ساخت و ساز یک سازه به کار گرفته می شود. چوب، سیمان، سنگ، فلزات، آجرها، بتن و خاک رس از جمله مصالح پر کاربرد در جریان ساخت و سازها هستند. انتخاب هر کدام از این مصالح با توجه به بودجه هر پروژه و مقرون به صرفه بودن آن برای پروژه های ساختمانی صورت می گیرد.
بسیاری ازاین مصالح مانند رس، شن، چوب و سنگ، حتی شاخه و برگ طبیعی هستند و بسیاری دیگر از آنها نیز توسط انسان ساخته و استفاده می شوند و در زمره مواد مصنوعی هستند. ساخت مصالح ساختمانی در بسیاری از کشورها یک صنعت مستقل بوده و از آن در تجارت استفاده می شود. در ادامه این مقاله با معرفی انواع مصالح ساختمانی بر اساس جنس آنها و مناقصات و مزایدات در این حوزه، با مجله هزاره همراه شوید.
انواع مصالح ساختمانی بر اساس جنس
مصالح ساختمانی بر اساس جنسی که دارند به دو دسته مصالح مرکب و مصالح ساده تقسیم می شوند.
مصالح ساده
مصالح ساده آن دسته از مصالحی هستند که به صورت طبیعی یا مصنوعی بوده اما مواد تشکیل دهنده آنها مشابه است. مصالحی مانند شن، آجر، سیمان و بلوک از جمله مصالح ساده به شمار می روند.
مصالح مرکب
مصالح مرکب اما بر خلاف مصالح ساده به مصالح طبیعی یا مصنوعی گفته می شود که در تولید آنها چند ماده استفاده شده است. انواع ملات، بتن و ایزوگام در دسته بندی مصالح مرکب قرار می گیرند.
مناقصات و مزایدات مصالح ساختمانی
بسیاری از سازمان هایی که اقدام به ساخت و ساز می کنند برای تهیه مصالح ساختمانی خود اقدام به برگزاری انواع مناقصات در حوزه مصالح ساختمانی می کنند. با این کار و با یک فراخوان عمومی شرکت های پیمانکار در این زمینه آمادگی خود را اعلام کرده و اقدام به ارسال مدارک و اسناد مورد نیاز می کنند. در صورت تایید از سوی مرجع مناقصه گزار شرکت های پیمانکار وارد رقابت شده و آن شرکتی برنده مناقصه خواهد بود که کیفیت لازم را در مصالح مورد نیاز خود داشته باشد و قیمتی کمتر از دیگر رقبا پیشنهاد بدهد. پس از این مرحله قراردادی ما بین دو طرف معامله منعقد خواهد شد که بر اساس آن وظایف هر دو طرف به صورت دقیق ذکر شده و زمان شروع و پایان قرار داد نیز در آن قید می شود.
از سوی دیگر در این حوزه مزایداتی نیز برگزار می شود. بسیاری از سازمان هایی که دیگر نیازی به مصالح نو باقی مانده یا مصالح استفاده شده ندارند، اقدام به فروش آنها می کنند. در این زمینه اشخاص حقیقی یا حقوقی که این مصالح را به بالاترین قیمت خریداری کنند؛ برنده مزایده خواهند بود. این مصالح می تواند انواع میلگرد، آهن آلات، سنگ آهن، تیر آهن و انواع آهن آلات ساختمانی ،چوبی و پلاستیکی و غیره باشد.
عضو شورای عالی کانون صرافان خبر داد: احتمال تعدیل نرخ ارز در روزهای آینده و به منظور ساماندهی بازار ارز توسط بانک مرکزی وجود دارد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
ساماندهی ساز و کار مناسب بازار ارز
عضو شورای عالی کانون صرافان اعلام کرد: به دستور ویژه رییس کل بانک مرکزی قرار بر این شده است که با استفاده از تمهیدات ویژه، ساز و کاری مناسب برای بازار ارز و تنظیم آن در نظر گرفته شود. این کار به ساماندهی بازار ارز کمک قابل توجهی خواهد کرد.
کامران سلطانی زاده افزود: طی جلسه ای که کانون صرافان با رییس کل بانک مرکزی داشته اند؛ بانک مرکز تمهیدات خوبی را در ارتباط با ساماندهی بازار غیر رسمی ارز در نظر گرفته است که به زودی خبرهای خوبی در ارتباط با صرافی های رسمی شنیده خواهد شد.
این عضو شواری عالی کانون صرافان ایرانیان اضافه کرد: در طی این جلسه دغدغه ها و مشکلات صرافان در ارتباط با تنوع نیاز ارزی، جلوگیری از فعالیت شبکههای غیررسمی در بازار ارز، واقعی شدن اختلاف نرخ ارز و افزایش ساعات کاری بازار متشکل ارزی مطرح شده است.
او اظهار داشت: در این جلسه نمایندگان این کانون از رئیس کل بانک مرکزی خواستند تا شرایطی ایجاد کند که نیازها و تنوع ارزی در شبکه رسمی صرافی های کشور فراهم شود. زیرا به دلیل شرایط قانونی مردم به ناچار مجبور شده اند که نیازهای ارزی خود را از شبکه های غیر رسمی تهیه کنند. به همین دلیل هم پیشنهاد دادیم که یک ساز و کار معقول برای صرافی ها تدوین شود که این تنوع ارزی توسط صرافی های رسمی فراهم شود. با این کار از خرید مردم به صورت غیر رسمی جلوگیری شده و آنها ضرر نخواهند کرد.
سلطانی زاده در ادامه افزود: کانون صرافان خواستار واقعی تر شدن اختلاف نرخ ارز آزاد و مسافری است. پس انتظار می رود که نرخ ارز تعدیل شده تا از سودجویی برخی از افراد در این زمینه جلوگیری شود. در واقع کانون صرافان ایران به دنبال این ساز و کار است تا ساعات کاری صرافی ها نیز افزایش پیدا کرده و نیازهای ارزی و تنوع ارزی مردم نیز پاسخ داده شود. این کار، تنش موجود در بازار را نیز کمتر خواهد کرد.
وی تصریح کرد: امید بر این است که صرافی های رسمی بتوانند خدماتی را که مردم نیاز دارند ارائه دهند. زیرا زمانی که مردم بتوانند خدمات رسمی خود را در زمینه بازار ارز در صرافی های رسمی تحت نظر بانک مرکزی و در سامانه های رسمی پیدا کنند؛ دیگر نیازی نیست که به فضای غیر رسمی مراجعه کنند.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های امروز» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
معاون هماهنگی، نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور گفت: استان های یزد، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و اصفهان با تنش آبی شدید روبرو هستند و باید برای مقابله با کم آبی برنامه ریزی شود. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
کم آبی، معضل جدی استان یزد
محمد هادی زاهدی وفا، معاون هماهنگی، نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور در جریان سفر خود به یزد، با اشاره به محدودیت جدی آب در استان های یزد، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و اصفهان گفت: اجرای خط پدافندی یزد برای جبران نیاز و رفع تنش آبی در این استان در اولویت ما است.
وی در جریان سفر یک روزه خود به یزد، از طرح های آبی این استان بازدید کرده و بر تلاش به منظور تکمیل طرح های نیمه تمام آبی و تامین آب پایدار در این استان تاکید کرد. زاهدی وفا گفت: اجرای خط پدافند یزد باید سرعت بیشتری پیدا کند و این طرح علی رغم تاخیری که داشته است باید در اولویت قرار بگیرد.
وی افزود: دولت هم با همکاری بخش خصوصی برای حل مشکلات آبی استان با مدیران استان یزد همراهی خواهد کرد. دولت برنامه های آبی کشور را در اولویت فعالیت های خود قرار داده است و تکمیل طرح های نیمه تمام در حوزه آب، برق، گاز، راه آهن و ارتباطات، جزو اولویت های دولت فعلی است. این کار نیاز به همکاری مدیران در حوزه های مختلف به منظور مقابله با کم آبی دارد.
زاهدی اضافه کرد: چهار استان یزد، خوزستان، چهارمحال بختیاری و اصفهان با محدودیت جدی آب روبرو هستند و برای این چهار استان کشور، برنامههای خاص کوتاه مدت مقابله با کم آبی در نظر گرفته شده است. باید ناهماهنگی های گذشته، آسیب شناسی و کمکاریهای صورت گرفته بررسی شود و مدیریت بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.
زاهدی وفا با اعلام آمادگی به منظور اجرای انتقال خط دوم آب از خلیج فارس و دریای عمان به این استان گفت: امیدوار هستیم که با همکاری و همراهی همه مدیران استان یزد و وزارت نیرو بتوانیم به مردم استان این اطمینان را بدهیم که به لحاظ تامین آب شرب دچار بحران نخواهند شد.
زاهدی وفا در این سفر یک روزه به استان یزد، از طرح های آبی این استان از جمله رینگ آبرسانی شهر یزد، مخزن ۵۰ هزار متر مکعبی یزد در حال ساخت و طرح پدافندی تامین آب شرب استان در شرایط اضطراری از خط انتقال صنعت، بازدید کرده است.
یکی از فعالیت هایی که این روزها در ارتباط با آن اقدام به ثبت شرکت می شود؛ طبخ غذا است. تنوع غذا در کشور ما و به خصوص در میان اقوام مختلف موجب شده است تا شرکت های زیادی در این زمینه به ثبت برسد. شرکتهایی که در ارتباط با طبخ غذا ثبت میشوند؛ به فعالیت در حوزه های مختلفی مانند پخت و پخش غذا جهت اجرای مراسم شادی و مهمانی ها ، همکاری در مناقصات دولتی و خصوصی ، ارائه سرویس به سازمان ها ، ارائه سرویس و خدمات به شخصیت های حقوقی و حقیقی و همچنین دولتی و خصوصی ، سرویس دهنده ایاب ذهاب و غیره می پردازند. اما برای ثبت شرکت طبخ غذا چه باید کرد و شرایط ورود این شرکت ها به مناقصات دولتی و خصوصی به چه صورت است؟ در ادامه با پاسخ این سوالات، همراه مجله هزاره باشید.
مراحل ثبت شرکت طبخ غذا
برای ثبت این دسته از شرکتها لازم است متقاضی به سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت به آدرس اینترنتی irsherkat.ssaa.ir مراجعه کرده و ثبت نام اولیه را انجام دهد. مراحل ثبت نام به شرح زیر است:
تکمیل مشخصات متقاضی
انتخاب ۵ نام شرکت به ترتیب اولویت
تعیین موضوع و قالب فعالیت شرکت
درج آدرس و تلفن شرکت و دفتر مرکزی متقاضی
تعیین سرمایه اولیه با توجه به نوع شرکت
درج مشخصات تمامی اعضاء و میزان سهام
ارزیابی و بررسی تمامی مدارک توسط کارشناسان مربوطه
اخذ تاییدیه ( قبول درخواست یا رد درخواست و ارجاع مجدد به متقاضی برای رفع نقص)
ارسال مدارک از طریق پست به آدرس درج شده در تاییدیه
درج بارکد پستی در سامانه
با ارسال مدارک از طریق پست این احتمال وجود دارد که پرونده شما رد شود و به نشانی شما برگشت داده شود؛ یا آنکه اعلام رفع نقص شده و مدارک به منظور رفع نقص به نشانی شما برگشت داده شود. اگر مدارک و شرایط شما مورد پذیرش باشد در این صورت نیاز است که خود شخص متقاضی یا وکیل او که در سامانهای که به آن در بالا اشاره کردیم، قید شده است؛ به صورت حضوری و با همراه داشتن اصل وکالت نامه و دیگر مدارک به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کند و پس از پرداخت هزینه های قانونی و امضا در دفاتر مورد نیاز مدارک شرکت ثبت شده را دریافت کند.
در آخرین مرحله از مراحل ثبت شرکت طبخ غذا شما با مراجعه به سامانه روزنامه رسمی و پرداخت هزینه انتشار آگهی روزنامه رسمی ثبت تاسیس شرکت، شما مجددا به سایت وارد شده و هزینه انتشار آگهی رسمی ثبت تاسیس شرکت خود را می پردازید.
شرایط ورود شرکت طبخ غذا به مناقصات
بسیاری از سازمانهای کوچک یا بزرگ دولتی برای بخش طبخ غذای خود نیروهایی را به صورت پیمانکاری از بیرون استخدام میکنند. در این زمینه شرکت های طبخ غذا می توانند با به عهده گرفتن این کار فعالیت های خود را گسترش داده و به معرفی بیشتر خود بپردازند. در این صورت مشتریان دائمی نیز پیدا خواهند کرد. سازمان ها این کار را از طریق برگزاری مناقصه انجام می دهند. چند شرکت طبخ غذا با ورود به این مناقصات به رقابت با هم پرداخته و در صورتی که کیفیت مورد نظر را داشته باشند و قیمتی مناسب را پیشنهاد بدهند برنده مناقصه خواهند شد.
یکی از شرایطی که از سوی سازمان های مناقصه گزار از شرکت های طبخ غذا مطالبه میشود؛ HSE PLAN شرکت های پیمانکار طبخ و توزیع غذا است. بنابراین شرکت های پیمانکاری طبخ غذا و توزیع غذا رستورانی یا کترینگ های غذایی به منظور ورود به مناقصه حتما به گواهینامه HSE یا طرح HSE PLAN نیاز خواهند داشت.
اما اچ اس ای پلن (HSEPLAN) چیست؟ اچ اس ای پلن (HSEPLAN) طرحی با هدف فراهم کردن ایمنی و بهداشت و حفاظت از محیط زیست پیمانکار جهت انجام کلیه فرآیند های اجرایی و یا کارگاهی است. در واقع پیمانکاران طبخ غذا باید با داشتن یک نقشه راه از پیش تعیین شده توسط مسئول ایمنی خود فرآیند های خود را انجام بدهند. HSEPLAN به دیگر عبارت به ایمنی و بهداشت در محل کار اشاره می کند و به دنبال آن نیز روش هایی را پیشنهاد می دهد که به کارکنان مجموعه و محیط زیست آسیبی وارد نشود.
این طرح عمدتا توسط کارشناسان ایمنی، افسر ایمنی یا مسئول ایمنی کارگاه تدوین شده و برای اجرایی شدن به تایید مدیریت و کمیته فنی اجرا می رسد. در این طرح به صورت دقیق مشخص می شود که در کارگاه چه خطرات احتمالی و ریسک هایی وجود دارد و برای جلوگیری از این خطرات چه مواردی باید اجرایی شود. مسئول اجرای طرح اچ اس ای پلن نیز افسر ایمنی یا مسئول ایمنی است و در صورتی که اتفاقی رخ بدهد او مسئول هر گونه اتفاق و حادثه ای خواهد بود.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های آشپزخانه و سلف سرویس» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
مدیر عامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران خبر داد: در سال جاری با همکاری چند شرکت دانش بنیان توانستیم ظرفیت تولید برق را در کشور توسعه دهیم. در این زمینه حدود هزار و ۱۳ مگا وات به میزان تولید برق در کشور اضافه شد. در ادامه این خبر همراه مجله هزاره باشید.
