نوشته شده توسط : هزاره
مناقصه شهرداری شیراز

شهرداری شیراز، یک سازمان غیر دولتی است که مسئولیت اداره شهر شیراز را بر عهده دارد. در بالاترین مقام اجرایی این سازمان، شهردار آن قرار دارد که توسط شورای شهر شیراز انتخاب شده  و با حکم وزیر کشور منصوب شده است . در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

مناطق شهرداری شیراز

شهرداری ، شهر شیراز را  به 11 منطقه تقسیم کرده است و برای هر منطقه یک شهردار منطقه، منتصب کرده ‌است.

تاریخچه شهرداری شیراز

شهرداری شیراز در سال 1286 و در زمان استانداری مهدی ‌قلی هدایت (ملقب به فخرالسلطنه) که در آن زمان بلدیه نامیده می ‌شد، تأسیس  شده است. حبیب‌الله خان حاجی قوام به عنوان اولین رئیس بلدیه و توسط انجمن بلدیه، در همان سال انتخاب شد.

بعد از پیروزی انقلاب مشروطه، در سال 1286ش/1907م و در زمان استانداری مهدی ‌قلی هدایت، بلدیه شیراز تأسیس شد. انجمن بلدیه در همان سال، حبیب‌الله‌ خان حاجی ‌قوام را در حکم اولین رئیس بلدیه انتخاب کرد.

در دوران پهلوی به بعد، بلدیه شیراز شکل سازمان درستی به خود گرفت. این نکته را نیز باید در نظر گرفت که ناکامی ‌های بلدیه در دوران پیش از پهلوی اول به قانون و مقررات مربوط نبود؛ بلکه ناتوانی حکومت قاجار باعث ‌شد که منابع مالی لازم برای گسترش بلدیه‌ها تامین نشود. با روی‌ کار آمدن پهلوی اول، دولت نقش مسلطی در بلدیه‌ ها پیدا کرد.

به بلدیه‌ ها اختیاراتی برای وضع مالیات و عوارض داده شده بود و به همین دلیل هم فعالیت‌ هایی در آنها انجام شد که پیش از وضع عوارض غیرممکن بود. این منابع مالی جدید کمک کرد تا خیابان ‌های شهر هموار شود و بر عرض آنها افزوده شود؛ علاوه بر این در مواقع ضروری پست‌ های آبله‌کوبی در نقاط مختلف شهر دایر شد، بر بهداشت اصناف نظارت شد، خدمات بهداشت شهری توسعه یافت، برای مبارزه با مالاریا و هاری اقدامات مفیدی نیز صورت گرفت.

مناقصه شهرداری شیراز

مناقصات شهرداری شیراز

شهرداری این شهر، مانند دیگر نهادهای دولتی و خصوصی،  اقدام به برگزاری انواع مناقصات و مزایدات متنوع  می کند. این فرایندها با هدف همکاری بیشتر و بهتر با دیگر سازمان های دولتی و خصوصی و شفافیت مالی بیشتر در این سازمان ها است. در فرایند مناقصه سازمانی که بهترین پیشنهاد قیمت و بالاترین کیفیت را ارائه بدهد برنده مناقصه خواهد بود و در مزایده نیز کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد کند، برنده است. مناقصات شهرداری شیراز عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه خدمات عمومی تنظیفات ، پیش خدمتی ، امور آبدارخانه، مناقصه عملیات حفاری و کابل کشی فیبر نوری جهت برقراری ارتباط دوربین های نظارت تصویری و سامانه هوشمند به شبکه فیبر نوری، مناقصه اجرای تاسیسات روشنایی بوستان ها و غیره برگزار می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مطالب جدید هستید «تاریخچه شیراز» را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: استان فارس , شهرداری شیراز , مناقصه , مناقصه دولتی , مناقصه شهرداری , مناقصه گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 108
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23
تاریخ انتشار : شنبه 24 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
چگونه از بورس کالا، سیمان بخریم؟

هر فردی می تواند با دارا بودن کد سهامداری از بازار بورس کالا خرید کند. برای خرید این نوع از کالاها یک حداقل و یک حداکثر در نظر گرفته شده است که بر اساس آن باید خرید صورت بگیرد این قانون در مورد خرید سیمان هم صادق است. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

خرید سیمان از طریق صفحه معاملاتی بورس کالا

حدود چند ماه پیش فعالان حوزه سیمان اعتقاد داشتند که قطعی برق، احتکار و دلالی باعث شده است که قیمت سیمان افزایش پیدا کند. پس از این موضوع سیمان وارد بورس کالا شد و به نوعی بر اساس عرضه و تقاضا قیمت ‌گذاری شد.

در این زمینه افرادی که کد معاملاتی بورس کالا دارند؛ می ‌توانند گواهی سپرده سیمان را از طریق صفحه معاملامتی بورس کالا معامله  کنند. حداقل و حداکثر خرید 10 تا 100 تن بوده و هر گواهی سپرده سیمان معادل یک کیلوگرم سیمان است. بر این اساس هر فردی که تمایل به خرید دارد باید حداقل 10 هزار گواهی، معادل 10 تن سیمان و حداکثر 100 هزار گواهی، معادل 100 تن سیمان تیپ 2 پاکتی سفارش خرید ثبت کند. هر نماد نیز امکان خرید بیشتر از 100 تن را ندارد و انجام معاملات در این روش با همان کد سهامداری امکان پذیر است.

در بورس کالا انواع سیمان اعم از سیمان سفید، سیمان سیاه تیپ2، خاکستری تیپ 5، پوزولانی و همچنین سیمان فله و پاکتی عرضه می شود. مبنای قیمتی در این روش قیمت روز قبل سیمان در بازار فیزیکی بورس کالا است که با محدوده نوسان مثبت و منفی 5 درصد در بازار گواهی کشف می‌ شود.

معاملات  گواهی سپرده سیمان از ساعت 12:45 تا 13:30 در حالت پیش گشایش انجام می گیرد و پس از آن، معاملات به صورت تک قیمتی و ناپیوسته ادامه پیدا می کند. به این معنی که خریدار تا دو هفته زمان دارد که محصول را از انبار کارخانه تحویل بگیرد.

خریداران باید این نکته را نیز بدانند که گواهی سپرده سیمان بازار ثانویه نداشته و افرادی که سیمان می خرند باید نسبت به تحویل از فروشنده و حمل آن اقدام کنند.

نحوه ورود به بورس کالا برای خرید سیمان

در این زمینه اشخاص حقیقی (افراد عادی) نیاز است که فرم درخواست کد مشتری نزد کارگزاری را تکمیل کرده و تصویر شناسنامه و کارت ملی را که توسط کارگزار برابر با اصل شده باشد، تحویل دهند.

مشتریان حقوقی هم باید بعد از تکمیل فرم درخواست کد مشتری نزد کارگزار، مدارک هویتی شرکت را شامل اساسنامه شرکت، روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت، آخرین روزنامه رسمی در خصوص اعضای هیات ‌مدیره و دارندگان امضای مجاز شرکت و همچنین شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضای مجاز و کلیه اعضای هیات ‌مدیره و مدیرعامل شرکت، ارائه کنند. سپس باید همه این موارد توسط کارگزار برابر با اصل شود.

علاوه بر این، مشتریان حقوقی، موظف هستند که مدارک مالی شرکت را ارائه کنند. این مدارک شامل اظهارنامه مالیاتی آخرین دوره مالی، کد اقتصادی و صورت‌های مالی آخرین دوره مالی شرکت می ‌شود. همچنین ارائه گزارش حسابرس رسمی و بازرس قانونی و مجوزهای فعالیت شرکت از جمله پروانه بهره ‌برداری نیز ضروری است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مطالب جدید هستید « انواع مصالح ساختمانی » را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: بورس کالای ایران , مصالح ساختمانی , مناقصه سیمان , مناقصه گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 97
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22
تاریخ انتشار : شنبه 24 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
نکات مهم خرید موتور مزایده ای

یکی از کالاهایی که در مزایدات مختلف به چشم می خورد، موتور سیکلت است. خرید موتور مزایده ای، می تواند به صورت نو و با وجود شرایطی و یا به صورت دست دوم باشد که در این زمینه باید به چند نکته توجه داشته باشید. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

نکات مهم خرید موتور مزایده ای

با توجه به این که قیمت انواع موتور سیکلت در بازار بسیار بالا رفته است؛ به همین دلیل هم خریداران چند سالی است که به سراغ خرید موتورهای مزایده ای و دست دوم رفته اند. رعایت نکات زیر می تواند در این زمینه موثر باشد.

– بهتر است برای انتخاب موتور سیکلت کارکرده مدلی را انتخاب کنید که محبوب باشد. این موضوع به دلیل آن است که موتورهای دست دوم با توجه به کارکردی که دارند به مرور به خرج می افتند و بهتر است موتوری خریداری شود که لوازم آن در بازار موجود باشد. این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که در مورد شرایط گارانتی شرکت موتور سازی و نحوه خدمات دهی آن تحقیق کنید تا در آینده به مشکلی بر نخورید.

– بهتر است در مزایدات معتبر برای خرید موتور سیکلت شرکت کنید تا دچار ضررهای مالی نشوید و بتوانید موتوری با کیفیت خریداری کنید.

– شما می توانید از یک کارشناس برای تست سلامت موتور سیکلت دست دوم هم استفاده کنید. این کارشناسان معمولا با استفاده از سایت ها و شرکت های معتبر به راحتی پیدا می شوند و با پرداخت هزینه ‌ای کم خیال شما از بابت سلامت فنی موتور سیکلت خود راحت خواهد شد.

– بهتر است اطلاعاتی نیز در ارتباط با مصرفی های موتور از فروشنده سوال کنید.

– در چک کارشناسی بهتر است این موارد را در روز چک کنید:

  • وزنه فرمان
  • اگزوز
  • پدال دنده و ترمز
  • گلگیر جلو و عقب
  • فلاپ‌های بقل
  • باک

این قسمت ها در هنگام زمین خوردگی و تصادف موتور اولین نقاطی هستند که آسیب می ‌بینند پس وجود خط و خش و شکستگی به صورت مستقیم به دلیل زمین خوردگی موتور سیکلت است.

– بهتر است از طریق اپلیکیشن ‌ها یا مراکز پلیس+10 اقدام به دریافت خلافی کنید، اگر فروشنده جریمه زیادی بابت سرعت غیر مجاز شده است کمی باید نسبت به انجین موتور حساس باشید. همچنین در مورد بیمه و مدت باقی‌مانده آن نیاز است از فروشنده بپرسید زیرا تاثیر بسیاری در قیمت نهایی خواهد داشت.

قیمت دادن برای موتور سیکلت دست دوم و مزایده ای

برای قیمت گذاری بر روی موتور سیکلت کار کرده و مزایده ای مهم ترین نکته ساخت سال یا سن موتور سیکلت است. برای مثال موتور سیکلتی که پنج سال سن دارد قیمت متفاوتی با موتور ده سال کارکرد دارد. باید دقت داشته باشید که موتور سیکلت ها بعد از خروج از نمایندگی 15% افت قیمت دارند و برای هر سال کارکرد نیز شما تقریباً 10% از قیمت آن را کم کنید.

مسافت طی شده با موتور سیکلت نیز نکته دیگری است که در پیشنهاد قیمت شما موثر است. متوسط کارکرد موتور سیکلت در سال حدودا 10.000 کیلومتر است و به هر میزان که بیشتر باشد موتور ارزان تر می شود.

مکانی که موتور سیکلت در آن بوده نیز مهم است. برای مثال موتوری که در بیابان و مناطق روستایی بوده قیمت متفاوتی نسبت به موتور سیکلت شهری دارد. موتوری که در روستا کارکرده احتمالا وضعیت لاستیک و کمک فنرهایش بدتر از موتور سیکلتی است که در خیابان های آسفالت شده شهر بوده است. بنابراین قیمت کمتری نیز باید به نسبت موتور شهری داشته باشد.



:: برچسب‌ها: سایت مزایدات , مزایده , مزایده موتورسیکلت , مزایده نیرو انتظامی ,
:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 99
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
مالیات 1402 چقدر است؟

طبق توافق سازمان امور مالیاتی و سازمان برنامه و بودجه، مالیات 1402 با سهم 650هزار میلیارد تومانی، منبع اصلی بودجه کشور در سال آینده خواهد بود. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

مالیات 1402 منبع اصلی بودجه کشور

داوود منظور رییس سازمان امور مالیاتی طی جلسه ‌ای که در روز شنبه با حضور رییس‌کل بازرسی کل کشور برگزار شد، تصریح کرد: در اوایل سال جاری جلسه مشترکی با سازمان بازرسی برگزار شد و در این جلسه مواردی از جمله اولویت ‌های سازمان در سال 1401 صحبت شد. نگاه ما در سال جاری این است که بتوانیم مالیات را به منبع اصلی تأمین مالی دولت تبدیل کنیم و در آینده نزدیک بتوانیم کل بودجه جاری کشور را از طریق مالیات تأمین کنیم.

وی در ادامه اظهارات خود ضمن اشاره به این که  در سال 99 متوسط درآمد ماهانه 15 هزار میلیارد تومان و در سال 1400، 25 هزار میلیارد تومان بوده است و امسال به 40 هزار میلیارد تومان رسیده خاطر نشان کرد: ما امیدواریم که علاوه بر رقم تعیین‌شده در بودجه رقم بیشتری را وصول کنیم. در شش ‌ماهه اول امثال 51 درصد از کل تکلیف بودجه‌ای خود را عمل کردیم که به ‌معنای وصول 231 هزار میلیارد تومان مالیات است. امروز نیز ، توانستیم به رقم تعیین ‌شده که حدود 40 هزار میلیارد تومان است، برسیم.

داوود منظور، ضمن اشاره به توافق با سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: بر این اساس به‌ روی سهم 650 هزار میلیارد تومانی مالیات در بودجه سال 1402 توافق کرده ایم، به این معنا که ماهانه 54 هزار میلیارد تومان در ماه تأمین مالی انجام دهیم. برای رشد مالیات‌ ها بر مبارزه با فرار مالیاتی تمرکز کردیم و تا امروز کمتر از یک ‌میلیون مودی جدید شناسایی شده‌ است.

او همچنین تاکید کرد: دسترسی به سامانه‌ های اطلاعاتی و تجمیع آنها این امکان را فراهم کرده است تا در مرحله شناسایی و وصول دست پرتری داشته باشیم. استفاده از اطلاعات ابزارهای پرداخت تحول بزرگی در حوزه مالیات ‌ستانی ایجاد کرده است. در سال جاری و پس از مرداد ماه، رسیدگی را آغاز کردیم.

وی در اظهارات خود به تحول دیگری که در پیش رو است اشاره کرد و آن را  رسیدگی به تعداد 200 پرونده بزرگ که 80 درصد ارزش مالیات اشخاص حقوقی را تشکیل می ‌دهند؛ دانست. بر این اساس هم خبره ‌ترین ممیزین کار رسیدگی بر آنها را انجام خواهند داد.

رئیس سازمان امور مالیاتی، این تدابیر را عاملی در اخذ مالیات عادلانه دانست و اظهار کرد: قانون پایانه‌ های فروشگاهی که مرحله اول آن آغاز خواهد شد یک تحول مهم است. امیدوار هستیم تا پایان سال آینده که این قانون به‌صورت مرحله ‌ای اجرا خواهد شد، شاهد افزایش شفافیت باشیم. مبنای برخورد ما با مودیان باید براساس اطلاعات دریافتی از پایانه ‌های فروشگاهی باشد. تلاش بر این است که سطح تماس بین مودیان و ممیزین مالیاتی را به حداقل برسانیم و بخش عمده این موارد را در چارچوب پنجره واحد خدمات مالیاتی پاسخگو باشیم.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مطالب جدید هستید «آشنایی با سازمان برنامه و بودجه » را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: سازمان برنامه و بودجه , قانون بودجه , مالیات , مناقصات کشور ,
:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 94
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
کارشناسی اموال و مدت زمان واریز پول مزایده

همه افراد می‌ توانند در جلسات مزایده ملک شرکت کنند و این جلسات عمدتا از طریق ثبت آگهی در روزنامه ها و مکان های پرتردد و شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی می شود. یکی از اطلاعات مهمی که در متن آگهی مزایده قید می شود؛ قیمت اولیه ملک مورد مزایده است. در ادامه این مقاله به بررسی روش کارشناسی اموال و مدت زمان واریز پول مزایده می پردازیم.

