نوشته شده توسط : هزاره
دانشگاه تهران و مزایدات این مجموعه

دانشگاه تهران یکی از دانشگاه های دولتی و بزرگترین مرکز آموزش عالی در کشور است. این دانشگاه با نام های دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی نیز شناخته می شود. پیشنهاد ساخت این دانشگاه توسط اسماعیل سنگ در سال ۱۳۰۵ مطرح شده و پس از انجام مطالعات اولیه عیسی صدیق، در سال ۱۳۱۳ دانشگاه تهران توسط پروفسور محمود حسابی تاسیس شده است. دانشگاه تهران دارای ۲۵ دانشکده، ۳ پردیس خودگردان و بین‌المللی و ۱۶ مرکز پژوهشی و تحقیقاتی است.

در این دانشگاه فعالیت های مهم و علمی کشور انجام شده و در رتبه بندی دانشگاه های کشور مقاوم اول را دارد. بنابراین به لحاظ علمی و امکانات، این دانشگاه برتر و بهتر از دیگر دانشگاه ها در کشور است. این دانشگاه حدود حدود ۱۵ خوابگاه برای دانشجویان  داشته و دارای ۱۱۱ رشته در مقطع کارشناسی، ۱۷۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۵۶ رشته در مقطع دکتری است. همچنین در دانشگاه تهران تقریبا ۱۵۰۰ نفر هیئت علمی و ۳۲ هزار دانشجو فعالیت می کنند. در ادامه این مقاله با مجله هزاره همراه باشید.

معرفی دانشگاه تهران

طراحی پردیس اصلی دانشگاه تهران توسط یک معمار فرانسوی انجام شده است که در پانزدهم بهمن ۱۳۱۳ عملیات اجرایی آن شروع شده بود.  پردیس مرکزی این مجموعه در نزدیکی میدان انقلاب قرار دارد و دسترسی راحتی به وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو، اتوبوس و غیره دارد. این دانشگاه در حال حاضر در سه مقطع  لیسانس و فوق لیسانس و دکتری دانشجو می پذیرد که  تا به امروز توانسته افراد شایسته و شخصیت های برجسته و چهره های صاحب نامی را در خود پرورش دهد. عبدالعظیم  قریب، پروفسور محمود حسابی، استاد علی  اکبر دهخدا، دکتر محمد معین، شهید دکتر مصطفی چمران، شهید دکتر محمد مفتح، استاد شهید مرتضی مطهری و غیره، از جمله این افراد هستند.

دانشگاه تهران تا به امروز تنها دانشگاه ایرانی است که موفق شده  در رده بندی جهانی منتشره THES تایمز لندن قرار بگیرد. دانشگاه تهران در این رده بندی در رتبه ۵۳۹ جهانی قرار دارد. در رده بندی webometrics دانشگاه تهران در مکان ۱۳۷۳ جهانی قرار دارد (رتبه دوم در خاورمیانه). در حوزه فناوری نیز  در جام روبوکاپ این دانشگاه در سال ۲۰۰۶ عنوان قهرمانی جهان را کسب کرد، در حالی که در ۸ رشته عنوان «قطب علمی کشور» را دارا است.

امکانات دانشگاه تهران نیز در حالت کلی به سه دسته  امکانت ورزشی، خوابگاهی و فرهنگی تقسیم بندی می شود. این دانشگاه با توجه به فضای بسیار زیادی که دارد توانسته اکثر امکانات مورد نیاز دانشجویان را فراهم کند.

مزایدات دانشگاه تهران

دانشگاه تهران، با هدف همکاری بیشتر با دیگر سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی، اقدام به برگزاری انواع مناقصات و مزایدات می کند. به این ترتیب با اعلام یک فراخوان عمومی از اشخاص حقیقی یا حقوقی برای شرکت در این فرایندها دعوت به عمل آورده می شود. این فراخوان ها در روزنامه های کثیر الانتشار منتشر شده یا در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی به اطلاع عموم می رسد. یکی از این گزینه های اطلاع رسانی وب سایت هزاره است که با تجربه چندین ساله خود بیشترین آگهی های معاملاتی مناقصه و مزایده را در کشور پوشش می دهد.

پس از انتشار فراخوان عمومی، شرکت هایی که واجد شرایط مناقصات و مزایدات دانشگاه تهران هستند اقدام به ارسال اسناد و مدارک خود کرده و در صورت دارا بودن شرایط وارد فرایند رقابت با یکدیگر می شوند. در مناقصه شرکتی برنده خواهد بود که در صورت دارا بودن شرایط مناسب ترین قیمت را ارئه بدهد. در مزایده دانشگاه تهران نیز شرکت کننده ای برنده خواهد بود که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه بدهد و موضوع این مزایدات در ارتباط با این دانشگاه، عمدتا مزایده فروش و اجاره زمین و آپارتمان، مزایده بوفه دانشگاه، مزایده اقلام مازاد، انواع تجهیزات آموزشی، مزایده اجاره فضاهای آموزشی، فروش خودرو و غیره است. سپس قراردادی ما بین برنده و دانشگاه به امضا خواهد رسید که از این پس فعالیت هر دو طرف بر اساس این قرارداد خواهد بود و مدت زمان پروژه نیز در این قرارداد ذکر خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های کارگاه های آموزشی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: آموزش عالی , دانشگاه تهران , مزایده , مزایده دانشگاه , مناقصه دانشگاه , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
آیا در زمان کاهش قیمت واقعی مسکن هستیم؟

کارشناس بازار مسکن: در مقطعی قرار گرفته‌ ایم که قیمت اسمی خانه افزایش پیدا می کند اما هم پای تورم رشد نمی ‌کند. این به معنای کاهش تدریجی قیمت واقعی مسکن است. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه باشید.

قیمت واقعی مسکن و تورم کشور

مهدی روانشادنیا گفت: هم اکنون بالا رفتن قیمت ملک به معنای  کاهش ارزش پول ملی و تورمی است که در کشور وجود دارد. بر اساس پیش ‌بینی ‌ها تورم مسکن در سال ۱۴۰۱ از تورم عمومی فراتر نرفت و این روند ادامه خواهد داشت. شهریور ماه سال جاری، رشد قیمت مسکن در تهران نسبت به شهریور ماه سال گذشته ۳۶ درصد بوده و تورم عمومی نقطه به نقطه نیز ۴۹ درصد بوده است.

وی اضافه کرد: این میزان ثبات نسبی بازار مسکن دو دلیل عمده دارد:  یک آن که مسکن در استطاعت همه اقشار نیست. بنابراین  برخی گروه‌ها از این بازار خارج می ‌شوند. در این شرایط هم قیمت اسمی مسکن افزایش پیدا می‌ کند اما هم پای تورم رشد نخواهد ‌کرد. که  این مساله به معنای کاهش تدریجی قیمت واقعی مسکن است.

روانشادنیا تاکید کرد: نوع رفتاری که بازار مسکن دارد به این صورت است که بعد از یک دوره جهش دچار چسبندگی قیمت می ‌شود. طی سالهای ۱۳۹۷ تا سال ۱۴۰۰ قیمت مسکن به اندازه کافی افزایش یافته است که این مانع از رشد بیشترش می ‌شود اما کاهش اسمی هم پیدا نمی‌ کند.

وی ادامه داد: از آذرماه سال ۱۳۹۶ که آغاز فرآیند رشد بازار مسکن بوده است تا به امروز متوسط قیمت خانه در شهر تهران تقریبا ۱۰ برابر شده و بازار ارز، مقداری کمتر از این عدد رشد داشته است. در واقع به اندازه ‌ای که پول رایج کشور،  کاهش ارزش داشته قیمت آپارتمان هم حالت صعودی داشته است. بنابراین نرخ دلاری مسکن به اندازه قیمت دلاری آذر ۱۳۹۶ است.

وی ضمن اشاره به  کاهش شدید ساخت و ساز در شهر تهران تصریح کرد: بخش مسکن در کشور یکی از خصوصی ‌ترین بخش ‌های اقتصاد است. در حالی که در کشورهای پیشرفته این حوزه، یکی از دولتی ترین بخش ها به شمار می رود. بخش خصوصی به دلیل تعیین کننده بودن در بازار مسکن منجر به این می ‌شود که با هر دوره ای از رکود باکاهش ساخت و ساز روبرو شده و تبعات آن در سال های بعد خود را نشان ‌دهد.

قیمت واقعی مسکن

بر اساس اظهارات روانشادنیا انبوه سازان و سازندگان چشم انداز دقیقی از اقتصاد کشور ندارند و از سوی دیگر قیمت نهاده های ساختمانی به شدت دچار نوسان شده است. این مساله قیمت تمام شده مسکن را بالا برده و توان خرید متقاضیان را نیز کاهش می دهد. تبعات این کاهش در خرید و ساخت و ساز در آینده خود را نشان خواهد داد و امکان دارد تا دو سال آینده تحولی در فضای تقاضای بازار مسکن ایجاد شود و تعداد واحدهایی که این روزها پروانه دریافت می کنند جوابگوی نیاز مردم نباشد.

بر اساس آمار رسمی منتشر شده،  قیمت متوسط هر متر خانه در تهران به ۴۳.۲ میلیون تومان رسیده است که این عدد با افزایش ۱.۱ درصد نسبت به ماه قبل و ۳۶.۳ درصد در مقایسه با ماه مشابه سال قبل روبرو بوده است. این کمترین میزان افزایش ماهیانه قیمت از فروردین ماه سال جاری تاکنون بوده است. در ارتباط با معاملات هم  فرآیند کاهش خرید و فروش که از تیر ماه شروع شده بود ادامه یافته است.  بر اساس اعلام بانک مرکزی، شهریور  سال جاری، ۶۰۳۳  مورد معامله مسکن در تهران منعقد شده است که از کاهش ۲۳ و ۲۲.۵ درصد به ترتیب نسبت به مرداد امسال و شهریور سال گذشته خبر می دهد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایده های مسکن» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: آپارتمان , ساختمان سازی , قیمت واقعی مسکن , مزایده املاک , مصالح ساختمانی , مناقصه ساختمان , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
حجم ذخایر نفت و گاز ایران و مناقصات در این حوزه

ایران بزرگترین دارنده ذخایر گازی و چهارمین دارنده ذخایر نفتی دنیا به شمار می رود که در صورت تجمعی ذخایر نفت و گاز جایگاه نخست را در جهان خواهد داشت. میدان هایی که این حجم از ذخایر  نفت و گاز ایران را در خود جای داده اند، در پهنه گسترده ای از کشور از آب های کم عمق خلیج فارس تا آب های عمیق دریای خزر و همچنین مناطق خشکی قرار دارند.

این جایگاه ایران در حوزه ذخایر نفت و گاز در جهان در حالی است که  این ذخایر در کشور، جزو منابع متعارف محسوب شده و ایران هنوز اکتشاف گسترده و تخمین ذخایر غیر متعارف (شیل های نفت و گاز و هیدرات های گازی) را شروع نکرده است. در ادامه این مقاله با موضوع ذخایر نفت و گاز ایران با مجله هزاره همراه باشید.

حجم ذخایر نفت و گاز ایران

اطلاعات اولیه نشان می دهد که در بخش هایی از کشور ذخایر  گسترده هیدرات های گازی وجود دارد که پیش بینی می شود آمار آنها از ذخایر گازی کشور هم بیشتر باشد. مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران طی مصاحبه ای که پیش از این داشته، ضمن اشاره  به ثروت عظیم زیر زمینی کشور در ارتباط با ذخایر نفت و گاز و میعانات گازی اعلام کرده است: بیش از ۱۲۰۰ میلیارد بشکه معادل نفت خام، در زیر زمین داریم. ذخایر قابل استحصال نفت کشورمان بر مبنای ضریب بازیافت، حدود ۱۵۷ میلیارد بشکه و ذخایر گاز ما حدود ۳۳ تریلیون مترمکعب است، اما از نظر نفت و گاز حدود ۳۳۰ تریلیون مترمکعب است.

بر اساس پیش بینی های صورت گرفته چشم انداز افزایش تولید تا سال ۱۴۰۸ ، میزان تولید نفت به ۵.۷ میلیون بشکه در روز و یک میلیارد و ۷۰۰ مترمکعب گاز در روز است. در حال حاضر نیز  تعداد ۱۴۵ میدان هیدروکربنی و ۲۹۷ مخزن نفتی و گازی در ایران کشف شده ‌است. از این میان تعداد ۱۰۲ میدان نفتی و ۴۳ میدان گازی است. از تعداد کل مخازن نیز، ۲۰۵ مخزن نفتی و ۹۲ مخزن گاز طبیعی هستند. از این میدان‌ ها، تعداد ۷۸ میدان، فعال بوده که ۶۲ میدان در خشکی و ۱۶ میدان در دریا قرار دارند. شمار ۶۷ میدان نیز در حال حاضر غیرفعال است.

سهم کشورها از ذخیره و تولید نفت

مناقصات نفت و گاز ایران

ذخایر نفت و گاز ایران موضوعی است که شرکت های مختلف در این حوزه، اقدام به برگزاری مناقصات مختلف می کنند. این فرایند با یک اعلام عمومی در روزنامه های کثیر الانتشار و وب سایت های اطلاع رسانی مانند وب سایت هزاره آغاز شده و افراد حقیقی و حقوقی که واجد شرایط مناقصه باشند اقدام به ارسال مدارک و اسناد خود می کنند.

 سپس رقابت مناقصه آغاز شده و برنده آن کسی خواهد بود که  دارای شرایط کیفی مد نظر مناقصه گزار بوده و قیمت پیشنهادی او کمتر از دیگر رقبا باشد. پس از آن، میان هر دو طرف قراردادی منعقد می شود که از این پس فعالیت هر دو طرف و مدت زمان انجام پروژه بر اساس این قرارداد صورت خواهد گرفت. معاملات ذخایر نفت و گاز کشور عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه واگذاری انجام تعمیرات چاه ها، مناقصه بهسازی خدمات اندازه گیری ذخایر، مناقصه انجام خدمات گریسکاری چاه ها، عملیات سرچاهی و غیره انجام می گیرد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های تجهیزات نفت و گاز » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: خلیج فارس , ذخایر نفتی , شرکت ملی نفت , مناقصات دولتی , مناقصه نفت و گاز , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
آنتونوف 225 بزرگترین هواپیمای جهان

همیشه صفاتی مانند بزرگترین، جذاب ترین و کوچکترین و غیره برای ما جذابیت خاصی دارند. بنابراین شناخت بزرگترین هواپیمای جهان نیز خالی از لطف نخواهد بود. در حالت کلی، هواپیماها در سراسر جهان، شامل ۴ گونه مختلف  مسافربری، لوکس، جنگنده و پهپاد‌ها هستند که پهپادها جدیدترین گونه آنها هستند. ما در این مقاله از مجله هزاره به سراغ معرفی بزرگترین هواپیمای جهان می رویم.

بزرگترین هواپیمای جهان با ۶ موتور

آنتونوف ۲۲۵ به انگلیسی Antonov An-225 Mriya  بزرگترین هواپیمای جهان است که توسط آنتونوف اتحادیه جماهیر شوروی طراحی شده است. این هواپیما بعد از فروپاشی شوروی در اوکراین ساخته  شده است. این هواپیما بزرگترین هواپیما بال ثابت در کل جهان است که دارای ۶ موتور قدرتمند است. آنتونوف یک هواپیما از نوع باری – ترابری است. از قابلیت های این هواپیما می توان به حمل بار به صورت خارجی اشاره کرد. این به معنای آن است که آنتونوف می تواند یک بار بزرگ مانند یک واگن قطار را بر روی بدنه خود حمل کند.

هواپیمای غول پیکر و بزرگ An-225 Mriya  توانایی حمل بار ۲۵۰ تنی را دارد که می توان در یک محاسبه ساده ۲۵۰ تن را برابر با ۱۰ تانک نظامی دانست. از سوی دیگر، آنتونوف دارای ۸۴ متر طول و ۸۸ متر عرض است که این آمار و ارقام حدود دو برابر عرض یک زمین فوتبال است.

علاوه بر این، بزرگترین هواپیما غول پیکر جهان دارای ۳۲ عدد چرخ در طول ۸۸ متر بوده  که می تواند به تعادل و عملکرد بهتر این هواپیما به بیشترین میزان کمک کند.

بزرگترین هواپیمای جهان

این هواپیما دارای شش نفر خدمه است و از آن فقط یک عدد ساخته شده است. بزرگترین هواپیمای جهان را می توان نمونه بزرگ شده آنتونوف ۱۲۴ دانست. قدرت عجیب این هواپیما موجب شده است که نیروی رانش ۱,۵ میلیون نیوتون ایجاد کند. آنتونوف ۲۲۵  این توان را دارد که ۱۵۰۰ نفر نیرو را به راحتی جا به جا کند و حدود ۱۲ ساعت پرواز با مصرف سوختی معادل ۱۸ تن در ساعت داشته باشد.

بر اساس اخبار منتشر شده از جنگ روسیه و اوکراین، هواپیمای آنتونوف-۲۲۵ مریا، آخرین پرواز خود را در  ۵ فوریه ۲۰۲۲ انجام داده است و در نهایت آخرین بار در فرودگاه هوستومل فرود آمده‌ است. در طی نبرد فرودگاه هوستومل ابتدا اعلام شد که این فرودگاه آسیبی ندیده‌ است اما پس ۳ روز ولادیمیر زلنسکی، رئیس ‌جمهور اوکراین، اعلام کرد این هواپیما که در آشیانه خود مستقر بوده ‌است، در یک بمباران هوایی منهدم شده ‌است و سوخته‌ است.