افزایش دما و نیاز به تولید برق بیشتر
مصطفی رجبی مشهدی، از روابط عمومی شرکت مدیریت شبکه برق ایران در این زمینه گفت: با توجه به افزایش دما در کشور پیش بینی بر این اساس بود که میزان مصرف برق افزایش پیدا کند. در روز ۱۶ خرداد مصرف برق به ۶۰ هزار مگا وات رسید که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رکورد جدیدی را ثبت کرده است.
وی اضافه کرد: در صورت همکاری مردم و صرفه جویی در مصرف برق شرایط پایدار و بدون خاموشی خواهیم داشت. تا به امروز نیز در هیچ جای کشور خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتهایم اما اگر حوادثی در برخی مناطق به وجود آمده باشد؛ ناشی از افزایش بار شبکه است.
رجبی مشهدی در ارتباط با نداشتن خاموشی در سال جدید نیز گفت: در سال جدید تا به حال خاموشی نداشته ایم و بخشی از این مساله از تعمیر و نگهداری صحیح نیروگاه های موجود ناشی میشود. عمدتا تعمیرات تا پایان خرداد ماه طول می کشید اما در سال جاری تا پایان اردیبهشت این تعمیرات نیروگاهی به پایان رسیده است.
همکاری شرکت های دانش بنیان در تولید برق
سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه نیروگاه های موجود قابلیت تولید برق بیشتری را دارند؛ اضافه کرد: در سال جاری با همکاری شرکت های دانش بنیان توانسته ایم ظرفیت تولید برق کشور را افزایش دهیم. این افزایش حدود هزار و ۱۳ مگا وات است. در بخش توسعه نیز برای تولید برق حدود ۵ هزار مگا وات برنامه ریزی شده است که اغلب این نیروگاه ها آماده تولید برق هستند.
وی در ارتباط با تغییر در تعرفه های برق نیز گفت: تعرفه های برق بهمن ماه سال گذشته ابلاغ شده و تغییری نداشته است. الگوی مصرف برق نیز در مناطق عادی کشور حدود ۳۰۰ کیلو وات ساعت در ماه است و آن دسته از مشترکان خانگی که مصرف آنها کمتر از این میزان باشد، هزینه قبض آنها در ماه کمتر از ۳۰ هزار تومان خواهد بود.
رجبی مشهدی در خصوص مدیریت مصرف برق واحدهای صنعتی اضافه کرد: تلاش شده است تا در واحدهای صنعتی بزرگ محدودیت برق هم زمان با دوره تعطیلات تابستانی و تعمیران اساسی این صنایع باشد تا لطمه ای به فعالیت آنها وارد نشود.
رجبی مشهدی از شهروندان خواست تا درجه وسایل سرمایشی خود را بر روی ۲۵ درجه تنظیم کنند و در ساعات اوج مصرف برق که از ۱۲ تا ۱۷ است؛ از وسایل برقی پرمصرف به صورت هم زمان استفاده نکنند.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های برق و نیروگاه » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
نشست چالشهای خصوصی سازی معادن در ایران با شرکت پنج چهره شناخته شده از فعالان معدن و صنایع فولاد کشور و به میزبانی پایگاه خبری ایراسین برگزار شد. در ادامه این خبر از مجله هزاره به موضوعات اشاره شده در این میز گرد بیشتر می پردازیم. پس با ما در ادامه همراه شوید.
نیاز صنایع فولاد مبارکه به برگزاری مناقصات و مزایدات و تامین مواد اولیه
در این نشست، محمد حسن عرفانیان، مجری طرح فولاد مبارکه با اشاره به اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: چالش تامین مواد اولیه در صنایع فولاد مبارکه همواره وجود داشته و با وجود آنکه شرکتهای معدنی خصوصی شدند؛ اما بعد از آن هم سهمیه خاصی برای فولاد مبارکه تامین نشد. در ارتباط با واگذاری معادن نیز اهلیت بسیار اهمیت دارد ولی در خیلی از واحدها این موضوع اتفاق نمیافتد و یا در برخی از اوقات اطلاعات نادرستی داده میشود. برای مثال در برخی از مواقع پس از بازگشایی پاکتهای قیمت گذاری در مزایده معدن به منظور خصوصی سازی خریدار خواستار مذاکره است.
بهرام شکوری، رئیس انجمن مس ایران و فعال اقتصادی در حوزه معدن نیز با اشاره به مناقصات در حوزه صنایع فولاد اذعان داشت: بسیاری از بهره برداران با تعهد ۹۵ درصد قیمت سنگ آهن در مناقصات صنایع فولاد شرکت میکنند. از گذشته تا به امروز همواره یک کف و یک سقف در نظر گرفته میشد و در این بازه رقابت میان مناقصه گران انجام میشد. زمانی که عدد ۹۵ درصد اعلام میشود باید بدانید که رسیدن به این اعداد عملی نیست.
ناتوانی در اجرای مزایدات در حوزه صنایع فولاد
سید مصطفی فقری، مدیر استخراج مواد معدنی شرکت فولاد مبارکه در این نشست از نقش ضعیف حاکمیت در ورود به منطقه سیستان و بلوچستان گفت و اضافه کرد: ما در این منطقه رفت و آمدهایی داشتیم اما رفتارهای قومی و قبیلهای در این محدوده بسیار است و برای سرمایه گذاران و اجرای مناقصات و مزایدات امنیت خوبی وجود ندارد.
وی همچنین افزود: هزینههای پیشنهادی خرید معادن نیز بسیار بالا است و اشخاص درخواست حق دارند. حقوق دولتی در این منطقه در مسیر خود حرکت نکرده و محرومیت در این منطقه با شرایط فعلی ادامه خواهد داشت.
موضوع دیگری بحث عدم توازن است. فقری اضافه کرد: شرکتهای معدنی از یک جایی به سمت فولاد رفتند و سازنده فولاد شدند. فولاد مبارکه نیز در این زمینه فعال بود و شرکت هایی دیگر به این سمت حرکت کرده و منجر به راه اندازی گل گهر، چادرملو توسط بچههای فولاد مبارکه شد. موضوع فنی این شرکت ها نیز توسط فولاد مبارکه پشتیبانی میشود.
وی ادامه داد: در کرمان برای مزایدات در حوزه صنایع فولاد محدوده هایی وجود دارد و به همین دلیل هم نمی توان میزان بار را در این دست مناطق ارزیابی کرد. به دلیل نبود اطلاعات در این زمینه تنها افراد خاصی نیز این بخش را در دست دارند.
محمدحسن عرفانیان در پایان این نشست با اشاره به پیشران بودن فولاد مبارکه ادامه داد: تاریخچه اولیه فولاد مبارکه نشان می دهد که این شرکت در سال ۱۳۶۳ طرح ملی فولاد را مطرح کرده است تا رفاه به شکلی برابر در کشور توزیع شود. بنابراین پیشران بودن به معنای آن است که بتوانیم اولین ها را رقم بزنیم و به همین دلیل هم فولاد مبارکه پیشران است. بنابراین باید از ظرفیت موجود برای استفاده از دانش نیروها در آن استفاده کرد تا به سمت دانش محور بودن پیش برود.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های صنایع فولاد» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
بر اساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، اپراتورهای مختلف مجاز هستند که سیم کارتهای با شماره رند را با قیمت بیشتری از سیم کارتهای معمولی و از طریق برگزاری مزایده به فروش برسانند. اگرچه فروش سیم کارت رند در بازار آزاد نیز متداول است اما اپراتورها نیز مدتی است که وارد بازار مزایده انواع سیم کارت شدهاند. از جمله این اپراتورها به همراه اول و ایرانسل میتوان اشاره کرد. سیم کارتهایی که شمارههایی رند دارند معمولا طرفداران زیادی داشته که حاضرند برای آنها قیمت بالایی نیز پرداخت کنند. اما شرایط مزایده در هر کدام از اپراتورهای تلفن همراه به شرحی است که در ادامه این مقاله از مجله هزاره آمده است:
مزایده سیم کارت همراه اول
همراه اول در جهت خدمت رسانی به هموطنان و ارائه شماره های رند از طریق برگزاری مزایده سیم کارت به صورت اینترنتی و از طریق وب سایت rond.mci.ir اقدام به فروش و مزایده انواع شمارههای رند میکند. در این زمینه متقاضیان این شماره های رند باید شرایط و ضوابط مربوط به شرکت در این معاملات را پذیرفته و اطلاعات مورد نیاز شرکت همراه اول را وارد کنند. در این سامانه اطلاعات باید به شکل صحیح و شناسنامهای وارد شود.
سپس متقاضیان سیم کارت رند همراه اول برای ورود به فرایند مزایده نیاز دارند تا رقم ودیعهای را نیز به صورت آنلاین واریز کنند. این رقم درواقع معادل ۲۰ درصد از مبلغ پایه شماره تلفن همراه مد نظر آنها است. اعتبار زمانی مزایده نیز دارای دو شرط است که هر دو باید صورت بگیرد تا مزایده به انجام برسد. شرط اول آن است که زمان قانونی مزایده باید به اتمام برسد و باید توجه داشته باشید که این شرط برای هر مزایدهای تغییر خواهد کرد. زمان قانونی مزایده در شروع هر مزایده اعلام میشود. شرط دیگر نیز آن است که از آخرین پیشنهاد قیمت بر روی یک شماره، باید ۸ ساعت گذشته باشد. اگر پیشنهاد جدید اعلام شود، قبل از پایان یافتن مدت زمان مزایده، مدت زمان مزایده برای یک دوره ۸ ساعته دیگر نیز تمدید خواهد شد.
مزایده سیم کارت ایرانسل
همه افراد حقیقی و یا حقوقی میتوانند با مراجعه به پورتال شمارههای رند سیم کارت ایرانسل به آدرس https://shop.irancell.ir/fa/rond اقدام به خرید این شمارههای رند سیم کارت ایرانسل کنند. همه شمارههای موجود این سیم کارتها بر روی پرتال حداقل به مدت یک هفته به حراج گذاشته میشود و اگر مزایده شمارهای بیشتر از ۷ روز طول بکشد، پیشنهاد جدیدی در ساعات پایانی حراج ارائه میشود و ۶ ساعت به زمان مزایده نیز اضافه میشود. این پروسه تا زمانی ادامه دارد که آخرین پیشنهاد قبل از ۶ ساعت پایانی مزایده ارائه شود. برنده مزایده در این روند در واقع آخرین فرد پیشنهاد دهنده است. برنده مزایده از زمان پایان یافتن مزایده ۴۸ ساعت فرصت دارد تا اقدام به پرداخت و تکمیل فرایند خرید سیم کارت کند.
بنابراین پس از اتمام هر مزایده سیم کارت ایرانسل، شخصی که بالاترین پیشنهاد را ثبت کرده به عنوان برنده مزایده شناخته میشوند و دو نفر بعدی نیز به عنوان رزرو اول و رزرو دوم انتخاب میشوند. این دو نفر دارای بالاترین پیشنهاد بعد از فرد برنده هستند. رزرو دوم و سوم در صورتی برنده خواهند بود که تفاوت قیمت پیشنهادی آنها با برنده قبلی از مجموع سپرده شرکت در مزایده برنده اول و دوم بیشتر نباشد. اعتباری یا دائمی بودن شماره رند نیز با توجه به نظر فرد برنده تعیین خواهد شد. در صورتی که برنده نوع دائمی سیم کارت را انتخاب کند مبلغی نیز به قیمت نهایی مزایده سیم کارت اضافه خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایده های سیم کارت » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
با توجه به محدودیتهای اعمال شده برق برای صنایع و ابلاغ آنها به واحدهای فولاد سازی، انجمن تولید کنندگان فولاد ایران نسبت به محدودیت برق فولاد اعتراض کرد و اعلام کرد: همه خاموشیها در کشور باید در همه صنایع و با برنامه ریزی کارشناسانه انجام شود. در ادامه این خبر همراه با مجله هزاره باشید.
اعتراض انجمن فولاد به اعمال محدودیت برای برق فولاد
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در پاسخ به اعمال محدودیت های مصرف برای این تولیدکنندگان کشور، در نامه ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار اصلاح این محدودیتها شد. به دنبال ابلاغ محدودیت مصرف برق فولاد، دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران اعلام کرد: باید با تدابیر کارشناسی، محدودیت تامین برق در کشور میان همه صنایع توزیع شود تا کارخانههای فولادی کشور دچار خسارت کمتری شوند.
سید رسول خلیفه سلطانی بخشنامههای صادر شده از سوی شرکت برق منطقه ای به تولید کنندگان فولاد کشور را بر خلاف انتظار عنوان کرده و هشدار داده است که این اتفاق حتی ممکن است منجر به تعطیلی سه ماهه کارخانههای تولید کننده به خصوص در بخش خصوصی شود.
دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد در نامه خود به وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: در سال ۱۴۰۰ فولاد ایران حدود شش میلیون تن از برنامه هدف گذاری خود عقب افتاده است که این موضوع موجب خسارت چهار میلیارد دلاری به اقتصاد این صنعت شده است. از اصلیترین دلایل این امر محدودیت انرژی در صنعت فولاد بوده است.
وی در ادامه این نامه اضافه کرد: عمده بار خاموشی سال گذشته متوجه برق فولاد بوده است و انتظار میرفت تا در سال جاری با اتخاذ تدابیر کارشناسی، محدودیت برق فولاد کمتر شده و این محدودیت میان همه صنایع توزیع شود تا صنعت فولاد کشور متحمل خسارت کمتری شود. در حالیکه بخشنامههای ارائه شده از سوی شرکتهای برق منظقهای به تولید کنندگان فولاد کشور نشان میدهد که این محدودیتها همچنان وجود دارد. این مساله موجب تعطیلی سه ماهه تقریبا تمام کارخانههای تولید کننده فولاد به خصوص در بخش خصوصی خواهد شد.
خلیفه سلطانی در ادامه این نامه اشاره میکند: کاهش تولید فولاد موجب افزایش قیمت محصولات پایین دستی مانند لوازم خانگی، لوله و پروفیل و لوازم ساختمانی و حتی خودرو خواهد شد. بنابراین با هدف تنظیم بازار داخلی و توسعه صادرات فولاد کشور، بهتر است در شرایط تحریم و نیاز ارزی کشور تصمیماتی اتخاذ شود تا محدودیت های اعمال شده برای تولید کنندگان با سرعت اصلاح شود.
دبیر انجمن فولاد کشور همچنین در زمینه مشارکت در مطالعات کارشناسی برای مدیریت منصفانه محدودیتهای انرژی کشور اعلام آمادگی کرد تا با این کار خسارت وارد شده به تولید کنندگان کاهش یابد.
ابلاغیه شرکت برق به فولاد سازان برای محدودیت برق فولاد
بر اساس ابلاغیه های صادر شده از سوی شرکتهای برق منطقهای مصرف برق فولاد در واحدهای مختلف در بازه زمانی ۱۵ خرداد ماه تا ۱۵ شهریور ماه با محدودیت مصرف برق و بر اساس یک جدول مشخص ابلاغی روبرو خواهد بود. علاوه بر این شرکتهای برق نیز هشدار دادهاند که بر اساس مصوبه کاهش مصرف برق صنایع، در صورت عدم رعایت سهمیه های ابلاغ شده، توسط مشترکان، علاوه بر افزایش بهای برق تا دو برابر تعرفه موجود، برای مصرف برق مازاد بر سهمیه تعیین شده، با اعلام قبلی، نسبت به قطعی برق واحد اقدام صورت میگیرد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های صنایع فولاد» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
مدير عامل توانير اعلام كرد: اجراي برنامه هاي مديريت مصرف برق با توجه به شروع فصل اوج مصرف برق آغاز شده است. در ادامه اين خبر اقتصادي همراه با مجله هزاره باشيد.