کارشناسی اموال در مزایده

تعیین قیمت ملک در مزایده دارای قاعده خاصی نیست. در واقع قیمت شروع مزایده یا توسط مالک پیشنهاد می ‌شود و سپس افرادی که قصد خرید ملک را دارند، قیمت بالاتری پیشنهاد می ‌دهند یا آن که توسط کارشناس برگزاری مزایده مشخص می شود که این در صورتی است که مزایده توسط مراجع قضایی برگزار شده باشد. در آخر هم ملک به کسی فروخته می ‌شود که بیشترین قیمت را پیشنهاد دهد. لازم است بدانید که 10 درصد از بالاترین مبلغ پیشنهادی باید نقدا در جلسه پرداخت شود.

اعتراض به کارشناسی مزایده

در حالتی که قیمت گذاری ملک توسط کارشناس انجام می شود؛ مالک هیچ حقی در پیشنهاد قیمت ندارد. در واقع کارشناسی ملک، یکی از مراحل بسیار مهم در انجام مزایده است. در صورتی که مالک نسبت به قیمت پیشنهاد شده توسط کارشناس اعتراضی داشته باشد، می‌ تواند در طول مدت یک هفته با مراجعه به دادگاه اعتراض خود را به صورت کتبی اعلام کند. اگر با اعتراض مالک موافقت شود، کارشناس جدیدی برای پرونده انتخاب می ‌شود و باید هزینه کارشناسی مجددا پرداخت شود. بهتر است بدانید که در مواردی مانند عدم صلاحیت کارشناس، موجه نبودن نظر کارشناس، عدم وجود نتیجه قطعی و غیره می‌ توان به کارشناسی اعتراض کرد.

مدت زمان واریز پول مزایده

برای آن که در مزایده برنده شوید؛ نیاز است که کاربلد و مجرب باشید. علاوه بر این؛ آگاهی یکی از شروط اصلی پیروزی در مزایده است. بهتر است پیش از حضور در جلسه مزایده، اطلاعات خود را در این موضوع بیشتر کنید. نحوه پرداخت مبلغ نیز بستگی به نوع ملک و شرایط مزایده ملک دارد. در برخی از موارد مبلغ به حساب دادگستری و در برخی دیگر به حساب مالک واریز می‌ شود.

در ارتباط با مدت زمان واریز پول مزایده باید بدانید که برنده مزایده باید در جلسه مزایده 10 درصد از مبلغ مزایده را به صندوق دادگاه واریز نماید و مابقی را حداکثر ظرف مهلت یک ماه واریز کند و در صورت انصراف یا عدم پرداخت کل پیشنهاد، ده درصد مذکور به نفع دولت ضبط می گردد و مزایده تجدید می شود.

مأمور اجرا می‌تواند پرداخت بهای اموال را به وعده قرار دهد. ‌در این صورت برنده مزایده باید ده درصد بها را فی‌المجلس به عنوان سپرده به قسمت اجرا تسلیم نماید حداکثر مهلت مزبور از یک ماه تجاوز نخواهد‌ کرد و در صورتی که برنده مزایده در موعد مقرر بقیه بهای اموال را نپردازد سپرده او پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید‌ می‌گردد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مطالب جدید هستید « با قوانین مناقصات و مزایدات تا چه حد آشنایی دارید؟» را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: قیمت کارشناسی , مزایده املاک , مزایده کشور , مزایده گزار , هزینه مزایده ,
:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 86
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
راه اندازی نخستین خط کشتیرانی مستقیم از چین به چابهار

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار اعلام کرد: با پهلو گیری کشتی اقیانوس ‌پیما از مبدا چین، نخستین خط کشتیرانی مستقیم از چین به چابهار راه ‌اندازی شد. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

پهلوگیری نخستین کشتی اقیانوس‌ پیما در بندر چابهار

بر اساس اعلام روابط عمومی و امور بین ‌الملل منطقه آزاد چابهار، امیر مقدم از پهلوگیری نخستین کشتی اقیانوس ‌پیما در بندر چابهار خبر داد و  تصریح کرد: اولین کشتی اقیانوس‌ پیما از مبدأ چین به صورت مستقیم وارد چابهار شده است و در این بندر پهلوگیری کرده است. تخلیه این کشتی امروز آغاز خواهد شد. این نخستین خط کشتیرانی مستقیم چین به چابهار است.

مقدم ادامه داد: پیش از این کشتی‌ های چینی در بندر عباس تخلیه می‌ شدند و بار کشتی ‌ها توسط کشتی ‌های کوچک ‌تر به چابهار منتقل می ‌شد.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار ضمن اشاره به این که ظرفیت این کشتی 6500 کانتینر است، ادامه داد: با این اتفاق در هر کانتینر 400 دلار صرفه ‌جویی در هزینه ‌های تخلیه و بارگیری صورت می‌ گیرد و بار نیز 10 روز زودتر به دست صاحب کالا می ‌رسد.

وی اضافه کرد: یکی از زیرساخت ‌های مورد نیاز برای تحقق این اتفاق راه اندازی بندر چابهار بود، این مهم در راستای توسعه ترانزیت که یکی از مزیت‌ های اصلی چابهار است تاثیر به سزایی خواهد داشت.

امیر مقدم در ادامه اظهارات خود خاطر نشان کرد: بعد از این تجار به راحتی و با هزینه های کمتر می ‌توانند کالای خود را مستقیم از چین وارد چابهار کنند. این فرایند با همکاری منطقه آزاد چابهار، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بنادر و کشتیرانی صورت گرفته است.

از سوی دیگر، مجید سجده،  مدیرعامل شرکت حمل کانتینری گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ضمن اشاره به این که علی ‌رغم افزایش چشمگیر عملیات حمل بار از سوی گروه کشتیرانی در سال گذشته، امسال نیز رکورد سال قبل در بخش حمل کانتینری شکسته خواهد شد، گفت: از این پس هر دو هفته یک بار کشتی ‌های کانتینری با ظرفیت بالا به صورت مستقیم از خاور دور به بندر چابهار تردد خواهند داشت.

ایران و چین در طی سال های گذشته روابط خود را در سه سطح کلان “سیاسی- اقتصادی”، “امنیتی- دفاعی” و “ژئوپلیتیک- استراتژیک” گسترش داده‌ اند و امضای سند راهبردی 25 ساله گام مهمی در جهت تکمیل این روند بوده است.

این سند با هدف ارتقای عملی روابط دو کشور در سطح مشارکت جامع راهبردی، و فراهم کردن بستر توسعه همه‌جانبه همکاری‌ های ایران و چین  تدوین شده است.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مطالب جدید هستید « سازمان بنادر و کشتیرانی » را  دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: خط کشتیرانی , صادرات , مزایده گزار , مناقصه , منطقه آزاد چابهار ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 96
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
مزایده خودرو ارتش به چه صورت برگزار می‌ شود؟

یکی از بخش های مهم ارتش کشور، نیروی زمینی آن است که به اختصار نزاجا نامیده می شود. این بخش درواقع مهم ترین نیروی زیرمجموعه ارتش جمهوری اسلامی است که به ‌عنوان بزرگترین سازمان رزمی در نیروهای مسلح ایران به شمار می رود. این سازمان به دنبال فعالیت های اقتصادی خود، مزایدات و مناقصات متعددی را برگزار می کند که یکی از آنها مزایده خودرو ارتش است. در ادامه این مقاله با ما همراه ما باشید تا با این موضوع بیشتر آشنا شویم.

وظایف و تاریخچه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی

  وظیفه نیروی زمینی ارتش کشور، حفظ حاکمیت ارضی و حفاظت از مرزهای سرزمینی ایران راست. تاریخچه شکل‌گیری نیروی زمینی در ایران، به دوران مادها مربوط می شود و شکل کنونی نیروی زمینی در قالب یک ارتش کلاسیک، در دوره رضاشاه پهلوی تاسیس شد. در دوران محمد رضاشاه این بخش توسعه پیدا کرد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و پیدایش تغییر و تحولات اساسی در بخش ‌های مختلف کشور، از جمله ارتش؛ نیروهای انقلابی موجود در ارتش که بیشتر آنان طی سال ‌های گذشته نیز هدایت افراد انقلابی و مذهبی ارتش را بر عهده داشتند، بر اساس  وضعیت کشور و بروز هرج و مرج در نقاط مرزی، در زمان شروع تهاجم رژیم عراق به کشورمان که نیروهای ارتش از انسجام و هماهنگی لازم برخوردار نبودند، به مقابله با دشمن رفتند.

در حال حاضر نیز با گذشت 25 سال از پایان جنگ تحمیلی و فعالیت های مثبت ارتش در این جنگ؛ نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با گذر از دوران سازندگی و تعمیر تجهیزات و امکانات مورد استفاده خود در جنگ، با استفاده از نیروهای متخصص و مهندسان، توانسته است که تسلیحات و تجهیزات نظامی متعددی را طراحی و تولید کند و به مرحله خودکفایی در این زمینه برسد.

مزایده خودرو ارتش

نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی، مانند دیگر نهادهای دولتی و خصوصی،  انواع مناقصات و مزایدات متنوع را با هدف همکاری بیشتر و بهتر با دیگر سازمان ها و ایجاد شفافیت مالی بیشتر برگزار می کند. برای این کار ارتش، یک فراخوان عمومی را در روزنامه های کثیرالانتشار منتشر کرده و یا در وب سایت ها و دیگر شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی می کند. در فرایند مناقصه سازمانی که بهترین پیشنهاد قیمت و بالاترین کیفیت را ارائه بدهد برنده مناقصه خواهد بود و در مزایده نیز کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد کند، برنده است. مزایده خودرو ارتش نیز عمدتا در حوزه هایی مانند مزایده خودروهای سبک و سنگین و قطعات خودرو، مزایده انواع جرثقیل، مزایدات قطعات نو و خارج از رده خودرویی، مزایده بولدوزر، کاترپیلار و غیره برگزار می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مطالب جدید هستید « تاریخچه ارتش جمهوری اسلامی ایران » را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: ارتش , خودرو دولتی , مزایده , مزایده خودرو , مزایده دولتی , مزایده گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 91
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
درآمد فروش خودروهای رسوبی برای دولت چقدر است؟

رییس سازمان اموال تملیکی ضمن اشاره به این که در صورت دریافت مجوز فروش خودروهای رسوبی این موارد در لایحه بودجه در نظر گرفته خواهد شد، اعلام کرد: پیش ‌بینی ما این است که از فروش خودروهای رسوبی حدود 7 هزار میلیارد تومان درآمد برای دولت حاصل خواهد ‌شد. در ادامه این خبر باما همراه شوید.

7 هزار میلیارد تومان درآمد خودرو رسوبی

عبدالمجید اجتهادی رییس سازمان جمع‌ آوری و فروش اموال تملیکی در پاسخ به سوالی در ارتباط با پیشنهاد تعیین بند درآمدی برای خودروهای رسوبی موجود در بنادر و گمرکات در بودجه سال 1402 گفت: این خودروها شامل ماشین آلات سنگین راه‌ سازی و معدنی، خودروهای سواری بالای 2500 سی‌ سی و خودروهای سواری پایین ‌تر از 2500 سی ‌سی است. علاوه بر این برخی از این خودروها قاچاق است.

اجتهادی اضافه کرد: با توجه به قوانین کنونی ما نمی توانیم این خودروها را در مزایده به فروش برسانیم و پیشنهادی ارائه کردیم که در کمیسیون اقتصادی مطرح شد. در لایحه بودجه ظرفیت بسیار خوبی برای بحث درآمدی فروش این خودروها وجود دارد. در صورت صدور مجوز فروش این خودروها می ‌توان بند درآمدی مربوطه را در بودجه سال آینده در نظر گرفت.

وی در ارتباط با سوالی در مورد پیش بینی درآمد حاصل از فروش خودروهای رسوبی گفت: پیش ‌بینی ما این است که در صورت فروش خودروها با حجم موتور بالاتر و پایین ‌تر 2500 سی‌ سی و همچنین ماشین آلات سنگین راه‌ سازی حدود 7 هزار میلیارد تومان درآمد برای دولت به دست بیاید.

خودروهای رسوبی در پارکینگ ‌های دولتی شامل ماشین ‌آلات سنگین راه ‌سازی و صنعتی و همین ‌طور سواری ‌هایی می ‌شوند که یا قاچاقی وارد کشور شده‌ اند و یا حجم موتور آن‌ها از حجم موتور مجاز در قوانین (2500 سی‌سی) بیشتر است. ظاهرا شرایط و جواز فروش این خودروها به تازگی صادر شده و سرمایه قابل‌توجهی به ‌واسطه فروش آن‌ها به دست می ‌آید که می‌توان در بودجه سال 1402 از آن استفاده کرد.

در این زمینه، قانون ممنوعیت واردات خودروهای خارجی به کشور از سال 1397 به اجرا در آمد و عمده خودروهای دپو شده در گمرک پیش از این تاریخ وارد کشور شده ‌است. یعنی حداقل 4 سال در شرایط آب و هوایی متغیر نگهداری شده و به معنای واقعی رسوب کرده ‌اند به همین دلیل هم آنها را رسوبی می گویند. حال که ممنوعیت واردات منقضی شده، عمده خودروهای لوکس به دلیل داشتن حجم بالای موتور باز هم در قوانین واردات نمی‌گنجند و فروش آن ‌ها به صدور جواز احتیاج دارد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه صنعت خودرو » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: خودرو لوکس , سازمان اموال تملیکی , مزایده خودرو , مزایده گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
با وزارت جهاد کشاورزی بیشتر آشنا شوید

وزارت جهاد کشاورزی یکی از وزارتخانه های کشور است که در سال 1379 با ادغام دو وزارت جهاد سازندگی و کشاورزی تشکیل شد. در ادامه این مقاله با تاریخچه این وزارت خانه و شرح اهداف آن بیشتر آشنا می شویم. پس با ما همراه شوید.

تاریخچه وزارت جهاد کشاورزی

قبل از دوره قاجار نامی از اداره فلاحت و یا وزارت فلاحت در هیچ کتابی وجود ندارد اما در زمان مظفرالدین شاه در سال 1269 بر اساس تصویب نامه هیئت وزرا اداره‌ای به نام اداره کل فلاحت و تجارت تاسیس شد. سپس در سال 1309 وزارت فلاحت و تجارت و فواید به 2 وزارتخانه تفکیک شد، وزارت اقتصاد ملی و وزارت راه اداره‌ های فلاحت و تجارت و معادن، وزارت اقتصاد ملی را تشکیل دادند.

در شهریور ماه 1310 وزارت اقتصاد ملی به سه اداره کل تقسیم شد که به این شرح بود: اداره کل فلاحت، اداره کل صناعت و اداره کل تجارت. در سال 1311 از دو اداره کل فلاحت و صناعت، یک اداره کل به نام اداره کل صناعت و فلاحت شکل گرفت که بعد از گذشت دو الی سه سال از هم جدا شدند و دوباره اداره کل فلاحت و اداره کل صناعت هر یک جداگانه تاسیس شد و پس از چند سال نام اداره کل فلاحت به اداره کل کشاورزی تبدیل شد. در نهایت در  شهریور ماه 1320 اداره کل کشاورزی به وزارت کشاورزی تغییر نام داد.