مشخصات بزرگترین هواپیمای جهان

  • بیشینه وزن هنگام برخاست :  ششصد هزار کیلوگرم
  • بیشینه وزن بار:  دویست و پنجاه هزار کیلوگرم
  • طول:  84  متر
  • دهانه بال  :   88,40متر
  • ارتفاع:  18,10 متر
  • خدمه:  2 خلبان و ۴ خدمه پرواز
  • پیشرانه:  شش موتور توربوفن Lotarev D-T18
  • سرعت کروز:  800  کیلومتر بر ساعت
  • برد :  15400   کیلومتر

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های امروز » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: آنتونوف , اوکراین , بزرگترین هواپیما , تولید هواپیما , روسیه , صنایع هوایی , مناقصه حمل و نقل , مناقصه هواپیمایی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
آنتونوف 225 بزرگترین هواپیمای جهان

همیشه صفاتی مانند بزرگترین، جذاب ترین و کوچکترین و غیره برای ما جذابیت خاصی دارند. بنابراین شناخت بزرگترین هواپیمای جهان نیز خالی از لطف نخواهد بود. در حالت کلی، هواپیماها در سراسر جهان، شامل ۴ گونه مختلف  مسافربری، لوکس، جنگنده و پهپاد‌ها هستند که پهپادها جدیدترین گونه آنها هستند. ما در این مقاله از مجله هزاره به سراغ معرفی بزرگترین هواپیمای جهان می رویم.

بزرگترین هواپیمای جهان با ۶ موتور

آنتونوف ۲۲۵ به انگلیسی Antonov An-225 Mriya  بزرگترین هواپیمای جهان است که توسط آنتونوف اتحادیه جماهیر شوروی طراحی شده است. این هواپیما بعد از فروپاشی شوروی در اوکراین ساخته  شده است. این هواپیما بزرگترین هواپیما بال ثابت در کل جهان است که دارای ۶ موتور قدرتمند است. آنتونوف یک هواپیما از نوع باری – ترابری است. از قابلیت های این هواپیما می توان به حمل بار به صورت خارجی اشاره کرد. این به معنای آن است که آنتونوف می تواند یک بار بزرگ مانند یک واگن قطار را بر روی بدنه خود حمل کند.

هواپیمای غول پیکر و بزرگ An-225 Mriya  توانایی حمل بار ۲۵۰ تنی را دارد که می توان در یک محاسبه ساده ۲۵۰ تن را برابر با ۱۰ تانک نظامی دانست. از سوی دیگر، آنتونوف دارای ۸۴ متر طول و ۸۸ متر عرض است که این آمار و ارقام حدود دو برابر عرض یک زمین فوتبال است.

علاوه بر این، بزرگترین هواپیما غول پیکر جهان دارای ۳۲ عدد چرخ در طول ۸۸ متر بوده  که می تواند به تعادل و عملکرد بهتر این هواپیما به بیشترین میزان کمک کند.

بزرگترین هواپیمای جهان

این هواپیما دارای شش نفر خدمه است و از آن فقط یک عدد ساخته شده است. بزرگترین هواپیمای جهان را می توان نمونه بزرگ شده آنتونوف ۱۲۴ دانست. قدرت عجیب این هواپیما موجب شده است که نیروی رانش ۱,۵ میلیون نیوتون ایجاد کند. آنتونوف ۲۲۵  این توان را دارد که ۱۵۰۰ نفر نیرو را به راحتی جا به جا کند و حدود ۱۲ ساعت پرواز با مصرف سوختی معادل ۱۸ تن در ساعت داشته باشد.

بر اساس اخبار منتشر شده از جنگ روسیه و اوکراین، هواپیمای آنتونوف-۲۲۵ مریا، آخرین پرواز خود را در  ۵ فوریه ۲۰۲۲ انجام داده است و در نهایت آخرین بار در فرودگاه هوستومل فرود آمده‌ است. در طی نبرد فرودگاه هوستومل ابتدا اعلام شد که این فرودگاه آسیبی ندیده‌ است اما پس ۳ روز ولادیمیر زلنسکی، رئیس ‌جمهور اوکراین، اعلام کرد این هواپیما که در آشیانه خود مستقر بوده ‌است، در یک بمباران هوایی منهدم شده ‌است و سوخته‌ است.

مشخصات بزرگترین هواپیمای جهان

  • بیشینه وزن هنگام برخاست :  ششصد هزار کیلوگرم
  • بیشینه وزن بار:  دویست و پنجاه هزار کیلوگرم
  • طول:  84  متر
  • دهانه بال  :   88,40متر
  • ارتفاع:  18,10 متر
  • خدمه:  2 خلبان و ۴ خدمه پرواز
  • پیشرانه:  شش موتور توربوفن Lotarev D-T18
  • سرعت کروز:  800  کیلومتر بر ساعت
  • برد :  15400   کیلومتر

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های امروز » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: آنتونوف , اوکراین , بزرگترین هواپیما , تولید هواپیما , روسیه , صنایع هوایی , مناقصه حمل و نقل , مناقصه هواپیمایی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
شرایط ثبت نام سایپا + قیمت محصولات

گروه خودروسازی سایپا مانند دیگر گروه‌ های خودروسازی کشور بر اساس یک برنامه از پیش تعیین شده، قرعه کشی چندین محصول از این شرکت را برگزار و بخشی از نیاز بازار را به صورت پیش فروش عرضه می کند. قبل از این، ثبت نام سایپا و انجام قرعه کشی آن، بر عهده سامانه یکپارچه فروش خودرو بود اما هم اکنون شرکت خودروسازی سایپا به صورت مستقیم اقدام به فروش محصولات خود می کند. هر زمان که اطلاعیه مربوط به پیش ‌فروش منتشر می شود، شرایط پیش فروش محصولات سایپا مربوط به خرید هم اطلاع‌ رسانی می ‌شود تا متقاضیان بر اساس جزئیات آن برای خرید خودرو خود تصمیم بگیرند.

بر اساس این اطلاع رسانی ها افراد می توانند با اطلاع کسب کردن از قیمت روز محصولات سایپا و در نظر گرفتن بودجه مورد نظر خود برای خرید خودرو اقدام کنند. در ادامه به بررسی بیشتر شرایط ثبت نام سایپا و مزایدات این مجموعه می پردازیم. پس با مجله هزاره همراه ما باشید.

شرایط ثبت نام سایپا

در سال ۱۴۰۱ و پس از دستور وزارت صمت برای فروش محصولات تمامی خودرو سازان در چارچوب سامانه مشترک تخصیص خودرو، شرکت سایپا هم فروش و عرضه محصولات خود را در قالب این سامانه به آدرس https://saipa.iranecar.com/  انجام می ‌دهد. اخیرا نیز شرکت سایپا اعلام کرده است که نهایت تلاش خود را برای از بین بردن قرعه کشی محصولات خود انجام می دهد تا بتواند بدون قرعه کشی و در قالب طرح های فروش و پیش فروش مختلف نیاز خریداران داخلی را پاسخ بدهد.

بر این اساس، شرایط پیش فروش و فورش نقدی محصولات سایپا، برای مهر ۱۴۰۱ اعلام شده است. در این شرایط فروش، فروش به صورت قرعه کشی حذف شده است. در شرایط فروش فوری سایپا خودروهای شاهین G، پراید وانت ۱۵۱، کوییک پلاس اتوماتیک، کوییک R اتوماتیک و کوییک R معمولی عرضه شده است که  زمان تحویل این محصولات بین ۳۰ الی ۹۰ روز کاری است. شرایط ثبت نام سایپا، برای دو خودرو شاهین و پراید ۱۵۱ بدون محدودیت و صرفا داشتن گواهینامه و برای سایر خودروها محدودیت خرید از خودروسازان طی ۱۸ ماه گذشته و داشتن گواهینامه لازم است.

اما در طرح پیش فروش مهرماه سایپا خودروهایی مانند شاهین، سایناs، کوییکs، کوییک پلاس اتوماتیک، کوییک معمولی، کوییک R، کوییک r اتوماتیک و پراید وانت ۱۵۱ عرضه شده است. زمان تحویل این محصولات از دی ماه ۱۴۰۱ تا  تیر ماه ۱۴۰۲ تعیین شده است. در این طرح از شرکت خودروسازی سایپا، قیمت خودروها قطعی نیست و در زمان تحویل خودرو تعیین خواهد شد.کلیه طرح های پیش فروش این شرکت بدون محدودیت است و صرفا داشتن گواهی ‌نامه لازم است.

شرایط فروش فوری سایپا بدون قرعه کشی در مهر 1401

مزایدات سایپا

شرکت خودروسازی سایپا نیز همانند دیگر شرکت ها اقدام به برگزاری انواع مناقصات و مزایدات می کند. در مناقصه شرکتی برنده این فرایند خواهد بود که بتواند شرایط لازم شرکت برگزار کننده مناقصه را داشته و قیمتی مناسب تر از دیگر رقبا پیشنهاد بدهد. اما در مزایدات شخص حقیقی یا حقوقی ای برنده خواهد بود که بتواند قیمتی بالاتر را برای خرید پیشنهاد بدهد. مزایدات سایپا عمدتا در حوزه هایی مانند مزایده اقلام ضایعاتی، مزایده واگذاری شرکت، مزایده خودرو و غیره اجرایی می شوند.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های شرکت سایپا » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: پیش فروش سایپا , ثبت نام سایپا , خودرو سازی , سایپا , مزایده خودرو , مناقصه سایپا , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
با نحوه خرید مسکن مهر بیشتر آشنا شوید

مسکن مهر یکی از نهادهایی است که با تصویب بند دال قانون بودجه سال ۱۳۸۶ قدم به عالم اعتباری حقوق گذاشته است. پس از این تاریخ بر اساس آیین نامه ها و بخشنامه های متعدد، چارچوب ها و ضوابطی در ارتباط با خرید مسکن مهر مشخص شده است. در ادامه این خبر با نحوه خرید این واحدها بیشتر آشنا می شویم. پس با مجله هزاره همراه شوید.

روش های خرید مسکن مهر

زمین هایی که خانه های مسکن مهر در آنها ساخته می شوند به دو نوع ملکی و اجاره ۹۹ ساله تقسیم می شوند. در آن دسته از واحدهایی که عرصه و زمین در اصطلاح به‌ صورت ملکی است، به این معنا است که متقاضیان مالک زمین ملک نیز هستند، زمین و ساختمان (عرصه و اعیان) قابل انتقال است. ولی در مجتمع ‌های اجاره ۹۹ ساله، تنها اعیان (ساختمان) منتقل خواهد شد.

در سال ۱۳۹۳ بر اساس یک دستورالعمل از سوی وزارت راه و شهرسازی خرید و فروش واحدهای مسکن مهر آزاد شد. به این صورت خرید و فروش املاک مسکن مهر شکلی قانونی به خود گرفت. بر اساس این دستورالعمل  خرید و فروش مسکن مهر در حال ساخت، پس از واگذاری و تحویل یا پس از تنظیم اسناد مالکیت امکان خواهد داشت.

 در خرید و فروش مسکن مهر ملکی، عرصه و اعیان که به معنای زمین و ساختمان است؛ هر دو منتقل می ‌شوند. در ارتباط با واحدهای مسکن مهر ملکی (خود مالک) که فروش اقساطی قطعی یا تدریجی آن صورت گرفته باشد، هر دو طرف، نقل و انتقال (شامل انتقال‌ دهنده و انتقال گیرنده) به‌ صورت همزمان برای تغییر نام مدیون به بانک مراجعه و بانک عامل باید پس از انجام تشریفات قانونی و تسویه بدهی معوقه و به‌ روزرسانی اقساط، نسبت به تغییر نام مدیون در دفترچه فروش اقساطی اقدام کند.

اما در ارتباط با انتقال واحدهای مسکن مهر اجاره ۹۹ ساله تنها ساختمان یا اعیان منتقل خواهد شد و زمین در مالکیت دولت باقی خواهد ماند. به این صورت زمین به شکل ۹۹ ساله به متقاضی اجاره داده می شود. در این دسته از املاک هم هر دو طرف برای تغییر نام مدیون هم زمان باید به بانک مراجعه کرده و پس از انجام کارهای قانونی و تسویه بدهی معوقه و به روز رسانی اقساط مراتب به مرجع صدور معرفی نامه که اداره کل راه و شهرسازی، شرکت عمران شهر جدید، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است برای جایگزینی مستاجر در قرارداد اجاره عرصه اعلام می شود. در آن دسته از مورد هایی که که برای واحد مسکن مهر، قرارداد پیش فروش میان سازنده و متقاضی امضا شده است، ولی هنوز مراحل مربوط به واحد و فروش اقساطی انجام نگرفته است، باید ابتدا مراحل لازم برای تخصیص تسهیلات و دریافت دفترچه اقساط انجام بگیرد. سپس به ترتیبی که در مورد واحدهای ساخته شده گفته شد، کارهای انتقال مالکیت صورت بگیرد.

برای این کار نیاز است تا واحد مورد نظر شرایط زیر را داشته باشد:

  1. در قرارداد پیش‌ فروش یا صورت جلسه تخصیص واحد، نام پروژه، بلوک، طبقه و واحد تعیین و قید شده باشد.
  2. سفت‌کاری واحد مورد نظر به اتمام رسیده باشد.
  3. پروژه ‌ای که واحد در آن قرار دارد، قابلیت دریافت وام و تسهیلات و اخذ دفترچه اقساط را داشته باشد.

نکات مهم در خرید مسکن مهر

در هنگام خرید واحدهای مسکن مهر باید توجه داشته باشید که پیش از نهایی کردن معامله و پرداخت وجه حتما از وضعیت ملک مورد نظر و مالکیت آن استعلام بگیرید. تا زمانی که واحدهای مسکن مهر سند رسمی نداشته باشند استعلام مالکیت آنها از اداره ثبت اسناد امکان پذیر نخواهد بود. در این زمینه،  مرجع اطلاع از مالکیت مسکن مهر، شرکت ‌های عمران شهرهای جدید یا اداره کل راه و شهرسازی است.

از سوی دیگر باید دقت داشت که از جمله شرایط نقل و انتقال واحدهای مسکن مهر، نداشتن بدهی معوقه و تسویه بدهی های گذشته در ارتباط با آن واحد است. بنابراین فروشنده واحد مسکن مهر نباید در ارتباط با اقساط تسهیلات بانکی بدهی داشته باشد. علاوه بر این واحد مورد نظر  نباید به سازمان ملی زمین و مسکن یا شرکت عمران شهرهای جدید یا بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بدهی داشته باشد. اما اگر واحدی در این مورد بدهی داشته باشد، باید برای تسویه بدهی ‌های مذکور اقدام شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایده های خانه و آپارتمان» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: مزایده املاک , مسکن مهر , مناقصه ساختمان سازی , مناقصه وزارت راه و شهرسازی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
پیمانکار جزء یا پیمانکار دست دوم کیست؟

پیمانکار جزء، پیمانکار دست دوم یا پیمانکار فرعی واژه هایی هستند که در قراردادهای پیمانکاری استفاده می شوند. پیمانکار جزء، شخص حقیقی یا حقوقی است که تخصص در انجام کارهای اجرایی دارد و پیمانکار برای اجرای بخشی از عملیات موضوع پیمان، با او قرارداد می بندد. در یک تعریف ساده تر پروژه ها در حالت طبیعی دارای یک کارفرما و پیمانکار هستند که کارفرما اجرای پروژه را به پیمانکار واگذار می کند و پیمانکار متعهد می شود که پروژه را با کیفیت مورد نظر کارفرما و در مدت زمان مشخصی تحویل بدهد. این پیمانکار، در واقع پیمانکار اصلی پروژه است.

یک پروژه اعم از ساختمانی یا غیر ساختمانی از نظر هزینه و نوع فعالیت ها ممکن است، گستردگی بسیار زیادی داشته باشد و به همین دلیل هم برای پیشرفت و سرعت بیشتر در کار، پیمانکار اصلی بخشی از کارها را به افراد دیگر می سپارد. این افراد و پیمانکاران با پیمانکار اصلی طرف حساب هستند و بخشی از کارهای یک پروژه را انجام خواهند داد که به آنها  پیمانکار دست دوم یا پیمانکار جزء یا پیمانکار فرعی گفته می شود. در ادامه این مقاله از مجله هزاره، با معرفی بیشتر این نوع از پیمانکاران همراه ما باشید.

ماهیت پیمانکار جزء

پیمانکار دست دوم از نظر ماهیت کاری، یک پیمانکار است اما از دید کارفرما به عنوان پیمانکار دست دوم یا پیمانکار فرعی شناخته می شود. بنابراین از دید کارفرمای یک پروژه، پیمانکاری که با خود کارفرما طرف حساب است، پیمانکار اصلی بوده و شخصی که با پیمانکار اصلی قرارداد دارد پیمانکار جزء یا فرعی است. مشاغلی مانند آرماتور بند، سفت کار، سیمانکار، سنگ کار، گچ کار، نقاش، برق کار، شرکت نصب آسانسور، شرکت های ایمنی و … می توانند جز پیمانکاران دست دوم یا پیمانکاران جزء طبقه بندی شوند.