اجراي متفاوت مديريت مصرف برق در کشور
آرش كردي، مديرعامل توانير با اشاره به شروع فصل اوج مصرف برق از آغاز اجرای برنامه های مديريتی مصرف خبر داد و اعلام كرد: در سال جاری به دنبال هماهنگی انجام شده با وزارت صمت و صنايع اين برنامه ها به صورت متفاوتی اجرا و مديريت خواهد شد.
كردی اضافه كرد: از همه صنايع خواسته شده است برنامه هاي تعطيلات و تعميرات خود را در زمان پيك مصرف برق به اجرا در بیاورند. به همين منظور نيز امضاي تفاهم نامه با صنايع از چندين ماه گذشته آغاز شده است تا برنامه ريزی دقيق تری انجام شود. زيرا طرح های مديريت مصرف زودتر آغاز مي شود و به صنايع نيز قبل از اجرا اطلاع رساني مي شود تا دچار خللی در توليد و مديريت بازار نشوند.
بر اين اساس صنايع تنها برنامه هاي تعطيلات و تعميرات سالانه خود را در زمان هايی كه صنعت برق اطلاع رسانی می كند به اجرا می گذارند كه اين موضوع مهم ترين ويژگي اين برنامه در سال جديد است.
مصرف برق مشتركان صنعتی
مدير عامل توانير علاوه بر اين با اشاره به مصوبه هيات وزيران در ارتباط با مشتركان صنعتی همكار با برق در فصل اوج مصرف اعلام كرد: بر اساس اين مصوبه مشتركانی كه با برنامه مديريت مصرف برق همكاری داشته اند در ماه های آينده جريمه نخواهند شد.
وی اضافه كرد: هماهنگي خوبی ميان وزارت خانه هاي صمت، نيرو و صنايع صورت گرفته است و اميد است با اجراي همه اين برنامه ها مديريت مصرف خوبي انجام شود.
كردي در ارتباط با بخش كشاورزی نيز گفت: بر اساس مشوق هاي در نظر گرفته شده در اين بخش و برنامه های تدوين شده مشتركان مي توانند در صورت استفاده نكردن از برق چاه هاي كشاورزي به مدت پنج ساعت در بازه زماني ۱۱ تا ۱۸ و انتقال زمان آبياری به ساعات ديگر از برق رايگان در ۱۹ ساعت باقي مانده در شبانه روز استفاده كنند. اين موضوع در تفاهم نامه همكاری آنها درج خواهد شد.
بر اساس اعلام مدير توانير، اين اقدام درواقع بر اساس اصول علمی در نظر گرفته شده است و آبیاری در ساعات گرم روز مغاير با اصول علمی است. به همين دليل هم برنامه های مديريت مصرف برق در بخش كشاورزی هم در ساعات گرم روز در نظر گرفته شده است.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تنظیم قیمت لوازم خانگی در بازار خبر داد. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت حدود ۹۰ درصد از لوازم خانگی در بازار تنظیم شده است گفت: در سطح فروشندهها ممکن است میان ۵ تا ۱۰ درصد نوسان در بازار داشته باشیم که این میزان طبیعی است.
محمد مهدی برادران با حضور در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به نگرانی مردن در ارتباط با کیفیت و قیمت لوازم خانگی آن را درست دانست و گفت: سوابق بسیاری از صنایع داخلی نشان داده است که این صنایع با تولید محصولات بیکیفیت نتوانستهاند سطح رضایت مشتری را به دست بیاورند و محصولات آنها در طول زمان دچار مشکل میشود. به همین دلیل هم باید در حوزه سیاست گذاری و تعامل با صنایع لوازم خانگی از تولید کنندگان این لوازم حمایت شود تا تولید آنها رقابتی شده و کیفیت و قیمت به حد مطلوب مصرف کننده برسد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
حمایت از تولید کنندگان لازمه تنظیم قیمت لوازم خانگی
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با حمایت از تولید کنندگان گفت: این حمایت از تولید باید منجر به تولید باکیفیت محصولات خانگی شده و این محصولات رقابتی و با قیمت مناسب به فروش برسند. این موضوع توسط ۱۲۰ واحد فعال در این زمینه به غیر از قطعه سازان لوازم خانگی پذیرفته شده است.
وی افزود: در حال حاضر بازار لوازم خانگی کاملا رقابتی نبوده و یک برند خاص یک سوم سهام بازار را در اختیار دارد که این به رهبری کردن بازار و افزایش قیمت منجر میشود. اگر تولید به مقیاس انبوه نرسد؛ رقابت نیز وجود نخواهد داشت و خدمات پس از فروش نیز با کیفیت پایینی عرضه خواهد شد. با افزایش سهم تولید کنندگان در بازار راه ورود کالای قاچاق نیز بسته خواهد شد.
تنظیم ۹۰ درصد قیمت لوازم خانگی
معاون وزیر صمت اعلام کرد قیمت ۲۲۰ قلم لوازم خانگی در بازار تنظیم شده است و در ماههای اخیر از تولید کنندگان خواسته شده است تا قیمتها برای بازگشت اطمینان مصرف کنندگان در حد امکان تثبیت شود. بر این اساس قیمت ۲۲۰۰ قلم کالایی که اکنون میتواند در اختیار مردم قرار بگیرد مانند قیمتهای یخچال، یخچالفریزر، لباسشویی و تلویزیون به پیش از دولت سیزدهم بازخواهد گشت و افزایش قیمت آنها اندک و تعاملی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰، درمجموع ۱۶.۵ میلیون واحد انواع لوازمخانگی تولید شده است، افزود: در سال جاری هم تولید ۱۷.۵ میلیون واحد لوازمخانگی هدف گذاری شده است. علاوه بر این، برای سال آینده ۱۹ میلیون دستگاه و برای سال ۱۴۰۳، تولید ۲۲ میلیون دستگاه و برای سال ۱۴۰۴، تولید ۲۴.۵ میلیون دستگاه هدفگذاری شده است. در این زمینه قاچاق لوازم خانگی نیز سهم چشم گیری دارد یعنی در مجموع شش میلیارد دلار حجم بازار لوازمخانگی کشور است که اکنون ۱.۷ میلیارد دلار آن در اختیار کالای قاچاق است و این عدد در این زمینه عدد قابل توجهی است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایدات لوازم خانگی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
همه مناقصاتي كه ميان شركتها برگزار ميشود دارای قانون تصويب شده اي است كه در اين قانون و بخشي از آن فراخوان مناقصه نيز تعريف شده است. در واقع فراخوان مناقصه فراخوانی است كه توسط مناقصه گزار و حدود دو تا سه نوبت حداقل در يكي از روزنامه هاي كثيرالانتشار كشوری يا استانی و ديگر شبكه های اطلاع رساني منتشر مي شود. ما در اين مقاله از مجله هزاره به بررسي مفاد فراخوان مناقصه و برگزاری مناقصه برای احيا كارخانه دخانيات سقز می پردازيم. در ادامه ما را همراهي كنيد.
فراخوان مناقصه
مناقصه گزار برای برگزاری هرچه بهتر يك مناقصه در چهارچوب قانون عمل كرده و اعلاميه عمومي مناقصات خود را بايد بين دو تا سه نوبت و حداقل در يكي از روزنامه های كثيرالانتشار كشوري يا استاني منتشر كند. براي اين كار مناقصه گزار همچنين مي تواند از شبكه هاي اطلاع رساني مانند شبكه هاي اجتماعی و سايت هاي مختلف معرفي مناقصات و مزايدات مانند وب سايت هزاره هم استفاده كند.
مفاد فراخوان مناقصه
مفاد فراخوان مناقصه بايد شامل موارد زير باشد:
نام و نشانی مناقصه گزار
نوع، کمیت و کیفیت کالا یا خدمات
نوع و مبلغ تضمین شرکت در مناقصه
محل، زمان و مهلت دریافت اسناد، تحویل و گشایش پیشنهادها
مبلغ برآورد شده معامله و مبانی آن (در صورتی که تعیین آن میسر یا به مصلحت باشد) . در مواردی که فهرست بهای پایه وجود دارد، برآورد طبق فهرست یاد شده تهیه میشود.
درصورتی که نیاز به برگزاری مناقصه در سطح بین المللی باشد، یا استفاده از تسهیلات اعتباری خارجی مطرح باشد، باید با کسب مجوزهای مورد نياز و با رعایت موازین قانوني حداکثر استفاده از توان فنی، مهندسی، تولیدی و صنعتی و اجرائی کشور مصوب۱۲/۱۲/۱۳۷۵ آگهی مربوط در یکی از روزنامههای کثیرالانتشار و حداقل یک نوبت دریکی از روزنامههای انگلیسی زبان داخل و یک مجله یا روزنامه بینالمللی مرتبط با موضوع مناقصه، منتشر شود.
مناقصه احيا كارخانه دخانيات سقز
با توجه به اينكه احيا كارخانه دخانيات سقز از جمله مطالبات مردمی است؛ نماينده مردم شهرستان سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی اعلام كرده است كه آماده سازی سالنهای اين مجموعه و با اعتبار ۵۸۰ ميليارد ريال وارد مرحله فراخوان مناقصه شده است.
نماينده سقز و بانه اعلام كرده است كه سقز بايد با عزم جهادي و تلاش شبانه روزي از طريق جذب اعتبارات مناسب از طريق مناقصات، به جايگاه سابق خود برسد. به همين منظور هم در جريان سفر رييس جمهور به استان كردستان اعتبارات خوبي براي توسعه اين شهرستان پيش بيني و در نظر گرفته شده است. يكي از اين اعتبارات مربوط به کشاورزی با پنج هزار و ۵۰۰ ميليارد ريال اعتبار است. مورد ديگر احيا كارخانه دخانيات سقز است كه وارد مرحله فراخوان مناقصه شده است.
سقز با دارا بودن بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار گرفته است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های شرکت دخانیات ایران» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
معاونت مسکن و ساختمان اعلام کرده است که پالایش نهایی متقاضیان نهضت ملی مسکن تا پایان خرداد ماه ادامه خواهد داشت. با ادامه این روند متقاضیان قطعی به بانکها معرفی شده تا اقدام به افتتاح حساب کرده و پس از آن مراحل اتصال به پروژههای تامین زمین و اجرایی شدن عملیات صورت بگیرد. در ادامه این خبر همراه با مجله هزاره شوید.
نهضت ملی مسکن از برنامههای کلان دولت سیزدهم
وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده است که طرح نهضت ملی مسکن از جمله برنامههای کلان دولت سیزدهم است که در بخش مسکن احداث ۴ میلیون واحد مسکونی در طول ۴ سال را در برنامه قرار خواهد داد. این طرح به ساخت مسکن در شهرها و روستاها میپردازد و بر این اساس ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد در مناطق شهری و ۸۰۰ هزار واحد در مناطق روستایی ساخته خواهد شد.
بر اساس اعلام معاونت مسکن و ساختمان، بیش از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار متقاضی مسکن در سامانه طرحهای حمایتی مسکن به آدرس tem.mrud.ir ثبت نام کردهاند که سه شرط اولیه تاهل، عدم استفاده از تسهیلات دولتی و عدم مالکیت در میان آنها بررسی شده است. اسامی این متقاضیان برای پالایش نهایی یعنی شرط چهارم ” سابقه سکونت ” به اداره کل راه و شهرسازی استان و شهرهای جدید ارجاع شده است.
پالایش نهایی متقاضیان نهضت ملی مسکن تا پایان خرداد ماه
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده است که پالایش نهایی متقاضیان نهضت ملی مسکن تا پایان خرداد ماه انجام خواهد گرفت و پس از آن وارد مرحله عملیاتی و اجرایی خواهد شد. در این زمینه تعداد پروژههای شروع شده در مناطق شهری ۵۳۰ هزار واحد و تعداد پروژههای آغاز شده در مناطق روستایی ۱۶۰ هزار واحد است. همچنین تعداد پروژههای کلنگ زنی شده نیز در مناطق شهری حدود ۳۲۱ هزار واحد اعلام شده است.
همچنین سقف تسهیلات در نهضت ملی مسکن از ۱۰۰ میلیون تومان به ۴۵۰ میلیون تومان برای شهر تهران، ۴۰۰ میلیون تومان برای دیگر کلان شهرها، ۳۵۰ میلیون تومان برای مراکز استان، ۳۰۰ میلیون تومان برای سایر مناطق شهری و ۲۵۰ میلیون تومان برای مناطق روستایی بهازای هر واحد و همچنین افزایش دوره بازپرداخت از ۱۲ سال به ۲۰ سال تغییر کرده است.
علاوه بر این ثبت نام از تعداد بیش از ۲۳ هزار سازنده برای دریافت تسهیلات ساخت مسکن به استعداد ۱۳۶,۳۱۶ واحد مسکونی صورت گرفته است. اقداماتی همچون: آغاز عملیات اجرایی ۱۶۰ هزار واحد مسکونی در مناطق روستایی، کلنگزنی ۳۲۱ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن، انعقاد تفاهم نامه با نهادهای حمایتی (کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی) و همچنین سازمان اوقاف برای تامین مسکن ۵۲۰ هزار تحت پوشش فاقد مسکن این نهادها در شهرها و روستاهای کشور، برآورد زمانی و مکانی میزان مصالح ساختمانی موردنیاز برای احداث ۴ میلیون واحد مسکونی و انجام هماهنگی با وزارت صمت برای تأمین مصالح موردنیاز نیز از جمله فعالیتهایی است که در راستای انجام پروژه نهضت ملی مسکن تا به امروز در سراسر کشور صورت گرفته است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های ساخنمان و ابنیه» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
همانطور که در مقالات گذشته نیز گفتیم؛ مزایده به معنای در معروض فروش قرار دادن کالا یا خدماتی است که در آن کالا یا خدمات به بالاترین قیمت پیشنهادی تعلق میگیرد. در فرایند مزایده اموال دولتی یا خصوصی و اموالی که با حکم مراجع قانونی و قضایی توقیف شده است برای فروش عموم قرار داده میشود. فردی که بتواند این اموال را با بالاترین قیمت پیشنهادی خریداری کند؛ برنده مزایده خواهد بود. یکی از این اموال ملک مزایدهای است که در ادامه به تعریف بیشتر و مشکلات خرید آن میپردازیم. پس با مجله هزاره همراه شوید.