اهداف وزارت جهاد کشاورزی

اهداف وزارت جهاد کشاورزی پس از انقلاب اسلامی به شرح زیر تعریف شده است:

  •  ابلاغ پیام روح بخش انقلاب اسلامی به اقصی نقاط دور افتاده و محروم روستایی کشور
  •  محرومیت‌زدایی و ارائه خدمات عمرانی، رفاهی، بهداشتی و آموزشی به روستاییان و عشایر
  •  فراهم آوردن زمینه‌ های حضور و مشارکت گسترده روستاییان در عرصه تولید و سازندگی
  •  اولویت دادن به روستا به عنوان پایگاه تولید و کشاورزی و خودکفایی غذایی در کشور
  • حرکت به سوی استقلال و خودکفایی کشور از طریق توسعه کشاورزی، دامداری، صنایع روستایی با همکاری سایر دستگاه های اجرایی و جلب مشارکت اقشار مختلف مردم
با وزارت جهاد کشاورزی بیشتر آشنا شوید

مناقصات جهاد کشاورزی

وزارت جهاد کشاورزی، همانند دیگر نهادهای دولتی و خصوصی،  انواع مناقصات و مزایدات متنوع را با هدف همکاری بیشتر و بهتر با دیگر سازمان ها و شفافیت مالی بیشتر برگزار می کند. برای این کار یک فراخوان عمومی را در روزنامه های کثیرالانتشار منتشر کرده و یا در وب سایت ها و دیگر شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی می کند. در فرایند مناقصه سازمانی که بهترین پیشنهاد قیمت و بالاترین کیفیت را ارائه بدهد برنده مناقصه خواهد بود و در مزایده کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد کند، برنده است. مناقصات وزارت جهاد کشاورزی نیز عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه اجاره و فروش انواع خودرو، مناقصات تولید انواع کالای کشاورزی، مناقصه واگذاری خدمات حجمی و مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان  و غیره برگزار می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مطالب جدید هستید « آشنایی با انواع ماشین ‌آلات کشاورزی، کاربرد و مزایدات آن » را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: جهاد کشاورزی , سایت مناقصات , مناقصات دولتی , مناقصات کشور , مناقصه گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
نحوه دریافت شماره اقتصادی

اخیرا سازمان امور مالیاتی اقدام به تخصیص شماره اقتصادی جدید برای فعالان اقتصادی کرده است. بر این اساس، مودیان مکلف شدند که از تاریخ از یکم مهر سال جاری برای فعالیت‌ های اقتصادی خود از شماره جدید استفاده کنند. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

ثبت نام در نظام مالیاتی و دریافت شماره اقتصادی

بر اساس ماده 169 قانون مالیات ‌های مستقیم اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع این قانون که حسب اعلام سازمان امور مالیاتی کشور موظف به ثبت ‌نام در نظام مالیاتی می ‌شوند، مکلف هستند که برای انجام معاملات خود صورتحساب صادر کرده و شماره اقتصادی خود و طرف معامله را در صورتحساب ‌ها، قراردادها و دیگر اسناد مشابه درج و فهرست معاملات خود را به سازمان مذکور ارائه کنند.

بر طبق این قانون صادر نکردن صورت حساب یا عدم درج شماره اقتصادی خود و طرف معامله یا استفاده از شماره اقتصادی خود برای افراد دیگر و یا استفاده از شماره دیگران برای معاملات خود، مشمول جریمه ای برابر با دو درصد مبلغ مورد معامله می شود. علاوه بر این، عدم ارائه فهرست معاملات صورت گرفته به سازمان امور مالیاتی کشور از طریق روش هایی که تعیین می شود مشمول جریمه ای برابر با یک درصد معاملاتی که فهرست آنها ارائه نشده؛ می شود.

به این ترتیب سازمان امور مالیاتی کشور در اجرای قانون پایانه ‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان و با توجه به ضرورت تخصیص و بهره برداری از شماره اقتصادی و ماده (6) آئین نامه اجرایی تبصره (3) ماده 169 قانون مالیات ‌های مستقیم اقدام به تخصیص شماره جدید به فعالان اقتصادی کرده است. در این زمینه مؤدیان مالیاتی مکلف هستند که از تاریخ یکم مهر سال جاری برای صدور صورتحساب ‌های فروش کالا و عرضه خدمات، قراردادها و سایر اسناد مشابه، شماره های جدید اقتصادی خود را استفاده کنند.

بنابراین برای تمام مودیانی که ثبت نام خود را در نظام مالیاتی تکمیل کرده اند شماره منحصر به فردی در نظر گرفته می شود. به این صورت که شماره اقتصادی اشخاص حقوقی همان شناسه ملی این افراد است. این شماره از اردیبهشت ماه سال 1399 به عنوان شماره در نظر گرفته شده است. برای افراد حقیقی نیز به ازای هر ثبت نام و پرونده مالیاتی یک شماره در نظر گرفته خواهد شد.

فعالان اقتصادی می ‌توانند با مراجعه به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir  شماره‌ اقتصادی صادر شده برای خود را مشاهده و دریافت کنند. 

قبل از این نیز داوو منظور، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، در ارتباط با  کارکرد این کد اعلام کرده بود: زمانی که فردی حقیقی یا حقوقی کالایی را خریداری می‌ کند و به نام او ثبت می شود؛ درواقع او  با کد اقتصادی شناخته می شود.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مطالب جدید هستید «با سامانه تدارکات الکترونیک دولت آشنا شوید » را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: سازمان امور مالیاتی , شماره اقتصادی , مالیات ,
:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
نحوه دریافت شماره اقتصادی

اخیرا سازمان امور مالیاتی اقدام به تخصیص شماره اقتصادی جدید برای فعالان اقتصادی کرده است. بر این اساس، مودیان مکلف شدند که از تاریخ از یکم مهر سال جاری برای فعالیت‌ های اقتصادی خود از شماره جدید استفاده کنند. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

ثبت نام در نظام مالیاتی و دریافت شماره اقتصادی

بر اساس ماده 169 قانون مالیات ‌های مستقیم اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع این قانون که حسب اعلام سازمان امور مالیاتی کشور موظف به ثبت ‌نام در نظام مالیاتی می ‌شوند، مکلف هستند که برای انجام معاملات خود صورتحساب صادر کرده و شماره اقتصادی خود و طرف معامله را در صورتحساب ‌ها، قراردادها و دیگر اسناد مشابه درج و فهرست معاملات خود را به سازمان مذکور ارائه کنند.

بر طبق این قانون صادر نکردن صورت حساب یا عدم درج شماره اقتصادی خود و طرف معامله یا استفاده از شماره اقتصادی خود برای افراد دیگر و یا استفاده از شماره دیگران برای معاملات خود، مشمول جریمه ای برابر با دو درصد مبلغ مورد معامله می شود. علاوه بر این، عدم ارائه فهرست معاملات صورت گرفته به سازمان امور مالیاتی کشور از طریق روش هایی که تعیین می شود مشمول جریمه ای برابر با یک درصد معاملاتی که فهرست آنها ارائه نشده؛ می شود.

به این ترتیب سازمان امور مالیاتی کشور در اجرای قانون پایانه ‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان و با توجه به ضرورت تخصیص و بهره برداری از شماره اقتصادی و ماده (6) آئین نامه اجرایی تبصره (3) ماده 169 قانون مالیات ‌های مستقیم اقدام به تخصیص شماره جدید به فعالان اقتصادی کرده است. در این زمینه مؤدیان مالیاتی مکلف هستند که از تاریخ یکم مهر سال جاری برای صدور صورتحساب ‌های فروش کالا و عرضه خدمات، قراردادها و سایر اسناد مشابه، شماره های جدید اقتصادی خود را استفاده کنند.

بنابراین برای تمام مودیانی که ثبت نام خود را در نظام مالیاتی تکمیل کرده اند شماره منحصر به فردی در نظر گرفته می شود. به این صورت که شماره اقتصادی اشخاص حقوقی همان شناسه ملی این افراد است. این شماره از اردیبهشت ماه سال 1399 به عنوان شماره در نظر گرفته شده است. برای افراد حقیقی نیز به ازای هر ثبت نام و پرونده مالیاتی یک شماره در نظر گرفته خواهد شد.

فعالان اقتصادی می ‌توانند با مراجعه به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir  شماره‌ اقتصادی صادر شده برای خود را مشاهده و دریافت کنند. 

قبل از این نیز داوو منظور، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، در ارتباط با  کارکرد این کد اعلام کرده بود: زمانی که فردی حقیقی یا حقوقی کالایی را خریداری می‌ کند و به نام او ثبت می شود؛ درواقع او  با کد اقتصادی شناخته می شود.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مطالب جدید هستید «با سامانه تدارکات الکترونیک دولت آشنا شوید » را دنبال کنید.

 



:: برچسب‌ها: سازمان امور مالیاتی , شماره اقتصادی , مالیات ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
مناقصه تابلو برق

تابلو برق، مجموعه ای از تجهیزات قطع و وصل، فرمان، سنجش، حفاظت و پایش است که به هم وصل شده و در یک محفظه قرار می گیرد و با هدف کنترل و توزیع انرژی الکتریکی استفاده می شود.

زمانی که از تابلو برق استفاده می شود امکام کنترل و حفاظت بیشتر و مطمئن تر وجود دارد و در حالت کلی نیز هزینه ها کمتر خواهد بود. تعمیر و نگهداری آنها ساده است و ایمنی افراد را در برابر اتفاقاتی مانند برق گرفتگی بیشتر می کند. مهم ترین وظیفه انواع مختلف تابلو برق تقسیم برق یک مکان مسکونی یا صنعتی است تا ایمنی آن را فراهم کرده و از خطرات مختلف جلوگیری کند. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

انواع تابلو برق و کاربرد هر کدام

انواع تابلو برق به صورتی طراحی شده است که در هنگام بارگیری بیش از حد مدار به صورت اتوماتیک قطع خواهد شد.  هر کدام از فیوزهای داخل تابلو برای حمل مقدار مشخصی جریان طراحی شده است و در صورت حمل بیش از حد، سیم ها می توانند بیش از حد گرم شوند و احتمال آتش سوزی بیشتر شود. دسته بندی های مختلفی برای انواع تابلو برق وجود دارد اما متداول ترین آن به شرح زیر است:

فیکس

مدل فیکس بیشترین استفاده را در صنعت برق دارد و از نمونه های آن به مواردی مانند تابلو برق ایستاده و دیواری می توان اشاره کرد. از ویژگی های اصلی این نوع به تجهیزات نظارت، کنترل و اطلاعاتی  مخابراتی نصب شده بر روی آن می توان اشاره کرد.

کشویی

این مدل کاربرد بسیاری دارد و با توجه به نامگذاری آن ساخت کشویی دارد. تابلو برق کشویی در مقایسه با دیگر انواع آن هزینه و قیمت بیشتری دارد. طراحی این تابلو به صورتی است که کاربر به راحتی می تواند به تمام نقاط این تابلو دسترسی داشته باشد. بنابراین به راحتی می توان بخش های کنترل آن را بازدید کرد. بیشترین کاربرد آن در شرکت های بزرگ است.

مدولار

تابلو مدولار از پیشرفته ترین تابلوهای برق دنیا به شمار می رود. طراحی این تابلو به صورت ایستاده و صفحه ای است و دسترسی به بخش های مختلف آن بسیار راحت است. کاربر می تواند به دو صورت از جلو و یا پشت به قسمت های مختلف آن دسترسی پیدا کند.

مهم ترین اجزای تابلو برق

اجزای یک تابلو برق را به صورت خلاصه می توان در موارد زیر بیان کرد:

  • بدنه
  • کلیدها
  • شینه و هادی‌ ها
  • تجهیزات اندازه‌گیری
  • تجهیزات حفاظتی
  • سیستم زمین (ارتینگ)
  • سیستم اینترلاک
  • مقره

مناقصه تابلو برق

در ارتباط با انواع تابلو برق، انواع مناقصات و مزایدات متنوع برگزار می شود. در فرایند مناقصه سازمانی که بهترین پیشنهاد قیمت و بالاترین کیفیت را ارائه بدهد برنده مناقصه خواهد بود و در مزایده کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد کند، برنده است. سازمان هایی که در جریان فعالیت های خود، نیاز به تابلو برق دارند اقدام به شرکت در مزایدات نهادهایی  می کنند که این تجهیزات را در اختیار دارند و این تجهیزات را به مزایده می گذارند.  همچنین بسیاری از سازمان ها با برگزاری مناقصه اقدام به تامین تجهیزات مورد نیاز خود می کنند. این مناقصات عمدتا در زمینه هایی مانند مناقصه خرید قطعات یدکی تابلو برق، مناقصه خرید ست های تابلو برق، مناقصه خرید تابلوهای فشار متوسط و غیره برگزار می شود.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مطالب جدید هستید « شاخص های اصلی برق کشور » را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: برنده مناقصه , سایت مناقصات , مناقصه , مناقصه برق ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
مزایده اموال تملیکی در 30 استان برگزار می شود

قائم مقام سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور  اعلام کرد: مزایده اموال تملیکی شماره 264 این سازمان که یکی از بزرگترین مزایده ‌های سال جاری است، از امروز در 30 استان کشور برگزار می ‌شود. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

ارزش کالاهای مزایده اموال تملیکی چقدر است؟

صاحب حجتی ضمن اشاره به این که این مزایده از روز دوشنبه 12 تا یکشنبه 18 دی ماه برگزار می ‌شود، اضافه کرد: ارزش کالا‌های ارائه شده حدود هزار و 500 میلیارد تومان است.

وی در ادامه افزود: کالا‌هایی مانند ماشین آلات راهسازی، تاسیسات پالایشگاهی، لوازم خانگی، لوازم الکترونیکی و مواد صنعتی در این مزایده عرضه می ‌شود.

بنابراین در این مزایده کالاهایی مانند ماشین آلات راهسازی، تجهیزات صنعتی، لوازم و کالاهای الکترونیک، تاسیسات پالایشگاهی و 38 خودروی رسوبی باقیمانده از مزایده‌ های فوق العاده گذشته این سازمان در معرض فروش قرار گرفته است.

وی افزود: استان‌ های هرمزگان، بوشهر، قزوین و خوزستان به ترتیب بالاترین میزان کالاهای ارائه شده در این مزایده را به خود اختصاص داده ‌اند.

او همچنین خاطر نشان کرد: : در این مزایده حدود 470 کیلوگرم زعفران هم عرضه خواهد شد.

قائم مقام سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور تصریح کرد: علاقه‌مندان می ‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و دفترخانه ‌های اسناد رسمی، پس از دریافت امضای الکترونیک (توکن) نسبت به رویت لیست کالا‌ها و ارائه پیشنهاد قیمت از طریق سامانه ‌های اینترنتی به آدرس‌های الکترونیکی www.tamliki.ir و www.setadiran.ir اقدام کنند.

منظور از اموال تملیکی، کالاها و اموالی است که به موجب قانون، به تصرف، تملک، توقیف یا مدیریت دولت در می‌ آید. از قبیل کالاهایی که از طریق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز توقیف می شود و یا اموال و کالا هایی که به موجب احکام قضایی ضبط و مصادره می شود. همچنین اموال بلاصاحب یا صاحب متواری و موارد دیگر.

بر اساس ماده 1 قانون تاسیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و اساسنامه آن، مواردی که در زیر به آنها اشاره می کنیم در زمره اموال تملیکی هستند و نگهداری و فروش آنها بر عهده این سازمان است:

  • کالاهای دولتی و غیردولتی متروکه و قاچاق قطعی شده.
  •  کالاهای قاچاق‌ بلاصاحب و صاحب متواری
  • اموال و حقوق مالی که بر اثر احکام مراجع قضایی و یا اداری و صنفی به طرق مختلف از قبیل ضبط، مصادره، استرداد، تملیک، جریمه و تعزیر مالی، صلح، هبه به تملک دولت درآمده است.
  •  اموالی که در راستای اجرای اصل چهل و نهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و سایر قوانین به تملک یا تصرف دولت در آمده است.
  • کلیه اموال و حقوق مالی که تحت سرپرستی، توقیف و یا مدیریت دولتی درآمده و یا به هر نحو به تصرف دولت درمی ‌آید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مطالب جدید هستید «اموال تملیکی چیست؟» را دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: ستاد ایران , مزایده , مزایده اموال تملیکی , مزایده دولتی , مزایده گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
مزایده بنیاد مستضعفان

بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی یکی سازمان شبه دولتی است که بعد از انقلاب اسلامی تاسیس شده است. این سازمان پس از شرکت ملی نفت ایران، دومین موسسه اقتصادی بزرگ در ایران به شمار می رود. 