پیمانکار جزء یا پیمانکار دست دوم

نکات مهم در مورد پیمانکار جزء

– پیمانکار جز، می تواند یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد.

– قرارداد ما بین پیمانکار اصلی و پیمانکار جزء لزوما به صورت کتبی نیست و ممکن است توافق شفاهی باشد.

– نحوه تسویه حساب و پرداخت ها به پیمانکاران جزء الزاما به یک شکل نیست، اگرچه عموما به صورت دستمزدی و بر اساس میزان کار انجام شده است ولی ممکن است تسویه حساب بر اساس کارکرد روزانه، متر مربع، متر مکعب، مقطوع، فهرست بهایی و … باشد. پرداخت ها به پیمانکاران جزء معمولا به صورت علی الحساب (بر اساس پیشرفت کار) یا پیش پرداخت است. همچنین بعد از اتمام کار محول شده به پیمانکار جزء، متره و اندازه گیری انجام می شود و پس از محاسبه اضافات و کسورات، تسویه حساب نهایی صورت می گیرد.

– پیمانکار جزء ممکن است به صورت حضوری یا غیر حضوری در پروژه مشغول باشد و لزوما در داخل پروژه یا کارگاه کار نمی کند. در واقع ممکن است پیمانکار جز، بخش اعظمی از کار محول شده را در کارگاه یا شرکت خود انجام داده و صرفا جهت نصب و راه اندازی به محل پروژه مراجعه کند.

– پیمانکار جزء تا ابد پیمانکار جزء نیست. برای مثال، یک پیمانکار که در یک پروژه بعنوان پیمانکار جز یا پیمانکار فرعی شناخته  می شود می تواند در پروژه دیگر پیمانکار اصلی باشد.

– بر اساس ماده ۲۴ شرایط عمومی پیمان، در صورتی که در اسناد و مدارک پیمان، کارفرما، لزوم تایید صلاحیت پیمانکاران جز را پیش بینی کرده باشد، پیمانکار موظف است که تایید کارفرما را در این مورد به دست بیاورد.

– پیمانکار اصلی مسئول تمام عملیاتی است که توسط پیمانکاران جزء یا کارکنان آنها انجام می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های پروژه مشارکت » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: پروژه صنعتی , پیمانکار جزء , پیمانکار ساختمان , پیمانکاری , مناقصه پیمانکاری , مناقصه ساختمان , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
هواپیمای ساخت داخل تا 3 سال آینده وارد چرخه پروازی می شود

رییس سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد: دولت سیزدهم برای تولید هواپیمای ساخت داخل سه وزارتخانه راه و شهرسازی، صنعت و معدن و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را به صورت کنسرسیومی سه‌ جانبه مامور کرده است تا طراحی، تولید و ساخت هواپیمای ایرانی صورت بگیرد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.

هواپیمای ساخت داخل، پاسخگوی نیاز کشور به ۵۵۰ هواپیما

محمد محمدی بخش ضمن اشاره به نیاز کشور به ۵۵۰ فروند هواپیما گفت: یکی از مسیرهای توسعه ناوگان، ساخت هواپیمای داخلی است که پیش بینی می شود تا ۳۶ ماه آینده اولین هواپیمای ساخت داخل وارد چرخه پروازی شود.

رییس سازمان هواپیمایی، در ارتباط با آخرین وضعیت طراحی و تولید هواپیماهای ۷۲ و ۱۵۰ نفره مسافربری، هواپیماهای ۱۲ و ۱۷ نفره ایرتاکسی خاطر نشان کرد: دولت سیزدهم در تولید هواپیما سه وزارتخانه راه و شهرسازی، صنعت و معدن و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را به صورت کنسرسیومی سه ‌جانبه مامور کرده است تا طراحی، تولید و ساخت هواپیمای ایرانی جامه عمل بپوشد.

وی در ادامه اضافه کرد: در این زمینه تامین منابع مالی و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان وزارت صمت و تولید بر عهده وزارت دفاع کشور است. ما به هواپیماهای کوچک و ایرتاکسی در اقتصاد هوانوردی در نقش یک هدف زود بازده نگاه می کنیم.

محمدی بخش افزود: در ارتباط با ایرتاکسی هم راه بیرون رفتن از مشکلات را گسترش هوانوردی منطقه ای می دانیم و در آینده نزدیک این موضوع نهایی خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: اولویت دولت سیزدهم تولید هواپیماهای بومی است که مواردی از آن در دستور کار قرار گرفته است. موضوع مهم آن است که سرریز دانش کارخانه هواپیما سازی به بقیه بخش‌ ها نیز صورت بگیرد.

محمدی بخش اضافه کرد: کشور در حال حاضر به ۵۵۰ فروند هواپیما نیاز دارد که باید از طریق برنامه ساخت داخل، واردات هواپیمای نو و خرید هواپیمای کارکرده اقدام لازم صورت بگیرد.

رییس سازمان هواپیمایی کشور در پایان ضمن تاکید بر فشار تحریم و عدم امکان خرید قطعات نو برای هواپیما تصریح کرد: در حال حاضر، عمده نقص و کمبود ما در صنعت در حوزه تامین هواپیما است. در این راستا این کنسرسیوم سه جانبه بین سه وزارتخانه تشکیل شده است و پیش ‌بینی می شود تا ۳۶ ماه آینده اولین هواپیمای مسافری ایرانی وارد ناوگان هوایی مسافر شود. در این زمینه، پلتفرم های مورد نظر، تهیه و نیاز کشور در آن در نظر گرفته شده است. بر این اساس سه پلتفرم ۵۰، ۷۲، ۱۵۰ نفره تهیه شده که آنچه مد نظر است تولید این هواپیماها از ۵۰ نفره آغاز می شود.

وی همچنین در ارتباط با افزایش قیمت بلیط هواپیما گفت: آخرین تغییر قیمت بلیت هواپیما در آذرماه سال گذشته بوده است که میانگین ۱۵ درصد کاهش داشته بنابراین بررسی ها و کارشناسی ها انجام شده و در جلسه شورای عالی هواپیمایی این موضوع بررسی خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های صنایع هواپیمایی ایران » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: تولید هواپیما , سازمان هواپیمایی , مناقصات دولتی , مناقصه حمل و نقل , مناقصه راه و شهرسازی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
مزایدات وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش کشور یک سازمان آموزشی است که مسئول آموزش کودکان و نوجوانان و تربیت آموزگار در ایران است. این وزارتخانه از سال ۱۳۴۳ از وزارت اطلاعات و فناوری جدا شد و در آن زمان مسئولیت آموزش عالی یعنی دانشگاه ها را نیز بر عهده داشت. بعد از تشکیل وزارت علوم،  برای اداره امور دانشگاه ‌ها و امور پژوهشی در سطوح عالی، وزارت آموزش و پرورش وظیفه آموزش رایگان همه افراد در مقاطع پیش دبستان، دبستان، دوره اول متوسطه، دوره دوم متوسطه و همچنین اداره دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلم و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی را  عهده دار شد.

 علاوه بر این تمام مراکز مهد کودک‌ نیز  باید برای فعالیت خود از وزارت آموزش و پرورش مجوز دریافت کنند. در ادامه این مقاله همراه با مجله هزاره شوید تا با این مجموعه بیشتر آشنا شویم.

فعالیت های وزارت آموزش و پرورش در ایران

این مجموعه سال ها است که به فعالیت های زیر بر اساس مفاد قانون جمهوری اسلامی، می پردازد:

– تربیت و پرورش دانش آموزان، دانشجویان و معلمان و اساتید

– تقویت و تحکیم مبانی اعتقادی و معنوی دانش آموزان بر اساس اصول اسلامی

– اجرای آموزش های عمومی، تخصصی و نیمه تخصصی

– نظارت بر انجام تمامی امور تدارکاتی و تجهیزاتی و خدماتی از طریق صدور دستورالعمل و بخشنامه

– سیاست گذاری و برنامه ریزی برای پذیرش دانشجو و ارتقای کیفیت آموزش

سازمان های زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش

  • سازمان پژوهش و برنامه ‌ریزی آموزشی
  • سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور
  • سازمان آموزش و پرورش استثنایی
  • سازمان دانش‌آموزی
  • سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
  • سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک
  • واحد سازمانی مدارس عادی دولتی وزارت آموزش و پرورش
  • کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
  • سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی و خانواده
  • سازمان نهضت سوادآموزی
  • دانشگاه شهید رجایی
  • دانشگاه فرهنگیان
برگزاری ازمون مدارس نمونه دولتی

مزایدات آموزش و پرورش کشور

وزارت آموزش و پرورش کشور، با هدف همکاری بیشتر با دیگر سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی، اقدام به برگزاری مناقصات و مزایداتی می کند. به این ترتیب با اعلام یک فراخوان عمومی از اشخاص حقیقی یا حقوقی برای شرکت در این فرایندها دعوت به عمل آورده می شود. این فراخوان ها در روزنامه های کثیر الانتشار منتشر شده یا در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی به اطلاع عموم می رسد. یکی از این گزینه های اطلاع رسانی وب سایت هزاره است که با تجربه چندین ساله خود بیشترین آگهی های معاملاتی مناقصه و مزایده را در کشور پوشش می دهد.

پس از انتشار فراخوان عمومی، شرکت هایی که واجد شرایط مناقصات و مزایدات این وزارتخانه هستند اقدام به ارسال اسناد و مدارک خود کرده و در صورت دارا بودن شرایط وارد فرایند رقابت با یکدیگر می شوند. در مناقصه شرکتی برنده خواهد بود که در صورت دارا بودن شرایط مناسب ترین قیمت را ارئه بدهد. در مزایده آموزش و پرورش نیز شرکت کننده ای برنده خواهد بود که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه بدهد و موضوع این مزایدات در ارتباط با این وزارتخانه، عمدتا مزایده اجاره زمین، مزایده اقلام مازاد، انواع تجهیزات آموزشی مانند مانیتور، ال سی دی و غیر، فروش ملک و دیگر دارایی های این وزارتخانه است. سپس قراردادی ما بین برنده و وزارت آموزش و پرورش به امضا خواهد رسید که از این پس فعالیت هر دو طرف بر اساس این قرارداد خواهد بود و مدت زمان پروژه نیز در این قرارداد ذکر خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های وزارت آموزش و پرورش » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: مزایده , مزایده آموزش و پرورش , مزایده اموال مازاد , مزایده لوازم اداری , هزاره , وزارت اموزش و پرورش ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
تعرفه های برق در بخش خانگی و صنعتی، همچنان بدون تغییر

سخنگوی صنعت برق اعلام کرد: تعرفه ‌های برق خانگی و صنعتی هیچ تغییری نکرده است و بر اساس مصوبه هیئت وزیران در سال گذشته ، تعیین شده است. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.

ثابت ماندن تعرفه های برق و کاهش مصرف

مصطفی رجبی مشهدی در ارتباط با تعرفه های برق گفت: تعرفه های برق هیچ گونه تغییری نکرده است و در سال جاری نیز شاهد همکاری بسیار خوب مشترکان خانگی بوده ایم که این موضوع موجب شده است تا مصرف برق به صورت قابل توجهی در کشور کاهش پیدا کند.

سخنگوی صنعت برق همچنین در ارتباط با کاهش مصرف برق، اضافه کرد:  هر سال حدود یک میلیون مشترک جدید به مشترکان خانگی برق اضافه می ‌شود که رشد حدود ۵ درصد یا هزار مگا واتی مصرف برق را به دنبال دارد. در سال جاری نه تنها در این بخش افزایش مصرف را نداشته ایم، بلکه با کاهش ۴.۲ درصدی مصرف برق یعنی تقریبا معادل صرفه جویی ۱۵۰۰ مگاوات نیز روبرو بوده ایم. این میزان کاهش در کنار دیگر عوامل ، موجب شد تا بتوانیم برق دیگر بخش ‌ها را نیز تامین کنیم.

رجبی مشهدی همچنین افزود: یک موضوع مهم دیگر در این زمینه، در ارتباط با تخصیص تشویق های بسیار خوب به بخش خانگی بوده است که بسیار موثر عمل کرده به طوری که از میان ۱۶.۷ میلیون مشترکی که مشمول دریافت پاداش مدیریت مصرف شدند، حدود ۵ میلیون مشترک، در تابستان سال جاری، صورت‌حساب رایگان یا برای پرداخت ماه‌ های آتی بستانکار شده اند.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در ارتباط با تعرفه ‌های صنایع نیز گفت: در بخش صنعت تعرفه های برق تغییری نداشته است و مشارکت نیز به خصوص در زمان های اوج مصرف برق از سوی صنایع بسیار خوب بوده است. در کل ۹۲ درصد از مشترکان یا واحد‌های صنعتی که بیشتر کارگاه ‌های کوچک درون شهری هستند، هیچ‌ گونه محدودیتی نداشتند و از ۸ درصدی که در برنامه مدیریت مصرف شرکت کردند، بخشی واحد‌های صنعتی مستقر در شهرک‌ های صنعتی بودند که در حدود ۱۲ ساعت در برنامه ‌های مدیریت مصرف مشارکت داشتند که این عدد برای سال گذشته حداقل ۲ روز در هفته بوده است.

رجبی مشهدی همچنین در ادامه اظهارات خود گفت: ۴۴۰ واحد صنعتی بزرگ که از آنها خواسته بودیم بخشی از تعمیرات و یا تعطیلات تابستانی را به زمان بهتری منتقل کنند، در این ارتباط همکاری بسیار خوبی داشتند.

وی در پایان نیز  در ارتباط با انرژی در بخش صنعتی، خاطر نشان کرد: در سال جاری توانسته ایم بیش از ۱۵ درصد انرژی بیشتری به بخش صنعتی کشور در مقایسه با سال گذشته تحویل بدهیم. به صورتی که در مرداد ماه شاهد رشد ۶۵ درصدی تولید فولاد در کشور بوده ایم و توانستیم در زمینه تولید رتبه اول را در جهان به دست بیاوریم.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های شرکت توانیر » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: برق صنعتی , تعرفه برق , تولید برق , شرکت توانیر , مزایده برق , مناقصه برق , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
مناقصه محدود چیست؟

مناقصات به لحاظ قیمت به سه دسته کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم بندی می شوند و به لحاظ فرایند برگزاری به سه دسته مناقصه یک مرحله ای، مناقصه دو مرحله ای و مناقصه محدود طبقه بندی می شوند. همانطور که می دانید مناقصه فرایندی است که به صورت رقابتی بوده و برای واگذاری تامین کالاها و خدمات مورد نظر که موضوع معامله هستند صورت می گیرد و برنده، شرکت کننده ای است کمترین قیمت را پیشنهاد دهد.

بر این اساس معاملاتی که وزارتخانه ها و موسسات دولتی، اعم از خرید، فروش، اجاره، استجاره، پیمانکاری و اجرت کار و غیره انجام می دهند، باید بر اساس نوع مورد، از طریق مناقصه یا مزایده انجام داده شود. ما در ادامه این مقاله از مجله هزاره به بررسی مناقصه محدود می پردازیم. پس با ما همراه باشید.

تعریف مناقصه محدود

قبل از آن که به تعریف مناقصه محدود بپردازیم؛ ابتدا به تعریف مناقصه عمومی می پردازیم. مناقصه عمومی مناقصه ای است که آگهی عمومی آن به عنوان فراخوان مناقصه به اطلاع کلیه مناقصه گران می رسد. در مناقصه محدود اما محدود به چند شرکت کننده می شود. بنابراین مناقصه محدود زمانی برگزار می شود که بالاترین مقام دستگاه مناقصه گزار با دلایلی که ارائه می دهد، محدودیت برگزاری مناقصه عمومی را تائید کند.

در این نوع از مناقصه سازمان یا اداره دولتی که قصد برگزاری مناقصه را دارند به انتخاب خود، افرادی را که برای برای حضور در مناقصه مناسب تشخیص می دهند انتخاب کرده و برای این عده دعوت نامه ارسال می کنند. در این دعوت نامه، شرایط مناقصه به پیمانکارانی که نام آنها در فهرست واجدین صلاحیت آمده است، ارسال می شود. فهرست واجدین شرایط را سازمان برنامه و بودجه استان ها یا کشور منتشر خواهند کرد.

سپس سازمان دولتی بر اساس صلاحیت های شرکت مورد نظر مانند تجربه آنها، تضمین کیفیت کالا و خدمات، توان مالی و امکانات (ماشین آلات و لوازم مورد نیاز و کادر متخصص) و حسن انجام کار یا حسن سابقه یک فهرست از پیمانکارانی که مورد تایید او است، تهیه می کند و مناقصه را تنها میان آنها برگزار می کند. این نوع از مناقصه را مناقصه محدود می گویند.

جلسه برگزاری مناقصه

تشخیص صلاحیت در مناقصه محدود

وظیفه تشخیص صلاحیت شرکت های شرکت کننده به وسیله کمیسیونی شامل ۳ نفر از سوی وزیر یا رئیس سازمان صورت می گیرد. این کمیته ۳ نفره بر اساس میزان تخصص و آگاهی  انتخاب می شوند و پس از بررسی مدارک داوطلبان و تایید وزیر یا رئیس سازمان مورد نظر نتیجه به پیمانکارانی که مورد تایید قرار گرفته است، ابلاغ خواهد شد و اسامی آنها در فهرست واجدین صلاحیت نوشته خواهد شد.