ملک مزایدهای چیست؟
ملک مزایدهای ملکی است که صاحب آن به دلیل آنکه ملک در تصرف فرد یا افراد دیگری به هر دلیل قرار دارد؛ مجبور است به دلیل دشوار بودن یا طولانی بودن روند رفع تصرف با قیمتی پایینتر از عرف بازار مسکن، آن ملک را به مزایده بگذارد تا بتواند با رقمی کمتر آن ملک را به فروش برساند. مالک آنها میتواند شخصی حقیقی یا حقوقی باشد و با توجه به نقصی که ملک او دارد که همان تصرف از طریق دیگر افراد است، باید یا آن را رفع تصرف کند یا آنکه با قیمتی پایینتر و با تخفیف به برنده مزایده تحویل بدهد. با این کار او رفع تصرف از ملک یا آپارتمان خود را نیز به او واگذار میکند.
فروشنده این املاک عمدتا از نظر کارشناس رسمی برای قیمت گذاری ملک خود استفاده میکند. کارشناسان هم با در نظر گرفتن قیمت منصفانه روز و شرایط دیگر ملک اقدام به قیمت گذاری آن میکنند. با این شرایط وضعیت متعادلی به وجود میآید که بر اساس آن فروشنده میتواند نیاز مالی فعلی خود را برطرف کرده و خریدار هم به دلیل وجود معارض یا متصرف آن ملک را به قیمتی پایینتر از ارزش واقعی خریداری میکند.
مشکلات خرید ملک مزایدهای
اگر چه اسم فرایندی که برای ملک مزایدهای صورت میگیرد، مزایده است اما در این نوع به دلیل آن که معارض در این قضیه وجود دارد اما ملک با قیمتی پایینتر از عرف بازار فروخته میشود. علاوه بر مزایداتی که توسط ارگانها و سازمانهای مختلف برگزار میشود و در آنها املاک مختلفی مانند زمین و خانه مسکونی یا اداری و غیره برای فروش وارد فرایند مزایده میشود؛ بسیاری از مزایده املاک از سوی اشخاص حقیقی یا حقوقی برگزار میشود که به دلیل مشکل دار بودن ملک مانند معارض داشتن و غیره بررسی آنها به فرد دیگری واگذار میشود. این مشکلات و حل آنها به دلیل آنکه در توان مالک اولیه آن ملک نیست؛ به فرد خریدار منتقل شده و به همین دلیل هم تخفیفاتی برای فروش ملک مزایدهای در نظر گرفته میشود.
اگرچه در اغلب اسناد مزایدهای مالک اولیه در ارتباط با رفع تصرف ملک از سوی برنده مزایده تاکید میکند؛ اما بسیاری از افراد هم به این موضوع بیتوجه بوده و پس از آنکه مزایده برگزار شد و برنده نهایی معلوم شد؛ در مواجهه با آن دچار مشکلاتی میشوند. در این معاملات وظیفه رفع تصرف که کار سادهای نیز نیست بر عهده برنده مزایده است و این یکی از بزرگترین مشکلات ملک مزایدهای است. بنابراین در صورت عدم تحویل آپارتمان خریدار یا همان برنده مزایده نمیتواند ضرر و خسارتی را از فروشنده ملک بگیرد زیرا در اسناد معامله به صراحت اعلام شده است که وظیفه رفع تصرف بر عهده خریدار است. در این زمینه خریدار باید با در دست داشتن سند مالکیت ملک اقدام به طرح دعوی علیه متصرف ملک کرده و مراحل قانونی و تخلیه ملک را طی کند.
همچنین خریدار میتواند اجرت المثل روزهای تصرف کردن ملک را نیز از زمان شروع مالکیت خود از متصرف طلب کند. این نکته مهم نیز در این زمینه وجود دارد که اگر در اسناد مزایده اشارهای به وظیفه رفع تصرف از ملک از طرف خریدار نشده باشد و خریدار پس از انتقال سند موفق به رفع تصرف از ملک خریداری شده نشود، بر اساس، ماده ۳۴۸ قانون مدنی، معامله انجام شده باطل خواهد بود.
شرکت بازاریابی نفت دولتی سومو (SOMO) کشور عراق به دنبال تصرف سهم بازارش در آسیا به وسیله روسیه، برای امکان عرضه نفت خود به اروپا با همتایان فرانسوی وارد مذاکره شده است. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
عرضه نفت عراق به کشورهای اروپایی
مدیر کل شرکت سومو، علا الیاسری به کمیته نفت و گاز و منابع طبیعی این کشور اعلام کرده است که در کنار این موضوع شرکت سومو قراردادهای تامین نفت با مشتریان دولتی هندی و چینی را همچنان حفظ میکند. عراق که دومین تولید کننده بزرگ نفت در میان اعضای اوپک است؛ به دنبال تحریم واردات نفت از روسیه به اتحادیه اروپا و جستجوی اروپا برای دیگر منابع نفتی به غیر از منابع روسیه؛ عرضه نفت خود را در پالایشگاههای جهانی هدف قرار داده است.
بررسیهای شرکت تحقیقاتی کالای کپلر نشان میدهد که اروپا در سال ۲۰۲۱ در حدود ۱۵ درصد از عراق نفت وارد کرده است اما حجم اخیر صادرات نفت عراق کمتر بوده و در ماه مه ۳۹۰ هزار بشکه به صورت روزانه و معادل ۱۲ درصد از صادرات این کشور را شامل شده است. کشورهای آسیایی در سال میلادی گذشته حدود ۷۶ درصد از کل صادرات نفت عراق را دریافت میکردند که این عدد بزرگترین سهم را در واردان نفت از این کشور شامل میشود.
حمله نظامی روسیه به اوکراین و تغییر در جریان عرضه نفت
به دنبال حملات نظامی روسیه به اوکراین و تحریم واردات انرژی به کشورهای اروپایی، جریان انتقال انرژی از این کشور به شدت تحت تاثیر قرار گرفت و صادر کنندگان روسیه مجبور شدند تا نفت خود را با قیمتی کمتر و تخفیفی زیاد به دیگر کشورها عرضه کنند. زیرا بسیاری از کشورهای غربی به دلیل تحریمهای مالی غربی حاضر نیستند با روسیه وارد معامله شوند.
از سوی دیگر هم کشورهای مصرف کنندهای مانند چین و هند علاقه زیادی به خرید عرضه نفت روسیه پیدا کردهاند و عرضه نفت اورال روسیه از زمان شروع جنگ با اوکراین با قیمت بسیار پایینی معامله میشود.
پیش از این نیز، مقامات شرکت سومو عراق به اس اند پی گلوبال اعلام کرده بودند که این کشور درصدد است تا جریان نفت خود را با یک چرخش از آسیا به سمت کشورهای اروپایی تغییر دهد. عرضه نفت عراق از سوی کشورهای اروپایی نیز با تقاضای مناسبی روبرو بوده است و بر اساس اعلام مقامات سومو با توجه به اینکه چین و هند نفت بیشتری از روسیه خریداری میکنند؛ علاقه اروپا هم به واردات نفت از عراق بیشتر شده است. این علاقه عمدتا از سوی پالایشگاههای شمال غربی اروپا است.
اما با این حال در پایانههای جنوبی عراق محدودیتهای زیر ساختی زیادی وجود دارد و به دلیل فرسوده شدن آنها نیاز به بازسازی در آنها احساس میشود. این موضوع بر پتانسیل صادرات و عرضه نفت عراق تاثیر خواهد داشت. آمارها نشان میدهد که صادران فعلی نفت از بصره به دلیل فرسوده بودن زیر ساختهای بارگیری، ۳.۲۷ میلیون بشکه در روز است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات بین المللی هستید « مناقصه های کشور عراق » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
مجتمع فولاد خراسان برای اجرای قرارداد سرمایه گذاری در پروژه تصفیه فاضلاب شهر نیشابور طی برگزاری یک مناقصه و اعلام فراخوان عمومی، مشاور این پروژه را از میان شرکتهای معتبر و دارای رتبه بندی یک از سازمان برنامه و بودجه انتخاب کرد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
وظایف برنده مناقصه تصفیه فاضلاب نیشابور
در ارتباط با پروژه پساب شهر نیشابور، طی برگزاری یک مناقصه مجتمع فولاد خراسان به عنوان نهاد مناقصه گزار توانست این پروژه را به یک شرکت دارای یک گرید یک از سازمان برنامه و بودجه کشور بسپارد. در جریان مناقصات معمولا با اعلام فراخوان عمومی شرکتهایی که در این زمینه فعال هستند اقدام به ارسال مدارک خود کرده و به این ترتیب در مناقصات شرکت میکنند. برنده مناقصه در این میان همان شرکتی خواهد بود که در ارزیابی کیفی برنده شده و قیمت آن پایینتر از قیمت پیشنهادی دیگر شرکتها باشد. پس از اعلام برنده مناقصه نیز قراردادی ما بین دو طرف منعقد خواهد شد که وظایف هر کدام از طرفین در آن قید شده و مدت زمان انجام کار نیز در آن تاکید شده است.
برنده مناقصه در ارتباط با تصفیه فاضلاب شهر نیشابور، ” شرکت مشاور پدید آب سپاهان” بوده که پس از طی فرایند انتخاب مشاور و برابر آئین نامه خرید خدمات مشاوره که به تصویب هیات وزیران رسیده است؛ از اردیبهشت سال جاری قرارداد انجام کار به این شرکت ابلاغ شده است.
معاون طرح و توسعه شرکت مجتمع فولاد خراسان اعلام کرده است: شرکت مشاور در این پروژه انجام خدمات مهندسی، نقشه برداری، طراحی و تهیه اسناد مناقصه و انتخاب پیمانکار را بر عهده دارد. در این زمینه، مشاور این پروژه در اوایل خرداد ۱۴۰۱ و با حضور تیم مهندسی خود از محل احداث تصفیه فاضلاب شهر بازدید و برنامه خود را در جریان جلسه مشترک با شرکت آب و فاضلاب نیشابور ارائه خواهد کرد.
اسحاقیان، معاون طرح و توسعه فولاد خراسان افزود: شرکت مشاور در حال حاضر به طراحی و تهیه نقشههای اجرایی این پروژه میپردازد و امید است که تهیه مدارک فنی و اسناد مناقصه نیز هر چه زودتر برای انتخاب پیمانکار اجرایی پروژه از طریق مناقصه آماده شود. این پروژه بزرگ دارای سه بخش از جمله شبکه جمع آوری فاضلاب سطح شهر به طول حدود ۲۸۰ کیلومتر و ۵۰ هزار فقره نصب انشعاب، تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب در شبانه روز در جنوب شهر نیشابور و همچنین خط انتقال از محل تصفیه خانه به محل مجتمع فولاد خراسان است.
مشاور انتخاب شده در جریان مناقصات فولاد خراسان، در طول اجرای پروژه، نظارت عالی و کارگاهی این پروژه را بر عهده خواهد داشت. پروژه تصفیه فاضلاب شهر نیشابور که از جمله وظایف و مسئولیتهای اجتماعی مجتمع فولاد خراسان است، با حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار اجرا خواهد شد و بزرگترین طرح عام المنفعه فولاد خراسان بوده که در صورت اجرایی شدن شبکه فاضلاب خانگی مردم شهر نیشابور تکمیل خواهد شد. با ایجاد یک تصفیه خانه مدرن و بازگشت آب به صنایع، کشاورزی و دیگر مصارف، روزانه از هدر رفت حدود ۴۰ هزار متر مکعب آب در نیشابور جلوگیری شده و از آب استفاده بهینه خواهد شد.
تجهیزات آزمایشگاهی موتور محرکه هر آزمایشگاهی هستند و اغلب این تجهیزات در زمره موارد وارداتی بوده است که این روزها به دلیل تحریم کشور در داخل ساخته و مونتاژ میشود. تجهیزات آزمایشگاهی در واقع مجموعهای از ابزار و وسایل آزمایشگاهی هستند که استفاده از آنها برای دانشجویان رشتههای علوم پایه و محققان ضروری است. ما در ادامه این مقاله از مجله هزاره به بررسی بیشتر خرید و فروش تجهیزات آزمایشگاهی پرداخته و به موضوع مونتاژ و مناقصات و مزایدات در این زمینه میپردازیم. پس با ما همراه شوید.
خرید و فروش تجهیزات آزمایشگاهی
خرید تجهیزات آزمایشگاهی باید از تامین کنندگان معتبر این تجهیزات صورت بگیرد زیرا کیفیت آنها نیاز به اطمینان سنجی دارد و از هر شرکت و سازمان متفرقهای نمیتوان آنها را تهیه کرد. این تجهیزات با توجه به نوع آزمایشگاه متفاوت بوده و همه آزمایشگاهها نیز در حالت کلی به تجهیزاتی مانند سکوبندی (رویه)، هود آزمایشگاهی، دستگاه ها و وسایل آزمایشگاهی، سینک و شیرآلات و دوش و چشم شوی نیاز دارند. بنابراین بخشی از این تجهیزات در داخل تامین شده و برخی مونتاژ میشوند.
مونتاژ تجهیزات آزمایشگاهی
اخیرا رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت اعلام کرده است که برخی از شرکتها دستگاههای آزمایشگاهی را ارائه میکنند که کیفیت ساخت پایینی دارند. سید حسین صفوی در بازدید از شرکتهای تولید کننده تجهیزات پزشکی در بیست و سومین نمایشگاه ایران سلامت ۱۴۰۱ به حضور پر رنگ شرکتهای دانش بنیان اشاره کرده است و اظهار داشته: در مقایسه با سال گذشته محصولات تولید داخل کشور بسیار بهبود کیفیت داشتهاند و این روزها با محصولات های تک در زمینه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی روبرو هستیم.
صفوی اضافه کرده است: در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی، حفاظت فردی و پایشهای CCU و ICU نیاز به تجهیزاتی بود که کمبود آنها در داخل کشور احساس میشد اما شرکتهای داخلی توانستند بسیاری از این نیازها را رفع کنند. در ارتباط با دستگاههایی مانند “ونتیلاتور”، “مانیتور” و “پالس اکسیمتر” هم برخی از شرکتهای دانش بنیان توانستهاند این دستگاهها را با کیفیت بالا و قیمت مناسب و به صورت رقابتی با محصولات خارجی در داخل تولید کنند.
از سوی دیگر هم شرکتهایی هستند که به تولید محصولاتی میپردازند که کیفیت پایینی داشته و در عین حال که مونتاژ است؛ نه تنها کمکی به کشور نمیکند بلکه ارزبری را هم به همان میزان واردات دارند. محصولات دانش بنیان در حال حاضر برای کشور بیشترین اهمیت را دارند و بسیاری از شرکتها توانستهاند آنها را با قیمت و کیفیت مناسبی طراحی و تولید کنند. این کار به اشتغال زایی در حوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی نیز کمک کرده است.
در این زمینه هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران امتیازات ویژهای هم برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته است که بتوانند شانس بیشتری در مناقصات این نهاد داشته باشند و در عین حال بتوانند محصولاتی با کیفیت بالا تولید و عرضه کنند.
صفوی افزود: هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، خرید نقدی از شرکتهای دانش بنیان و عرضه آنها به صورت تسهیلات را در دستور کار خود قرار داده است تا بتوانند مراکز سلامت و دانشگاهی را حمایت کنند.