این نهاد فعالیت های مختلفی در زمینه های اقتصادی و تجاری مانند  ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی، چاپ و انتشارات، تولید و توزیع برق، خدمات جهانگردی، ترابری و کشتی ‌رانی، خدمات بیمه، بانکداری و سرمایه‌ گذاری، پیمان ‌کاری عمومی و بازرگانی دارد. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

تاریخچه بنیاد مستضعفان

بنیاد مستضعفان، حدود یک ماه پس از انقلاب سال 1357، به فرمان امام خمینی (ره) با هدف تجمیع اموال و دارایی ‌های مصادره شده و تخصیص آن به نیازمندان، شروع به فعالیت کرد. این بنیاد در سال 1367 به بنیاد جانبازان تغییر نام داد و در سال 1388 به دنبال تشکیل بنیاد شهید و امور ایثارگران، نام آن به فرم کنونی تغییر پیدا کرد. در حال حاضر بنیاد مالکیت 189 شرکت را در اختیار دارد که برای نمونه  به بانک سینا،  بنیاد علوی و شرکت نفت بهران می توان اشاره کرد.

بنیاد مستضعفان، با فرمان امام خمینی (ره) خطاب به شورای انقلاب، در تاریخ 9 اسفند 1357 با اموال مصادره شده خانواده محمدرضا پهلوی، خانواده، وابستگان آنها و برخی  از کارخانه ‌داران و بازرگانان تاسیس و در تاریخ 3 مرداد 1358 تحت شماره 1983 در اداره کل ثبت شرکت ‌ها، به صورت یک موسسه غیرانتفاعی و دارای تابعیت ایرانی، ثبت شد. هدف از تاسیس این بنیاد کمک به فقرا و نیازمندان در داخل کشور بود.

فعالیت بنیاد مستضعفان

این بنیاد در کنار بنیاد شهید و امور ایثارگران، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و آستان قدس رضوی خارج از سیستم دولتی به شمار می رود و تحت کنترل رهبر جمهوری اسلامی اداره می شود. این بنیاد بخشی از اقتصاد ایران را در اختیار خود دارد.

بنیاد مستضعفان از نظر حقوقی، یک شرکت دولتی یا خصوصی به شمار نمی رود؛ بلکه موسسه‌ ای ناسودبر است.  که دولت اجازه دخالت در امور این بنیاد را ندارد و در قبال عملکردش، تنها باید به رهبر انقلاب پاسخگو باشد. این بنگاه بزرگ اقتصادی، زمانی به عنوان بزرگترین ملاک ایران مطرح بوده‌ است.

رئیس بنیاد هر 5 سال یک بار توسط رهبر انقلاب اسلامی انتخاب می شود. علینقی خاموشی، محمدعلی رجایی، میرحسین موسوی، محسن رفیق‌ دوست، محمد فروزنده و محمد سعیدی‌کیا روسای این بنیاد از ابتدا تا به امروز بوده اند.

اهداف بنیاد مستضعفان

  • کاهش استضعاف مادی و فرهنگی مستضعفان
  • حداکثر نمودن ارزش ترکیب بهینه دارایی و سهام
  • رشد بازده کل اقتصادی رشته فعالیت ‌ها
  • توسعه دانایی، دانش و فناوری
مزایده بنیاد مستضعفان 

مزایده بنیاد مستضعفان

بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، همانند دیگر نهادهای دولتی و خصوصی، انواع مناقصات و مزایدات متنوع را برگزار می کند. در فرایند مناقصه سازمانی که بهترین پیشنهاد قیمت و بالاترین کیفیت را ارائه بدهد برنده مناقصه خواهد بود و در مزایده کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد کند، برنده است. مزایدات بنیاد مستضعفان عمدتا در حوزه هایی مانند  مزایده واگذاری املاک، مزایده فروش املاک کاربری اداری و تجاری، مزایده زمین مسکونی و مزایده خودرو و غیره برگزار می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: بنیاد مستضعفان , مزایده , مزایده املاک , مزایده دولتی , مزایده گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
پتروشیمی ها، دلیل کسری بودجه دولت

یک کارشناس انرژی اعلام کرد: تبدیل گاز به متانول در 9 ماهه ابتدایی 2022، بالغ بر 2.2 میلیارد دلار ارزآوری داشت، در حالی که اگر همین میزان خوراک صادر شده بود، چیزی بالغ بر 2.77 میلیارد دلار درآمدزایی ارزی برای کشور داشت و دچار کسری بودجه نمی شدیم. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

عدم توسعه مناسب پتروشیمی و کسری بودجه

مهدی هاشم ‌زاده ، ضمن اشاره به عدم توسعه مناسب صنعت پتروشیمی کشور اعلام کرد: متاسفانه به دلیل اعطای رانت خوراک ارزان، توسعه صنعت پتروشیمی کشور به شکلی بسیار فاجعه ‌بار و غیرمتوازن شکل گرفته است و با تداوم اعطای رانت خوراک، شاهد عدم‌النفع جدی در کشور هستیم؛ این موضوع به خصوص پس از افزایش قیمت گاز در هاب ‌های مختلف گازی، مشهود است.

وی در ادامه اظهارات خود گفت:  مشکلی که ما در صنعت پتروشیمی داریم، عدم توسعه مناسب صنعت است، سهم سبد پتروشیمی دنیا در سال 2019 از پروپیلن به عنوان خاویار محصولات پتروشیمی 12 درصد بوده ولی در ایران فقط 2 درصد بوده، در دنیا متانول 17 درصد در سبد محصولات پتروشیمی سهم دارد اما در ایران این سهم به 35 درصد رسیده است.

مدیر گروه انرژی اندیشکده سیاست‌گذاری ماهد اضافه کرد: در این صورت،  راهکار اصلی اصلاح روند فعلی و واقعی و شناورسازی قیمت خوراک پتروشیمی است. تبدیل گاز به متانول در نه ماهه ابتدایی 2022، چیزی بالغ بر 2.2 میلیارد دلار ارزآوری داشته است، در حالی که اگر همین میزان خوراک اعطایی صادر شده بود، چیزی بالغ بر 2.77 میلیارد دلار درآمدزایی ارزی برای کشور داشت.

پتروشیمی ها، دلیل کسری بودجه دولت

وی ادامه داد: نکته بسیار مهم دیگر، پولی است که در جیب دولت و بیت‌المال می‌ رود. در حالت غیربهینه تبدیل گاز به متانول، 1.5 میلیارد دلار به دولت پرداخت می‌ شود که حاکی از رانت خوراک اعطایی است ولی در حالت ایده‌آل برای کشور و مردم، 2.77 میلیارد دلار سهم دولت و بیت‌المال خواهد بود که حکایت از یک رانت 30 هزار میلیارد تومانی است که از جیب دولت خارج و به کسری بودجه تبدیل شده است.

هاشم زاده همچنین خاطر نشان کرد: ایران سالی 200  تا 300 میلیون دلار محصولاتی را از کره و تایوان وارد می ‌کند، در دو کشوری که حتی یک قطره نفت ندارند، اما هنوز نتوانسته ‌ایم با تکمیل زنجیره ارزش همین محصولات را داخل تولید کنیم. در حال حاضر باید بتوانیم با تغییر خوراک و توسعه پتروپالایشگاه‌ ها ذائقه صنعت پتروشیمی را عوض کنیم.

وی راهکار را به این صورت معرفی کرد: یکی از راهکارها افزایش پلکانی خوراک گاز پتروشیمی‌ ها است، در سال جاری، اگر قیمت سوخت صنایع عمده و پتروشیمی ‌ها به 60 تا 70 درصد قیمت خوراک برسد، خوب است. استراتژی اصلی باید به این صورت باشد که مالیات عملکرد را کاهش دهیم به جای آن، یارانه انرژی را حذف کنیم. در این حالت به سمت مزیت اقتصادی می‌ رویم و بهره‌وری در مصرف خوراک و سوخت به طور جدی پیگیری خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «آشنایی با انواع قراردادها در صنعت نفت و گاز» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: سازمان برنامه و بودجه , صنعت پتروشیمی , مناقصه گزار , مناقصه نفت و گاز ,
:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
با انواع نقاشی ساختمان بیشتر آشنا شوید

یکی از راه‌ هایی که با استفاده از آن می توان خانه و محیط زندگی و کار را زیباتر کرد؛ نقاشی ساختمان است. با این کار فضایی که در آن حضور داریم دل نشین تر و آرام بخش تر خواهد شد. نقاشی ساختمان کمک می کند تا از تکراری بودن محیط اطراف خود خلاص شویم و هر زمان که دوست داشتیم آن را عوض کنیم. در ادامه این مقاله باما همراه شوید.

انواع رنگ و نقاشی ساختمان

انواع رنگ و نقاشی ساختمان به شرح زیر است:

نقاشی با رنگ پلاستیک:

رنگ پلاستیک یکی از قدیمی ترین رنگ هایی است که در نقاشی ساختمان استفاده می شود زیرا استفاده از راحت و ماندگاری آن زیاد بود. نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک به دو دسته زیر تقسیم بندی می شود:

نقاشی ساختمان با رنگ تمام پلاستیک:

این نوع نقاشی دارای کیفیت بالاتری نسبت به نیمه پلاستیک است و مقداری قابلیت شستشو دارد.

نقاشی با رنگ نیمه پلاستیک:

این نقاشی قابلیت شستشو ندارد.

نقاشی با رنگ روغن:

نقاشی با رنگ روغن از محبوب ترین نقاشی های ساختمانی بوده و از آن برای رنگ کردن در و پنجره هم استفاده می شود.  رنگ روغن به سه دسته براق، مات و نیمه مات تقسیم می شد. این نوع از نقاشی با استفاده از رنگی انجام می شود که محلول در روغن است و بیشتر در آشپزخانه خانه ها و فضاهایی استفاده می شود که به سرعت کثیف می شوند.

نقاشی با رنگ مولتی کالر:

 از نقاشی با استفاده از این رنگ می توان بر روی سطوح استفاده کرد و ایرادات مختلف را با استفاده از آن پوشاند. رنگ مولتی کالر در برابر گرد و غبار و دود بسیار مقاوم است و عمدتا در مکان های پر رفت و آمد از آن استفاده می شود.

نقاشی با رنگ بلکا:

 در نقاشی ساختمان با رنگ بلکا از پنبه استفاده شده است و نوعی پوشش سلولزی است و عمدتا به جای کاغذ دیواری از آن استفاده می شود. این رنگ قابل شستشو بوده و ترک نمی خورد.

نقاشی با رنگ پتینه:

 با استفاده از نقاشی و رنگ پتینه افراد می توانند هر سطحی را به هر طرحی که دوست داشته باشند رنگ کنند. این رنگ بسیار مقاوم بوده و دیر کثیف می شود.

نقاشی با کنیتکس:

 رنگ کنیتکس از رزین سنتیک، پرلیت، پنبه نسوز و غیره ساخته می شود. این رنگ ضخامت بیشتری نسبت به رنگ ها متداول دیگر دارد. رنگ کنیتکس دارای انواع مختلفی  به شرح زیر است:

  • رنگ کنیتکس پلاستیک
  • رنگ کنیتکس روغنی
  • رنگ کنیتکس اکریلیک
با انواع نقاشی ساختمان بیشتر آشنا شوید

مناقصه نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان یکی از موضوعاتی است که در ارتباط با آن مناقصات مختلفی برگزار می شود. این مناقصات با اعلام سازمان مناقصه گزار شروع شده و شرکت کنندگان در صورت داشتن شرایط مناقصه وارد رقابت با یکدیگر می شوند و اقدام به ارسال مدارک و اسناد مورد نیاز می کنند. سپس شرکتی برنده مناقصه خواهد شد که دارای شرایط مورد نظر سازمان مناقصه گزار بوده و قیمت پیشنهادی او کمتر از دیگر رقبا باشد. سپس قراردادی ما بین طرفین امضا شده و تعهدات هر دو طرف در آن قید شده و مدت زمان پروژه نیز در آن ذکر می شود.

مناقصات نقاشی ساختمان عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه تهیه رنگ و انجام عملیات رنگ آمیزی خیابان ها، مناقصه رنگ آمیزی جداول و معابر، مناقصه اجرای نقاشی دیواری و غیره انجام می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مطالب جدید هستید «معماری داخلی» را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: تزیینات داخلی , مناقصه رنگ و رزین , مناقصه ساختمان , مناقصه گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
احتمال امضای توافق تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا

رییس هیات مسئولان اتحادیه اقتصادی اوراسیا اعلام کرد: توافقنامه تجارت آزاد میان این اتحادیه و ایران ممکن است در نیمه اول سال 2023 امضا شود. در ادامه این خبر باما همراه شوید.

وضعیت توافق تجارت آزاد ایران و اوراسیا

میخائیل میاسنیکوویچ، رئیس هیات مسئولان اتحادیه اقتصادی اوراسیا اعلام کرد: توافقنامه تجارت آزاد میان این اتحادیه و ایران ممکن است در نیمه اول سال 2023 امضا شود و مقدمات امضای توافقنامه تجارت آزاد با مصر نیز در مراحل نهایی قرار دارد.

میاسنیکوویچ در ادامه اظهارات خود گفت: ما آمادگی نسبتا بالایی برای حرکت به سمت یک توافق کامل داریم. اکنون یک توافق موقت داریم که نتایج مثبتی را نیز به همراه دارد. من مایلم این توافق در نیمه اول سال 2023 امضا شود تا بتوانیم بلافاصله مراحل تصویب را آغاز کنیم.

وی اضافه کرد: ما در حال انجام کار‌های مشابه با مصر هستیم. بر اساس نتایج پنج دور مذاکرات، ما در مرحله تعیین کننده این مذاکرات هستیم.

احتمال امضای توافق تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا

اتحادیه اوراسیا، درواقع یک بلوک اقتصادی است که از 5 کشور ارمنستان، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان و بلاروس تشکیل شده است. این اتحادیه با 183 میلیون نفر جمعیت فعال و تولید ناخالص داخلی هزار و 900 میلیارد دلار، دارای رتبه اول در تولید نفت، رتبه دوم در تولید گاز و رتبه چهارم در تولید برق است. اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی از پر رونق ‌ترین بازار‌های سرمایه‌گذاری در جهان به شمار می‌ رود. این بلوک اقتصادی در ژانویه 2015 فعالیت خود را آغاز کرده است.

میرهادی سیدی، سرپرست گروه مذاکره کننده ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا است که در تاریخ 7 دسامبر از نهایی شدن مذاکرات ایران و اوراسیا بر موضوع  موافقت نامه تجارت آزاد خبر داده بود و در این زمینه گفت: بیش از 7 هزار و 500 قلم کالا تحت پوشش این موافقت نامه قرار می‌ گیرد.

وی در ارتباط با موافقت نامه تجارت آزاد ایران و این اتحادیه اعلام کرد: حدود سی دور مذاکره با اتحادیه اقتصادی اوراسیا که نمایندگان پنج کشور بعلاوه خود اتحادیه اقتصادی اوراسیا بودند، انجام شده است. در این سی دوری که تعدادی از آنها بر خط و حدود 7 دور هم به صورت حضوری برگزار شد و دو سال به طول کشید ما ابعاد موافقت نامه تجارت آزاد را در چارچوبی که بیشتر این توافق‌ ها در دنیا مرسوم است، پیش بردیم و در ارتباط با موافقت نامه ‌ای که حدود 150 صفحه است و مفصل ‌ترین موافقت نامه تجاری است به توافق رسیدیم.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های بین المللی ایران » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: اوراسیا , تجارت ایران , مناقصه بین المللی ,
:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره

 

اعلام مشوق های نوسازی واحدهای مسکونی

 

مشوق‌ های نوسازی واحدهای مسکونی اعلام شد و بر این اساس، کاهش زمان صدور پروانه ساخت به دو ماه، تخفیف 50 درصدی در صدور پروانه ‌ها و استفاده از وام قرض ‌الحسنه ودیعه مسکن در زمان نوسازی از جمله این مشوق ها در نظر گرفته شده است. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

مشوق های نوسازی بناهای قدیمی

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، کاهش زمان صدور پروانه به دو ماه، تخفیف 50 درصدی در صدور پروانه ‌ها، استفاده از وام قرض ‌الحسنه ودیعه مسکن در زمان نوسازی، استفاده از تسهیلات ارزان ‌قیمت نهضت ملی مسکن و تسهیلات ویژه نوسازی را از جمله مشوق ‌هایی عنوان کرد که شهروندان می ‌توانند هنگام نوسازی واحدهای مسکونی خود از آن ‌ها استفاده کنند.