دولت (سازمان برنامه و بودجه) مکلف است، فهرست واجدین صلاحیت واحدی، برای هر نوع معامله تهیه کند تا برای مناقصه  محدود، مورد استفاده کلیه وزارتخانه ها و موسسات دولتی قرار بگیرد. رعایت مقررات مرتبط با  مناقصه ی نامحدود (عمومی)، در صورتی که مغایر با مناقصه محدود نباشد، همچنین در مناقصه محدود نیز لازم است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های ستاد ایران » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: برگزاری مناقصات , سازمان برنامه و بودجه , ستاد ایران , مناقصات دولتی , مناقصات کشور , مناقصه محدود , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
با بلندترین آسمان خراش های جهان آشنا شوید

این روزها ساخت و ساز برج ها و آسمان خراش ها بسیار بیشتر از گذشته شده است و در فهرست بلندترین آسمان خراش های جهان سه آسمان خراش در چین، دو آسمان خراش در دبی و دو آسمان خراش در آمریکا قرار گرفته اند و بلندترین آسمان خراش دنیا در دبی قرار گرفته است. در ادامه این مقاله با مجله هزاره همراه باشید.

رده بندی بلندترین آسمان خراش های جهان

در فهرست ده تایی بلندترین آسمان خراش های جهان به ترتیب برج های زیر قرار دارند:

برج جده

بلندترین آسمان خراش جهان برج جده، با ۱۰۰۰ متر ارتفاع  است؛ هزینه ساخت این برج ۱.۴ میلیارد دلار برآورد شده است و ساخت آن قرار بود که در اوایل سال  ۲۰۲۰ به اتمام رسیده  و در سال ۲۰۲۱ به افتتاح برسد اما تکمیل این برج با مشکلاتی تا به امروز مواجه بوده است.

برج خلیفه

برج خلیفه دبی در این لیست رتبه دوم را دارد. برج خلیفه یا برج دبی آسمانی خراشی است که در شهر دبی امارات متحده عربی قرار گرفته است. این برج با ۱۶۳ طبقه قابل استفاده و ۸۲۸ متر ارتفاع در حال حاضر بلندترین سازه و آسمان‌خراش ساخته شده به دست انسان است.

برج شانگهای

در رتبه سوم این فهرست برج شانگهای قرار دارد که آسمان خراشی با ۱۲۸ طبقه به ارتفاع ۶۳۲ متر با کاربری اداری – تجاری است، که در شهر شانگهای قرار گرفته است. پروژه ساخت این ساختمان در سال ۲۰۰۸ آغاز شد و در سال  ۲۰۱۶ نیز به اتمام رسید.

برج شانگهای

مرکز تجارت جهانی پینگ

این آسمان خراش نیز در رتبه چهارم قرار دارد و با ۱۱۵  طبقه به ارتفاع ۵۹۹ متر با کاربری اداری – تجاری است که در شهر شنژن گوانگ‌ دونگ چین مستقر  شده است. پروژه ساخت این ساختمان در سال ۲۰۱۰ آغاز شد و در سال ۲۰۱۶ تکمیل شده است.

مرکز تجارت جهانی یک

این آسمان خراش نیز در رتبه پنجم فهرست بلندترین آسمان خراش های جهان قرار دارد. مرکز تجارت جهانی یک ساختمان اصلی مجموعه جدید مرکز تجارت جهانی در جنوب منهتن در نیویورک در ایالات متحده آمریکا است. این برج در شمال‌ غربی محل مرکز تجارت جهانی قرار گرفته و به وسیله خیابان‌های وسی، وست، واشینگتن و فالتن محدود شده ‌است. ساخت این آسمان‌خراش از ۲۷ آوریل ۲۰۰۶ آغاز و در ۳ نوامبر ۲۰۱۴ افتتاح شد. این آسمان خراش ارتفاعی ۵۴۱ متری دارد.

مرکز مالی سی تی اف

این برج در جایگاه ششم بلندترین برج های دنیا قرار گرفته است و ارتفاع آن ۵۳۰ متر و تعداد طبقات آن ۱۱۱ طبقه است.

برج ویلیس

برج ویلیس در رتبه هفتم قرار دارد و نام یکی از بلندترین ساختمان ‌های جهان و از نمادهای شهر شیکاگو است. این ساختمان ۱۰۸ طبقه است و ۵۲۷ متر ارتفاع دارد. ویلیس، دومین ساختمان بلند آمریکا است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های بین الملل ساختمان » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: آسمان خراش , انبوه سازی , ساختمان سازی , مناقصه پیمانکاری , مناقصه ساختمان , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
اداره برق و معاملات ان

از گذشته تا به امروز وظیفه توزیع نیروی برق در کشور تا سطح ۶۳ کیلو ولت از جمله وظایف شرکت های برق منطقه ای بوده است. با گذشت زمان  و به تدریج مسئولیت ولتاژهای بالاتر هم به آن اضافه شده و پس از آن، وظیفه تولید و انتقال هم به این شرکت ها واگذار شد. با گذشت مدت زمانی مشکلاتی به وجود آمد که برای مقابله با آنها در ستاد صنعت برق فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی صورت گرفت. سپس با توجه به قانون برنامه اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و سیاست کشور،  مبنی بر واگذاری کارهای خدماتی به بخش خصوصی، شرکت های توزیع نیروی برق در زیر مجموعه اداره برق ایجاد شدند. در ادامه به بررسی بیشتر این مجموعه می پردازیم. پس با مجله هزاره همراه شوید.

اهداف اداره برق

این مجموعه با توجه به آن که رابط میان صنعت برق و مشترکان است نقشی چند سویه داشته و وظایف زیر را بر عهده دارد:

– نقش فنی برای نگهداری ، راهبری و توسعه شبکه های توزیع

– پذیرش و خدمات رسانی به مشترکان و تامین رضایت ایشان و فروش انرژی برق به عنوان یک کالای اقتصادی

– حفظ ارتباط و هماهنگی با بخش های بالادست صنعت به طوری که مجموعه صنعت برق از این راه بتواند به فرآیند تولید و عرضه برق ادامه دهد.

خدمات اداره برق

در مجموعه اداره برق وظایفی به شرح زیر به مشترکان ارائه می شود:

  • ارائه خدمات صورت حساب قبوض به مشترکین شرکت توزیع نیروی برق
  • ارائه خدمات مرتبط با انشعاب مشترکین شرکت توزیع نیروی برق
  • رسیدگی به درخواست انشعاب و تغییر آمپراژ مشترکین شرکت توزیع نیروی برق
  • ارائه خدمات رفع خسارت و حریم شبکه برق
  • ارائه خدمات مولدهای خورشیدی برق
  • ارائه خدمات رفع خاموشی و مشکلات فنی برق
  • رسیدگی و پاسخگویی به درخواست های مراجعین شرکت توزیع نیروی برق
  • ارائه دستورالعمل و نقشه ساخت تجهیزات و تابلوهای برق
  • بهینه سازی مصرف برق
مناقصه اداره برق

مناقصات و مزایدات اداره برق

اداره برق با هدف همکاری بیشتر با دیگر سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی، اقدام به برگزاری مناقصات و مزایداتی می کند. به این ترتیب با اعلام یک فراخوان عمومی از اشخاص حقیقی یا حقوقی برای شرکت در این فرایندها دعوت به عمل آورده می شود. این فراخوان ها در روزنامه های کثیر الانتشار منتشر شده یا در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی به اطلاع عموم می رسد. یکی از این گزینه های اطلاع رسانی وب سایت هزاره است که با تجربه چندین ساله خود بیشترین آگهی های معاملاتی مناقصه و مزایده را در کشور پوشش می دهد.

پس از انتشار فراخوان عمومی، شرکت هایی که واجد شرایط مناقصات و مزایدات اداره برق هستند اقدام به ارسال اسناد و مدارک خود کرده و در صورت دارا بودن شرایط وارد فرایند رقابت با یکدیگر می شوند. در مناقصه شرکتی برنده خواهد بود که در صورت دارا بودن شرایط مناسب ترین قیمت را ارئه بدهد. موضوع این مناقصات نیز در حوزه روشن سازی معابر، نگهداری از تاسیسات الکتریکی، جابجایی شبکه و غیره صورت می گیرد. در مزایده نیز شرکت کننده ای برنده خواهد بود که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه بدهد و موضوع این مزایدات، فروش کالاهای اسقاطی، مزایده ملک، انواع خودرو و غیره است. سپس قراردادی ما بین برنده و اداره برق به امضا خواهد رسید که از این پس فعالیت هر دو طرف بر اساس این قرارداد خواهد بود و مدت زمان پروژه نیز در این قرارداد ذکر خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های برق » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: اداره برق , برق خورشیدی , توزیع نیروی برق , مزایده دولتی , مناقصه برق , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
آخرین وضعیت سرمایه گذاری در تولیدات کشور

بررسی جوازهای تاسیس صادر شده برای بنگاه های صنعتی در ۵ ماه نخست سال جاری نشان می دهد که در این بخش افت ۳۸.۶ درصدی داشته ایم که بیانگر کاهش تمایل سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در تولیدات کشور است. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه باشید.

افت سرمایه گذاری در تولیدات کشور

سرمایه گذاری و ورود به تولیدات داخلی کشور، یکی از نشانه های رشد اقتصادی در هر کشوری است. به این صورت کشورهایی که میزان سرمایه گذاری آنها در تولیدات داخلی بیشتر باشد، نه تنها رشد اقتصادی بیشتری دارند، بلکه این موضوع به جذب سرمایه های خارجی بیشتری نیز منجر خواهد شد. این موضوع همچنین در میزان تورم سالانه یک کشور نیز تاثیر خواهد گذاشت.

 بنابراین یکی از شاخص هایی که برای بررسی فعالیت سرمایه گذاران و تمایل آنها برای حضور در بخش صنعتی و تولیدی کشور بررسی می شود؛ میزان جوازهای صنعتی صادر شده است. بر این اساس بررسی آمارهای وزارت صمت از وضعیت ساخت و تاسیس بنگاه ‌های صنعتی نشان دهنده آن است که در ۵ ماه نخست سال جاری، برای ۹ هزار و ۱۷۹ بنگاه جواز تاسیس صادر شده است که کاهش ۳۸.۶ درصدی نسبت به ۵ ماهه سال گذشته را تجربه کرده است.

علاوه بر این، بررسی بخش مربوط به سرمایه گذاری در این بخش ها نشان می دهد که سرمایه پیش بینی شده در ۵ ماه ابتدایی سال جاری، برای جوازهای تاسیس معادل بیش از ۵۲۰ هزار میلیارد تومان بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۵.۳ درصد افزایش داشته است.

برآوردهای صورت گرفته نشان می دهد که با اجرای این پروژه‌ها، ۲۴۴ هزار و ۷۲۹ شغل ایجاد خواهد شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۳۳.۹ درصدی روبرو بوده است.

بنابراین آمار مرتبط با جوازهای تاسیس صادر شده نشان دهنده آن است که با کاهش تمایل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در تولیدات روبرو بوده ایم.

علاوه بر این آمارها در بخش تولید کشور نشان می دهد که در ۵ ماهه ابتدایی سال جاری برای ۲ هزار و ۵۴۴ بنگاه پروانه بهره برداری ایجادی و توسعه‌ای صادر شده است که این میزان کاهش ۱۲.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را داشته است.

همچنین میزان سرمایه پروانه ‌های بهره ‌برداری صادر شده هم بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۷ درصد کاهش را تجربه کرده است. در این بخش همچنین پیش بینی های صورت گرفته نشان می دهد که ۴۸ هزار و ۸۹۵ شغل ایجاد شود که در مقایسه با به مدت مشابه پارسال، با افت ۳۵.۵ درصدی روبرو بوده است.

بر این اساس، بررسی های صورت گرفته نشان دهنده آن است که تعداد واحدهای جدیدی که در ۵ ماه سال جاری، پروانه بهره برداری گرفته است، نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش پیدا کرده است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های روز کشور » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: بنگاه های صنعتی , تولیدات داخلی , رشد اقتصادی , سرمایه گذاری , مناقصات دولتی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
درخواست خرید لاستیک دولتی به چه صورت است؟

لاستیک یا تایر خودرو مانند بسیاری از کالاهای مصرفی در بازار ایران دارای دو نرخ برای مصرف کنندگان است. درواقع لاستیک یا به صورت دولتی به فروش می رسد؛ که بخشی از هزینه آن را دولت پرداخت می کند و باقی را مصرف کننده پرداخت می کند؛ یا به صورت آزاد وارد بازار می شود که هزینه تولید یا واردات آن با دلار آزاد محاسبه شده و به همین دلیل هم با قیمتی بیشتر از لاستیک دولتی وارد بازار داخل می شود.

پس لاستیک هم مانند دیگر کالاهای مصرفی مثل تخم مرغ، مرغ و غیره یک کالای رایانه ای به شمار می رود و با شرایطی خاص برای مصرف کنندگان فراهم شده است. در ادامه این مقاله از مجله هزاره، به مزایای لاستیک دولتی و نحوه درخواست خرید آن می پردازیم. پس با ما همراه باشید.

مزایای لاستیک دولتی

با افزایش نرخ تورم موجود در کشور طی سال های گذشته و رسیدن آن به مرز ۴۰ تا ۵۰ درصد، قیمت دلار از مرز ۳۰ هزار تومان نیز عبور کرده و این مساله موجب شده است تا همه کالاها به شدت گران شوند. یکی از کالاهایی که تحت تاثیر این موضوع افزایش بی سابقه ای را تجربه کرده است، لاستیک است. برای کنترل این افزایش قیمت بی رویه، دولت وارد عمل شده و تلاش کرده تا با عرضه لاستیک دولتی، این کالا را با قیمتی ارزان تر به دست مصرف کننده برساند. بنابراین رانندگان و مالکان خودرو می توانند لاستیک دولتی را با ۳۰ تا ۵۰ درصد ارزانتر در بازار آزاد تهیه کنند.

درخواست خرید لاستیک دولتی

اگر چه لاستیک دولتی عمدتا به وسایل حمل و نقل عمومی مانند  شامل، اتوبوس، مینی‌ بوس، کامیون و وانت اختصاص داده می شود اما رانندگان و صاحبان خودروهای شخصی هم این امکان را دارند که لاستیک را با نرخ دولتی خریداری کنند. بنابراین روش حضوری و اینترنتی خرید لاستیک به شرح زیر است:

روش حضوری خرید لاستیک دولتی

  • برای خرید لاستیک به روش حضوری باید مستقیما به نمایندگی‌ های شرکت‌ های تایر سازی داخلی مراجعه کرد.
  • بهتر است قبل از مراجعه حضوری برای خرید لاستیک با نمایندگی‌ ها تماس گرفت. نشانی و تلفن نمایندگی ‌ها در سایت شرکت‌ های تایرسازی وجود دارد.

روش اینترنتی خرید لاستیک دولتی

  • راحت ‌ترین روش خرید لاستیک ثبت نام در سایت فروش آنلاین است.
  • ثبت نام در سایت ‌های فروش آنلاین هر روز در ساعات مشخصی انجام می‌ گیرد بهترین زمان ابتدای روز است.
  • پس از خرید، بارگذاری مدارک و واریز وجه، لاستیک ‌ها به آدرس اعلام شده ارسال می‌ شود.
  • همچنین برای تهیه لاستیک می‌ توان به سایت جامع تجارت به نشانی kala.ntsw.ir مراجعه کرد.
لاستیک دولتی

مناقصات لاستیک دولتی

قیمت لاستیک دولتی  ۱۰ تا ۳۵ درصد کمتر از قیمت بازار آزاد است. در کنار قیمت لاستیک،  ۹ درصد هم به عنوان مالیات بر ارزش افزوده به فاکتور خرید شما اضافه می ‌شود و در صورت خرید اینترنتی، هزینه پست را هم باید پرداخت کنید. این قیمت ها ثابت بوده و نمایندگی ها نمی توانند لاستیک دولتی را با قیمتی بیشتر از قیمت مصوب به فروش برسانند. بسیاری از شرکت ها در صورت نیاز به لاستیک انواع خودروها، اقدام به برگزاری مناقصاتی می کنند که آگهی آنها در روزنامه های کثیر الانتشار و یا وب سایت های آگهی هایی مناقصاتی مانند هزاره منتشر خواهد شد.

مناقصاتی مانند خرید لاستیک ماشین آلات و خودرو، مناقصه خرید لاستیک لیفتراک، فراخوان ارزیابی کیفی لاستیک لیفتراک و غیره از این دست مناقصات است که شرکت کنندگان در آن در صورت دارا بودن شرایط می توانند وارد فرایند مناقصه شده و به ارسال اسناد و مدارک خود بپردازند. سپس شرکتی برنده مناقصه خواهد شد که دارای شرایط کیفی لازم بوده و قیمت پیشنهادی مد نظر او کمتر از دیگر رقبا در جریان مناقصه باشد. سپس قراردادی ما بین هر دو طرف منعقد شده و تعهدات در آن ذکر خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های قطعات خودرو» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: خودرو , لاستیک دولتی , مزایده خودرو , مناقصات دولتی , مناقصه , مناقصه لاستیک , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
کاهش رشد کرایه مسکن در ماه های گذشته

آخرین آمارهای بانک مرکزی کشور حاکی از آن است که با فروکش کردن التهابات در بازار خرید و فروش مسکن و اجاره ‌بها در تهران روبرو هستیم. این آمارها نشان دهنده آن است که کرایه مسکن با افزایش کمتری در مدت زمان  13 ماهه گذشته روبرو بوده است. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.