مناقصات و مزایدات تجهیزات آزمایشگاهی
بسیاری از سازمانها با هدف صرفه جویی در هزینههای خود اقدام به برگزاری انواع مناقصه و مزایده برای تامین تجهیزات مختلفی مانند تجهیزات آزمایشگاهی میکنند. برای مثال یک آزمایشگاه با برگزاری یک مناقصه اقدام به خرید این وسایل با قیمت به صرفه و کیفیت مناسب میکند و به این صورت بازار رقابتی ایجاد شده و در هزینههای خود نیز صرفه جویی خواهد کرد. در این وضعیت پس از اعلام فراخوان عمومی مناقصه و دریافت مدارک شرکت کنندگان، برنده مناقصه در میان تعدادی از مناقصه گران فردی خواهد بود که پایینترین قیمت را ارائه دهد و در این صورت بین دو طرف معامله قراردادی امضا خواهد شد و تعهدات طرفین در آن قید خواهد شد.
در برخی از اوقات نیز مزایده تجهیزات آزمایشگاهی صورت میگیرد و این تجهیزات توسط آزمایشگاههایی که مصرف کننده آنها هستند به فروش میرسد. در این وضعیت پس از اعلام فراخوان عمومی مزایده و دریافت مدارک شرکت کنندگان، یک قیمت کارشناسی تعیین شده و شرکت کنندگان در مزایده باید قیمتی بالاتر از آن را پیشنهاد دهند و برنده مزایده فردی خواهد بود که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه بدهد.
مواردی مانند انواع دستگاه اکسیژن ساز، نمونه برنامههای ارزیابی کیفی، دستگاه کنترل سطح مخازن، دستگاه کنترل و اندازه گیری سطح، انواع محلولها و غیره در تجهیزات آزمایشگاهی موضوع مناقصات و مزایدات سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی هستند.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های گاز طبی، صنعتی» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
محمد رضا نجفی منش، رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازی کشور اعلام کرد: بازار خودرو با اختلال روبرو بوده و روش قیمت گذاری دستوری، نه تنها فشار را بر خودروسازان افزایش میدهد؛ بلکه ممنوعیت واردات خودرو نیز قیمتها را در بازار آزاد بالا میبرد. در این میان تاثیر تورم را نیز نباید نادیده گرفت. در این زمینه یکی از تصمیماتی که دولت باید اتخاذ کند و در عین حال تصمیم سختی است، آن است که از حوزه قیمت گذاری خودرو خارج شده و اجازه دهد مکانیزم بازار به حالت طبیعی خود برگردد.
در ادامه خبر با مجله هزاره و آمار واردات خودرو و افزایش فشارها به دولت در این زمینه همراه شوید.
سهم واردات خودرو در کشور
نجفی در ارتباط با میزان واردات خودرو گفت: سهم واردات خودرو از کل خودروهای مصرفی به لحاظ تعداد ۳ تا ۵ درصد یا حداکثر ۱۰ درصد از حجم بازار ایران است که در مقایسه با تیراژ تولید داخلی مقدار بسیار کمی بوده ولی از نظر ارزشی و ارزشی بالای ۴۰ درصد ارزش تولیدات داخل را به خود اختصاص داده است. به همین دلیل هم واردات خودرو به لحاظ روانی شرایط تعادل بازار را مهیا میکند و بر روی قیمت نیز تاثیر خواهد گذاشت.
وی افزود: یک خودرو تولید داخل حدود نزدیک به ۲ هزار دلار ارزبری دارد که ۳۳ درصد آن مواد اولیه است و نزدیک به ۳۰ درصد آن قطعات الکترونیکی است که با صنعت خودرو در اتباط نیست و صنعت خودرو مصرف کننده است. حدود ۳۲ تا ۳۳ درصد نیز قطعات مکانیکی است که در کشور امکان تولید آنها در حال حاضر وجود ندارد.
رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازی کشور همچنین گفت: اگر واردات خودرو به صورت سی کی دی، انجام شود؛ حدود ۷ تا ۸ هزار دلار ارزبری خواهد داشت و اگر این عمل به صورت سی بی یو باشد ۱۲ تا ۲۵ هزار دلار متوسط قیمت وارداتی خواهد بود. بر همین اساس هم تصمیم گیران اقتصادی به بررسی میزان ارز هم میپردازند. این انجمن مخالف یا موافق واردات نیست بلکه میخواهد برای تامین ارز صادرات را افزایش داده و به ازای آن خودرو وارد شود.
افزایش فشار برای واردات خودرو
رئیس انجمن صنایع همگن سازی ادامه داد: در حال حاضر دولت با فشار سنگینی از سوی مجلس و مقامات برای واردات خودرو روبرو است که این خودروها نیز ارزان قیمت نیستند. در سالهایی که واردات خودرو داشتیم تولید داخلی در آن سالها گران و بیکیفیت نبود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر نیاز به خودرو در بازار زیاد است و این حجم از افزایش تقاضا به دلیل اختلاف قیمت بالایی است که وجود دارد. به این صورت که برای هر خودرو از ۴۰ میلیون تومان تا ۱۲۰ میلیون تومان اختلاف قیمت بازار و کارخانه وجود دارد. پس بسیاری از خریداران نیاز به خودرو ندارند و با هدف دستیابی به این تفاوت قیمت و سود مالی دست به خرید مجدد خودرو میزنند. بنابراین به نفع کشور است که کاری انجام شود که صنعت آسیب نبیند و در ارتباط با واردات نیز سخت گیری نشود.
با توجه به بودجه سال ۱۴۰۱، برنامه گاز رایگان برای خانوادههایی که تحت پوشش مراکز بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) در نظر گرفته شده بود و با این طرح و تا به امروز بیش از ۶۵۰ هزار خانوار از این موضوع بهره مند شدند. از سوی دیگر حذف یارانه گاز برای مشترکان پرمصرف نیز در دستور کار دولت قرار گرفته است که بر اساس گفتههای وزیر نفت نهایتا تا ماه آینده اجرایی خواهد شد.
بررسیهای نشان داده است که میزان مصرف گاز در ایران تقریبا با ۱۲ کشور ثروتمند اروپا برابر است و آمار مصرف گاز در کشور در زمستان گذشته به مرز بحرانی نزدیک شده است. عدم رعایت الگوی مصرف در میان مصرف کنندگان موجب شده است که علی رغم تعمیرات اساسی پالایشگاهها که موجب فرآوری بیش از ۸۰۰ میلیون متر مکعب گاز و ورود به شبکه سراسری شده است؛ باز هم ناترازی در میزان مصرف وجود داشته باشد. در ادامه خبر با مجله هزاره همراه شوید.
سیاست تشویقی و تنبیهی دولت سیزدهم
وزارت نفت در دولت سیزدهم به دنبال عدم رعایت الگوی مصرف گاز سیاستهای تشویقی و تنبیهی را در پیش گرفته است و یکی از این اقدامات افزایش تعرفه برای مشتریان پرمصرف با حذف یارانه گاز است. این اقدام در آذر ماه سال گذشته آغاز شد و تغییری در قیمت سه پله نخست که حدودا ۷۵ درصد مشترکانی که بیش از ۵۰ درصد مصرف را داشتند صورت نگرفت.
در تعرفههای گاز اما ۱۲ پله تعریف شده است که از پله ۴ تا پله ۱۲ مشترکان پرمصرف قرار دارند. با برنامه ریزی انجام شده تعرفه هر پله در مقایسه با پله قبل ۴۰ درصد افزایش خواهد داشت. به این معنا که سه پله نخست که حدود ۷۵ درصد مشترکان هستند هیچ گونه افزایش قیمتی را بر روی بهای گاز خود نخواهند داشت اما از پله چهارم که مشترکان پرمصرف هستند؛ افزایش قیمت شروع خواهد شد.
در قانون بودجه ۱۴۰۱ مجلس مصوب کرده است که قیمت گاز برای مشترکان پرمصرف باید بدون یارانه باشد و بر اساس اعلام جواد اوجی، وزیر نفت، کارشناسان وزارت نفت در حال بررسی این موضوع بوده که پس از نهایی شدن به دولت ارائه خواهند کرد. این افزایش قیمت در تعرفه گاز مصرفی در واقع ابزاری برای کنترل شدت مصرف انرژی و بهینه سازی مصرف گاز است.
تا به امروز حدود بیش از ۶۵۰ هزار خانوار از تعرفه رایگان بهره مند شدهاند که در این زمینه وزارت نفت منتظر دریافت آمار از سازمان بهزیستی و کمیته امداد است که به دنبال آن خانوارهای جدید نیز به سرعت در سامانه اضافه خواهند شد. هر تعداد خانواری که به وزارت نفت معرفی شوند در همان ماه وارد سیستم شده و وزارت نفت آمادگی کامل را در این زمینه اعلام کرده است.
هم اکنون تعداد مشترکین گاز کشور ۲۵ میلیون است و از این تعداد ۷۶ درصد از مشترکین در پله اول مصرف قرار دارند و حدود ۵۰ درصد گاز کشور را مصرف میکنند. متوسط قیمت برای گاز سه پله اول مشترکین هر متر مکعب ۶۳ تومان است که هر مشترکی نیز در ماه حدود ۵۰۰ متر مکعب مصرف دارد. این میزان با نرخ ۶۳ تومان حدود ۳۵ هزار تومان خواهد شد.
حفاظت الکترونیک به معنای استفاده از تجهیزات و سیستمهای الکترونیک برای ایجاد امنیت در بخشهای مختلفی مانند ساختمانهای مسکونی، ادارات دولتی و خصوصی، پتروشیمیها و شرکتهای نفتی و یا حتی ایجاد ایمنی در سطح شهرها است. حفاظت الکترونیک درواقع یکی از حوزههای کلی حفاظت فیزیکی اماکن به شمار میرود.
امروزه حفاظت الکترونیک نقش بسیار مهمی در سطح امنیت ایفا میکند و به مواردی مانند سیستم نظارت تصویری یا Closed Circuit TV ، سیستم حفاظت پیرامونی یا Perimeter Intrusion Detection Systems، سیستم اعلام حریق یا Fire Detection System، سیستم اطفاء حریق یا Fire Fighting System، سیستم کنترل دسترسی یا Access Control، سیستم گیتهای ورود و خروج یا Gates Control، سیستم تحلیل هوشمند تصویری یا Surveillance Analytic System، سیستم تشخیص نفوذ یا Intrusion Systems اطلاق میشود. در کشور ما در حال حاضر شرکتهای متعددی اقدام به تولید انواع سیستمهای حفاظتی میکنند که اخیرا یکی از شرکتهای دانش بنیان توانسته است سیستم حفاظت حصار الکتریکی هوشمند را برای نخستین بار در کشور تولید کند. در ادامه با مجله هزاره همراه شوید تا از این سیستم اطلاعات بیشتری به دست بیاوریم.
مناقصات حفاظت الکترونیک
بسیاری از سازمانها این روزها به منظور حفاظت از مراکز خود اقدام به برگزاری مناقصاتی میکنند تا بتوانند یک پیمانکار حرفهای را در میان چندین شرکت کننده شناسایی کرده و برای این کار استخدام کنند. در این زمینه با ارائه یک فراخوان عمومی شرکتهای تولید کننده یا ارائه دهنده حفاظت الکترونیک آمادگی خود را اعلام میکنند و مدارک مورد نیاز را به سازمان مناقصه گزار ارسال میکنند. با رقابت میان مناقصه گران، سازمان برگزار کننده میتواند بهترین انتخاب را برای حفاظت از مجموعه خود از میان تعدادی از شرکت کنندگان داشته باشد و برنده مناقصه شرکتی خواهد بود که کمترین قیمت پیشنهادی را ارائه بدهد و البته کیفیت کار مطلوبی داشته باشد. سپس قراردادی میان کارفرما و پیمانکار منعقد خواهد شد که تعهدات هر دو طرف در آن قید میشود و زمان شروع و پایان پروژه و دیگر جزئیات نیز در آن نوشته خواهد شد. معمولا مناقصات در این زمینه در حوزههای حفاظت فیزیکی از مجتمعها مانند نصب دوربینهای مداربسته، انواع نظارت تصویری، مناقصه دوربین مداربسته، مدیریت تصاویر و مخابرات و غیره انجام میشود.
حصار الکتریکی یک سیستم بازدارنده حفاظت الکترونیک
سیستم حفاظت پیرامونی حصار الکتریکی هوشمند یکی از قدرتمندترین سیستمهای هوشمند حفاظت الکترونیک است که نحوه فعالیت آن به این صورت است که به حصار محیطی موجود متصل شده و یا خود به عنوان یک حصار مجزا عمل میکند. این سیستم یک سیستم بازدارنده حفاظت الکترونیک است و از مفتولهای فولادی تشکیل شده است. این مفتولهای فولادی از پایههای حصار عایق شدهاند و شوکی استاندارد و در عین حال کاملا ایمن بر روی آنها جریان دارد.
در این نوع سیستم هرگونه تلاش برای تخریب و خرابکاری، تعارض و بالا رفتن و یا بریدن با هشدارهایی اطلاع رسانی شده و در مرکز کنترل مشخص میگردد. برای کنترل بهتر این سیستم نرم افزار مدیریت سیستمهای حفاظت الکترونیک هم طراحی شده است که با هدف مدیریت متمرکز و هوشمند کلیه سیستمهای حفاظتی موجود در مجموعه و افزایش هماهنگی با دیگر سیستمهای امنیتی و پایشی، نظیر دوربینهای مداربسته، جهت مشاهده فوری کلی اتفاقات و تعارضات برنامه این سیستم را مدیریت میکند.
این سیستم هدایت مرکزی میتواند به پردازش اطلاعات تا ۲۵۶ عدد از واحدهای کنترل و هشدار بپردازد و با استفاده از تصاویر طراحی شده در صفحه نمایش، برای کاربران هم امکان استفاده و برنامه ریزی راحت را فراهم کرده است.
یک سیستم حفاظت پیرامونی قفس هوشمند میکروفونی نیز در سیستم حصار الکترونیکی هوشمند طراحی شده است که شامل سنسورهای خاص قابل نصب بر روی انواع حصار و قفس محیطی نزدیک حصار پیرامونی است. این سیستم حصار را هوشمند کرده و تعارض را به حصار نمایش میدهد و همچنین برای حفاظت از انواع قفسها در برابر بالا رفتن و قطع کردن، تخریب حصار یا دیوار و نفوذ در زیر زمین به صورت ویژه طراحی شده است. حفاظت پیرامونی قفس هوشمند میکروفونی همچنین یک راه حل معتبر و مقرون به صرفه را برای حفاظت از فضا و محتویات داخلی ساختمان ارائه میکند. به این صورت که سیستم هشدار دهنده مرکزی محل انواع تعارضات در محل دربهای ورودی، دیوارها و حصارها را میتواند شناسایی کرده و هشدار را اعلام کند.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های الکترونیک» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
ایاب و ذهاب یکی از خدمات اصلی در زمینه حمل و نقل مسافر درون شهری است. در ایران این خدمت با عنوان سرویس ایاب و ذهاب کارکنان و یا پرسنل ادارات دولتی یا غیر دولتی، شرکت ها، نهادها، سازمان ها، ارگان ها، وزارتخانه ها، موسسات، صنایع، کارخانجات، بانک ها، بیمارستان ها، دانشگاه ها و مدارس به مشتریان ارائه میشود. بنابراین موضوع ایاب و ذهاب یکی از نیازهای اصلی این روزهای جوامع مدرن شهری است. در بیشتر موارد نیاز سازمانها به سرویسهای ایاب و ذهاب در قالب مناقصات رسمی و غیر رسمی انجام میگیرد و آنها با این روش نیاز خود به ناوگان حمل و نقل را به صورت روزانه، ماهیانه و سالانه در روزنامهها و دیگر رسانههای عمومی اعلام میکنند.