آخرین روز از پویش جهادی «بم سفیر نوسازی برای ایران قوی» در 35 شهر کشور برگزار شد و در این زمینه جلسه ای با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، استاندار، فرمانداران و جمعی از مسئولان شهری بم و دیگر استان ‌های کشور به شکل مجازی برگزار شد.

در این جلسه معاون وزیر راه و شهرسازی به نحوه شکل گرفتن ایده برگزاری رویداد «بم، سفیر نوسازی برای ایران قوی» پرداخت و در ادامه گفت: خرداد ماه سال جاری در مسیر سفر به بم در شهرهای جیرفت و عنبرآباد از پروژه‌ های بازآفرینی بازدید کردیم.

نوسازی واحدهای مسکونی

آئینی در ادامه اظهارات خود افزود: خوشبختانه تلاش‌ ها به ثمر نشست و طی این سه روز شاهد بودیم 35 نفر از سفیران نوسازی بم متشکل از فرهیختگان و مسؤولان وقت در زمان زلزله بم و نیز مدیران و کارشناسان شرکت بازآفرینی شهری ایران با حضور در 105 شهر کشور، پیام 35 هزار عزیز از دست رفته در زلزله بم را به گوش دیگر هموطنان در سراسر کشور رسانند تا از این پس شاهد آوار شدن هیچ خانه ‌ای بر سر ساکنانش در اثر زلزله و دیگر بلایای طبیعی نباشیم.

نوسازی یا بازسازی، به فرایند بهبود ساختار شکسته، آسیب دیده یا منسوخ شده اطلاق می‌ شود. عملیات بازسازی اغلب در دو فاز تجاری یا مسکونی انجام می‌ گیرد. نوسازی ساختمان به عنوان مرمت سازه ‌ای و فنی یا نوسازی یک یا چند طبقه یا حتی کل ساختار موجود انجام می گیرد. این فرایند از یک طرف، می ‌تواند بر روی تعمیر و نگهداری تمرکز کند یا آن که برطرف کننده نقص (نوسازی نسبی) باشد. در اغلب موارد نوسازی، تجهیزات و فناوری ساختمان با طراحی مدرن (بازسازی کامل) جایگزین و تکمیل می‌ گردد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « کلان شهرهای ایران در انتظار نوسازی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 



:: برچسب‌ها: زلزله بم , مناقصه ساختمان , نهضت ملی مسکن , وزارت راه و شهرسازی ,
:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره

دوربین مدار بسته دوربینی است که در جای ثابتی قرار داشته و اطلاعاتی مانند تصاویر فیلم را با استفاده از یک مدار بسته و کاملا امن به دستگاه یا دستگاه هایی که به دوربین متصل است ارسال می کند.

امروزه لزوما برای ارسال اطلاعات به سیم نیاز ندارند و بدون سیم هم می توانند اطلاعات را از دوربین ها دریافت کنند. همچنین این دوربین ها تنها به یک دستگاه وصل نمی شوند و می توانند به چندین دستگاه وصل شوند. شما حتی می توانید با استفاده از یک گوشی موبایل هم تصاویر دوربین مدار بسته را مشاهده کنید. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

کاربردهای دوربین مدار بسته

این روزها در اغلب مکان ها مانند فروشگاه های کوچک و بزرگ، استفاده از دوربین مدار بسته کاربرد دارد اما عمدتا در بانک ها، موسسات اداری و تجاری، بیمارستان ها و دیگر مکان های امنیتی و حفاظتی به چشم می خورند. این کاربردها به شرح زیر است:

– استفاده در خانه

– استفاده برای نظارت بر کودکان

–  استفاده در محیط کسب و کار

–  استفاده برای نظارت بر سالمندان

– استفاده در صنعت

–  استفاده ا در سیستم حمل و نقل

– استفاده در مدارس

–  استفاده در پارکینگ ها

–  استفاده در مکان های ورزشی

– استفاده در مکان های عمومی

–  استفاده در بیمارستان ها

انواع دوربین مدار بسته

دوربین های مدار بسته با توجه به شکل و طرح آنها متفاوت هستند. عملکرد کلی آنها با یکدیگر تفاوت ندارد و با توجه به هدفشان خریداری و نصب می شوند. این دوربین ها به شرح زیر هستند:

دوربین مدار بسته دام

مدل دام با توجه به نوع کاربرد و میدان دید مورد نیاز، به صورت سقفی نصب می شوند یا از یک قلاب دیواری آویزان می شوند. این دوربین ها می توانند آنالوگ یا تحت شبکه، ثابت یا متحرک باشند. گنبدهای PTZ می توانند بچرخند یا بر روی اشیای مورد نظر بزرگنمایی را انجام دهند.

دوربین مداربسته Bullet

این دوربین ها استوانه ای بوده و عمدتا بر روی دیوار نصب می شوند. این نوع از دوربین های مدار بسته، از قابلیت مادون قرمز برخوردار هستند و امکان دید در شب اجسام توسط آنها وجود دارد بنابراین در اماکنی که نیاز به مشاهده تصاویر در تاریکی مطلق وجود دارد از مدل بولت استفاده می شود. لنزهای مختلفی در این نوع از دوربین ها استفاده می شود که از آن میان می توان به لنزهای ثابت، لنز موتورایز و لنز وریفوکال اشاره کرد.

دوربین های اسپید دام

این نوع از دوربین ها قابلیت چرخش به اطراف را دارد. در زمان هایی که نیاز است تصاویر دوربین ها به صورت همزمان دریافت و مشاهده شود استفاده از مدل اسپید دام کاربرد دارد.

دوربین های مخفی

این دوربین ها بسیار کوچک هستند و برای جلوگیری از وقوع جرائم و سرقت در مکان هایی مخفی نصب می شوند. با توجه به اندازه کوچک این دوربین ها می توان آنها را در مکان های مختلفی جاسازی کرد.

دوربین مداربسته ضد آب

دوربین ضد آب دارای قاب یا پوشش بیرونی است که از نفوذ آب به داخل لنز دوربین جلوگیری می کند. قاب این دوربین ها با نام waterproof شناخته می شود.

دوربین های pin hole

به دوربین پین هول دوربین سوزنی هم گفته می شود که دارای ابعادی به اندازه قوطی کبریت  است و می توان از آن به عنوان دوربین مخفی در موارد امنیتی استفاده کرد. حجم کوچک بدنه و لنز کوچکی که این دوربین دارد این امکان را فراهم کرده تا بتوان حتی از یک روزنه 3 میلی متری نیز تصاویر را ثبت کرد.

با انواع دوربین مدار بسته آشنا شوید

مناقصه دوربین مدار بسته

مناقصات متعددی برای تهیه انواع مختلف دوربین مدار بسته برگزار می شود که شرکت هایی که نیاز به این دوربین ها دارند فراخوان مناقصه را در روزنامه های کثیرالانتشار، اعلام کرده و شرکت های تامین کننده در صورت دارا بودن شرایط وارد رقابت می شوند. مناقصه گران اسناد و مدارک خود را ارسال کرده و در صورت پیشنهاد بهترین قیمت، برنده مناقصه خواهند شد. مناقصات آنها، عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه خرید، نصب، تجهیزات و راه اندازی، مناقصه دوربین های مدار بسته اماکن، مناقصه اجرای پروژه حفاظت الکترونیک و غیره صورت می گیرد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های سیستم های ایمنی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: دوربین مداربسته , سیستم های ایمنی , سیستم های حفاظتی , مناقصه ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره

افرادی که برای اولین بار می خواهند خانه بخرند در صورتی که نقدینگی لازم را نداشته باشند می توانند از وام های بانک های خصوصی یا دولتی استفاده کنند. در صورتی که وام گیرنده نتواند اقساط وام خود را بپردازد یا آنکه بدون فک رهن ملک رهنی را منتقل کند بانک نسبت به مصادره اقدام کرده و این ملک جزو املاک بانک به شمار می‌ رود. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

مصادره املاک توسط بانک

مصادره املاک توسط بانک در دو حالت رخ می دهد:

عدم پرداخت اقساط

در صورتی که مالک ملک از بانک وامی را دریافت کرده باشد و سند مالکیت را به عنوان وثیقه در نزد بانک قرار داده باشد؛ در صورتی که پرداخت اقساط به تعویق بیافتد بانک می تواند از محل وثیقه طلب خود را دریافت کند. در این موارد بانک بر اساس قانون ثبت و آئین ‌نامه اجرای مفاد اسناد رسمی، پرونده را به دایره حقوقی ارجاع می ‌دهد.

دایره حقوقی هم توسط دفترخانه پس از طی تشریفات مزایده، خانه را برای فروش وارد جریان مزایده می کند. در صورتی که ارزش خانه از مبلغ وام بیشتر باشد، مابه‌التفاوت این عدد به مالک ملک برگردانده می‌ شود، اما اگر مبلغ مزایده کمتر از اقساط و بدهی مالک باشد، مالک باید مابقی آن را به بانک بپردازد.

عمدتا بانک ها خیلی زود برای اخذ طلب خود از بدهکار بانکی و شخص خریدار اقدام نمی کنند و منتظر می مانند تا میزان بدهی از محل اخذ وام آنقدر افزایش پیدا کند تا بانک بتواند کل ملک را به مصادره در بیاورد. در وضعیت اقتصادی امروز و گرانی و افزایش قیمت خانه، بانک ها تمایل زیادی به تملک املاک وام دار دارند چون موجب افزایش دارایی و سرمایه بانک ها می شود.

فروش ملک بدون فک رهن یا پرداخت اقساط

بر اساس قانون در صورتی که فردی مالک یک ملک باشد می تواند از تسهیلات بانکی برای خرید و تعمیرات ملک استفاده کند و تعهد کند که اقساط وام دریافتی را در سررسید معین می پردازد. در صورتی که این فرد ملک را به دیگری منتقل کند در حالی که اقساط عقب افتاده دارد؛ یا آن که فک رهن را صورت نداده است؛ بانک می تواند ملکی را که در وثیقه بانک است مصادره کند و از محل آن از طریق مزایده ملک برای دریافت طلب خود استفاده کند.

در صورتی که بعد از مراحل قانونی خانه به تملک بانک در بیاید بانک با طی مراحل قانونی می تواند سند خانه را به نام خود منتقل کند.

مزایده املاک بانک

همانطور که در مقالات گذشته اشاره کردیم، مزایده فروش کالا و خدمات به صورت عمومی است که بر اساس اصول آن فردی که بیشترین قیمت پیشنهادی را بدهد برنده آن خواهد شد. پیش از اجرای مزایده نیز قیمتی به عنوان قیمت پایه توسط کارشناس تعیین و ثبت می شود.

در زمینه ملک مصادره ای در رهن بانک، بانک می ‌تواند ملک مصادره ای خود را برای فروش به مزایده بگذارد، درصورتی‌ که مبلغ فروش بیشتر از طلب خود باشد مابقی را به مالک خانه بازمی‌گرداند. در مقابل چنانچه مبلغ فروش کمتر از بدهی شخص به بانک باشد، بر اساس قانون، فرد، موظف می ‌شود مابقی بدهی خود را به بانک پرداخت کند.

در صورتی که قیمت ملک بعد از مدتی به دلایل مختلفی دچار نوسان شد در ارتباط با قیمت روز ارزیابی مجددی انجام شده و اگر بدهی مالک با گذشت زمان تغییر کرد وام گیرنده وظیفه دارد مبلغ اضافی را به بانک پرداخت کند. در این زمینه حتی بانک می تواند بر اساس قانون دیگر اموال شخص را توقیف کرده و او را ممنوع الخروج کند.

به غیر از  بانک، وام گیرنده هم می تواند تقاضای ارزیابی مجدد را بر اساس قانون درخواست کند. رئیس اداره اجرایی نیز وظیفه دارد که به درخواست او رسیدگی کرده و در صورت داشتن شرایط لازم، دستور ارزیابی مجدد و تعیین قیمت جدید ملک را صادر کند.

روش های جلوگیری از مصادره ملک توسط بانک چیست؟

مالکان با استفاده از دو روش می توانند از مصادره ملک خود توسط بانک جلوگیری کنند:

فک رهن

فک رهن به معنای خارج کردن سند از رهن بانک است. در صورتی که مالک بخواهد این کار را انجام دهد باید طلب خود را به صورت کامل به بانک پرداخت کند و تسویه کند یا آن که بانک از بدهی آن فرد چشم پوشی کند.

به وثیقه گذاشتن ملک دیگر

اگر مالک یک ملک، بخواهد از ملکی که در رهن بانک است رفع اثر کند می تواند ملک دیگری را به جای ملک قبلی در رهن بانک قرار داده و طبق قانون با دستورالعمل ‌های مشخص، شرایط تعویض وثیقه را فراهم کند. در این حالت بانک می تواند وثیقه جدید را جایگزین وثیقه قبلی کند. با این کار فرد با وجود آن که ملزم به پرداخت اقساط خود است، اما در عین حال می‌تواند ملک را نیز به فروش برساند.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های املاک » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: مزایده , مزایده املاک , مزایده بانک , مزایده گزار , مصادره اموال ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
صادرات برنج ایران به روسیه

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل اعلام کرد: تعدادی از تجار خصولتی‌ برای تحریک بازار سخن از صادرات برنج ایرانی را مطرح می‌ کنند که این موضوع بسیار محدود است، به صورتی که در حد ۲ تا ۳ کانتینر برنج ‌های کیفی شمال کشور از ایران به روسیه رفت؛ اما این موضوع هم نتوانست تبلیغی شود که بازار تحریک شود و از شرایط رکود خارج شود. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

کاهش خرید برنج در داخل کشور

حسن تقی‌ زاده ضمن اشاره به ورود سازمان تعاونی روستایی به موضوع خرید برنج‌ های پرمحصول، تصریح کرد: کشاورزان تمایل آنچنانی برای فروش برنج به تعاونی روستایی از خود نشان ندادند چرا که اطمینان ندارند این تعاونی در زمان اعلام شده پول آنها را پرداخت کند.

تقی زاده با اشاره به نرخ انواع برنج های ایرانی در بازار اضافه کرد: قیمت برنج ‌های پرمحصول در حد محدود حداکثر کیلویی ۲ تا ۳ هزار تومان به جلو حرکت کرده است. برنج پرمحصول ندا کیلویی ۳۵ تا ۳۴ هزار تومان، شیرودی کیلویی ۴۲ هزار تومان و فجر کیلویی ۶۰ هزار تومان خرید و فروش می ‌شود.

بر اساس اظهارات تقی زاده، برنج طارم و هاشمی در مازندران کیلویی ۸۰ هزار تومان است که نرخ آن پس از بسته بندی کیلویی ۹۰ هزار تومان می شود. با این قیمت ها اما استقبالی برای خرید وجود ندارد.

رئیس اتحادیه برنج‌ فروشان بابل  ضمن اشاره به حاکم شدن رکود در بازار برنج، خاطر نشان کرد: سال گذشته نرخ برنج غیرمنطقی افزایش پیدا کرد که نباید روند قیمت ‌ها به این حالت صعودی می شد و همین موضوع استقبال برای خرید را کاهش داد.