وضعیت کرایه مسکن در ماه های اخیر

بر اساس آخرین گزارش وضعیت مسکن که توسط بانک مرکزی در شهریور ماه ۱۴۰۱ منتشر شده است؛ در این دوره ۶ هزار و ۳۳ واحد مسکونی معامله شده است که در مقایسه با ماه قبل ۲۲.۹ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۲۲.۵ درصد کاهش را تجربه کرده است.

علاوه بر این، متوسط قیمت یک متر مربع واحد مسکونی برابر ۴۳ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان در این گزارش آمده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۳۶.۳ درصد افزایش داشته است. قیمت مسکن در تهران در شهریور  ماه سال جاری در مقایسه با مرداد ماه، فقط ۱.۱ درصد افزایش یافته است.

علاوه بر این، در گزارش بانک مرکزی ایران آمده است، که بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای مسکونی مربوط به منطقه یک به قیمت ۸۷ میلیون تومان و کمترین آن به منطقه ۱۹ با قیمت ۲۱ میلیون تومان مربوط می شود.

در بررسی وضعیت توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده شهر تهران به تفکیک عمر بنا در شهریور ماه سال جاری، از میان ۶ هزار و ۳۳ داد و ستد مسکن در این دوره ۲۸.۴ درصد و در مقابل سهم واحدهای با عمر بالا در گروه‌های ۱۱ تا ۱۵ سال و بیش از ۲۰ سال ساخت اضافه شده است.

وضعیت افزایش سالانه کرایه مسکن اجاری در تهران

آخرین آمارهای بانک مرکزی همچنین نشان می دهند که بیشترین حجم معاملات در حوزه مسکن، مربوط به منطقه پنج است و مناطق ۲، ۴ و ۱۰ در ردیف‌ های بعدی قرار گرفته اند.

نکته دیگری که در این آمارها وجود دارد آن است که توزیع فراوانی تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در تهران و برای شهریور ماه نشان می دهد که واحدهای مسکونی با سطح زیربنای کمتر از ۸۰ متر مربع سهمی معادل ۵۴.۴ درصد معاملات را به خود اختصاص داده است. همچنین واحدهای مسکونی با ارزش هر واحد کمتر از ۳ میلیارد تومان، ۴۹.۴ درصد از معاملات مسکن را به خود اختصاص می دهد.

آمارهای مربوط به شاخص کرایه مسکن اجاری نشان دهنده آن است که کرایه مسکن در مدت زمان شهریور ماه سال جاری در تهران و دیگر مناطق شهری به ترتیب رشد ۴۰.۹ و ۴۶.۸ درصدی را در مقایسه با ماه مشابه سال قبل تجربه کرده است. علاوه بر این، افزایش ۴۰.۹ درصدی کرایه مسکن اجاری در ۱۲ ماه ختم شده به شهریور ماه سال ۱۴۰۱ کمترین رقم را در ۱۳ ماه اخیر داشته است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های مسکن » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: اجاره خانه , بانک مرکزی , مزایده املاک , معاملات مسکن , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
ساخت خانه های ارزان

یک فعال حوزه کار ضمن اشاره به این که کارگران را در مساله خانه‌ دار شدن باید به صورت خاصی در نظر بگیریم گفت: ایده خانه ‌های اجاره ‌ای در کوتاه مدت می تواند دغدغه کارگران و اقشار محروم و کم درآمد را برطرف کند؛ اما مشکل مسکن کارگران و بازنشستگان با استفاده از ساخت خانه‌ های ارزان قیمت توسط تعاونی‌ ها و با اختصاص دادن زمین رایگان حل خواهد شد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه باشید.

رفع دغدغه مسکن با خانه های ارزان

این روزها یکی از دغدغه های مهم همه کارگران و بازنشستگان خرید یا حتی اجاره خانه است. با بالا رفتن قیمت خرید خانه و حتی اجاره و رهن آن؛ قدرت خرید بسیاری از مردم کاهش پیدا کرده و به همین دلیل هم لزوم توجه دولت به این موضوع را پررنگ تر کرده است.

رحمت الله پورموسی در ارتباط با حل مشکل مسکن کارگران با استفاده از خانه‌ های اجاره ‌ای، اظهار کرد: ایده خانه‌ های اجاره ‌ای ایده خوبی است و در رفع دغدغه مسکن کارگران بی تاثیر نیست، اما این ایده نمی ‌تواند راه حل نهایی این مساله باشد.

وی در ادامه اضافه کرد: هم اکنون بخش بزرگی از سبد معیشت خانوارهای کارگری، اختصاص به هزینه های مسکن و اجاره بها دارد. در حال حاضر در حاشیه شهرها اجاره خانه به شدت بالا رفته است به صورتی که اگر کسی ۵ میلیون تومان حقوق بگیرد باید سه میلیون تومان اجاره بدهد و با دو میلیون تومان باقی مانده نمی تواند امورات زندگی خود را به خوبی بگذراند.

این فعال کارگری تاکید کرد: خانه های اجاره ای در صورتی گزینه خوبی هستند که برای مثال به مدت دو سال با نرخ ثابت به کارگران و اقشار ضعیف جامعه اجاره داده شوند. در این صورت هم کارگران دغدغه خانه را نخواهند داشت. البته این موضوع موقتی خواهد بود و  نمی تواند برای همیشه و دائمی مشکل مسکن کارگران را حل کند و در نهایت بتوانیم کارگران را موقتا در جایی اسکان دهیم.

پورموسی ضمن اشاره به این موضوع که در بحث خانه دار شدن باید کارگران را به صورت خاص در نظر بگیریم تصریح کرد: کارگران نمی‌ توانند شخصی بسازند و حقوق و دریافتی آنها کفاف پرداخت اقساط سنگین وام های مسکن را نمی دهد؛ به همین دلیل هم معتقدم دولت باید پای کار بیاید و جای مسکن را در سبد معیشت کارگران و بازنشستگان پر کند. این کار هم راه دارد و راهش این است که از طریق تعاونی‌ ها زمین رایگان اختصاص بدهیم و تعاونی ‌ها با قیمت پایین برای کارگران و بازنشستگان خانه های ارزان بسازند.

بر اساس اظهارات این فعال کارگری، دولت می ‌تواند وزارت کار را مکلف به آن کند که در هر استان و شهرستان زمین های رایگان در اختیار تعاونی ها گذاشته شود و در کنار آن تسهیلات بلند مدت با سود پایین اختصاص بدهد، تا به این صورت کارگران و بازنشستگان با عضویت در تعاونی ‌ها صاحب خانه های ارزان شوند.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایده های املاک با کاربری مسکونی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: آپارتمان , اجاره خانه , ساختمان سازی , مزایده املاک , مسکن کارگران , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره

این روزها در کنار حوادث طبیعی، رخدادهایی مانند آتش سوزی بر خلاف اقداماتی که برای پیشگیری از آنها صورت می گیرد، غیر قابل پیش بینی بوده و برای همیشه برای مواجهه با آنها باید آماده باشیم. یکی از گزینه هایی که به آمادگی بیشتر ما در این زمینه کمک خواهد کرد، استفاده از سیستم های ایمنی آتش نشانی کارآمدتر برای مبارزه با حوادث است. اطفاء حریق یک موضوع کاملا تخصصی است که انواع مختلفی از سیستم های آن در بازار موجود است: از سیستم های بارانی مانند اسپرینکلر گرفته تا سیستم های مه پاش آب با فشار بالا. این سیستم ها و تجهیزات اطفاء حریق با توجه به اندازه، سن، کاربری و غیره متفاوت خواهند بود.

اطفاء حریق در حالت عامیانه آن به اقدامات لازم برای جلوگیری از گسترش حریق و خاموش کردن آن و آسیب رسیدن کمتر به جان و مال افراد گفته می شود. اطفاء حریق به دو دسته سیستم اطفا حریق دستی و سیستم اطفا حریق اتوماتیک دسته بندی می شود. که ما در این مقاله از مجله هزاره به بررسی آن می پردازیم.

انواع سیستم های ایمنی اطفا حریق تجهیزات آنها

انواع سیستم های ایمنی اطفا حریق به دو دسته اطفا حریق دستی و اتوماتیک طبقه بندی می شوند:

سیستم اطفا حریق دستی

 در سیستم اطفا حریق دستی از تجهیزاتی استفاده می شود که برای به کار بردن آن ها به نیروی انسانی نیاز است و عملا بدون نیروی انسانی کاربردی نخواهند داشت. نمونه رایج تجهیزات اطفاء حریق دستی، کپسول های آتش نشانی هستند که با توجه به نوع حریق و یا کلاس آن انواع مختلفی دارند. انواع سیستم های اطفاء حریق دستی عبارتند از:

    خاموش کننده های پودری (پودر خشک شیمیایی، پودر تر شیمیایی، پودر خشک)

    خاموش کننده های دی اکسید کربن

    خاموش کننده های حاوی ترکیبات هالوژنه

    خاموش کننده های حاوی کف

سیستم اطفاء حریق اتوماتیک

سیستم اطفاء حریق اتوماتیک بدون دخالت انسان و با استفاده از تجهیزات اتوماتیک به صورتی عمل می کند که به محض اعلام حریق به صورت خودکار فعال شده و به این صورت از پیشرفت و آسیب بیشتر حریق جلوگیری می کند. انواع سیستم های اطفا حریق اتوماتیک به شرح زیر است:

– سیستم اطفاء حریق اتوماتیک مه آب  (Water Mist)

– سیستم اطفاء حریق اتوماتیک ورتکس  (Vortex) 

– سیستم اطفاء حریق اتوماتیک گازی هالون  (Halon)

– سیستم اطفاء حریق اتوماتیک آبی اسپرینکلر  (Sprinkler)

– سیستم اطفاء حریق اتوماتیک پودری یا ذرات معلق آیروسل  (Aerosol)

– سیستم اطفاء حریق اتوماتیک فوم  (Foam)

تجهیزات کلی اطفا حریق در سیستم های ایمنی

  • کپسول آتش نشانی
  • اسپرینکلر
  • جعبه آتش نشانی
  • پودر اطفاء حریق
  • گوی اطفاء حریق
  • آیروسل
  • قاب اسپرینکلر
  • اطفاء حریق گازی
  • شیرآلات
  • قرقره
  • شیلنگ
  • نازل
  • اتصالات
تجهیزات اعلام حریق

مناقصات و مزایدات سیستم های ایمنی آتش نشانی و اعلام اطفاء حریق

با توجه به آن که هر سازه ای چه با کاربری تجاری – اداری یا مسکونی نیازمند سیستم های اطفا حریق است، به همین دلیل هم شرکت های مختلف برای پیاده سازی آنها در مجموعه خود اقدام به برگزاری مناقصاتی می کنند یا سازمان هایی که این سیستم ها را در اختیار دارند، این تجهیزات را به مزایده می گذارند. بر این اساس تجهیزاتی مانند فایر آلارم، مانیتورهای آتش نشانی، لباس های اطفا حریق، سیستم های اعلان اطفا حریق، شیرهای کنترل و غیره می تواند در فرایند مزایده برای فروش گذاشته شود. در مزایده شخص حقیقی یا حقوقی برنده خواهد شد که بیشترین مبلغ پیشنهادی را ارائه بدهد.

از سوی دیگر سازمان ها و شرکت های مختلف دولتی و خصوصی نیز برای اجرا و یا بهبود سیستم اعلان حریق خود اقدام به برگزاری مناقصات میکنند و از شرکتی که دارای بالاترین کیفیت و کمترین قیمت پیشنهادی باشد، برای همکاری دعوت کنند. در این صورت قراردادی ما بین دو طرف امضا شده و تعهدات و مدت زمان اجرای پروژه در آن قید خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های  اطفاء و اعلام حریق» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: اطفاء حریق , تجهیزات آتش نشانی , حوادث طبیعی , مناقصه آتش نشانی , مناقصه تجهیزات صنعتی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
با انواع مزایده خودرو سواری آشنا شوید

خرید خودرو سواری یکی از موضوعاتی است که همه ما کم و بیش با آن روبرو بوده ایم. این خرید می تواند به صورت نقد یا اقساط و تحویل فوری یا بلند مدت باشد. یکی از روش های خرید خودرو، خرید خودرو سواری به صورت مزایده است. خرید خودرو به صورت مزایده ای گاه می تواند بسیار ارزان تر از خرید معمولی از یک کمپانی یا فروشنده تمام شود اما در عین حال روشی پر ریسک است. بنابراین، یکی از دلایلی که مردم از این روش برای خرید خودرو استفاده می کنند، ارزان تر بودن این خودروها است. البته بسیاری از افراد نیز به دلیل علاقه به این حوزه، وارد این کار می شوند و برای آنها جنبه سرگرم کننده دارد. معمولا خودروهایی که دچار آتش سوزی یا تصادف های شدید می شوند که آن دسته از خودروهایی که در صورت صفر بودن هنوز به بیرون از کارخانه نرفته اند و یا سازمانی قصد فروش اموال خود اعم از خودروهای سواری لوکس و کلاسیک را دارد، وارد مزایده می شوند. انواع مزایده خودرو سواری توسط ارگان های رسمی از جمله: ایران خودرو، سایپا، مبارزه با مواد مخدر، ناجا و … برگزار می شود. اما انواع مزایده خودرو سواری به چه صورت انجام می گیرد؟ با ما در ادامه همراه مجله هزاره باشید.

انواع مزایده خودرو سواری

مزایدات در حوزه خودرو سواری از نظر نوع برگزار کننده به دو نوع مزایده دولتی و مزایده عمومی تقسیم بندی می شود و از نظر نوع برگزاری نیز به شرح زیر است:

مزایده خودرو کلامی و چوب زنی

در این روش شخصی قیمت خود را اعلام کرده و شخص دیگر نیز قیمتی بالاتر اعلام می کند و به همین شیوه ادامه پیدا کرده و در حین مزایده نیز امکان تغییر قیمت وجود دارد. شرکت کنندگان می توانند قیمت خود را پایین تر یا بالاتر ببرند تا شخصی که قیمت بالاتر را اعلام کرده است، برنده این مزایده شود.

مزایده خودرو پاکتی

 در این روش شرکت کنندگان باید پس از بررسی خودرو، شرایط و قیمت خودرو در داخل بازار را بررسی کرده و مبلغی را که می خواهند از بازار ارزانتر تهیه کنند، در نظر داشته باشند. در نهایت یک قیمت نهایی را که بالاتر از قیمت پایه است؛ باید پیشنهاد بدهند.

نکته: در زمان برگزاری مزایده خودرو به صورت کلامی برنده مزایده در همان لحظه مشخص می شود اما در مزایده های پاکتی باید تا روز باز کردن پاکت ها و اعلام نتیجه نهایی صبر کنید تا برنده مزایده مشخص شود. در صورت برنده شدن در مزایده خودرو،  بعد از تسویه با ارگان مورد نظر معمولا یک هفته تا تحویل خودرو و سند زدن زمان لازم است.

مزایده خودرو

نکات مهم در انواع مزایده خودرو سواری

باید دقت داشته باشید که در هنگام مزایده خودرو سواری در حین بازدید از خودرو، اطلاعات کافی و لازمی در ارتباط با نوع خودرویی که می خواهید خریداری کنید، داشته باشید یا شخصی را که در این زمینه اطلاعات لازم را دارد، با خود همراه کنید تا بررسی درستی از خودرو مزایده ای انجام دهد. اگر در هنگام بازدید از خودرو متوجه شدید که این خودرو نیاز به تعمیرات احتمالی دارد، باید هزینه های آن را نیز در قیمت پیشنهادی خود در نظر بگیرید. علاوه بر این هزینه های دیگری نیز مانند خلافی و سند زدن را نیز نباید فراموش کنید که البته این موارد هزینه های زیادی ندارند.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های روز کشور » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: برگزاری مزایده , خودرو سواری , مزایده ایران خودرو , مزایده خودرو , مزایده دولتی , مزایده سایپا , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
بزرگترین جرثقیل جهان

جابجایی و نقل و انتقال کالاها و مصالح سنگین نیازمند ماشین های عظیم الجثه ای است که قدرت بالایی دارند. یکی از این ماشین ها جرثقیل ها هستند. با گذشت زمان نیز جرثقیل ها مدرن تر شده و توانایی های آنها بسیار بیشتر شده است. از گذشته تا به امروز از جرثقیل ها برای انجام کارهای مختلفی مانند جابجایی قطعات سنگی کوه ‌ها به ‌منظور ساخت معابد، انجام امور کشاورزی، حرکت توربین‌ های بادی عظیم و غیره استفاده شده و این روزها نیز برای ساخت انواع سازه ها مانند پل ها، کارخانجات و دیگر کارهای عمرانی کاربرد دارند. ما در ادامه این مقاله از مجله هزاره به معرفی بزرگترین جرثقیل جهان می پردازیم. پس با ما همراه باشید.