از سوی دیگر هم بسیاری از اشخاص حقیقی یا حقوقی درخواست خود را در قالب فراخوان عمومی و فرایند مناقصه مطرح نکرده و خود به صورت مستقیم با شرکت و موسسهای که این نوع از خدمات را دارد به مذاکره و عقد قرارداد میپردازند. ما در ادامه این مقاله از مجله هزاره به بررسی بیشتر این موضوع خواهیم پرداخت. پس با ما همراه شوید.
نوع وسایل و خدمات ایاب و ذهاب
وسایل نقلیه متنوعی در حمل و نقل شهری برای ایاب و ذهاب استفاده میشوند که از جمله آنها به مواردی مانند اتوبوس، مینی بوس، ون و سواری میتوان اشاره کرد. این سرویسها باید مجهز به سیستم های سرمایشی و گرمایشی مناسب و مطلوب و همچنین نظافت ظاهری راننده و وسیله نقلیه و نیز تسلط راننده به مسیرها و حضور به موقع راننده در محل های مشخص شده در قرارداد باشند. شرکتهای زیادی نیز برای ارائه خدمات ایاب و ذهاب فعالیت میکنند که در تهران و دیگر شهرها حضور دارند. با استفاده از این سرویسها میتوان تعداد زیادی از افراد را برای حضور در مکانهایی خاص جابجا کرد.
استفاده از یک سرویس منظم برای جابجایی پرسنل و کارکنان موجب بازدهی بیشتر شرکتها و ادارات شده و در عین حال هزینه کمی را برای سازمان به همراه دارد. معمولا کارخانهها، شرکتها، مدارس، دانشگاه ها و بیمارستان ها و نیز مجتمعهای تجاری دارای سرویس ایاب و ذهاب برای کارکنان خود هستند. این سرویس وظیفه دارد نیروها و پرسنل را در زمان مشخص به محل مورد نظر برساند و به لحاظ ایمنی نیز برای حفظ ایمنی مسافران در هنگام عقد قرارداد با شرکتها این موارد قید خواهد شد.
مناقصات ایاب و ذهاب
در این زمینه، سرویس ایاب ذهاب شامل سرویس رفت و آمد پرسنل و کارکنان سازمان ها و ادارات دولتی یا خصوصی، مراکز و موسسات آموزشی، شرکت ها، صنایع و کارخانجات با انواع خودروهای موردنیاز شامل اتوبوس، میدل باس، مینی بوس و ون و سواری است. در صورت نیاز به استفاده از سرویسهای برون شهری نیاز است که از نوع اتوبوس بین شهری در قراردادها استفاده شود. انتخاب نوع خودرو هم توسط کارفرما و با توجه به تعداد نیروها و مسیرهای روزانه مشخص خواهد شد.
برای شروع همکاری نیز، سازمانها با شرکتهایی که به ارائه این نوع خدمت میپردازند؛ باید مناقصه برگزار شده و به دنبال آن برنده مناقصه با سازمان مورد نظر اقدام به عقد قراردادی خواهد کرد که در آن تمام نکات حقوقی و قانونی و به خصوص قوانین مدنی قید شده است.
بخشی از حمل و نقل شهری بر عهده دولت و بخشی بر عهده شرکتها و موسسات خصوصی است. اما در بخش خصوصی سهم بیشتری از حمل و نقل شهری به چشم میخورد. سازمانهایی که با این شرکتها در قالب مناقصه ایاب و ذهاب همکاری میکنند باید دقت داشته باشند که مرجع قانونی در ارتباط با این خدمات اتحادیههای صنفی مسافربری استانی است و شرکتها باید گواهینامه و صلاحیت لازم را از این مرجع برای عقد قرارداد با مناقصه گزار دارا باشند.
شرکتهای ارائه دهنده خدمات سرویسهای ایاب و ذهاب پس از برنده شدن در مناقصه و در حین بستن قرارداد باید شیوهنامه و دستور العمل متفاوتی را برای انتقال به موقع کارکنان کارفرما رعایت کنند و به آن عمل کنند. به همین منظور هم در قراردادهای پیمانکاری ضمانت های بسیار متنوع و سنگینی جهت حسن انجام کار از پیمانکاران گرفته میشود و حتی پرداخت بخشی از حق الزحمه آنها به منظور تاییدهای فنی به انتهای قرارداد ارجاع میشود.
مزایای استفاده از مناقصات سرویس ایاب و ذهاب
کاهش هزینه کارکنان
استفاده از قراردادهای دقیق
رقابتی بودن فضای مناقصات و در نهایت استفاده از پیمانکاران باتجربه و خبره در زمینه ایاب و ذهاب
امنیت در تردد پرسنل
حضور به موقع کارکنان در سازمان و عدم تاخیر
صرفه جویی در زمان و هزینه
رضایت پرسنل
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های تامین نیروی انسانی» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
هم ما در هنگام خرید خودرو به هر شکل مایل هستیم که بهترین معامله را انجام دهیم و این موضوع در خصوص ماشین مزایدهای بیشتر احساس میشود. مزایده خودرو درواقع یک فرصت مناسب برای خرید خودرو با قیمت مناسب است. خرید ماشین مزایدهای گاهی اوقات بسیار ارزانتر از خرید خودرو از یک کمپانی فروش است اما در عین حال ریسک بالایی دارد. با این شرایط ما در این مقاله از مجله هزاره میخواهیم به این موضوع پی ببریم که خرید ماشین مزایدهای چه مزایا و معایبی دارد؟ و نهایتا این نوع از خرید به لحاظ اقتصادی به صرفه خواهد بود؟ پس با ما در ادامه همراه شوید.
مزایای ماشین مزایدهای
یکی از مهمترین مزایایی که این نوع از ماشینها دارند، قیمت مناسب آنها است. در واقع در جریان مزایده خودرو قیمت خودروها پایینتر از قیمت کارخانه اعلام میشود و به همین دلیل هم تقاضای زیادی برای آنها وجود دارد. اما ریسک وجود انواع عیب نیز در این خودروها وجود دارد. از دیگر مزایای خرید ماشین مزایدهای آن است که شما با حضور در جریان مزایدات میتوانید تجربههای بسیاری را در زمینه انجام معاملات مختلف به دست بیاورید.
انواع مزایده خودرو
در یک دسته بندی، انواع مزایده خودرو به لحاظ نوع برگزار کننده آنها به دو دسته مزایده دولتی و مزایده عمومی دسته بندی میشوند.
از لحاظ نوع برگزاری نیز مزایده خودرو به دستههای زیر تقسیم بندی میشود:
مزایده خودرو به صورت کلامی و چانه زنی: در این روش شخصی قیمت ماشین مزایدهای را اعلام کرده و شخص دیگری قیمتی بالاتر در هنگام مزایده اعلام میکند. در فرایند مزایده میتوان قیمت را بالاتر برد و شخصی که قیمت بالاتر را اعلام کرده باشد؛ برنده مزایده خواهد بود.
مزایده خودرو به صورت پاکتی: در این نوع از مزایده، پس از بررسی خودرو، موضوعاتی مانند شرایط خودرو، قیمت خودرو در داخل بازار و مبلغی که میخواهیدارزانتر از بازار است، باید در نظر گرفته شود. در نهایت یک قیمت نهایی که بالاتر از قیمت پایه است، توسط شرکت کنندگان در مزایده پیشنهاد داده میشود.
در نوع اول از مزایده ماشین، که به صورت کلامی انجام میشود؛ برنده مزایده خودرو در همان لحظه مشخص خواهد شد اما در مزایده از نوع پاکتی شرکت کنندگان باید تا زمان باز کردن پاکتها و اعلام نتیجه نهایی منتظر بمانند تا برنده مزایده اعلام شود. در صورتی که فردی در مزایده خودرو برنده شود، پس از تسویه با ارگان مورد نظر معمولا تا یک هفته باید برای سند زدن خودرو منتظر بماند.
انواع ماشین مزایدهای
ماشین های مزایدهای انواع بسیاری دارند که از جمله آنها میتوان به خودروهایی که دچار آتش سوزی یا تصادفهای شدید میشوند، خودروهایی که صفر هستند ولی مدتها است از کارخانه خارج نشدهاند، خودروهای سازمانهای مختلف، خودروهای لوکس و کلاسیک و غیره اشاره کرد.
بیشترین میزان مزایده خودرو توسط ارگانهایی مانند ایران خودرو، سایپا، مبارزه با مواد مخدر، ناجا و غیره برگزار میشود. برای شرکت در این نوع از مزایدهها میتوانید به وب سایتهایی که اقدام به انتشار آگهی مزایدات و مناقصات میکنند؛ مانند وب سایت هزاره مراجعه کنید.
نکات مهم در هنگام خرید ماشین مزایدهای
در هنگام خرید ماشین مزایدهای، با توجه به ریسک بالایی که این معاملات دارند، شما باید در هنگام بازدید از خودرو اطلاعات کافی را در ارتباط با آن ماشین مزایدهای به دست آورید. برای این کار بهتر است شخصی را که در این زمینه باتجربه است همراه خود ببرید تا خودرو را به لحاظ کارشناسی به خوبی بررسی کند.
در هنگام بازدید از خودرو متوجه خواهید شد که نیاز به تعمیرات زیادی دارد یا خیر، بنابراین با احتساب این موارد باید در نظر بگیرید که هزینه تعمیرات احتمالی هم در قیمت پیشنهادی خود لحاظ کنید. البته هزینههای دیگری نیز مانند خلافی و سند زدن در این زمینه وجود دارد که عمدتا مبلغ بالایی ندارد اما باید در قیمت پیشنهادی شما در نظر گرفته شود.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مزایده های سایپا» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
در دهههای اخیر شیرآلات صنعتی، جایگاه مهم و ویژهای را در صنعت به دست آوردهاند و موجب پیشرفتهای بسیاری نیز در این زمینه شده است. متخصصان نیز تلاش زیادی برای تولید انواع شیرآلات میکنند که این تلاشها منجر به تولید کارآمدترین ابزار آلات صنعتی از جمله شیرآلات صنعتی شده است. نکته جالب آن است که کاربرد شیرآلات در صنعت چندین برابر کاربرد آن در ساختمان است و نوع و شیوه طراحی آنها نیز تنوع بیشتری دارد.
جنس شیرآلات هم بسیار اهمیت دارد و با توجه به نیاز آنها به سخت و مقاوم بودن، جنس آلیاژ استفاده شده در آنها موضوعیت پیدا میکند. در واقع شیرآلات صنعتی باید بتوانند در برابر حرارت و فشار مقاوم باشند و بدنه آنها از آلیاژ بسیار سخت و مقاوم باشد. شیرآلات صنعتی همچنین به دلیل افزایش طول عمر آنها و جلوگیری از پوسیدگی باید با روشهای مدرن آبکاری شوند.
این روزها شیرآلات ایرانی به یکی از صنایع پیشرو تبدیل شدهاند و از نظر کیفیت و طراحی ظاهری پیشرفت بسیار زیادی را تجربه کردهاند. بنابراین در حال حاضر تعدادی از شیرآلات ایرانی حتی قدرت قابل توجهی در رقابت با محصولات خارجی دارند. در ادامه به معاملات در این حوزه و قیمت آنها در بازار میپردازیم. پس با ما در ادامه این مقاله از مجله هزاره، همراه شوید.
معاملات شیرآلات صنعتی
این روزها معاملات در حوزههای مختلف به سمت دیجیتالی شدن پیش میروند و سیستم اطلاع رسانی و بازاریابی نیز هر روز در حال به روز رسانی است. حوزه معاملات شیرآلات صنعتی از طریق مناقصه و مزایده نیز از این موضوع استثنا نبوده و خریدار آنها تنها با یک جستجوی ساده میتواند محصول مورد نظر خود را پیدا کند. در این زمینه شرکتها و سازمانهای مختلف دولتی و خصوصی در صورت نیاز میتوانند با یک آگهی فراخوان عمومی اقدام به خرید انواع شیرآلات صنعتی در جریان مزایده و مناقصه کنند.
این روزها فروشگاههای زیادی در ارتباط با فروش انواع شیرآلات صنعتی فعالیت میکنند و انواع و مدلهای مختلفی از آنها را با کیفیتها و مقاومتهای گوناگون عرضه میکنند. در کنار آن نیز بسیاری از فروشگاههای اینترنتی حضور دارند که برای استعلام قیمت برای شرکتهایی که اقدام به برگزاری مناقصه و مزایده میکنند مفید هستند. بنابراین شرکتها میتوانند یک قیمت کارشناسی شده درست را به دست بیاورند.
شرکتها با ارائه آگهی و فراخوان عمومی در روزنامههای کثیرالانتشار یا وب سایتهای مانند وب سایت هزاره که اقدام به انتشار انواع آگهی مزایده و مناقصه میکنند؛ برای فروش و یا خرید انواع شیرآلات صنعتی اقدام میکنند. در این صورت فرد برنده مزایده یا مناقصه طی یک قرارداد اقدام به خرید یا فروش خدمات خود کرده و تمام مراحل کار با توجه به این قرارداد مشخص خواهد شد.
قیمت انواع شیرآلات در بازار
همانطور که در بالا هم به آن اشاره کردیم؛ قیمت شیرآلات صنعتی به عوامل زیادی وابسته است: جنس بدنه، نوع آب کاری و اندازه کالا از مهمترین عوامل تعیین کننده قیمت شیرآلات است. در این زمینه فردی که اقدام به فروش این نوع از شیرآلات میکند؛ با توجه به اندازه مقاومت آلیاژ به کار برده شده در بدنه و روش آبکاری این شیرها نسبت به حرارت و فشار، قیمت منطقی از آنها را ارائه میدهد. نکته مهم در این زمینه که باید خریداران به آن توجه کنند این است که شیرآلات در صنعت در مقابل فشار و حرارت ممکن است کارایی خود را از دست بدهند. این نکته از آن جهت اهمیت دارد که برخی از آلیاژهای به کار رفته در بدنه این محصولات نمیتواند در برابر گرمای ۱۰۰۰ درجه مقاومت کند و در نتیجه با گذشت زمان دچار پوسیدگی و تغییر شکل میشود.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های لوله و اتصالات» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
شهرداری بندر انزلی از تخریب ساختمان قدیمی ایستگاه آتش نشانی در منطقه کلویر بندر انزلی خبر داد و اعلام کرد که این سازمان به دنبال احداث یک ساختمان جدید برای سازمان آتش نشانی و طی برگزاری مناقصه است.