تقی زاده  با بیان این که ۷۰ درصد برنج ‌های کیفی طارم و هاشمی موجود است، گفت: در سال جاری تجار و فروشگاه‌ های زنجیره ‌ای متقاضی خرید نیستند. خرید فروشگاه ‌های زنجیره‌ای محدود و در حد رفع نیاز مشتریان بوده است و دپو چندانی ندارند و به نظر می‌ رسد که روزهای آینده نیز وضعیت بهتر نشود و خرید آنها نسبت به سال گذشته به یک دهم رسیده است.

تقی زاده ضمن اشاره به استقبال از خرید برنج های خارجی در بازار داخلی گفت: عموم فروشگاه‌ های زنجیره‌ ای، برنج خارجی عرضه می ‌کنند؛ برنج مرغوب پاکستانی سال گذشته کیلویی ۳۵ هزار تومان بود اما  در سال جاری، کیلویی ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان شده است. طبیعتا در این شرایط تورمی و افت قدرت خرید مردم، آنها ترجیح بدهند که برنج خارجی را جایگزین برنج ‌های کیفی ایرانی کنند.

وی در ادامه اظهارات خود گفت: سال گذشته فروشگاه ‌های زنجیره‌ای کیلویی ۳۰ هزار تومان برنج را از کشاورز خریداری و کیلویی ۱۰۰ هزار تومان فروختند. امسال کشاورز کیلویی ۱۰۰ خریداری می ‌فروشند فرشگاه کیلویی چند باید برنج ۱۰۰ هزار تومانی را بفروشند که برای آنها صرفه اقتصادی داشته باشد؟

تقی زاده در اظهارات خود گفت که در میان فروشگاه های زنجیره ای اتکا میزان خرید برنج های پرمحصول را افزایش داده است و سهمیه برنج خریداران را بیشتر کرده است؛ به همین دلیل هم این فروشگاه نسبت به سایر فروشگاه‌ های زنجیره ‌ای برنج بیشتری را خریداری کرده است.

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل در پاسخ به این پرسش که آیا بخشی از برنج ایرانی خریداری و به کشور روسیه صادر شده است و آیا این موضوع را تایید می ‌کنید؟ گفت: تعدادی از تجار خصولتی‌ برای تحریک بازار سخن از صادرات برنج ایرانی را مطرح می ‌کنند که این موضوع بسیار محدود است، به صورتی که در حد ۲ تا ۳ کانتینر برنج‌ های کیفی شمال کشور از ایران به روسیه رفت اما این موضوع هم نتوانست تبلیغی شود که بازار تحریک شود و از شرایط رکود خارج شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «  آشنایی با انواع برنج ایرانی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: صادرات , مناقصه مواد غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره

فروش اموال غیرمنقول یکی از مهم ترین مراحل اجرای احکام مدنی است که این دسته از اموال از نظر نوع استفاده مانند کسب و کار و سکونت و کشاورزی و غیره مورد بهره برداری قرار می گیرند. با توجه به اهمیتی که این اموال دارند قانون برای آنها مقررات ویژه ای را در نظر گرفته است. این اموال به عنوان بخشی از مراحل بعد از برنده شدن در مزایده به فرد برنده منتقل می شوند. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

فروش اموال غیرمنقول

بعد از آن که مال غیرمنقول در جریان مزایده به فروش رسیده و برنده مزایده اعلام شد جریان مزایده باید از سوی دادگاه مورد تایید قرار گرفته و صحت آن تایید شود. سپس دستور تنظیم سند انتقال صادر شده و عملیات اجرایی با پرداخت محکوم به و گرفتن هزینه های اجرایی ادامه می یابد.

بر اساس مواد ۱۴۳ و ۱۴۴ قانون اجرای احکام مدنی مصوب آبان ماه ۱۳۵۶ دادگاه در صورت احراز صحت جریان مزایده، دستور صدور سند انتقال را به نام خریدار می ‌دهد و این دستور مربوط به صدور و تنظیم سند انتقال به نام خریدار است و ارتباطی به امر خلع ید و تحویل ملک ندارد.

بر اساس ماده ۱۴۵ قانون اجرای احکام مدنی سند انتقال باید توسط مالک یا نماینده دادگاه امضا شود و این تنها وظیفه ای است که قسمت اجرا در مراحل بعد از برنده شدن در مزایده در قبال برنده مزایده است. بنابراین اقدامات اجرایی در ارتباط با مورد فروش پایان یافته به شمار می رود.

اگرچه در قانون اجرای احکام مدنی، مقررات ویژه‌ ای برای توقیف و فروش اموال غیر منقول پیش ‌بینی شده است اما بر اساس ماده ۱۳۷ این قانون مقرر شده است: ترتیب فروش اموال غیر منقول به استثنای مواردی که در این مبحث معین شده، مانند فروش اموال منقول است.

‌بنابراین در عملیات فروش اموال غیر منقول در صورتی که مقررات خاصی پیش ‌بینی نشده باشد، باید از قواعد مربوط به فروش اموال منقول استفاده کرد.

در موضوع فروش و انتقال مال مزایده ای برخی از افراد اعتقاد دارند که اگر ملک مورد مزایده در تصرف محکوم علیه باشد باید ملک تخلیه شده و به برنده مزایده تحویل داده شود. در بحث انتقال سند، اجرای احکام نماینده فروشنده است و به همین دلیل هم  نمی تواند ملک را از تصرف متصرف خارج کند. و در این مورد برنده مزایده می تواند با ارائه دادخواست، خلع ید و یا تخلیه ملک را از دادگاه بخواهد.

شرایط توقیف و مزایده اموال

در صورتی که بدهی توسط محکوم علیه پرداخت نشود و در این زمینه هیچ مالی هم برای پرداخت بدهی نداشته باشد؛ امکان بازداشت او وجود دارد. اما اگر او مالی برای پرداخت بدهی خود داشته باشد باید مراتبی برای اجرای حکم مبنی بر پرداخت بدهی اواز طریق اموال  صورت بگیرد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

  1. اگر مال مورد نظر وجه نقد باشد، معادل مقدار محکوم شده از آن مال برداشت و به حساب مشخص شده واریز می شود.
  2. اموال منقول و غیرمنقول نیز به اندازه مبلغ بدهی توسط دادگاه توقیف و طبق قانون اجرای احکام به فروش می رسد و کل هزینه ها نیز از آن تامین می شود.
  3.  پس از توقیف اموال، ارزش مالی آن توسط دو نفر از کارشناسان مربوطه تعیین و آگهی های مربوطه جهت اطلاع ازموضوع درج می گردد.
  4. اموالی که احتمال فساد و خراب شدن آنها زیاد است و نیز اموالی که هزینه نگهداری بالایی دارند و نیز مالى که ارزش آن کمتر از سی میلیون ریال است بدون انجام مزایده و با نظر کارشناس به فروش می رسد.
  5. اگر محکوم علیه در ازاء جزای نقدى بازداشت شود و در جریان اجراى حکم، مالى از او به دست آید که بتوان باقى مانده جزاى نقدى را استیفاء نمود مال مذکور توقیف و اقدامات اجرایى در این خصوص معمول و از محکوم علیه رفع بازداشت می شود.
  6. هرگاه قبل از فروش مال توقیف شده، جزاى نقدى مقرر در حکم و هزینه هاى اجرایى پرداخت شود. از مال مذکور رفع توقیف به عمل می آید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مزایده های قوه قضائیه » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: مزایده , مزایده املاک , مزایده دادگستری , مزایده گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
دو راهکار برای کنترل قیمت خودرو

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اعتقاد دارد که راهکار اولیه برای کنترل قیمت خودرو، افزایش کیفیت تولیدات داخلی و واردات مقطعی خودرو در مقاطعی است که نیاز به تنظیم بازار دارد. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

افزایش بی رویه قیمت خودرو و راه های کنترل آن

سید کریم حسینی در ارتباط با افزایش قیمت خودرو در ماه های اخیر اعلام کرد:‌ موضوع افزایش قیمت خودرو از مشکلاتی بود که هم به وزیر مربوطه و هم اینکه به کارخانجات داخلی ارجاع داده شد، البته متاسفانه از ابتدای دولت هم علی رغم وعده هایی که برای ساماندهی قیمت خودرو داده شد کاری انجام نشده است و این موضوعات از دلایلی بود که منجر به سوالات متعدد از وزیر صمت شده و همچنین تا طرح استیضاح نیز پیش رفت.

وی ضمن اشاره به این که بخش اعظم مشکلات در ارتباط با وضعیت بازار به خصوص بازار داخلی است خاطرنشان کرد: متاسفانه اقداماتی که در ارتباط با تولید، لغو نوبت‌ دهی و قرعه کشی و همچنین بحث واردات خودرو وعده داده شده بود نیز محقق نشد و بعد از گذشت نزدیک به یک سال از وعده واردات خودرو، اما هنوز در پیچ و خم برخی مقررات وزارت صمت قرار دارد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی  تاکید کرد: بر این اساس قطعا تنظیم بازار خودرو و قیمت گذاری آن به ساز و کارهایی نیاز دارد که بخشی از این ساز و کارها به همین موضوعات مربوط می شود، اما متاسفانه آنها هم انجام نشد. مطالبه مجلس هم بدون تاثیر بوده و به ویژه در بخش قیمت گذاری خودرو که متاسفانه قیمت خودرو هم بر قیمت خیلی از اقلام در بازار اثر می گذارد و باعث می شود که گرانی های موجود و افزایش قیمت بی رویه و بی جهت را همراه داشته باشیم.

حسینی همچنین در ادامه اظهارات خود اضافه کرد: تولید خودروی ما داخلی است و نباید سرعت افزایش قیمت به این سرعتی که الان در بازار وجود دارد باشد، چراکه ناشی از سوء مدیریت در این حوزه است.

او راهکار اولیه برای جلوگیری از افزایش قیمت خودرو را علاوه بر توجه جدی به تولید داخل، افزایش کیفیت تولیدات خودرو داخلی و واردات خودرو در مقاطعی که نیاز به تنظیم بازار دارد، اعلام کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در انتهای اظهارات خود افزود: ما شاهد هستیم که در برخی مواقع در کوچکترین اجناس خوراکی افزایش قیمت صورت می گیرد که برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت آنها واردات مقطعی انجام می شود و به شکل مستقیم در قیمت گذاری تاثیر دارد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های ایران خودرو » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: ایران خودرو , تورم , خودروسازی , سایپا , هزاره , وزارت صمت ,
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
لباس کار و ایمنی چیست؟

از لباس کار و ایمنی، برای حفظ ایمنی شخص در شرایطی که مشغول به کار یا فعالیت است؛ استفاده می شود. هدف اصلی از پوشیدن این لباس محافظت از بدن افراد در برابر خطراتی مانند مواد شیمیایی، گرما و حرارت زیاد، احتمال سرایت عفونت و غیره است. در ادامه با ما همراه شوید.

موارد استفاده از لباس کار و ایمنی

لباس کار ایمنی در شرایط های خاص از نیروهای کار در مقابل انواع آلودگی ها، بیماری ها، خطر برق گرفتگی، آتش سوزی و انواع خطرات دیگر محافظت می کند. در مواجهه با موارد زیر نیاز است تا از آنها استفاده شود.

  • مواجعه با گرما
  • مواجعه با سرما
  • پاشش مواد مذاب
  • برخورد اجسام و فشار
  • اجسام نوک تيز و برنده
  • مواد شيميايي خطرناک
  • مواد راديو اكتيو

انواع لباس کار و ایمنی

لباس کار و ایمنی با توجه به کاربردهایی که دارند در صنایع گوناگون استفاده می شود.

لباس کار یکسره

این نوع از لباس کار با نام لباس کار سرهمی یا بیلرسوت هم شناخته می شود. این نوع از لباس کار به صورت کامل بدن افراد را می پوشاند. به همین دلیل هم به این پوشش، کاورال هم گفته می شود. استفاده از این لباس کار ایمنی مناسب افرادی است که تحرک زیادی دارند. لباس های کار یکسره به سه دسته خلبانی، دو بنده و سرهمی نسوز تقسیم بندی می شود.

لباس کار دو تکه

لباس کار دو تکه شامل یک کت و یک شلوار، یا یک کاپشن و شلوار است. این نوع از لباس ها در جنس های مختلفی تولید و وارد بازار می شوند.

لباس کار دو بندی

این نوع از لباس کار به شکل دو بنده هستند که با استفاده از دو بند به شلوار وصل می شوند. بنابراین حفاظت کمی برای نیروها ایجاد می کنند. عمدتا از این لباس های کار برای مشاغلی مانند نجاری، تعویض روغنی و غیره استفاده می شود.

روپوش کار

روپوش کار از پرمصرف ترین لباس های ایمنی است. این لباس عمدتا برای افرادی کاربرد دارد که در بیمارستان ها و درمانگاه ها کار می کنند. این روپوش عمدتا نظافت فردی را برای نیروها تامین می کند.

جلیقه ایمنی

جلیقه های ایمنی هم در انواع شبرنگ و خبرنگاری تولید و عرضه می شوند که انواع شبرنگ آن برای مامورین انتظامی، شهرداری و کارکنانی است که در شب کار می کنند. استفاده از جلیقه خبرنگاری موجب هماهنگی میان کارکنان و نظم بیشتر آنها می شود.

لباس کار و ایمنی چیست؟

مناقصات لباس کار و ایمنی

مناقصات مختلفی برای تهیه انواع لباس کار و ایمنی برگزار می شود که شرکت هایی که نیاز به این نوع از لباس دارند فراخوان مناقصه را در روزنامه های کثیرالانتشار، اعلام کرده و شرکت های تامین کننده در صورت دارا بودن شرایط وارد رقابت می شوند. مناقصه گران اسناد و مدارک خود را ارسال کرده و در صورت پیشنهاد بهترین قیمت، برنده مناقصه خواهند شد. مناقصات این حوزه عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه خرید لباس یکسره، مناقصه خرید لباس پرسنل پلیس، مناقصه خرید کاپشن، مناقصه گرمکن ورزشی و غیره صورت می گیرد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های سیستم های ایمنی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: اطفا حریق , مناقصه , مناقصه پیمانکاری , مناقصه ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
کمبود گاز، عامل اصلی نیمه تعطیل شدن کارخانه های سیمان

دبیر انجمن سیمان اعلام کرد:به دلیل کمبود گاز سهمیه بیش از ۵۰ کارخانه سیمان به صورت تقریبی قطع شده است. از سوی دیگر برق واحدهای تولیدی نیز به تدریج دچار محدودیت شده‌ است. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

کمبود گاز در ۵۰ کارخانه سیمان

دبیر انجمن سیمان کشور از کاهش ۲۰ الی ۲۳ درصدی سوخت در کارخانه های سیمان کشور خبر داد و اعلام کرد: به دلیل کمبود گاز، گاز بیش از ۵۰ کارخانه سیمان به صورت تقریبی قطع شده است. از سوی دیگر برق واحدهای تولیدی نیز به تدریج دچار محدودیت شده‌ است.

علی اکبر الوندیان بزرگترین مشکل کارخانه های سیمان را دشواری در تامین سوخت دوم یعنی مازوت عنوان کرد و افزود: تامین سوخت مازوت به راحتی انجام نمی‌ شود و برای تامین آن باید فرآیندهای پیچیده ‌ای صورت بگیرد.

وی ادامه داد: پس از آن که کارخانه ‌داران سیمان پول خرید مازوت را به صورت نقدی پرداخت کردند سپس باید هیات مدیره تعهد محضری بدهند که هرگونه افزایش قیمت در روزهای آینده برای مازوت را بپذیرند و قیمت‌ های فعلی مقطوع نیست. در این شرایط تولیدکنندگان مالک مازوت خریداری شده نیستند این در حالی است که پول خرید مازوت را پرداخت کرده ‌اند.

بر اساس اظهارات دبیر انجمن سیمان، مازوت باقی مانده در انبارهای کارخانجات سیمان شامل افزایش قیمت می شود و دریافت تعهد محضری از تولیدکنندگان سیمان هرگونه حق اعتراض را سلب می ‌کند.

الوندیان در ادامه گفت: شرکت نفت برای کارخانه ‌های که اجازه مصرف مازوت ندارند اما در انبارهای خود مازوت دارند این حق را برای خود قائل است که ما به التفاوت قیمت را از آنها دریافت کند.