بزرگترین جرثقیل جهان به وزن ۵ هزار تن

امروزه تعداد زیادی جرثقیل توسط شرکت های مختلف دنیا طراحی و ساخته می شود که برای انجام کارهای سنگین تر در پروژه های بزرگ تر عمرانی، نیاز به جرثقیل های بزرگ تر و قدرتمندتری است. شرکت سارنس بلژیک، شرکتی است که جرثقیلی با ظرفیت ۵۰۰۰  تن را که بزرگترین جرثقیل ساخته شده تا به امروز در جهان است؛ راه اندازی کرده است. این جرثقیل بسیار بزرگ و غول پیکر بوده و با نام مستعار  ” بیگ کارل ” شناخته می شود. این جرثقیل  شکل و ظاهر و انعطاف پذیری یک جرثقیل متحرک تمام و کمال را با وینچ و کابل و قلاب دارد و به راحتی چرخش ۳۶۰ درجه ای را به همراه دارد .

بوم اصلی این جرثقیل از ۱۱۸ متر تا ۱۶۰ متر قابلیت افزایش داشته و جیب آن می تواند تا ۱۰۰ متر اضافه شود . این ترکیب ارتفاعی در حدود ۲۵۰ متر و شعاعی در حدود ۲۷۵ متر به وجود خواهد آورد. بر اساس اعلام شرکت سارنس این میزان از انعطاف پذیری هر درخواست و نیاز مشتری برای انجام بار برداری را تضمین و حمایت خواهد کرد.

این جرثقیل با استفاده از هر دو قلاب خود، می تواند بر روی بوم اصلی و جیب کار کند. این دسترسی موجب  می شود که کلیه فضاها و نواحی کاری داخل محوطه سایت را پوشش داده و تعمیرات و ترکیب کارها را با سرعت و ظرفیت بالاتر و همچنین زمان کمتری انجام بدهد.

بنا بر اعلام شرکت سازنده این جرثقیل، بزرگترین جرثقیل جهان کمترین فشار را بر زمین وارد خواهد کرد. بر این اساس حتی در بیشترین شعاع کاری، SGC-250 هرگز فشاری بیشتر از ۲۵ تن بر متر مربع به زمین وارد نخواهد شد. این موضوع  به لطف تعداد چرخ های زیاد بر روی دو رینگ حرکتی ریلی و بالشتک بار پخش کنی است که در زیر این جرثقیل بزرگ قرار دارد . جرثقیل SGC-250 دارای وزنه تعادل  5.200  تنی است و ۱۲۸ عدد چرخ دارد .

کاربردهای این جرثقیل با استفاده از ۱۱۲ عدد موتور در ۶ پکیج قدرتی، در نصب پل ها ، کارخانجات پتروشیمی ،  کارخانجات کشتی  سازی و کارهای عمرانی است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های تامین، اجاره خودروهای سنگین » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: اجاره ماشین سنگین , جرثقیل , مزایده ماشین آلات , مناقصه راهسازی , مناقصه عمران , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
بهره برداری از فاز جدید مترو تبریز

استاندار آذربایجان شرقی با حضور در سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز با بررسی آخرین وضعیت احداث خطوط ۱ و ۲ مترو تبریز دستور بهره برداری از فاز ۳ خط یک مترو این شهر را با رعایت مسائل ایمنی صادر کرد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.

تامین اعتبار خطوط ۱ و ۲ مترو در مرکز آذربایجان شرقی

عابدین خرم طی یک جلسه مشترک با شهردار کلانشهر تبریز و معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری و سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز، پیشرفت کار انجام شده در خط یک و دو مترو را قابل توجه خواند و گفت: با توجه به تاکیدات انجام شده و با هدف تامین منابع مالی احداث خطوط ۱ و ۲ و تامین اعتبارات فاینانس در سفر ریاست محترم جمهوری در تلاش هستیم تا تامین اعتبار مورد نظر در کمترین زمان ممکن انجام  شود.

وی با بررسی آخرین وضعیت عملیات عمرانی در خط ۲ مترو تبریز اظهار کرد: تلاش می ‌شود تا با هماهنگی های لازم با قرارگاه خاتم سرعت کار در این خط نیز افزایش پیدا کند.

شهردار تبریز نیز در این جلسه ضمن اشاره به ضرورت راه اندازی فاز ۳ خط یک مترو تبریز گفت: با هدف جلوگیری از هدر رفت سرمایه، راه اندازی این فاز در اولویت برنامه های ما قرار گرفته است.

مناقصه آذربایجان شرقی-بهره برداری از مترو

یعقوب هشیار تصریح کرد: یکی از پرهزینه  ترین پروژه های عمرانی، ایجاد خطوط مترو است و با این وجود تلاش می ‌کنیم تا با تامین اعتبار و رعایت تمهیدات لازم و اصول ایمنی فاز ۳ خط یک به بهره برداری برسد. این فاز که شامل ایستگاه میدان کهن تا شهرک نور لاله می ‌شود از نقاط مسافرخیز و مهم شهر برای جابجایی شهروندان به شمار می‌ آید.

علاوه بر این، یعقوب وحید کیا، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری و سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز هم در این نشست به تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته به منظور احداث خط ۱ و ۲ مترو تبریز پرداخت.

اقدامات ترافیکی سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز

وحید کیا ضمن اشاره به کاهش ۳۰ درصدی تصادفات در سطح شهر تبریز گفت: در طی ۶ ماهه اول سال جاری با کاهش ۳۰ درصدی تصادفات نسبت به مدت مشابه در سال گذشته روبرو بوده ایم.

وحید کیا همچنین با ارائه یک گزارش از اقدامات ترافیکی انجام شده در آستانه بازگشایی مدارس اضافه کرد: در آستانه بازگشایی مدارس اقداماتی از قبیل ایمن سازی مدارس، نصب علائم و تجهیزات عملیاتی شده است.

در این جلسه اتخاذ تهمیدات و اصول ایمنی راه اندازی فاز سه خط یک و سرعت بخشی به عملیات عمرانی در خط دو مورد بحث و بررسی قرار گرفت و استاندار آذربایجان شرقی هم بر پیگیری و حمایت از این اقدام تاکید کرد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های آذربایجان شرقی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: حمل و نقل ریلی , شهرسازی , مترو , مناقصات کشور , مناقصه آذربایجان شرقی , مناقصه حمل و نقل جاده ای , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
معرفی مخابرات ایران و معاملات این مجموعه

شرکت مخابرات ایران در تاریخ ۲۹ خرداد سال ۱۳۵۰ با سرمایه ۵ میلیارد ریالی تاسیس شده است. در سال ۱۳۷۲ نیز با تلاش های شرکت مخابرات، تلفن همراه در کشور راه اندازی شد که در سال ۱۳۸۳ در قالب یک شخصیت حقوقی مستقل با نام شرکت ارتباطات سیار ایران، از مجموعه مخابرات ایران خود را جدا کرد. این مجموعه در سال ۱۳۹۷ با مد نظر قرار دادن سیاست های ترکیبی از جمله همکاری با تولیدکنندگان و مشاوران داخلی، پایبندی به تعهدات خود در قبال کارکنان، مدیریت موثر هزینه ها و انجام پروژه های بهبود، جایگاه خود را در عرصه داخلی در مقام بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور حفظ کرده است.

در سال ۱۳۸۸ با اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی واگذار شد و شرکت ‌های زیر مجموعه  شرکت مخابرات ایران در حال حاضر عبارت است از: شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول)، شرکت سرمایه کارکنان مخابرات (شسکام)، شرکت خدمات اول (tct1)، شرکت سامان سازه غدیر (مدیریت املاک)، شرکت کاراشاپ و ۳۱ شرکت استانی دیگر. در ادامه این مقاله از مجله هزاره به معرفی بیشتر مجموعه مخابرات ایران خواهیم پرداخت؛ پس با ما تا انتها همراه باشید.

دستاوردهای مخابرات ایران

طی چندین سال گذشته برخی از مهم ترین دستاوردهای این مجموعه که جامه عمل پوشیده است به این شرح است: بهبود رویکردهای عملیاتی و اجرایی، کاهش و مدیریت هزینه‏ ها، شناسایی و مدیریت یکپارچه دارایی ها، رسیدگی به مسائل و مشکلات نیروی انسانی، بهبود در شبکه و فناوری اطلاعات و تفکیک کامل ترافیک در سراسر کشور. علاوه بر این مخابرات ایران در راستای تحقق مسئولیت های اجتماعی خود اقدامات زیر را نیز انجام داده است:

  • اخذ استاندارد ایزو ۱۸۰۰۰ مدیریت بهداشت حرفه ای توسط شرکت مخابرات
  • اخذ استاندارد رسیدگی به شکایات مشتریان ایزو ۱۰۰۰۲
  • اخذ گواهینامه استاندارد آموزشی ایزو ۱۰۰۱۵
  • شرکت در جشنواره های مختلف
  • حمایت از پیام رسان های داخلی
  • اخذ تقدیرنامه مدیریت مسئولیت اجتماعی توسط شرکت مخابرات
  • کسب تندیس برند محبوب اینترنت و ارتباطات
شرکت مخابرات ایران

مزایده مخابرات ایران

طبق مصوبه اسفند ماه سال ۱۳۸۵ هیئت محترم وزیران، شرکت مخابرات ایران مشمول واگذاری به بخش خصوصی از طریق عرضه سهام آن در بورس اوراق بهادار گردید. با عنایت به ماده ۵۸۷ قانون تجارت از تاریخ ایجاد، واجد شخصیت حقوقی گردیده و در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و به موجب ماده ۷ قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و تصویب نامه هیئت وزیران به شماره ۲۸۶۲۷/ت/۳۹۷۶۰ مورخ ۲۹/۲/۸۷ به شرکت سهامی عام تبدیل گردیده و طی شماره ۳۲۵۰۸۱ به عنوان شرکت سهامی عام در اداره ثبت شرکت ‏ها و موسسات غیرتجاری ثبت شده است.

این مجموعه همانند دیگر مجموعه ها با هدف شفافیت در فرایندهای مالی پروژه های خود و به منظور بهبود روابط با دیگر شرکت های دولتی و خصوصی در طول سال اقدام به برگزاری انواع مناقصات و مزایدات می کند. بنابراین این مناقصات، با اعلام یک فراخوان عمومی آغاز شده و این فراخوان در روزنامه های کثیر الانتشار و وب سایت های اطلاع رسانی مانند وب سایت هزاره منتشر می شود. سپس شرکت های واجد شرایط اقدام به ارسال مدارک خود کرده و در صورت دارا بودن شرایط وارد فرایند رقابتی مناقصات مخابرات می شوند.

پس از برگزاری مناقصه شرکتی که در کنار دارا بودن شرایط کیفی، قیمت پیشنهادی پایین تری را ارائه بدهد، برنده مناقصه خواهد بود. پس از این مرحله قراردادی ما بین دو طرف منعقد خواهد شد که تعهدات هر دو طرف و مدت زمان همکاری در آن قید خواهد شد. در ارتباط با مزایده مخابرات ایران نیز در صورتی که مزایده ای برای کالایی خاص برگزار شود، شرکت کنندگان در صورت دارا بودن شرایط در آن وارد شده و شرکت کننده ای برنده مزایده مخابرات خواهد شد که قیمت پیشنهادی آن بالاتر از دیگر رقبا باشد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های مخابرات » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: شرکت مخابرات , مزایده مخابرات , مناقصه شرکت مخابرات , هزاره , همراه اول ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره

 سریعترین خودرو جهان

صنعت خودرو با گذشت زمان توانسته نوآوری و مهندسی ویژه ای را بر روی خودروها اعمال کند. امروزه سازندگان خودروها نه تنها در طراحی، مرزها را جابجا کرده اند، بلکه سرعت بالای خودروهای جدید نیز توانسته رکورد جدیدی را ثبت کند. در این مقاله با سریعترین خودرو جهان آشنا خواهیم شد. پس با مجله هزاره همراه باشید.

لیست سریعترین خودرو جهان با سرعت بالای ۴۰۰ کیلومتر در ساعت

خودروهای اسپرت جدیدی که این روزها در بازار حضور دارند می توانند بالای ۴۰۰ کیلومتر در ساعت حرکت کنند و این سرعت دنیای خودرو را دگرگون کرده است. این خودروها به شرح زیر هستند:

 

پورشه ۹ff GT9  ( ۴۱۳.۶ کیلومتر بر ساعت )

این خودرو یکی از شناخته شده ترین خودروها نیست اما سریعترین آنها است. این خودرو به صورتی طراحی  شده است که می تواند تنها در در ۲.۹ ثانیه به سرعت ۰-۶۲ مایل در ساعت برسد. اما بوگاتی ویرون این رکورد را درهم شکسته است. با این وجود، این خودرو تنها حدود ۷۰۰۰۰۰ دلار قیمت دارد که آن را به یکی از مقرون به صرفه ترین سوپر خودروهای موجود تبدیل کرده است.

بوگاتی ویرون سوپر اسپرت Bugatti Veyron supersport ( ۴۳۰.۹ کیلومتر بر ساعت )

همیشه وقتی به یک خودروی سریع فکر می کنیم، بوگاتی به ذهنمان خطور می کند. این خودرو که طراحی فرانسوی دارد برای تعداد معدودی از افراد و با قیمت ۲.۵ میلیون دلار رزرو شده است. این ماشین فوق العاده گران یکی از سریعترین خودروهای جهان با حداکثر سرعت ۲۶۷.۸ مایل در ساعت (۴۳۰.۹ کیلومتر در ساعت) است.

بوگاتی ویرون سوپر اسپرت

هنسی ونوم جی‌تی Hennessey Venom GT ( ۴۳۵.۳ کیلومتر بر ساعت )

خودروی هنسی ونوم در فوریه ۲۰۱۴، به سرعت ۲۷۰.۴۹ مایل در ساعت (۴۳۵.۳ کیلومتر در ساعت) رسیده است. این خودرو به صورت غیررسمی رکورد جهانی سریعترین خودروی جهان را در آن زمان شکست. این خودرو به دلیل مشکلات سازمانی که دارد نمی تواند در هر دو جهت آزمایش شود و به همین دلیل هم رکورد آن غیر رسمی باقی مانده است. در حال حاضر این خودرو رکورد سریع ترین خودروی تولیدی جهان را در اختیار دارد و یک ماشین بسیار عالی است. هنسی ونوم دارای موتور V۸ توئین توربو است و قیمتی در حدود ۱.۲ میلیون دلار دارد. در دسامبر سال گذشته، سازنده بریتانیایی آن اعلام کرد که ۱۱ خودرو از ۲۹ خودروی پیشنهادی هنسی قبلا فروخته شده است.

کوئینگزگ آگرا Koenigsegg Agera ( ۴۳۹ کیلومتر بر ساعت )

سریعترین خودرو جهان، دارای یک طراحی سوئدی است که در ۲.۹ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می رسد. این ماشین از مواد بادوام و سبک وزن طراحی شده است و همین موضوع کمک می کند تا به حداکثر سرعت ۲۷۳ مایل در ساعت (۴۳۹.۳ کیلومتر در ساعت) برسد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های امروز » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: بوگاتی , سریعترین خودرو , ماشین لوکس , مزایده خودرو , مناقصه قطعات خودرو , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
صادرات برق به ترکیه

وزیر نیرو اعلام کرد: با توجه به سرمایه گذاری طرف ترک، در شهر وان این کشور به زودی امکان صادرات برق به ترکیه فراهم خواهد شد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.

توافقات ایران و ترکیه برای صادرات برق

بر اساس اعلام وزارت نیرو، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو طی سفر یک روزه خود به ترکیه دیدارهایی با  «فاتح دونمز»، وزیر انرژی و منابع طبیعی و «واحد کریشچی»، وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه در آنکارا پایتخت این کشور داشته است و با آنها به گفتگو نشسته است.

محرابیان موضوع پیگیری توافقات روسای جمهور ایران و ترکیه در سفر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور به تهران را مهم ‌ترین محور مذاکرات با وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه عنوان کرده است و تصریح کرده: در  ارتباط با مسائل آب ‌های مشترک و رودخانه ارس توافق شده است که یک کمیته ‌ دائمی برای بررسی مسائل رودخانه ارس تشکیل  شده و در ارتباط با مسائل مورد علاقه دو طرف، مذاکره صورت بگیرد.

وزیر نیروی کشورمان ضمن موثر دانستن آغاز گفتگوهای فنی و اجرایی در ارتباط با مسائل آب های مشترک خاطر نشان کرد: در این نشست تصمیم بر آن شده تا نخستین جلسه کمیته فنی با هدف بررسی موضوعات در ارتباط با آب ‌های مشترک، ماه اول سال میلادی آینده در تهران برگزار شود.

محرابیان بعد از انجام مذاکراتی که ساعت ها با وزرای ترکیه به طول انجامید، با اشاره به توافقات در ارتباط با انتقال برق ایران به ترکیه اعلام کرده است: اخیرا با سرمایه گذاری طرف ترک در شهر وان این کشور، تاسیساتی که امکان صادرات برق از سوی ایران به ترکیه را به صورت بک تو بک فراهم کند، ایجاد شده است.

محرابیان افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته با وزارت انرژی ترکیه، با نصب و آزمایش این تاسیسات به زودی امکان صادرات برق ایران به ترکیه و بهره مندی از بازار صادراتی این کشور فراهم خواهد شد.