در منطقه کلویر بندر انزلی یک ایستگاه قدیمی آتش نشانی با ۱۶ نیروی آتش نشان همراه با دو خودروی اطفای حریق مستقر هستند و در دو شیفت کاری به شهروندان این منطقه خدمات رسانی میکنند. اما این ساختمان قدیمی امکانات بسیار کم و ضعیفی داشته و فاقد گرمخانه است. به همین دلیل هم آتش نشانها برای خشک کردن لباس و تجهیزات آتش نشانی در هنگام بازگشت از ماموریت دچار مشکل هستند. این ساختمان قدیمی همچنین در مقابل سولهای قرار دارد که قرار است در آن مکان سالن آمفی تئاتر احداث شود.
شهرداری بندر انزلی با اشاره به نیاز نیروهای آتش نشانی به ساخت یک ساختمان جدید و تخریب ساختمان قدیمی اظهار داشت: با هدف بالا بردن رفاه و روحیه نیروهای آتش نشانی و همچنین زیبا سازی و آزاد سازی فضای محل احداث سالن آمفی تئاتر، تخریب ساختمان قدیمی ایستگاه آتش نشانی کلویر در دستور کار قرار گرفته است و ساختمانی جدید با امکانات مناسب و امروزی احداث خواهد شد.
پیمانکار احداث ساختمان جدید ایستگاه آتش نشانی بندر انزلی از طریق برگزاری مناقصه و اعلام فراخوان آن مشخص شده است و با توجه به اینکه رقم پیشنهادی پیمانکار مقداری بیش از هزینهای است که پیش بینی شده بود؛ شهرداری بندر انزلی این طرح را برای بررسی به کمیته فنی ارجاع داده است و در یک ماه آینده احداث پروژه جدید با اعتبار حدود ۳۶ میلیارد ریال آغاز خواهد شد.
شهردار بندر انزلی اضافه کرده است: فضای انجام تمرینات ورزشی آتش نشانان نیز مناسب نبوده است و در حال حاضر یک فضای بهتر و به صورت موقت برای آنها ایجاد شده است که در شان و جایگاه آتش نشانان باشد. وی افزود: رفاه آتش نشانان بندر انزلی برای مدیریت شهری بسیار اهمیت دارد و به همین دلیل هم تخریب ساختمان قدیمی در جریان مناقصات و ایجاد یک فضای ورزشی با امکانات مناسب در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.
سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندر انزلی با دارا بودن ۶۵ نیروی انسانی، ۱۱ خودروی سنگین اطفای حریق و یک دستگاه خودروی پیشروی امداد و نجات جادهای، در چهار ایستگاه فعالیت میکند. بندرانزلی نیز یکی از شهرهای شمالی کشور است که با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در ۴۰ کیلومتری غرب مرکز گیلان قرار گرفته است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های سیستم های ایمنی» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید
این روزها نوسانات اقتصادی در کشور، موجب شده است تا بسیاری از صاحبان سرمایه و اشخاص حقوقی و حتی اشخاص حقیقی به دنبال راههای متفاوتی برای کسب درآمد باشند. یکی از این راههای کسب درآمد، ورود به معاملات اقتصادی پربازده مانند انواع مناقصات و مزایدات با استفاده از خدمات هزاره است. شرکتها و افراد با ورود به این دسته از معاملات نه تنها میتوانند روابط اقتصادی خود را گسترش دهند و به ورود سرمایه و نیروی انسانی جدید به مجموعه خود کمک کنند؛ بلکه به شکوفایی اقتصادی کشور نیز در حالت کلی کمک خواهند کرد. از سوی دیگر شرکت در فرایندهای مناقصات و مزایدات، به شفاف سازی هر چه بیشتر فعالیتهای اقتصادی شرکتها کمک کرده و از فسادهای اقتصادی در سطح خرد و کلان جلوگیری میکند.
شرکت در این فرایندها نیازمند اطلاع یافتن از آگهیهایی است که توسط شرکتهای دولتی و خصوصی و برای جذب سرمایه و سرمایه گذار منتشر میشود. با توجه به قوانین موجود در کشور، آگهیهای مناقصات و مزایدات میتواند در جراید کثیرالانتشار منتشر شود تا طیف وسیعی از مخاطبان به آن دست پیدا کنند؛ اما گزینههای دیگری نیز برای این اطلاع رسانی وجود دارد که از جمله آنها میتوان به آگهی وب سایتهای اطلاع رسانی، انواع شبکههای اجتماعی و فضاهای مجازی اشاره کرد. در حال حاضر وب سایت هزاره با دارا بودن بیش از ۲۰ سال تجربه حرفهای، پیشرو در زمینه اطلاع رسانی کلیه آگهی مناقصات و مزایدات از سراسر کشور است. ما در این مقاله از مجله هزاره به بررسی انواع خدمات هزاره پرداخته و مزایای این سرویس اقتصادی را در مقایسه با سایرین عنوان میکنیم. پس با ما در ادامه این مقاله همراه شوید.
خدمات کلی شرکت هزاره
شرکت ارتباط گستران هزاره فعالیت خود را از سال ۱۳۷۹ و به عنوان اولین شرکت در ارتباط با اطلاع رسانی جامع مناقصات و مزایدات کشور آغاز کرده است. تجربه حرفهای ۲۰ ساله هزاره، به همراه پرسنل متخصص و حرفهای و استفاده از بزرگترین شبکه نمایندگی در ۳۱ استان کشور موجب شده است که این شرکت تا به امروز در زمینه پوشش آگهیهای معاملاتی حرف اول را بزند.
هزاره این روزها با داشتن هزاران مشترک سهم اصلی بازار را در اختیار خود دارد و سرویس اطلاع رسانی این سامانه از آخرین ابزار و تکنولوژی روز دنیا به منظور جمع آوری، طبقه بندی و ارسال روزانه تمام آگهیها از سراسر کشور بهره میگیرد. نحوه جمع آوری آگهیها در سامانه هزاره به این صورت است که این شرکت با استفاده از کارشناسان خبره خود و به کارگیری امکانات نرم افزاری و سخت افزاری پیشرفته، به صورت روزانه اقدام به جمع آوری اطلاعات از بیش از ۱۰۰۰ عنوان نشریه رسمی و ۲۰ هزار درگاه اینترنتی و با دقت بسیار بالا میکند. این جمع آوری اطلاعات مبتنی بر استفاده از یک سیستم یادگیری ماشینی Machine learning است. درواقع استفاده از این تکنولوژی کمک میکند تا حجم انبوهی از آگهیها توسط این سیستم ثبت و ضبط شود و هیچ یک از آگهیهای مناقصاتی و مزایداتی کشور از این سیستم نادیده گرفته نمیشود. این امکان درواقع یک مزیت بزرگ سامانه هزاره در مقایسه با رقبای خود در این زمینه است.
در مرحله بعد اطلاعات ثبت شده، بر اساس زمینه فعالیت تخصصی، استان برگزار کننده و ارگان برگزار کننده دسته بندی شده و در سرویسهای مختلف هزاره یعنی سرویسهای وبسایت، ایمیل، اپلیکیشن و فکس به اشتراک گذاشته میشود. این سامانه همچنین به پوشش مناقصات بین المللی نیز میپردازد و این فرصتها را برای کاربران خود فراهم میکند تا بتوانند از جریان آگهی مناقصات و مزایدات ۲۳ کشور دنیا که با ایران مراودات تجاری و اقتصادی دارند؛ نیز آگاه شوند. این کار به شرکتهای دولتی و خصوصی کمک میکند تا با ورود به عرصههای بین المللی فعالیت خود را بسط و گسترش بیشتری بدهند. خدمات هزاره به شرح زیر است:
سرویس سایت هزاره
در سرویس وب سایت هزاره، روزانه حدود ۵۰۰۰ آگهی مشتمل بر ۱۰۰۰ مناقصه، ۱۰۰۰ مزایده و ۳۰۰۰ استعلام اطلاع رسانی میشود که این حجم از آگهی، به صورت روزانه ۳۰ درصد بیشتر از رقبا در این زمینه است. در خدمات هزاره اطلاع رسانی آگهیها از ساعت ۶ صبح در هر روز آغاز میشود و بر روی وب سایت، اپلیکیشن و ایمیل نیز منتشر میشود. در هر آگهی اطلاعات کاملی وجود دارد که این آگهیها منطبق با زمینه فعالیتهای مختلف به صورت روزانه بر روی وب سایت هزاره قرار میگیرد و شما میتوانید در کنار مشاهده جزئیات کامل هر آگهی تصاویر آن آگهی را نیز مشاهده کرده و در صورت نیاز اسناد مربوط به آن آگهی را به صورت آنلاین سفارش دهید و یا اینکه آنها را به صورت رایگان و در قالب PDF دریافت کنید.
در وب سایت هزاره شما با عضویت در این سامانه به یک داشبورد کاربری پیشرفته، جامع و متمرکز دست پیدا میکنید. این داشبورد شامل سوابق مالی و خرید سرویسها و طرحها، مدیریت آگهیها، مدیریت و سفارش اسناد آگهیها، درخواست انتشار آگهی، فیلترهای اعمال شده، تنظیم های حساب کاربری، تیکت گذاری و پیامهای سیستمی است. تمام فعالیتها در وب سایت به صورت الکترونیکی بوده و امکان پیگیری نیز در آنها وجود دارد. همچنین امکان استفاده از اطلاعات و آمار دقیق آگهیهای منتشر شده به صورت لحظهای نیز فراهم شده است.
در وب سایت هزاره آگهیها بر اساس روز، مهلت و ستاره دار بودن دسته بندی شدهاند و امکان جستجوی پیشرفته نیز بر اساس دسته بندی، کلیدواژه، استان و زمان در آنها وجود دارد. درواقع شما میتوانید با نشان گذاری آگهیهای منتخب خود یکList Favoriteتهیه کنید و از بخش آگهیهای ستاره دار به آنها دسترسی داشته باشید. وجود یک فیلتر هوشمند به کاربران این امکان را میدهد که بتوانند با توجه به دسته بندی و کلیدواژه، ارگان برگزار کننده و تاریخ به نتایج مورد نظر خود برسند. هزاره همچنین به ارائه بستههای متنوعی خدماتی از طریق فروشگاه اینترنتی نیز میپردازد و شما میتوانید در فروشگاه هزاره خدمات مورد نظر خود را به راحتی خریداری نمایید.
علاوه بر این، وجود سیستم تیکتینگ به کاربران امکان دریافت پشتیبانی آنلاین را میدهد تا آنها بتوانند هرچه سریعتر به انجام معاملات خود بپردازند. شما در وب سایت هزاره همچنین میتوانید به صورت لحظهای از قیمت بازار ارز و سکه مطلع شوید. امکان تبلیغات تصویری (بنری) نیز در وب سایت هزاره به همراه انتخاب بهترین موقعیت برای کاربران فراهم شده است.
مزایای رقابتی سرویس سایت هزاره:
سرویس وب سایت هزاره در مقایسه با دیگر وب سایتهای آگهی معاملاتی، دارای مزایایی به شرح زیر است:
حجم آگهیها: ۳۰ درصد بیشتر از رقبا
اطلاع رسانی سریع
سرویس و ابزار های کاملتر و کاربر پسند تر و پاسخگوی نیازهای کاربر
بهبود دقت و جلوگیری از خطای انسانی
سرویس کلید واژه: دریافت اگهی های مرتبط بر روی کلیه دسته ها و کم شدن تعداد آگهی های قابل چک
فایل اکسل: خروجی کاربردی با امکانات اکسل
فایل pdf در تمام زمانها: آگهی ها در یک فایل با قابلیت چاپ خروجی یک پارچه هر ساعت از روز
فیلترینگ (جستجوی ماندگار): سفارشی کردن سرویس بر اساس نیازها و کاهش دریافت آگهیهای غیر مرتبط و سهولت دسترسی بر حسب نیاز کاربر
سرویس ایمیل هزاره
در سرویس اطلاع رسانی ایمیلی نیز با توجه به زمینه فعالیت شرکتها و افراد، آگهیها در دو نوبت ظهر و عصر از طریق ایمیل ارسال میشود. در این ایمیلها کاربران میتوانند جزئیات کامل هر آگهی را مشاهده کنند، تصاویر آگهی را بررسی کرده و در صورت نیاز اسناد آن آگهی را به صورت کاملا آنلاین سفارش بدهند. با توجه به اینکه در این ایمیل اطلاع رسانی دسته بندیهای مختلفی وجود دارد کاربران میتوانند با انتخاب هر کدام از دستهها آنها را به صورت مجزا و در قالب ایمیلهای روزانه دریافت کنند. علاوه بر این با اعلام کلیدواژههای تخصصی نیز شما میتوانید آگهیهای حوزه فعالیت خود را بر اساس کلیدواژه دریافت کنید.
امکان ارائه فرمتهای PDF و HTML در سامانه ایمیلی وجود دارد و شما میتوانید در فرمت HTML بر اساس دسته بندی، برگزار کننده، منطقه، اسناد رایگان و غیره جستجوی خود را فیلتر کنید. امکان ستاره دار کردن آگهی نیز در سرویس ایمیلی وجود دارد. در فرمت PDF اما لیستی از دسته بندی مورد نظر شما برایتان ارسال میگردد و لینک صفحه مورد نظر نیز برای دسترسی سریع به آگهی وجود دارد.
مزایای رقابتی سرویس ایمیل هزاره:
سرویس ایمیل هزاره در مقایسه با دیگر وب سایتهای آگهی معاملاتی، دارای مزایایی به شرح زیر است:
تعداد ارسالی روزانه: دسترسی سریع به آگهی ها با مهلت محدود – ۳ نوبت ۱۰- ۱۴- ۱۶
فرمت html : امکان جستجو سریع آگهی در بین تعداد زیادی آگهی، ستاره دار کردن و پرینت موارد انتخابی
سرویس اپلیکیشن هزاره
اشخاص حقیقی و حقوقی علاوه بر استفاده از امکانات متعدد وب سایت هزاره و سرویس ایمیلی، میتوانند با استفاده از نصب اپلیکیشن این سامانه بر روی تلفن هوشمند و یا تبلت خود، آگهیهای مربوط به زمینه فعالیت خود را به صورت مستقیم دریافت کنند. در این روش نیز در کنار مشاهده جزئیات کامل هر آگهی، اصل تصاویر آن نیز وجود داشته و اسناد مربوط به آگهی نیز در صورت نیاز به صورت آنلاین و از طریق اپلیکیشن قابل سفارش گذاری است. در این سرویس امکاناتی نظیر ستاره دار کردن آگهیهای مورد نظر، تنظیم زنگ هشدار برای یادآوری یک آگهی خاص و همچنین به اشتراک گذاری آگهیها با همکاران وجود دارد.
در سرویس اپلیکیشن شما به صورت لحظهای به آگهیها دسترسی دارید و امکان فیلترینگ با آیتمهای متعدد نیز بر روی دستگاه شما فراهم شده است. شما حتی میتوانید ترتیب صعودی و نزولی آگهیها را با توجه به تاریخ، منطقه و غیره بر روی گوشی یا تبلت خود انجام دهید. علاوه بر این با فعال کردن نوتیفیکیشن برنامه میتواند در اولین زمان از آگهی یا پیامهای جدید مطلع شوید. همچنین ارسال پیام به صورت فردی و گروهی نیز برای کاربران اپلیکیشن هزاره فراهم شده است.