کمبود گاز، عامل اصلی نیمه تعطیل شدن کارخانه های سیمان

الوندیان ضمن اشاره به این که شرکت های سیمانی که در نزدیکی کلان شهرها ساخته شده اند مجوز استفاده از سوخت جایگزین را ندارند گفت: سیمان تهران و آبیک نمی ‌توانند در روند تولید از مازوت استفاده کنند این کارخانه‌ ها حتی اگر از گذشته در مخازن خود مازوت داشته باشند شرکت نفت برای سوخت آنها نیز متقاضی اعمال افزایش نرخ است. این اقدام کار ناپسندی است و هزینه‌ های قابل توجهی را به تولیدکنندگان تحمیل می‌ کند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: نزدیکترین پالایشگاه به کارخانه ‌ها تامین کننده سوخت نیستند و کارخانجات برای تامین سوخت مجبور می ‌شوند به دیگر استان ‌ها بروند؛ به عنوان مثال کارخانه سبزوار باید از انبار شهرری تهران مازوت تحویل بگیرند و این فاصله حمل بیشتر از هزینه سوخت برای کارخانه‌ ها تمام می‌ شود.

دبیر انجمن سیمان ضمن اشاره به این که اولویت، تخصیص گاز به شهروندان است گفت: برق واحدهای تولیدی سیمان حدود ۵۵ درصد شده است و کاهش سوخت گاز و برق در میزان تولید تاتیر مستقیم گذاشته و آنها نمی‌ توانند صددر صد ظرفیت تولید کار کنند و اگر ذخیره از گذشته نداشتند امروز با بحران مواجه می‌ شدند.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « با انواع قرارداد پیمانکاری ساختمان آشنا شوید » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: مصالح ساختمانی , مناقصه سیمان , وزارت صنعت، معدن و تجارت ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
نقشه برداری چیست و شاخه های مختلف آن

نقشه برداری درواقع کار انتقال  اطلاعات مکانی یا داده ها به یک صفحه  صاف و یا مانیتور کامپیوتر است  تا به این وسیله  از سمبل ها و نمادهای گرافیکی برای  نمایش آن ها استفاده شود. از سوی دیگر نقشه را تصویری قائم از سطح زمین بر روی سطحی صاف نیز می دانند. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

هدف نقشه برداری

نقشه ها بر اساس اهداف نقشه و خصوصیات کاربردی که دارند به شکل های مختلفی ساخته می شوند. برای مثال نقشه های اطلس برای کودکان ابتدایی بسیار ساده است اما نقشه های طراحان و مهندسان پیچیده تر بوده و حاوی اطلاعات بیشتری است. بنابراین بر اساس هدف نقشه نقشه های تک منظوره یا چند منظوره ساخته می شوند:

نقشه های تک منظوره:

این نوع نقشه ها هدفشان ارائه منظور خاصی است. برای مثال نقشه توزیع جمعیت، نقشه های آماری، نقشه های خاک شناسی و …

نقشه های چند منظوره :

این نوع از نقشه ها هم برای اهداف مختلف و حتی کاربران مختلفی ساخته  می شوند. نمونه این نقشه ها را می توان نقشه های توپوگرافی و یا داده ها دانست.

شاخه های مختلف نقشه برداری

نقشه برداری همچنین به شاخه های مختلفی تقسیم بندی می شود:

ژئودزی:

علمی است که هدف از آن تعیین شکل و اندازه زمین و مختصات نقاط روی سطح زمین و یا بالای آن و همچنین بررسی تغییرات زمانی در شکل و میدان ثقل زمین است و به دسته های زیر تقسیم می شود:

الف- ژئودزی فیزیک – (فیزیکال ژئودزی): هدف تعیین پارامترهای میدان ثقل زمین .

ب- ژئودزی دینامیک: هدف بررسی تغییرات لحظه ای در شکل و اندازه زمین .

ج- ژئودزی ماهواره ای: هدف تعیین مختصات با روش های ماهواره ای نظیر LLR – SLR    GPS

 فتوگرامتری:

علمی است که هدف از آن تعیین مختصات نقاط است با استفاده از اطلاعات به دست آمده از روی عکس که این رشته نیز به گرایش های مختلفی تقسیم بندی می شود.

الف- فتوگرامتری هوائی: هدف تهیه نقشه جهت مناطق وسیع یا مناطقی است که بروشهای زمینی نمی توان از آنها نقشه تهیه کرد.

ب- فتوگرامتری برد کوتاه: هدف تعیین مختصات نقاط به شرطی که فاصله نقاط تا دوربین عکسبرداری خیلی کم باشد این شاخه از فتوگرامتری در فعالیت های صنعتی نیز استفاده می شود.

 سنجش از راه دور:

در این رشته از اطلاعات به دست آمده از تصاویر ماهواره ای برای تهیه نقشه استفاده می شود.

GIS: 

 سیستم اطلاعات جغرافیایی با هدف طبقه بندی اطلاعات در لایه های مختلف و ارائه مناسب به کاربر

هیدروگرافی:

تهیه نقشه های دریایی جهت ناوبری از وظایف این رشته است.

نقشه برداری چیست و شاخه های مختلف آن

مناقصه نقشه برداری

نقشه برداری موضوعی است که در ارتباط با آن مناقصات مختلفی برگزار می شود. این مناقصات با اعلام سازمان مناقصه گزار شروع شده و شرکت کنندگان در صورت داشتن شرایط مناقصه وارد رقابت با یکدیگر می شوند و اقدام به ارسال مدارک و اسناد مورد نیاز می کنند. سپس شرکتی برنده مناقصه خواهد شد که دارای شرایط مورد نظر بوده و قیمت پیشنهادی او کمتر از دیگر رقبا باشد. سپس قراردادی ما بین طرفین امضا شده و تعهدات هر دو طرف در آن قید شده و مدت زمان پروژه نیز در آن ذکر می شود.

مناقصات نقشه برداری عمدتا در حوزه هایی مانند مناقصه تهیه نقشه و تطبیق و مستند سازی مناطق کشاورزی زراعی و باغی، مناقصه انجام خدمات مشاوره ای طراحی و راه اندازی سامانه جامع بهره برداری و غیره انجام می شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های سازمان نقشه برداری کشور» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: مناقصات کشور , مناقصه , مناقصه ساختمان , مناقصه نقشه برداری ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
ممنوعیت ورود تاکسی اینترنتی به فرودگام امام

سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از دستور دادستانی برای ممنوعیت ورود تاکسی‌ های اینترنتی تپسی و اسنپ به شعاع ۸۰۰ متری این فرودگاه خبر داده است. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

مشکلات رانندگان تاکسی فرودگاه امام

در این زمینه سعید چلندری با اشاره به رخ دادن  برخی از مشکلات برای رانندگان تاکسی فرودگاه حضرت امام (ره) اظهار کرد: در بازدید معاون دادستانی از فرودگاه امام (ره) مشکلات رانندگان تاکسی مورد بررسی قرار گرفته است.

وی در ادامه گفت: بر این اساس با دستور معاون دادستانی مکانی در شعاع ۸۰۰ متری فرودگاه مشخص شده است تا به این وسیله رانندگان تاکسی اینترنتی تپسی و اسنپ از آن برای سرویس ‌دهی به مسافران استفاده کنند.

چلندری ضمن اشاره به این که با شرکت های ذکر شده، جلسه هماهنگی نهایی طی هفته جاری برگزار می شود گفت: میبایست مکانی برای رانندگان تاکسی ‌های اینترنتی تپسی و اسنپ در نظر گرفته شود تا مانع از فعالیت رانندگان تاکسی فرودگاه نشوند که ساعت ‌ها در نوبت برای انجام یک سرویس هستند.

علاوه بر این سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی ضمن یادآوری این نکته که نرم افزار تاکسی فرودگاه توسط یک شرکت دانش بنیان طراحی شده است اضافه کرد: فرودگاه امام خمینی، نخستین فرودگاه کشور است که به چنین نرم ‌افزاری مجهز می‌ شود؛ این نرم‌ افزار از اپ تپسی و اسنپ کارایی بیشتری داشته و بسیار کاربردی است.

ممنوعیت ورود تاکسی اینترنتی به فرودگام امام

چلندری همچنین گفت: مسافران در زمان ورود به سالن می توانند این نرم افزار کاربردی را بر روی تلفن های همراه خود نصب کرده و از خدمات آن استفاده کنند.

فرودگاه بین‌المللی امام خمینی در بخش فشاپویه شهرستان ری در جنوب استان تهران (۳۰ کیلومتری شهر تهران)، در حوزه اداری و سیاسی در مسیر بزرگراه تهران- قم در یک محدوده ۱۴ هزار هکتاری قرار گرفته ‌است. این فرودگاه به عنوان جایگزین فرودگاه بین‌ المللی مهرآباد برای پروازهای خارجی طراحی شده است که هم اکنون در داخل بافت شهر تهران قرار گرفته ‌است. این فرودگاه را شرکت شهر فرودگاهی خمینی اداره می ‌کند و مرکز فعالیت شرکت ‌های هواپیمایی ایران ایر، ماهان ایر، هواپیمایی آسمان، قشم ایر، هواپیمایی کاسپین، هواپیمایی تابان و هواپیمایی زاگرس است. این فرودگاه دارای چند پایانه فعال است که به دلیل کاهش فعالیت های تاکسی های فرودگاهی، استفاده از تاکسی های اینترنتی از روزهای اخیر محدود شده است.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های شهر فرودگاهی امام خمینی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: تاکسی اینترنتی , شهر فرودگاهی امام خمینی , فرودگاه , مناقصه , مناقصه حمل و نقل ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
قوانین اجاره اماکن تجاری

در ارتباط با اجاره اماکن مسکونی و تجاری قوانین و مقررات متفاوتی وجود دارد و هر دو طرف موضوع اجاره باید آن را رعایت کنند. بهتر است موجران و مستاجران از وکلا و مشاوران حقوقی برای تنظیم قراردادها در این زمینه استفاده کنند تا بعدا دچار مشکل نشوند.

عدم دقت در تنظیم قراردادها و رعایت نکردن شرایط قانونی موجب مشکلات حقوقی متعددی برای هر دو طرف خواهد شد. گاهی اوقات ممکن است مستاجر با عدم دقت در تنظیم قرارداد، حق سرقفلی خود را از دست بدهد و ضرر جبران نشدنی بر او وارد شود. در ادامه این مقاله مجله هزاره همراه شوید.

قرارداد اجاره اماکن تجاری

بر اساس قرارداد اجاره اماکن تجاری یک طرف می تواند شخص دولتی یا خصوصی باشد و یک ملکی را با کاربری تجاری به شخصی دیگر اجاره بدهد. این ملک تنها برای استفاده تجاری و راه اندازی کسب و کار اجاره داده می شود.

یک سمت قرارداد ملک تجاری می‌ تواند در اماکن تجاری اقدام به فعالیت تجاری و اقتصادی کند و طرف دیگر این قرارداد نیز از اجاره بها یا مبلغی که مستاجر به عنوان اجاره به مالک می ‌پردازد استفاده کرده و در واقع با این روش به نوعی کسب درآمد نیز می کند.

قرارداد اجاره اماکن تجاری دارای تنوع و گستردگی بسیاری است و به همین دلیل هم جزو قراردادهای پیچیده در میان انواع قرادادها به شمار می رود. اگر این قرارداد به صورت درستی تنظیم شود می تواند ضامن سرمایه و حقوق هر دو طرف باشد. اما در مقابل و در صورت بی احتیاطی نیز می تواند حقوق طرفین در آن نادیده گرفته شده و موجب از دست رفتن اموال هر دو طرف شود.

بنابراین قرارداد اجاره اماکن تجاری، یک متن معتبر است که درباره ماهیت اجاره ملک، نحوه استفاده از عین موضوع عقد و بسیاری از موارد دیگر که به صورت اختصاصی مربوط به قرارداد است، صحبت می ‌کند.

قوانین حاکم بر قرارداد اجاره اماکن تجاری

۱- قانون روابط موجر و مستاجر سال ۵۶:

املاکی که تا تاریخ ۲/۵/۱۳۵۶ مطابق با قرارداد رسمی، عادی و حتی توافق شفاهی اجاره داده شده اند.

۲-  ماده واحده قانون الحاق یک ماده به قانون روابط موجر و مستاجر:

املاکی که از تاریخ ۲/۵/۱۳۵۶ تا ۱۷/۶/۱۳۷۶ جهت کسب و کار و تجارت و به موجب سند رسمی اجاره داده شده باشند، در صور تی که مستاجر هیچ گونه وجهی بابت سرقفلی به مالک نپرداخته باشد، مشمول این ماده واحده است.

۳- قانون روابط موجر و مستاجر سال ۷۶:

املاک تجاری که از تاریخ ۱۷/۶/۱۳۷۶به بعد اجاره داده شده اند.اینکه املاک تجاری تابع چه قانونی است، بستگی به تاریخ انعقاد قرارداد اجاره این اماکن دارد.

بر اساس این قوانین املاک تجاری املاکی هستند که  در جواز ساخت صادره از سوی شهرداری، ملک تجاری شناخته شده و افراد بر طبق قوانین کسب وکار، می توانند در آنها فعالیت داشته باشند.

قوانین اجاره اماکن تجاری

مزایده اجاره اماکن

در ارتباط با اجاره اماکن، انواع مناقصات و مزایدات متنوع برگزار می شود. در فرایند مناقصه سازمانی که بهترین پیشنهاد قیمت و بالاترین کیفیت را ارائه بدهد برنده مناقصه خواهد بود و در مزایده کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد کند، برنده است. سازمان هایی که در جریان فعالیت های خود، نیاز به اماکن تجاری دارند اقدام به شرکت در مزایدات نهادهایی  می کنند که  این اماکن را در اختیار دارند و آنها را به مزایده می گذارند. این معاملات در زمینه هایی مانند مزایده اجاره سالن، مزایده اجاره استخر و پارکینگ، مزایده اجاره مغازه، مزایده اجاره اماکن ورزشی و غیره برگزار می شود.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « تاریخچه بانک ملی ایران و مزایدات آن » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: مزایده , مزایده املاک , مزایده گزار , مناقصه ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
آیا بی ثباتی اقتصادی بر بازار مسکن تاثیر دارد؟

عضو هیات مدیره کانون انبوه سازان اعلام کرد: افزایش قیمت دلار، نوسانات اقتصادی و تلاش برای حفظ سرمایه ‌های شخصی از مهم ترین عواملی است که در مدت زمان اخیر بر رشد قیمت مسکن اثر گذار بوده است. این بی ثباتی اقتصادی بازار مسکن را به شدت تحت تاثیر خود قرار داده است. در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

تاثیر بی ثباتی اقتصادی در قیمت مسکن

فرشید پورحاجت ضمن اشاره به دلایل رشد قیمت مسکن خاطر نشان کرد: بازار مسکن بخشی از اقتصاد کلان کشور است و نمی ‌توان انتظار داشت که نوسان و بی ثباتی در اقتصاد کلان کشور رخ دهد اما بازار مسکن از آن تاثیر نپذیرد و بی‌ بهره بماند.

وی اضافه کرد: همیشه نرخ دلار در تعیین مسیر بازارهای موازی از جمله بازار مسکن بازیگر اصلی بوده و خواهد بود و در این زمینه باید بپذیریم که مردم به این شناخت رسیده ‌اند که هر زمان دلار رشد می‌ کند برای حفظ دارایی و جلوگیری از کاهش سرمایه خود به بازارهای سرمایه ‌ای وارد می شوند.

عضو هیات مدیره کانون انبوه ‌سازان ضمن اشاره به اینکه عرضه و تقاضا یکی از مولفه‌ های بسیار مهم اقتصادی در کشور است، تصریح کرد: زمانی که در بازار مسکن به تعداد مورد نیاز، تولید مسکن صورت نمی گیرد، نمی ‌توان انتظار داشت تقاضایی وجود نداشته باشد و این مساله خود در روند رشد قیمت ‌ها بسیار تاثیرگذار است.