محرابیان ضمن مهم شمردن توسعه روابط ایران و ترکیه در زمینه برق، گفت: مسئله توسعه روابط دیپلماسی برق یکی از مهم ‌ترین محورهای مذاکره شده در قالب گفت ‌وگو میان روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه بوده و بر این مبنا و به توافق‌های مثبتی با کشور ترکیه رسیدیم. با توجه به توافقات صورت‌گرفته، اتصال برقی میان ایران و ترکیه از طریق سه زیرساخت خوی- وان، خوی- باش‌قلعه و بازرگان- دغوبایزید انجام خواهد گرفت.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایده های برق» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: برق , ترکیه , صادرات برق , مناقصات صنعت برق , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
حد نصاب معاملات 1401

حد نصاب معاملات چیست؟

همه ساله هیات وزیران انواع معاملات دولتی شامل کوچک، متوسط و بزرگ را با حد نصابی خاص تعیین می کند. حد نصاب معاملات دولت در واقع، مبلغ و میزانی است که به وسیله آن می توان انواع معاملات دولتی را از یکدیگر تفکیک کرد. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که انجام تشریفات مناقصه یا مزایده در ارتباط با معامله دولتی بستگی به این حد نصاب دارد و در ارتباط با معاملات کوچک و متوسط انجام مناقصه یا مزایده دولتی ضروری نخواهد بود. حد نصاب معاملات ۱۴۰۱ نیز به سه دسته کلی معاملات کوچک، معاملات متوسط و معاملات عمده، تقسیم می شود.

 بر اساس  این تقسیم بندی، انجام تشریفات مربوط به مناقصه توسط دولت، صرفا در مواردی که معاملات دولتی از نوع معاملات عمده باشند، الزامی است و برای معاملات کوچک و متوسط ضروری نیست. به همین دلیل هم هیات وزیران در سال ۱۴۰۱ با توجه به نرخ تورم اعلام شده توسط بانک مرکزی این حد نصاب را مشخص کرده است. در ادامه این مقاله به بررسی بیشتر این موضوع خواهیم پرداخت. پس با مجله هزاره همراه باشید.

حد نصاب معاملات 1401

مصوبه هیات وزیران از حد نصاب معاملات ۱۴۰۱

بر اساس تبصره ۱ ماده ۳ قانون برگزاری مناقصات، وزارت امور اقتصاد و دارایی وظیفه دارد در ابتدای هر سال  بر اساس شاخص بهای کالاها و خدمات اعلام شده توسط بانک مرکزی، نصاب معاملات را برای تصویب به هیات وزیران پیشنهاد بدهد. هیئت وزیران در جلسه ۱۶/۳/۱۴۰۱ به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد تبصره (۱) ماده (۳) قانون برگزاری مناقصا، مصوب ۱۳۸۳ و ماده (۴۲) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۳ تصویب کرد. بر این اساس حد نصاب معاملات ۱۴۰۱ دولت یا همان میزان معامله دولتی در این سال به شرح زیر است:

معاملات کوچک

معاملاتی که مبلغ معامله تا سقف مبلغ ۱ میلیارد ( ۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ) ریال باشد.

معاملات متوسط

معاملاتی که مبلغ معامله، بیشتر از سقف معاملات کوچک بوده و از مبلغ ۱۰ میلیارد ( ۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ) ریال، تجاوز نکند.

معاملات بزرگ

معاملاتی که مبلغ برآورد اولیه آنها، بیش از مبلغ ۱۰ میلیارد ( ۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال باشد.

حد نصاب معاملات موضوع بند ( الف ) به موجب ماده ( ۴۲ ) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ( ۲ ) مصوب سال هزار و سیصد و نود و سه، به مواردی که معامله به صورت مزایده، انجام می‌شود، تسری می ‌یابد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های روز کشور » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: برگزاری مزایده , تشریفات مناقصه , حدنصاب معاملات , مناقصات دولتی , مناقصات کشور , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
رشد ظرفیت تولید بنزین با احداث پالایشگاه

مدیر عامل شرکت پالایش نفت قشم خبر از احداث پالایشگاه ۶۰ هزار بشکه ‌ای میعانات گازی در جزیره قشم تا سه سال آینده داد و گفت: با اجرای این پالایشگاه به صورت سالانه دو میلیارد لیتر به ظرفیت تولید بنزین کشور اضافه خواهد شد. برای تامین خوراک هم از خط لوله ‌ای‌ که از بندرعباس تا جنوب جزیره قشم احداث شده است، استفاده خواهیم کرد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه باشید.

افزایش ظرفیت تولید بنزین به ۳۰ هزار بشکه در روز

حامد دشمن فنا یزدی به دنبال بازدید خبرنگاران از اولین پالایشگاه نفت فوق سنگین ایران با بیان این که عمده محصولات این پالایشگاه حدود یک میلیون تن قیر و ۸۰۰ هزار بشکه محصول ال. اف. اس است و برای نخستین بار در کشور تولید می ‌شود، خاطرنشان کرد: اغلب محصولات تولیدی در پالایشگاه نفت سنگین قشم، به هند و چین صادر می شود.

یزدی با اشاره به این که پالایشگاه قشم، قیر را به صورت مستقیم از نفت خام تولید می کند گفت: این مساله موجب شده است تا قیر تولیدی کیفیت بهتری داشته باشد و به همین دلیل هم این پالایشگاه توانسته است استانداردهای هند و چین را برای صادرات به دست بیاورد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت قشم ضمن اشاره به این که سرمایه‌ گذاری بر روی پالایشگاه ۶۰ هزار بشکه ‌ای میعانات گازی پاسارگاد قشم  در دست اقدام است گفت: این برنامه با هدف جلوگیری از خام‌ فروشی میعانات گازی، ایجاد ارزش ‌افزوده، اشتغال زایی و تضمین تولید حداکثری از میادین گاز پارس جنوبی با محصولات نفتا سبک و سنگین و گاز مایع توسط شرکت جاوید انرژی پرتو در دست اقدام است و با توجه به سرمایه ‌گذاری‌ هایی که در منطقه قشم صورت گرفته بود و یوتولیتی موجود و اسکله در این منطقه، این پالایشگاه ۶۰ هزار بشکه‌ای میعانات گازی از سیراف به قشم منتقل شد.

مناقصه احداث پالایشگاه

دشمن فنا همچنین خاطر نشان کرد: برای احداث این پالایشگاه ۶۰ هزار بشکه ‌ای، سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیون دلاری نیاز است که با اضافه کردن یک واحد جدید، بنزین هم در سبد محصولات آن قرار خواهد گرفت.  این مساله در شرایطی است که در پروژه سیراف بنزینی تولید نمی‌ گردید و محصولات شامل گاز مایع، نفتای سبک و سنگین و نفتگاز بود؛ اما در اینجا نفتای سنگین به بنزین تبدیل می ‌شود و از نیمه ‌خام ‌فروشی محصولات نیز جلوگیری به عمل خواهد آمد.

وی اضافه کرد: محصولاتی که در پالایشگاه تولید می شود می تواند در زنجیره ارزش ادامه پیدا کرده و سرمایه گذاران وارد عمل شوند. میزان ظرفیت تولید بنزین از این پالایشگاه به صورت روزانه ۳۰ هزار بشکه و معادل شش میلیون لیتر پیش بینی شده است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های جایگاه های سوخت و CNG» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: احداث پالایشگاه , پالایش نفت قشم , مناقصه , مناقصه نفت و گاز , نفت سنگین , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
استعلام بها بذر پنبه

پنبه یک گیاه یک ساله است که به صورت تک شاخه رشد می کند. گلهای پنبه در انتهای ساقه رشد کرده که پس از خشک شدن و از بین رفتن گل، الیاف پنبه ظاهر می شود. این الیاف پس از ترک برداشتن غوره پنبه قابلیت برداشت دارد. پنبه از طریق تکثیر بذر پنبه تکثیر می شود و در مناطق گرمسیری و معتدل رشد می کند. از گیاه پنبه برای تهیه پنبه مورد نیاز کارخانجات مختلف استفاده می شود و این محصول حالت پشمی و بسیار سبک دارد و به خوبی نیز رشد می کند.

بذر پنبه در صورت به بار نشستن پس از گذشت ۴ تا ۵ ماه قابل برداشت می شود و در هنگام برداشت نیز برای حفاظت از گیاه تنها باید سر گل پنبه را برداشت کرد. این محصول بیشترین کاربرد را در نساجی دارد که البته دارای خواص دارویی و درمانی نیز هست. در ادامه این مقاله با معرفی بیشتر این محصول با مجله هزاره همراه شوید.

کاشت بذر پنبه

گل پنبه از طریق بذر پنبه و دانه رشد می کند. کاشت این گیاه نیاز به این دارید که شما مستقیما آن را در زمین بکارید. همچنین می توان نشا این گیاه را نیز در زمین قرار داد. قبل از کاشت بذر پنبه باید توجه داشت که خاک این گیاه باید گرم باشد و در مناطق سرد نمی توان پنبه را کاشت زیرا شرایط خاک برای رشد گیاه مناسب نخواهد بود. دمای مناسب برای رشد پنبه ۱۸ تا ۲۲ درجه سانتیگراد بوده و گیاه پنبه باید به فاصله سی الی چهل سانت از یکدیگر کاشته شود.

خواص گل پنبه

  • به راحتی لکه گیری و شسته می شود، و در برابر هر گونه پوسیدگی مقاوم است.
  • وزن کمی دارد، قدرت جذب بالایی دارد و رنگی پذیر نیز هست.
  • دانه پنبه باعث ازدیاد شیر می شود.
  • برای زخم‌های چرک شده می ‌توانید از پنبه سوخته استفاده کنید.
  • شربت شکوفه پنبه برای درمان و بهبود حافظه موثر است.
بذر پنبه و ماشین آلات آن

معاملات بذر پنیه

همانطور که اشاره کردیم بذر پنبه و پنبه تولید شده بیشترین کاربرد را در صنعت نساجی دارد و از آن برای تولید انواع لباس های نخی، چادر، پیراهن و غیره استفاده می شود. البته بسیاری از شرکت های دارویی و درمانی نیز از این گیاه استفاده می کنند. بنابراین شرکت هایی که نیازمند این ماده در تولیدات و خدمات خود باشند برای کاشت مقدار زیادی از بذر پنبه و یا واگذاری کلیه خدمات کارگری و … در طول مدت زمان مشخص، اقدام به برگزاری مناقصاتی می کنند. این فرایند به بهبود همکاری میان شرکت ها و شفافیت مالی آنها کمک قابل توجهی خواهد کرد. این مناقصات با اعلام شرکت مناقصه گزار آغاز شده و در روزنامه های کثیرالانتشار و وب سایت های مختلف مانند وب سایت هزاره اطلاع رسانی می شود.

سپس شرکت هایی که شرایط لازم سازمان برگزار کننده مناقصه را داشته باشند اقدام به ارسال اسناد و مدارک خود می کنند. سازمان مذکور نیز با بررسی مدارک پیمانکاران از آنها برای شرکت در مناقصه دعوت کرده و شرکتی برنده مناقصه خواهد شد که شرایط لازم را داشته باشد و مبلغ پیشنهادی آن برای انجام پروژه کمتر از دیگر رقبا باشد. سپس میان هر دو طرف قراردادی منعقد خواهد شد که تعهدات طرفین و مدت زمان انجام پروژه در آن ذکر می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های وزارت جهاد کشاورزی» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: صنعت نساجی , مصارف بذر پنبه , مناقصه , مناقصه پوشاک , مناقصه کشاورزی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
معرفی قرارگاه خاتم الانبیا

قرارگاه سازندگی خاتم‌ الانبیاء یکی از زیر مجموعه های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران است که در سال ۱۳۶۸ توسط محسن رضایی فرمانده وقت سپاه و بر مبنای اصل ۱۴۷ قانون اساسی تاسیس شده است. قرارگاه خاتم الانبیا با کمک گرفتن از نیروی انسانی متعهد و مجرب و با برخورداری از حجم بالای امکانات، تجهیزات، ماشین‌آلات کاملا تخصصی، پیشرفته و منحصر به فرد برای انجام پروژه های مختلف در کشور اقدام می کند. هدف از تاسیس این مجموعه «آب‌رسانی، صدور نفت و گاز، اجرای پروژه‌ های سدسازی، انتقال آب، نیرو و راه‌سازی» بوده است. در ادامه این مقاله با معرفی بیشتر این سازمان با مجله هزاره همراه شوید.

تاریخچه قرارگاه خاتم الانبیا

قرارگاه خاتم الانبیا در حقیقت بالاترین رده عملیاتی کشور به شما می آید و تاریخچه آن به سال ‌های ابتدایی دهه ۶۰ و اوج عملیات ‌های مهم در دفاع مقدس مربوط می شود. هم زمان با شروع جنگ تحمیلی و ورود همه جانبه نیروهای نظامی مانند  ارتش، سپاه و نیروهای انتظامی به میدان جنگ، یکی از مهم‌ ترین موضوعات در انجام عملیات ‌ها، هماهنگی ما بین یگان های عمل‌ کننده به خصوص ارتش و سپاه پاسداران بود. این مسئولیت در ابتدای کار  به قرارگاه مشترک «کربلا» واگذار شد و برنامه ریزی و نحوه اجرای عملیات‌ ها در این قرارگاه صورت می گرفت.

 بر این اساس فرماندهان عالی ارتش و سپاه هم در قرارگاه کربلا،  حضور داشتند. پس از تشکیل قرارگاه مرکزی کربلا در ابتدای جنگ، که کار انجام عملیات مشترک سپاه و ارتش را بر عهده داشت، با گسترش سازمان سپاه در عملیات خیبر ، مسئولین نظامی تصمیم گرفتند تا کل نیروهای سپاه تحت امر قرارگاه عملیاتی نجف و کل نیروهای ارتش تحت امر قرارگاه عملیاتی کربلا سازماندهی شوند و قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا وظیفه هماهنگی و هدایت این دو قرارگاه را بر عهده بگیرد. قرارگاه سازندگی خاتم ‌الانبیا نیز پس از پایان جنگ ایران و عراق، با دستور حضرت آیت الله خامنه‌ای و با حکم محسن رضایی تشکیل شده است.

موسسات وابسته به قرارگاه خاتم الانبیا

  • موسسه عمران صنعت
  • موسسه عمران ساحل
  • موسسه ریل گستر
  • موسسه راه سازه
  • شرکت مهندسی نفت و گاز سپانیر
  • شرکت مهندسی سپاسد
  • موسسه نور
  • موسسه سماء
  • موسسه مهندسین مشاور ایمن‌سازان
  • موسسه ویژه حرا
قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء

معاملات قرارگاه خاتم الانبیا

قرارگاه خاتم الانبیا به منظور همکاری بیشتر با دیگر سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی و ایجاد شفافیت بیشتر در جریان معاملات خود، اقدام به برگزاری مناقصات و مزایداتی می کند. به این ترتیب با اعلام یک فراخوان عمومی از اشخاص حقیقی یا حقوقی برای شرکت در این فرایندها دعوت به عمل آورده می شود. این فراخوان ها در روزنامه های کثیر الانتشار منتشر شده یا در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی به اطلاع عموم می رسد. یکی از این گزینه های اطلاع رسانی وب سایت هزاره است که با تجربه چندین ساله خود بیشترین آگهی های معاملاتی مناقصه و مزایده را در کشور پوشش می دهد.

پس از انتشار فراخوان عمومی، شرکت هایی که واجد شرایط مناقصات و مزایدات قرارگاه خاتم الانبیا هستند اقدام به ارسال اسناد و مدارک خود کرده و در صورت دارا بودن شرایط وارد فرایند رقابت با یکدیگر می شوند. در مناقصه شرکتی برنده خواهد بود که در صورت دارا بودن شرایط مناسب ترین قیمت را ارئه بدهد و در مزایده شرکت کننده ای برنده خواهد بود که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه بدهد. سپس قراردادی ما بین برنده و  این قرارگاه به امضا خواهد رسید که از این پس فعالیت هر دو طرف بر اساس این قرارداد خواهد بود و مدت زمان پروژه نیز در این قرارداد ذکر خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های سرمایه گذاری های، مشارکت » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: سپاه , قرارگاه خاتم الانبیا , قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا , مزایده ارتش , مناقصه عمرانی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
زیر ساخت و امکانات، لازمه واگذاری زمین

عضو هیات مدیره کانون انبوه سازان در ارتباط با طرح واگذاری زمین ۲۰۰ متری به خانواده های دارای سه فرزند گفت: واگذاری زمین باید همراه با ایجاد زیر ساخت و امکانات باشد تا قابل سکونت شود. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.

نیازهای  واگذاری زمین به خانواده ها

فرشید پورحاجت خبر داد: این موضوع که دولت تصمیم گرفته است به خانوارهای دارای سه فرزند زمین بدهد کار خوبی است اما باید دید که چقدر از تجارب گذشته در این زمینه به کار گرفته شده است. زیرا در برخی از دولت های گذشته هم طرح ‌های واگذاری زمین به خانواده‌ ها مطرح  شده بود. اگر آن برنامه ‌ها موفق بوده جای بحث نیست اما اگر فقط منتج به این مساله شود که بازار فروش زمین شکل بگیرد، به تولید مسکن کمکی نخواهد کرد.

عضو هیات مدیره کانون انبوه‌سازان در ادامه خاطر نشان کرد: در برخی از نقاط کشور برای پروژه جهش تولید مسکن، زمین فراهم کرده ایم اما به دلیل نبود زیر ساخت ها و امکانات و توجیه پذیر نبودن سرمایه گذاری بر روی این زمین ها، سازندگان در بخش های دولتی و خصوصی برای سرمایه گذاری اقدام نکرده اند.