مزایای رقابتی سرویس اپلیکیشن هزاره:
سرویس اپلیکیشن هزاره در مقایسه با دیگر وب سایتهای آگهی معاملاتی، دارای مزایایی به شرح زیر است:
نسخه وب (IOS) : مناسب برای کاربران آیفن و آی پد و امکان استفاده بر روی دسکتاپ
اپلیکیشن نسخه اندروید
سرویس فکس هزاره
علاوه بر سرویسهای آنلاین هزاره، سرویس فکس نیز به کاربران کمک میکند تا آگهیهای منطبق با فعالیت اقتصادی خود را بتوانند به راحتی دریافت کنند. در این سرویس هم آگهیها بر اساس زمینه فعالیت و از طریق فکس به صورت روزانه به مشتریان ارسال میشود.
علاوه بر این امکان تعریف سرویس فکس برای کاربران بر اساس هر ترکیبی از نوع آگهی (مناقصه ـ مزایده ـ استعلام) و دسته بندیها، موقعیت جغرافیایی و کلیدواژههای انتخابی و ارسال به شماره های نمابر مختلف وجود دارد. همچنین اولویت بندی در صف ارسال نیز برای این سیستم تعریف شده است. آگهیها در این سرویس تکرار نمیشوند و تنها عنوان آگهی در دسته بندیها ذکر میشود. همچنین امکان تعریف عدم ارسال فکس در صورت موجود نبودن آگهی نیز در این سرویس وجود دارد.
مزایای رقابتی سرویس فکس هزاره:
سرویس فکس هزاره در مقایسه با دیگر وب سایتهای آگهی معاملاتی، دارای مزایایی به شرح زیر است:
استفاده از روشهای فیلترینگ و ارسال حتی المقدور آگهیهای مرتبط و مصرف کاغذ کمتر
ارسال فکس بر حسب درخواست مشترکین
نمایش یا عدم نمایش تیتر دسته بندی بر حسب نظر مشتری
عدم ارسال آگهی خالی در صورت درخواست مشترک
جهت دریافت اطلاعات مناقصات و مزایدات مرتبط با کسب و کار خود با شماره ۰۲۱۴۲۷۱۴۰۰۰ تماس حاصل فرمایید.
وزارت راه و شهرسازی یکی از وزارت خانههای کشور است که سابقه آن به سال ۱۲۶۰ و تاسیس وزارت فوائد عامه در دوران پادشاهی ناصرالدین شاه مربوط میشود. شکل گیری کنونی این وزارتخانه به دنبال طرحهای کوچک سازی دولت از ۲۱ به ۱۷ مورد و فرایند ادغام چندین وزارت خانه بود که به تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ برمیگردد که با رای مجلس و تایید شورای نگهبان وزارت راه و ترابری با وزارت مسکن و شهرسازی ادغام شد و این وزارت خانه را تشکیل داد.
وزارت راه و شهرسازی دارای بخشهای مختلفی است که سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای نیز بخشی از آن به حساب میآید. وظایف این سازمان شامل بررسی امور شهر سازی، تعیین تکلیف جادهها، اداره امور ترابري كشور، تامين رفاه اجتماعي در زمينه مسكن ، بررسي در ارتباط با راههاي حمل و نقل بين المللي، تعيين مشخصات مجاز وسایل حمل و نقل، گرفتن مجوز و پروانه فعالیت شرکتهای حمل کالای بین المللی و غیره میشود. اما وظایف وزارت راه و شهرسازی و مناقصاتی که این سازمان برگزار میکند؛ سرفصلهایی است که در ادامه به آنها میپردازیم. پس با مجله هزاره همراه شوید.
وظایف وزارت راه و شهرسازی
تهیه و اجرای طرحها و برنامههای ایجاد مسکن و خانههای سازمانی
تهیه و اجرای طرحهای ساختمانی وزارتخانهها و مؤسسات دولتی
مشاوره با شهرداریها با هدف تهیه و اجرای طرحهای آبادانی شهرها
نظارت بر توسعه شهرها و مشاوره در تهیه نقشه شهر
مشاوره با مراجع و سازمانهای مربوطه در تهیه و اجرای برنامههای ده سازی (به خصوص از طریق اجرای برنامههای خودیاری در روستا)
تنظیم موازین و مشخصات فنی برای طرحهای تهیه مسکن و امور شهر سازی و ده سازی و ساختمانهای دولتی
تهیه و اجرای طرحهای ساختمانی که برای آنها سازمان مجهز دولتی وجود ندارد
مناقصات وزارتخانه راه و شهرسازی
وزارت راه و شهرسازی هر ساله تعداد زیادی مناقصه و مزایده برگزار میکند و از طریق آنها به شفافیت فعالیتها در این سازمان کمک کرده و کیفیت کارهای انجام شده در حوزههای مختلف این وزارت را بهبود میبخشد. با برگزاری این مناقصات بسیاری از فعالیتهای طراحی و مهندسی، اجرا و پیمانکاری به افراد و شرکتهای حائز شرایط اعلام شده واگذار میشود. طی یک آگهی فراخوان عمومی برای شرکتها اطلاع رسانی میشود و از آن پس آنها با شرکت در مناقصه و اعلام ویژگیهای کار خود و نرخ مورد نظر میتوانند برنده پروژه باشند.
در صورتی شرکتها میتوانند برنده مناقصات وزارت راه و شهرسازی باشند که شرایط مورد نظر این سازمان را داشته باشند و رقم و کیفیت پیشنهادی آنها نیز مطابق با ارزیابی فنی ارزیابان این سازمان باشد. رقم پیشنهادی نیز باید در مقایسه با رقبا کمتر از آنها باشد. از این پس قراردادی ما بین پیمانکار یا مناقصه گر و مناقصه گذار بسته خواهد شد و شرایط هر دو طرف در آن ذکر خواهد شد. نحوه اجرای کار و دیگر فعالیتها نیز از این مرحله باید بر اساس قرارداد منعقد شده صورت بگیرد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های استان البرز» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
بر خلاف فرمان رئیس جمهور مبنی بر واگذاری ویلاهای شمال و نجات سواحل از مالکیت دستگاهها؛ بررسیهای اطلاعات سامانه مزایده دولتی در زمینه املاک نشان میدهد که ارگانهای دولتی در این زمینه با آزادسازی سواحل و اقامتگاهها مخالف هستند. درواقع بررسیها در این زمینه نشان میدهد که بسیاری از مجتمعهای گردشگری و تفریحی که با نامهای مراکز فرهنگی و آموزشی در حال فعالیت هستند؛ هنوز مشغول ارائه خدمات به گروههایی خاص مانند پرسنل و مدیران این مجموعهها هستند. در ادامه این مقاله از مجله هزاره به بررسی بیشتر موضوع تعلیق آزادسازی سواحل شمال میپردازیم. پس با ما همراه شوید.
شواهد اطلاعات سامانه مزایده دولتی و اعلام مخالفت ارگانهای دولتی
طی فرمان رئیس جمهور که در بهمن سال گذشته ابلاغ شد؛ قرار بر این شد که بازار اقامتگاههای شمال کشور به نفع عموم گردشگران آزاد سازی شود. این فرمان در اسفند همان سال نیز تکرار شد؛ اما با گذشت ۱۰۸ روز از این اولتیماتوم بیست روزه رئیسی، مبنی بر آزاد سازی سواحل دریای خزر از سوی ارگانها و مراکز دولتی، اما بررسیها به خصوص بررسی سامانه مزایده دولتی در حوزه املاک، حاکی از آن است که این سازمانها فرمان ریاست جمهوری را تعلیق کردهاند.
با وجود فرمان رئیس جمهور برای آزاد سازی ویلاها و سواحلی که در اختیار دستگاههای دولتی است؛ اما بخش قابل توجهی از این سواحل شمالی در گروگان این دستگاهها بوده و این مراکز هنوز به انحصار خود در این مناطق ادامه میدهند. این در حالی است که از صدور فرمان اول رئیس جمهور، ۱۰۸روز و از فرمان دوم وی، ۶۷ روز زمان سپری شده است.
در فرمان ابراهیم رئیسی تاکید شده است که دستگاهها و وزارتخانههای دولتی که سواحلی از شمال کشور را در تصرف خود دارند باید ظرف مدت ۲۰ روز اقدام به آزاد سازی سواحل کرده و نتیجه را به دفتر رئیس جمهور اعلام کنند. پس از صدور اولین فرمان برخی از تجهیزات ساحلی و به تعداد بسیار کم تخریب شد و این امر پیگیری جدی نشد. از طرفی دیگر در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت موسوم به سمانه ستاد هم هیچ اثری از واگذاری گسترده ویلاها، مراکز اقامتی و هتلهای در اختیار دستگاههای دولتی و وزارتخانهها که در سالهای گذشته با عنوان انحرافی و گمراهکننده «مراکز فرهنگی، آموزشی و اقامتی»، توریستیترین نواحی ساحلی شمالی را در انحصار خود در آورده بودند، نیست. این سامانه درواقع سامانهای است که سازمانها و دستگاههای دولتی در آن وظیفه دارند تا جزئیات هر گونه برگزاری مناقصه یا مزایده دولتی را ثبت کرده و یا به نمایش بگذارند.
بنابراین همانطور که خبری از واگذاری کامل سواحل و ویلاهای دولتی در ۱۰۸ روز گذشته نیست؛ بلکه در سامانه مناقصه و مزایده دولتی ستاد نیز نشانهای از این واگذاری به چشم نمیخورد و تنها حدود ۴۰ مورد مزایده دولتی با هدف آزادسازی سواحل و ویلاهای ساحلی دیده میشود. این ۴۰ مزایده دولتی نیز مربوط به چند قطعه زمین به جای واگذاری شهرکهای ویلایی در اختیار دستگاههای دولتی و چند دستگاه ویلا بوده که اغلب آنها هم در اختیار ادارات دولتی واقع در استانهای شمالی و نه وزارتخانهها، سازمانها و دستگاههای دولتی واقع در پایتخت است.
در تاریخ بیست اسفند سال گذشته رئیس جمهوری زمانی که فرمان دوم برای آزادسازی ویلاهای ساحلی بعد از فرمان اول مربوط به آزادسازی سواحل در اختیار وزارتخانهها و دستگاههای دولتی را صادر کرد؛ این فرمان در مرکز توجه و تمرکز ویلاهای مربوط به دستگاههای دولتی بود و با این هدف ابلاغ شده بود؛ اما با گذشت زمانی نسبتا زیاد و با بررسی آمارهای مناقصه و مزایده دولتی سامانه ستاد، هنوز به این فرمان جامه عمل پوشانده نشده است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «آرشیو مزایده های کشور» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
پیمانکار ساختمان در یک تعریف ساده به شرکتهایی اطلاق میشود که فعالیتهای حوزه ساخت و ساز یک ساختمان مسکونی، تجاری یا صنعتی را انجام میدهند. این فعالیتها میتواند از تهیه مصالح اولیه گرفته تا حمل و نقل در بخشهای مختلف، مراحل ساخت و اجرای کامل پروژه و بر طبق یک قرارداد رسمی و معتبر را شامل شود. در یک قرارداد پیمانکاری کارفرما تمام آنچه مد نظر او است به پیمانکار سپرده و انتظار دارد که با مدیریت بودجه مالی و برنامه ریزی صحیح تمام کارهای پروژه را در مدت زمان مشخص به اتمام برساند.
پیمانکار ساختمان نیز معمولا دارای تیم تخصصی از مهندسان با تجربه است. زیرا در صورت داشتن یک گروه کامل است که میتواند میزان بهره وری گروه خود را افزایش بدهد. ما در ادامه این مقاله از مجله هزاره به وظایف پیمانکار ساختمان، مزایای همکاری و نحوه انتخاب آن در طی مناقصات مختلف میپردازیم. ما را همراهی کنید.
وظایف پیمانکار ساختمان
– پیمانکار ساختمان شخص حقیقی یا حقوقی است که باید تخصص کافی در حوزه ساختمان سازی، محوطه سازی، نقشه کشی ساختمان، معماری، مصالح ساختمان سازی و مقاوم سازی ساختمانها داشته باشد.
– یک پیمانکار ساختمان باید قدرت تصمیم گیری صحیح و سریع را داشته و بتواند برنامه ریزی دقیقی را برای اجرای پروژه انجام بدهد.
– از دیگر وظایف پیمانکاران ساختمان به اتمام رساندن پروژه در مدت زمان مشخص است.
– انضباط و خوش قول بودن از دیگر وظایف یک پیمانکار است.
– یک پیمانکار ساختمان باید دید فنی به پروژه داشته باشد و در حین انجام کار نیز از خلاقیت خود استفاده کند.
– مدیریت و کارآمدی از دیگر وظایفی است که کمک میکند تا شرکتهای پیمانکاری بتوانند پروژه را سریع و دقیق پیش ببرند.
– استفاده از یک تیم باتجربه و خبره از دیگر وظایف پیمانکاران ساختمان است.
– پیمانکار باید تمام تلاش خود را برای اجرای پروژه به کار بگیرد و از بهترین مصالح و غیره استفاده کند.
– پیمانکاران باید بر انواع قراردادهای پیمانکاری ساختمان مسلط باشد و بداند که چه نوع قراردادی برای چه پروژهای مناسب است.
مزایای شرکتهای پیمانکاری
تعیین نقشه راه
برنامه ریزی دقیق
ارتباط با دیگر شرکتهای حقوقی
آشنایی با موانع احتمالی در ساخت و ساز
آشنایی با تمام قوانین شهرداری
داشتن نیروهای متخصص و مهندسین باتجربه
داشتن طراحان خبره و حرفهای
اجرای صفر تا صد پروژه مطابق با استانداردهای روز دنیا
صرفه جویی در وقت و هزینه
مناقصات پیمانکاری و انتخاب پیمانکار ساختمان
برای انجام پروژههای ساختمانی مناقصاتی توسط ارگانهای دولتی و خصوصی برگزار میشود که طی این فرایند پیمانکار ساختمان در حوزههای مختلف در این مناقصات شرکت کرده و هر کدام از آنها که بتوانند شرایط بهتری را ارائه کنند در آن برنده شده و طی قراردادی کار ساختمانی را بر عهده میگیرند. در فرایند ارزیابی یک مناقصه و انتخاب یک پیمانکار، همۀ جوانب مناقصه به لحاظ بازرگانی، فنی، کیفی و مالی بررسی می شود. پیمانکار ساختمان دارای رتبه بندی ۵ تا ۱ است و این رتبه بندی در برنده شدن آنها در مناقصه تاثیر دارد.
اغلب پروژههای دولتی برای واگذاری کارهای پیمانکاری به مناقصه گذاشته میشوند زیرا این پروژهها برای دولت و مردم اهمیت بسیاری دارند و باید مطابق با شاخصهای جهانی باشند. انجام مناقصات برای تعیین پیمانکار ساختمان موجب شفافیت بیشتر و کیفیت بالاتر و در عین حال هزینه کمتر در انجام پروژهها خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های مراکز کنترل برق» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.