پورحاجت همچنین گفت: در طول یک سال اخیر مردم همواره منتظر آن بودند تا دولت برنامه مشخصی برای تولید مسکن ارائه دهد اما باید گفت که اکنون نوعی بی اطمینانی حتی نسبت به مسکن دولتی در میان مردم به وجود آمده است که این امر اثرات روانی خود بر بازار مسکن را خواهد داشت.

بی ثباتی اقتصدر در بازار مسکن

وی اضافه کرد: این که مردم نسبت به تامین مسکن امید چندانی نداشته باشند باعث شده تا عده ‌ای در بازار ورود و نسبت به تامین مسکن مصرفی و یا سرمایه ‌ای اقدام کنند.

عضو هیات مدیره کانون انبوه ‌سازان ادامه داد: افزایش قیمت دلار، نوسانات اقتصادی و تلاش برای حفظ سرمایه ‌های شخصی از مهمترین عواملی است که در مدت اخیر بر رشد قیمت مسکن اثرگذار بوده است. همچنین در این زمینه نباید از عدم تولید کافی مسکن در کشور نیز چشم‌ پوشی کرد زیرا این مساله نیز نقشی بسیار اساسی در افزایش قیمت ‌ها دارد.

در حالت کلی چهار عامل بر قیمت مسکن اثر می گذارند که شامل قیمت مصالح ساختمانی، نرخ دلار، قیمت زمین و تورم عمومی است که ممکن است اثر گذاری هر کدام از این عوامل کم یا زیاد باشد. گاهی اوقات هم ممکن است این اثرگذاری سریع یا در طولانی مدت رخ بدهد که تمام این فاکتورها نیز در اهمیت آنها موثر خواهند بود.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های خدمات ساختمان » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: تورم , مزایده املاک , مزایده گزار , مناقصه ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
قیمت آپارتمان نوساز

مرکز شهر تهران یکی از مناطقی است که دسترسی خوبی به امکانات‌رفاهی مانند مترو، خط BRT، مراکز خرید متنوع، بیمارستان و غیره را دارد و به همین دلیل هم مورد توجه بسیاری از خریداران در پایتخت کشور است. اما قیمت آپارتمان نوساز در مرکز تهران چند است؟ در ادامه این خبر با ما همراه شوید.

بودجه خرید آپارتمان نوساز در مرکز شهر

بسیاری از افراد برای خرید خانه تنها به سراغ آپارتمان نوساز می روند. زیرا دردسر خرید این خانه ها کمتر بوده و کمتر دچار مشکلات هستند. از سوی دیگر خرید آپارتمان نوساز این امکان را برای خریداران فراهم می کند که بتوانند از وام مسکن هم استفاده کنند.

 اگر شما هم قصد خرید آپارتمان نوساز در محله ای مانند میدان ولیعصر را دارید؛ باید بدانید که در محدوده میدان ولیعصر، یک واحد  ۸۳ متری با ۱ اتاق خواب را با بودجه ‌ای بالغ ‌بر ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان می توانید خریداری کنید.

در محدوده میدان انقلاب نیز می توانید یک آپارتمان ۳۰۰ متری ۴ خوابه نوساز را با حدود ۱۶ میلیارد تومان خریداری کنید.

یک واحد  آپارتمان ۱۴۱ متری در محله فاطمی با ۳ اتاق خواب، با توجه به نوساز بودن این واحد، در روز های گذشته معادل ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قیمت ‌گذاری شده است.

آپارتمان نوساز

اگر شما بخواهید در محدوده بلوار کشاورز، سرمایه گذاری کنید می توانید با سرمایه ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان یک واحد نوساز را با متراژ ۱۱۵ متر و ۳ اتاق خواب خریداری کنید.

در محله سهروردی، یک آپارتمان نوساز و ۳ خوابه با متراژ ۱۸۵ متر با توجه به نوساز بودن این واحد، به بودجه‌ای بالغ ‌بر ۱۷ میلیارد و ۵۷۵ میلیون تومان نیاز دارد.

در محله امیر آباد که یکی از مناطق خوب با دسترسی مناسب در مرکز تهران است؛ یک آپارتمان ۱۳۸ متری با دارا بودن ۳ اتاق خواب ارزشی حدود ۱۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان دارد.

علاوه بر این ارزش یک واحد آپارتمان نوساز در محله یوسف آباد با متراژ ۱۴۵ متر و ۳ اتاق خواب، حدود ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است.

باید توجه داشته باشید که این آمار و ارقام بر اساس واحدهایی است که در تهران برای فروش قرار داده شده است و نمی تواند به صورت دقیق قیمت مسکن در این محله ها را مشخص کند. قیمت مسکن معمولا در هر منطقه با توجه به سن بنا، امکانات واحد، کوچه و خیابان، شرایط مالک و فروشنده تعیین می شود  و با یکدیگر متفاوت است.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « با انواع قرارداد پیمانکاری ساختمان آشنا شوید» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: تورم , ساختمان مسکونی , مزایده املاک , مناقصه ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
مزایده روغن سوخته

روغن‌ های معدنی زمانی که برای مدت زمان طولانی استفاده می شوند خواص مفید و کارایی اصلی خود را از دست داده و دچار آلودگی می شوند و به همین دلیل هم درصد ناخالصی آنها بیشتر می شود. به همین دلیل هم به این نوع از روغن‌ ها روغن سوخته گفته می شود. در ادامه با ما همراه شوید.

روغن سوخته و کاربردهای آن

روغن سوخته در عمل کارایی اصلی خود را از دست داده است و نمی‌ تواند وظایف اولیه خود را انجام بدهد. به همین دلیل نیز نیاز است که برای مصرف مجدد آلاینده ها از آن جدا شود. در مراکزی که خرید این روغن ها انجام می شود بازیافت روغن آلوده و استفاده شده نیز صورت می گیرد.

این روغن برای محیط زیست ضرر دارد و به همین دلیل هم نیاز به بازیافت پیدا می کند. بازیافت این مواد ها یک راه درآمد زایی مناسب برای مراکز خرید روغن سوخته نیز به شمار می رود و می توان از این روغن ها پس از تصفیه و بازیافت و نیز پالایش کردن برای مواردی مانند جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی، آب بندی، روان کاری، روغن کاری و … استفاده کرد.

بازیافت روغن سوخته شامل تمام  روغن های خوراکی، روغن های ماشین، روغن های همه ی انواع خودرو ها و غیره می شود. بازیافت آن ها در مراکز خرید این نوع از روغن ها طی مراحل زیر انجام می شود:

  • آبگیری
  • فیلتر کردن روغن های سوخته سرد
  • اضافه نمودن مواد شیمیایی به ان
  • عبور دادن روغن داغ از درون فیلتر تصفیه ی پرس
روغن سوخته ماشین

مزایده روغن سوخته

این روغن ها در بازار قیمت مشخص و ثابتی ندارد زیرا قیمت آن کاملا وابسته به نوع روغن، میزان نا خالصی ها و آلایندگی های موجود در آن، مدت زمان لازم برای تصفیه و موارد دیگر است. بنابراین نمی توان قیمت ثابتی را برای همه ی انواع روغن های کارکرده تعیین کرد. در این زمینه انواع مزایدات نیز انجام می شود که عمدتا در حوزه هایی مانند مزایده فروش روغن سوخته، مزایده فروش گریس مستعمل و غیره است.

برای این کار سازمان دولتی یا خصوصی برگزار کننده مزایده، مزایده در ارتباط با انواع روغن سوخته را برگزار می کند. سپس شرکت کنندگان اقدام به ارسال اسناد و مدارک خود کرده و در صورت تایید سازمان برگزار کننده وارد فرایند رقابتی می شوند. در مزایده کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد کند، برنده مزایده خواهد بود. سازمان هایی که در جریان فعالیت های خود، نیاز به این نوع روغن دارند اقدام به شرکت در مزایدات نهادهایی  می کنند که  این مواد را در اختیار دارند و آنها را به مزایده می گذارند.

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایده های صنایع شیمیایی» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.



:: برچسب‌ها: روغن سوخته , مزایده , مزایده خودرو , مزایده گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
آیا ترمز گرانی خودرو کشیده می شود؟

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صنعت با وعده پایانی گرانی خودرو به دو دلیل، علت تعیین حداقل عرضه خودرو در بورس کالا را رقابت عجیب و غریب مشتریان اعلام کرد.  در ادامه این خبر باما همراه شوید.

عرضه خودرو در بورس و پایان گرانی خودرو

طی روز‌های اخیر و هم زمان با رشد نرخ ارز، شاهد افزایش چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو‌های داخلی و خارجی بوده ایم. این مساله در حالی رخ می دهد که بازار همچنان چشم انتظار ورود خودرو‌های صفرکیلومتر وارداتی است. به همین دلیل هم وزارت صمت اعلام کرده است که به‌ زودی شاهد کاهش قیمت ‌های کاذب در بازار خودرو خواهیم بود.

عبدالله توکلی لاهیجانی، مدیر کل صنایع خودرویی وزارت صنعت،  ضمن اشاره به این که انتظار می ‌رود با عرضه خودرو در بورس کالا و انجام واردات، التهابات بازار به ‌شدت کاهش پیدا کند و دست سوداگران و واسطه ‌ها کوتاه شود خاطر نشان کرد: با  مذاکرات متعدد انجام شده با بورس کالا و تلاش برای برقراری تعامل ، نیاز به عرضه نظام‌ مند خودرو در بورس داریم.

وی اضافه کرد: یکی از مواردی که در تعامل با بورس کالا مصوب شده است، میزان عرضه خودرو است. به ‌صورتی که کف عرضه برای ایران‌ خودرو و سایپا ۲ هزار دستگاه و برای خودروسازان کوچک ۵۰۰ دستگاه در هر مرحله است. البته این فقط کف عرضه بوده و اصل بر آن است که همه تولیدات خودروسازان در بورس عرضه شود.

وی همچنین در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: طی  هفته‌ های گذشته به صورت مثال عرضه تنها ۲۶ دستگاه از یک خودرو در بورس کالا مشاهده شد که متعاقب آن رقابتی عجیب و غریب میان مشتریان به وجود آمد و قیمت ‌ها افزایش یافت که این مسئله سیگنالی منفی به بازار می ‌داد اما با مشخص شدن کف عرضه نباید شاهد معضل عرضه قطره‌ چکانی خودرو سازان بود.

توکلی لاهیجانی ضمن اشاره به تقاضای خودرو و روش کنترل آن، توضیح داد: مزیت دیگر بورس کالا، بلوکه شدن مبلغ پیش دریافت خرید خودرو در حساب خریداران است. به این معنا که خریداران باید قبل از ثبت سفارش در بورس اقدام به افتتاح حساب وکالتی کرده و تا آغاز معاملات، مبلغ پیش دریافت در حساب خریدار بلوکه می ‌شود تا در صورت خرید مبلغ به حساب بورس کالا واریز شود.

این موضوع در حالی مطرح شده است که بررسی ها نشان می دهد قیمت خودرو همچنان دچار تلاطم بوده و طی ۵ روز میانگین بین ۱۰ تا ۴۰ میلیون تومان گران شده است. بر این اساس میانگین قیمت خودروهای پرتیراژ بازار از ۲۲ تا ۲۷ آذر ماه سال ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

میانگین قیمت خودروهای پرتیراژ بازار آذر 1401

پیشنهاد مطالعه : اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « چه مناقصاتی در صنعت خودرو سازی برگزار می شود؟ » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: بورس کالای ایران , سایپا , مزایده خودرو , مزایده گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هزاره
کمیته فنی بازرگانی مناقصه

کمیته فنی بازرگانی مناقصه هیاتی است که از حداقل سه عضو خبره فنی بازرگانی دارای صلاحیت از سوی مقام مجاز دستگاه مناقصه گزار انتخاب می شود. این هیات وظیفه ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادات و دیگر وظایف مقرر در قانون را بر عهده دارد.
بر اساس بند “د” ماده ۲ قانون برگزاری مناقصات اعضای کمیته فنی بازرگانی را باید رئیس دستگاه یا سازمان انتخاب کند. بر اساس این قانون رئیس دستگاه یا سازمان می تواند کار انجام ارزیابی را به صورت رسمی به مشاور واجد صلاحیت بسپارد که در این صورت نظر این مشاور در حکم کمیته فنی بازرگانی خواهد آمد. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.

تعداد اعضای کمیته فنی بازرگانی مناقصه

تعداد اعضای کمیته فنی بازرگانی مناقصه به شرح زیر است:

  • تعداد اعضا باید فرد باشد.
  • حداقل اعضا فنی بازرگانی ۳ نفر تعیین شده است.
  • اعضا باید از اشخاص حقیقی انتخاب شوند.
  • امکان انتخاب اعضا از داخل دستگاه و یا بیرون دستگاه وجود دارد.
  • علاوه بر این، برای هر مناقصه با نظر مقام مجاز دستگاه، اعضا می توانند تغییر کنند.

وظایف کمیته فنی بازرگانی مناقصه

کمیته فنی بازرگانی مناقصه موظف به انجام موارد زیر است:

  • ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادها در مناقصه یا مزایده ی دو مرحله ای و گزارش نتایج فنی بازرگانی به کمیسیون مناقصه یا مزایده.
  • ارزیابی کیفی اشخاصی که جهت شرکت در مناقصه و یا مزایده اعلام آمادگی کرده اند.
  • ارائه گزارش در مورد تعیین اشخاص واجد حد نصاب به ترتیب اولویت بر اساس روش ارزیابی کیفی که در اسناد مناقصه محدود به کمیسیون مناقصه درج شده است.
  • اظهار نظر در مورد توان انجام تعهدات اشخاص در مواردی که بـه تشخيص رئیس سازمان یا دستگاه بـه واسطـه تاخـير نـاشی از انـجام ارزيابی، صرفه و صلاح سازمان یا دستگاه در حذف بندهای ۱ و ۲ باشد.
  1. دعوت از كليه اشخاص واجد صلاحيت برای اعلام آمادگی شركت در مناقصه (مزايده) محدود
  2. ارزيابی كيفی اشخاصی كه اعلام آمادگی در مناقصه (مزايده) محدود را نموده‌اند
    • دريافت پاكت ‌های فنی بازرگانی (ب) از كميسيون مناقصه (مزايده) در مرحله گشايش پيشنهادات به منظور انجام ارزيابی فنی بازرگانی پيشنهادات (هرگونه ارزيابی فنی بازرگانی تنها پيش از گشودن پاكت های قيمت (ج) مجاز است.)
    • بررسی فنی بازرگانی پيشنهادهای ارجاع شده طی مهلتی كه كميسيون مناقصه (مزايده) معين می كند و ارائه گزارش مربوطه.
    • تعيين پيشنهادهای مردود از نظر فنی با ذكر دليل.
    • تعيين پيشنهادهای قابل قبول به ترتيب اولويت و با درج ضريب مطابقت و مشخصات مورد مناقصه يامزايده (امتياز فنی)
    • اعلام مراتب به كميسيون مناقصه در پاكت در بسته و درج مبانی انجام بررسی های فنی و تعيين ضريب مطابقت با توجه به مفاد تبصره بند «الف» ماده ۲۰
    • بررسی قيمت‌ ها و تجزيه و كنترل مبانی آن پس از گشودن پاكت های قيمت

بیشتر بخوانید: آشنایی با صدور رای تجدید یا لغو مناقصه

معیارهای ارزیابی کمیته فنی بازرگانی مناقصه

در ارزیابی کیفی توانایی انجام تعهدات توسط مناقصه گران و در ارزیابی فنی بازرگانی مشخصات، استانداردها، کارایی، دوام و دیگر ویژگی های فنی بازرگانی پیشنهادهای مناقصه گران، توسط کمیته فنی بازرگانی مورد ارزیابی قرار می گیرد  و سپس به کمیسیون مناقصات گزارش داده می شود.


پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « شرکت در مناقصه ها و مزایده ها؛ یک راهکار و سه چالش » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

 


:: برچسب‌ها: کمیسیون مناقصه , مناقصات دولتی , مناقصه , مناقصه گزار ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 دی 1401 | نظرات ()