پورحاجت ضمن اشاره به این که ساخت مسکن با اعداد و ارقامی که وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده است، امکان پذیر نیست تصریح کرد: برای بخش خصوصی، ساخت مسکن با قیمت متری ۴.۷ میلیون تومان امکان‌پذیز نیست؛ دلیل این موضوع هم آن است که هزینه ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن کمتر از متری هفت میلیون تومان تمام نخواهد شد. علاوه بر این، مشکلاتی هم در ارتباط با تامین تسهیلات و آورده متقاضیان وجود دارد.

عضو هیات مدیره کانون انبوه‌سازان با اشاره به گذشت یک سال از وعده وزارت راه و شهرسازی در ارتباط با مقدمات ساخت یک میلیون واحد مسکونی تاکید کرد: اینگونه گفته می شود که برای ۱.۶ میلیون واحد تامین زمین صورت گرفته است اما در برخی از نقاط کشور زمین برای طرح جهش تولید مسکن وجود ندارد. این موضوع برعکس است و در بعضی نقاط زمین  هست و متقاضی ساخت نیست. این مساله نشان دهنده آن است که شاکله این برنامه دچار  مشکلاتی است.

پورحاجت در ادامه اضافه کرد: قرار نیست که دولت در بیابان به مردم زمین بدهد بلکه باید این زمین ها قابلیت سکونت داشته باشد. این بدان معنی است که باید زیرساخت ‌ها، خدمات، انشعابات و امکانات در این مناطق وجود داشته باشد. دولت باید اعلام کند که به چه میزان می خواهد در زمینه زیرساخت ها هزینه کند و آیا می تواند نقدینگی این زیر ساخت ها را تامین کند؟ دستگاه های خدماتی دولتی در برخی از شهرها به صراحت به سازندگان اعلام کرده اند که باید خود آنها هزینه زیرساخت و شبکه های آب و برق و گاز را بر عهده بگیرند. پس چگونه دولت می خواهد مردم را به این صورت صاحب مسکن کند؟

عضو هیات مدیره کانون انبوه‌ سازان، با اشاره به طرح اقدام ملی مسکن در دولت دوازدهم گفت: اوایل آن طرح اعلام شد که تصمیم دارند با متری ۲.۷ میلیون تومان مردم را صاحب خانه کنند. خوب حالا آمار بدهند که در طول سه چهار سال اخیر چه تعداد از آن ۴۰۰ هزار واحدی که قرار بود با متری ۲.۷ میلیون تومان به دست مردم برسد تکمیل شده است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های ساختمان » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: زمین رایگان , فروش زمین , مزایده اپارتمان , مزایده املاک , مناقصه ساختمان , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
بررسی انواع درب و پنجره در ساختمان

یکی از بخش های مهم هر ساختمانی درب و پنجره آن است. انتخاب یک درب و پنجره مناسب نه تنها بر روی زیبایی سازه تاثیر می گذارد؛ بلکه از اتلاف انرژی نیز جلوگیری کرده و به امنیت ساختمان نیز کمک می کند. انتخاب یک درب و پنجره مناسب به آرامش ساکنان یک ساختمان هم کمک کرده و از ورود آلودگی و سر و صدای اطراف به داخل خانه نیز جلوگیری می کند.

امروزه صنعت ساخت درب و پنجره در ایران با پیشرفت خوبی روبرو شده است. به صورتی که هم از مصالح متنوعی برای ساخت آنها استفاده می شود و هم در ساخت آنها از انواع لولا و یراق آلات مختلف کمک گرفته می شود. درب و پنجره این روزها از جنس های مختلفی مانند چوب، آهن، آلومینیوم، مصالح ترکیبی مانند کامپوزیت ها و همچنین پلاستیک های فشرده نظیر PVC و UPVC ساخته می شود. در ادامه این مقاله با معرفی بیشتر انواع درب و پنجره همراه مجله هزاره باشید.

انواع درب و پنجره

این روزها درب و پنجره دارای انواع مختلفی به شرح زیر است:

انواع درب

درب چوبی:

درب های چوبی معمولا برای فضاهای داخلی کاربرد دارند که با توجه به جنس و کیفیتی که دارند یکی یا دو یا چند جداره ساخته می شوند.

درب فولادی:

از این درها عمدتا برای درهای خروجی استفاده می شود به صورتی که امروزه در ورودی پارکینگ ها، مغازه ها و پاساژهایی که مشرف به خیابان و کوچه های اصلی هستند برای جلوگیری از سرقت و یا فرسایش کمتر در مقابل گرما و سرمای محیط کاربرد دارند.

درب آلومینیومی:

این نوع از درب به جهت مقاومتی که در برابر رطوبت دارد برای فضاهای مربوط کاربرد بیشتری دارد.

درب شیشه ای:

این نوع از درب ها که از شیشه های ضخیم و آبدیده ساخته شده اند معمولا در فضاهای تجاری و اداری و در مکان هایی که حفظ حریم داخلی مورد توجه نباشد استفاده می شود.

درب پلاستیکی:

این نوع از مصالح به تازگی وارد صنعت ساختمان شده است و درب های ساخته شده از انواع PVC و UPVC به خصوص در مکان های مرطوب را شامل می شود.

انواع پنجره

پنجره چوبی:

محدودیت زیادی در ساخت پنجره چوبی این روزها وجود دارد. چوب سرما و گرما را انتقال نمی دهد. ضریب انتقال حرارتی پایین یکی از مزیت های چوب به شمار می رود اما ضریب اطمینان پایینی داشته و از آن کمتر در ساخت پنجره استفاده می شود.

پنجره آهنی:

این نوع از پنجره ها دوام بالایی دارند و عمدتا در سازه های قدیمی به چشم می خورند زیرا به دلیل معایبی مانند عایق نبودن، زنگ زدگی و خوردگی امروزه مورد توجه سازندگان نیستند.

پنجره آلومینیومی:

این نوع از پنجره ها مقاومت بسیاری در برابر خوردگی و زنگ زدن دارند و سبک تر و نازک تر بودن این پنجره ها نسبت به پنجره های آهنی و همچنین مقاومت بالاتر این پنجره نسبت به پنجره های چوبی، این نوع پنجره را در موقعیت بهتری قرار داده است.

پنجره  UPVC:

پروفیل های UPVC بر خلاف پنجره آلومینیومی به هم جوش یک پاچه می خورند و به صورت یک واحد کلی در می آیند. این پروفیل ها در مقابل ضربه، تغییر شکل در سرما و گرما و تقطیر، بسیار سخت و مقاوم هستند و ویژگی مهم آنها عایق بودن در برابر گرد و غبار، صوت و گرما و سرما است.

انواع پنجره

معاملات انواع درب و پنجره

شرکت های مختلف ساختمانی و هر شرکتی که از درب و پنجره ها برای مصارف سازه ای  استفاده می کنند؛ برای استفاده بهتر و به صرفه تر از آنها اقدام به برگزاری مناقصاتی می کنند تا از پیمانکاران مختلف برای پیاده سازی انواع درب و پنجره کمک بگیرند. این فرایند به بهبود همکاری میان شرکت ها و شفافیت مالی آنها کمک قابل توجهی خواهد کرد. این مناقصات با اعلام شرکت مناقصه گزار آغاز شده و در روزنامه های کثیرالانتشار و وب سایت های مختلف مانند وب سایت هزاره اطلاع رسانی می شود.

سپس شرکت هایی که شرایط لازم سازمان برگزار کننده مناقصه را داشته باشند اقدام به ارسال اسناد و مدارک خود می کنند. سازمان مذکور نیز با بررسی مدارک پیمانکاران از آنها برای شرکت در مناقصه دعوت کرده و شرکتی برنده مناقصه خواهد شد که شرایط لازم را داشته باشد و مبلغ پیشنهادی آن برای انجام پروژه کمتر از دیگر رقبا باشد. سپس میان هر دو طرف قراردادی منعقد خواهد شد که تعهدات طرفین و مدت زمان انجام پروژه در آن ذکر می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های املاک » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: ساختمان سازی , صنایع آلومینیوم , مناقصه پروفیل , مناقصه درب و پنجره , مناقصه ساختمان , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
معرفی ستاد اجرایی فرمان امام و معاملات این مجموعه

ستاد اجرایی فرمان امام یک سازمان شبه دولتی و خیریه است که زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی فعالیت می کند در سال ۱۳۶۸ و به فرمان امام خمینی تاسیس شده است. این ستاد از هزاران زمین و املاک مصادره شده وابستگان رژیم پهلوی به دنبال انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ ایجاد شده است. این نهاد این روزها هم همچنان به مصادره دارایی‌ های اختلاسگران، زندانیان سیاسی و عقیدتی می ‌پردازد، همچنین در زمینه مدیریت این دارایی‌ها نیز فعالیت می ‌کند. خبرگزاری رویترز در سال ۲۰۱۳ دارایی‌های ستاد اجرایی را بالغ بر ۹۵ میلیارد دلار اعلام کرده بود.

هم اکنون و بر طبق اصل ۴۹ قانون اساسی و دیگر قوانین کشور وظیفه مدیریت این مجموعه بر عهده ولی فقیه است. این مجموعه در دو بخش امور خیریه و بخش اقتصادی فعالیت می کند. شرکت ‌های زیر نظر ستاد اجرایی فرمان امام در زمینه‌ هایی مانند ارائه خدمات مالی و بانکداری، املاک و مستغلات، صنعت نفت، مخابرات و دامپروری فعالیت می کنند. این ستاد همچنین بخشی از هزینه ‌های دفتر رهبری را نیز پرداخت می کند. در ادامه این مقاله با مجله هزاره همراه شوید.

تاریخچه ستاد اجرایی فرمان امام

ستاد اجرایی فرمان امام در ششم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۸ و حدود یک ماه قبل از درگذشت امام خمینی طی حکمی به حبیب ‌الله عسگر اولادی، مهدی کروبی و حسن صانعی برای در اختیار گرفتن وجوه و اموال مجهول المالک و بدون صاحب، ارث بدون وارث و اموالی که بابت خمس و خروج از ذمه و اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی و دیگر قوانین، در اختیار ولی فقیه قرار گرفته ‌است، سپرده شد.

این افراد از طرف نخستین رهبر جمهوری اسلامی، این اختیار را داشتند که هر زمان که تشخیص دادند، در تمامی ابعاد فروش، نگهداری و اداره آنها اقدام کرده یا قسمتی از این اختیارات را در اختیار وزارت امور اقتصادی و دارایی، قرار دهند. این ستاد طی این حکم موظف شد کلیه درآمدهای حاصل را در بنیاد شهید، بنیاد پانزده خرداد، بنیاد مسکن، کمیته  امداد، سازمان بهزیستی، طرح شهید رجایی و بنیاد جانبازان انقلاب اسلامی و موارد دیگر مورد نظر به مصرف برساند.  پس از فوت امام خمینی ریاست این ستاد در سال ۱۳۷۳ از سوی رهبری به محمد شریعتمداری واگذار شد. سپس در سال ۱۳۷۶ محمد جواد ایروانی در این جایگاه قرار گرفت. در سال ۱۳۸۶ نیز محمد مخبر به ریاست ستاد منصوب شد.

با روی کار آمدن محمد مخبر رویکرد جدیدی در فعالیت های این ستاد و با هدف فراهم آوردن مشارکت مردم و کارآفرینان ایجاد شد. بر این اساس کارآفرینان، مخترعان و نخبگان کشور با اولویت قرار دادن قشرهای محروم درآمدهای به دست آمده ستاد را در این راه استفاده می کردند.

معاملات ستاد اجرایی فرمان امام

ستاد اجرایی فرمان امام مانند هر سازمان دولتی و خصوصی دیگر اقدام به برگزاری انواع مناقصات و مزایدات می کند. با اعلام یک فراخوان عمومی این مناقصات آغاز شده و این فراخوان در روزنامه های کثیر الانتشار و وب سایت های اطلاع رسانی مانند وب سایت هزاره منتشر می شود. سپس شرکت های واجد شرایط اقدام به ارسال مدارک خود کرده و در صورت دارا بودن شرایط وارد فرایند رقابتی مناقصات ستاد اجرایی فرمان امام می شوند.

پس از برگزاری مناقصه شرکتی که در کنار دارا بودن شرایط کیفی، قیمت پیشنهادی پایین تری را ارائه بدهد، برنده مناقصه خواهد بود. پس از این مرحله قراردادی ما بین دو طرف منعقد خواهد شد که تعهدات هر دو طرف و مدت زمان همکاری در آن قید خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های  اجراء همایشها » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: بنیاد مسکن , بهزیستی , ستاد اجرایی فرمان امام , مزایده املاک , مناقصات دولتی , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
جزئیات مزایده خودروهای خارجی

به دنبال تصمیم دادگاه انقلاب، ۱۰۶۲ خودرو سواری قاچاق از ششم مهرماه توسط سازمان اموال تملیکی به فروش گذاشته خواهند شد. از سال ۱۳۹۶ این خودروها با اتهام جعل در ثبت سفارش در انبارهای گمرک و در محوطه باز قرار داشته اند و این روزها برای انجام فرایند مزایده خودروهای خارجی راهی بازار خودرو خواهند شد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه باشید.

کیفیت خودروها در مزایده خودروهای خارجی

خودروهایی که راهی این مزایده می شوند در مدت زمانی حدود ۵ سال در بنادر و محیط های سر باز و زیر آفتاب و هوای شرجی نگهداری شده بودند. به همین دلیل هم فاقد کیفیت لازم برای عرضه از طریق بورس کالا بودند. زیرا در روش عرضه از طریق بورس، فروشنده باید تعهداتی را به مشتری بدهد و خدمات پس از فروش نیز باید وجود داشته باشد.

این در حالی است که در مزایده خودروهای خارجی چنین شرایطی وجود ندارد و متقاضی به شخصه خودرو را از نزدیک می بیند و بر اساس قیمتی که ارائه می دهد، آن را خریداری می کند. در این روش تضمینی هم از سوی فروشنده وجود نخواهد داشت.

چه خودروهایی در این مزایده ارائه می شوند؟

خودروهایی که در جریان این مزایدات عرضه خواهند شد به این شرح است: ۶۲ دستگاه لکسوس، ۴۵۹ دستگاه هیوندا، ۱۵۴ دستگاه تویوتا، ۱۸۲ دستگاه کیا، ۱۵۲ دستگاه بی ‌ام ‌و، ۴۳ دستگاه پورشه، ۸ دستگاه بنز و دو دستگاه نیز بی ‌نام است. همه این خودروها زیر ظرفیت ۲۵۰۰ سی‌سی هستند و در انبارهای بوشهر، بندر لنگه، بندر گناوه، تهران، خرمشهر و نوشهر نگهداری می‌ شدند.

محمد رضا رزاقی کارشناس صنعت خودرو در ارتباط با قیمت این خودروها معتقد است که قیمت این خودروها از یک میلیارد تا ۸ میلیارد تومان است و تاکید کرد: این خودروها همه صفر کیلومتر هستند و قیمت مشخصی دارند. برای مثال در خانواده هیوندایی فکر نمی‌ کنم خودرویی کمتر از سوناتا داشته باشند که این خودرو زیر ۲ میلیارد تومان قیمت نمی ‌خورد. بقیه برندها هم بسته به مدلی که دارند ارزش‌ گذاری می‌ شوند. برای مثال در حال حاضر قیمت پورشه کاین حدود ۶ میلیارد تومان است. یا پورشه ماکان ۲۰۱۳ بین ۵ تا ۶ میلیارد تومان معامله می ‌شود.

بر اساس قانون نیز این خودروها مشکلی برای پلاک گذاری و خرید و فروش در داخل کشور ندارند و به احتمال زیاد قابلیت معامله را خواهند داشت اما با هزینه بسیاری به مرحله فروش می رسند.

مزایده خودرو وارداتی لوکس

شرکت کنندگان مزایده خودروهای خارجی

در جریان این مزایده، همه افراد حقیقی و حقوقی می توانند شرکت کنند. مالکان خودروهایی که خودشان این خودروها را وارد کرده اند و خودرو آنها توقیف شده است هم می توانند در این مزایده شرکت کنند. همچنین  اگر بعد از مزایده مالکان خودرو بتوانند رای برائت دادگاه را بگیرند، بهای خودروهای آنها از سوی خزانه به آنها برگردانده خواهد شد.

شرکت‌کنندگان این مزایده باید ۱۵‌درصد از قیمت پایه کارشناسی هر خودرو را به‌عنوان ضمانت ‌نامه بانکی برای ودیعه بگذارند و وارد مزایده شوند. افرادی که بیشترین قیمت را در جریان مزایده ارائه کرده باشند، بر طبق قوانین مزایده برنده و به‌ عنوان خریدار خودرو شناخته خواهند شد. پس از اعلام برنده مزایده هر کدام از خوردوها، وی موظف است تا  ظرف سه روز باقیمانده بهای خودرو را بپردازد و آن را دریافت کند. در ضمن افرادی ‌که برنده نیستند هم مبالغ ضمانت ‌نامه آنها بلافاصله از طریق سامانه آزاد خواهد شد.

  • تاریخ بازدید خودروهای موجود در مزایده از پنجشنبه ۷ تا ۱۲‌مهرماه خواهد بود.
  • نتیجه مزایده ۱۶‌مهرماه از طریق سایت سازمان اموال تملیکی اعلام می ‌شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایده های ستاد ایران» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: خودرو خارجی , ماشین وارداتی , مزایده خودرو , هزاره ,
:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 | نظرات ()